Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי 16 גיגה זיכרון ראם ... עכשיו תכלס אין לי שימוש בו כל כך... השאלה אם אני יכול בוינדאוס 7 לבטל כל שימוש אפשרי בגישה להרדיסק ?! כל ה Page File, Virtual Memory, Swap file וכו' ... מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יסגר אוטומטית זאת אומרת שאני נותן לו תאריך ושעה שהוא יסגור את עצמו לבד זה אפשרי ב- win xp? אם כן אז איך עושים את זה. זה דחוף כי המחשב באמצע משהו ואני נוסע מחר ואני רוצה שהוא יסגר לבד אז בבקשה עזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
CNET השיקו לאחרונה שירות חדש ומועיל: בדיקת מוכנות המחשב שלכם לויסטה, מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט. השירות בודק את החומרה שברשותכם ואומר לכם האם המחשב שלכם מתאים להרצת ויסטה. התוצאות מתקבלות בשלוש רמות עוצמה: בסיסית, מיינסטרים, וחובבי טכנולוגיה http://reviews.cnet.com/4520-3672_7-6671810.html
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה החלו בעיות במחשב שלי, שחלונות 7 החלה להשמיע צלילים של ניתוק וחיבור התקן ללא הפסקה ולהתריע כי התקן USB לא מזוהה חובר למחשב. זאת למרות שאני לא עשיתי שום דבר. למה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדבר קורה כאשר נעשה שימוש בדיסק שנעשה עליו כלון ע"י גוסט 2003 הדיסק המקורי הוא Maxtor 80GB 2MB IDE 7200 הדיסק החדש שאליו אני מנסה להעביר את המערכת הפעלה (כולל כל התוכנות שלה): Maxtor 250GB 16MB SATA 7200 MAXline 3 כאשר אני מעתיק DISK TO DISK ומוציא לאחר מכן את הדיסק הישן הוא עולה מהדיסק החדש ומגיע למסך הפתיחה. שם אני מקיש את היוזר והסיסמה והוא מנסה להכנס למערכת אבל במקום זאת הוא מייד עושה לוג-אף. כשהדיסק הישן מחובר יחד עם החדש (אבל עולה מהחדש) הוא כן מצליח לעלות. (אבל זה לא הפתרון כי אני רוצה לפרמט את הישן...) הדיסק הישן עובד בצורה מלאה. אם למישהו יש הצעות אני מאוד אשמח.. הדבר הזה פשוט משגע אותי
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי חבר שרוצה להוסיף כתיבה ברוסית לווינדוס ויסטה שלו שעכשיו היא עברית אנגלית האם זה אפשרי?? או שרק בווינדוס 7?? מישהו יודע עלויות שידרוג מויסטה ל7? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא לכל מיני קישורים שמופיעים בתוך טקסטים ואז ששמים עליהם את הסמן נפתחת תיבה קטנה. איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני יודע, נושא טחון, אבל אין מה לעשות, כל יום יש משהו חדש! בקיצור, ככה: יש לוח asus K8V, דיסק WD80Gb SATA. מנסים להתקין ווינדוס, ומה רואים? נכון, אין לכם הרדיסקים המחשב, על מה אתה רוצה להתקין?? כמו ילדים טובים, מכניסים דיסק שבא עם לוח אם, בתקווה למצוא שם דרייוורים ומגלים שהוא non-bootable. כמה נחמד... טוב, יש אינטרנט של השכן, מורידים דרייוורים SATA אורגינל, עושים דיסקט כמו שצריך. מפעילים שוב התקנה של וינדוס, לוחצים F6, בוחרים איזה דרייוור להתקין ו... שוב אותה הודעה: אין הרדיסקים המחשב... WDF??? עריכה: תשובה נכונה לפתרון החידה: מסתבר שלוח אם מאוד מתוחכם ובנוי למזוכיסטים! זוג אחד של SATA עובד דרך VIA (שעליו יושב ההרדיסק, כך התגלה) וזוג אחר דרך PROMISE ושניהם תומכים בRAID. ב…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כל הקבצים במחשב נהיו פתאום עם סיומת בסופם. לדוגמא קובץ שיר מופיע XXX.MP3 או קובץ וורד XXX.DOC , קובץ ראר XXX.RAR וכו'. אני חושד שזה קשור לכך שחיברתי למחשב כונן נייד חיצוני ופירמטתי אותו (ורק אותו) למערכת NTFS אך אני לא יודע האם יש קשר. בכל מקרה אני מעוניין להחזיר את זה כך שהקבצים יהיו בלי סיומת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם . מחשב עם XP HOME לאחר פרמוט והתקנת רוב הדברים . ההודעה הזו עם הודעה נוספת על מציאת חומרה לא ידועה . את ההודעה השניה הסרתי אבל אני חושב שתופיעה שוב. במחשב לא שיניתי חומרה .ליפני הפרמוט לא הופיעה הודעה זו. מישהו יודע היכן ניתן להשיג דרייבר כזה ? נדמה לי שמערכת ההפעלה היתה צריכה להתקין את החומרה הזו. המון תודה אדי
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
https://www.fudzilla.com/news/pc-hardware/53660-amd-ryzen-cpus-get-a-performance-hit-in-windows-11-os עוד סיבה לוותר על הדור הנוכחי במעבדים מערכת הפעלה ווינדוס 11 מתקשה להגיע לכדאיות עבודה עם מעבדי AMD כל פעם שמערכת ווינדוס חדשה מגיעה , התוצאות עגומות . לא מספק מחירים בשמיים כבר קניתם מחשב והמערכת ווינדוס 11 גורמת להנחתה בביצועים . לא מובן לי איך מערכת ווינדוס 11 שטוענים שיותר מכילה קוסמטיקה של תוכנה מאשר תוכנה חדשה והצליחו להרוס את הביצועים ?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=367587&sid=127 תהנו :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב עזרה נדפק לי המחשב. אז ככה רציתי להוסיף מחיצה עם התוכנה Partition Magic דבר שכבר עשיתי כמה פעמים. אבל הפעם אחרי שבחרתי הכל והמחשב איתחל את עצמו והחל לעשות את המחיצה (במסך הכחול עם חמש שלבים) כשבאתי לבדוק מה קורה ראיתי שהפעולה נכשלה משום מה והוא שאל אותי אם לעשות ריסט וכאשר ולאחר שהוא איתחל את עצמו המחשב מגיע למסך השחור עם האפשרות של SAME MODE, SAFE MODE עם אנטרנט וכל השאר . וכשאני בוחר על הפעלה נורמלית של ווינדוס המסך טעינה עולה לשניייה והמחשב עושה ריסט ככה כל פעם. גם כשאני נכנס למצב בטוח. מה אני יכול לעשות חוץ מלפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה לפני מספר ימים איזו תוכנה מעצבנת השתלטה לי על המחשב ושינתה לי את דרף הבית לכתובת הזאת res://myopg.dll/index.html#96676 כאשר אני פותח את IE היא יוצרת לעצמה גם שני קבצי EXE ברגע שאני מוחק אותם מהמחשב היא יוצרת חדשים עשיתי עם נורטון סריקה מלאה מחקתי את הכל שניתי חזרה את דף הבית לBLANK אבל עדיין כל פעם זה חוזר מישהו נתקל בזה יודע איך למחוק את זה ? נ.ב באתר של נורטון היה רשום לגבי זה וכניסה לREGEDIT נכנסתי אבל הערכים שהיו רשומים באתר ושצריך למחוק אותם לא נמצאים שם מקווה שתוכלו לעזור לי להסיר את הדבר המעצבן הזה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בעיה שחוזרת על עצמה Explorer היא מופיע משום מה שאני פותח בדרך כלל את internet explorer יש חלון עם שיגאה שמופיע וסוגר את החלונות ואת האייקונים שליד השעון. אני משתמש ב windows me בעברית אני תמיד חושב שאני מתקין את התוכנות שלי (עריכה,חיפוש,וכולי...) הבעיה מתחילה אני פשוט לא מבין בזה אבל הבעיות האלה חוזרות התקנתי לפני מספר ימים את Norton Utilities 2002 שהוא בעצם מתקן את המחשב ודווקא נראה שהוא מזיק למחשב כי שהתקנתי אותו בעיות חדשות וחוזורת נפתחו, כך אני חושב לפחות הבעיה החדשה שלפעמים שעושים alt+ctrl+del ונפתח החלון של התוכנות הפעלה שיש על המחשב ושאני לוחץ על סיים משימה המחשב נתקע לי לגמרי ואני חייב להפעיל אותו מחדש וזה אף פעם לא קרה לי. הורדתי גירסות חדשות של הו…
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
המחשב לא מצליח להעלות את תפריט ההתחלה וזאת לאחר שימוש ב easybcd. על המחשב מותקן windows xp על HDD בכונן C. כונן E הוא HDD שונה ועליו התקנתי windows 7 ע"י image של acronis . כאשר אני נכנס לביוס ומגדיר כל פעם את עדיפות ה HDD העולה , אז הכל עובד כמו שצריך - xp עולה יפה לבד , וגם 7 לא עושה שום בעיה. הבעיה היא שאני רוצה לעשות תפריט כדי שאוכל לבחור כבר בהתחלה לאיזו מערכת שארצה להיכנס. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לחבר שלי בעיה במחשב והוא רצה להתקין Windows XP מחדש אבל בהתקנה עשינו להתקין לתיקייה חדשה ובסוף ההתקנה ראינו שזה התקין עוד Windows ובהפעלת המחשב יש בחירה להפעיל או Windows XP החדש או הישן. עכשיו אנחנו רוצים למחוק אחד מהם ואם אי אפשר אז להתקין מחדש הכל. איך אפשר להכין דיסק הפעלה להיכנס ל-DOS (אין כונן דיסקטים) ולפרמט ? ועוד משהו, המחשב דיי חדש (כחודש) ונתקע רוב הפעמים אחרי עליית מערכת ההפעלה ולפעמים בעלייה לא מפעיל את האקספלורר וצריך להפעיל לבד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עבדתי עד עכשיו על רזולוציה של 600*800. הכתב היה ברור ומספיק גדול. אבל עכשיו שיניתי את הרזולוציה ל-768*1024, והכתב נראה ממש קטן. גם הכתב של האייקונים שיש לי על שולחן העבודה ושל שאר הטקסט בווינדאוס, וגם של הטקט שנמצא בכל מיני אתרים. אז איך אני מגדיל את הטקסט הזה? אני משתמש בווינדאוס XP PRO, בפיירפוקס ובאינטרנט אקספלורר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי את המחשב יש לי התרעה של 30 יום להפעלה כמו שרובכם יודעים, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו על אף שניסיתי עשרות פעמים. יש לי XP PRO SP1 מקורי עם עדכון ל-SP2 ומה שיש בפרינט סקרין זה תמיד התוצאה הסופית אחרי המון ניסיונות כושלים. יש לי התרעה של 3 ימים, מה יקרה עם הווינדוס לא יפעל עד אז? והאם יש דרך אחרת להפעיל את ה-WINDOWS? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
באפשרות ה Rename ניתן לשנות את שם הקובץ, אך לא את הסיומת (אלא אם כן זאת סיומת ש Windows לא מכיר). אז כיצד ניתן לשנות סיומת? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום לאחותי יש לה מדבקה רישיון מקורי, ומותקן חלונות 10 פרו,שפה עברית. יש לה מחשב נייח בבית. עכשיו לא נידלק מחשב. הבעיה מקור זה הלוח אם ASUS H310M-A R2.0 לא נידלק. ולא תקין. בלוח אם יש לה אחריות. החליפו לה לוח אם חדש אותו דבר דגם. היא הדליקה מחשב ועלה חלונות 10. והכל עובד פיקס. אבל הרישיון לא נותן לי לעבור רישום של חלונות 10. בגלל שהחליפו לה לוח אם חדש אותו דגם. ולא מופיע לי לעשות רישום טלפון רישיון. אני רוצה לעשות טלפון רישום רישיון חלונות 10. בדקתי בחיפוש גוגל ומצאתי פקודה slui.exe נסיתי בדוס פקודה CMD ולחצתי "הפעל כמנהל"..ורשמתי פקודה "slui.exe 4"..ושום דבר לא ניפתח חלון רישום טלפון. וגם נסיתי בחלונות 10 ורשמתי פקודה slui 4. ושום דבר לא ניפתח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם. חברים, אני חייב עזרה דחוף בבקשה. העניין פשוט משגע אותי.פתאום התחילה להופיע בעיה שנקראת: com surogate has stopped working (מצורפת שקופית) התופעה מופיע כאשר אני פותח תיקייה שבה יש קבצי AVI. מספיק שאני פותח את התיקייה השקופית קופצת וכמובן שזה קורה כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט. מיותר לציין שה-WMP לא עובד במצב זה. מה שכן, קבצי וידאו בכל פורמט אחר כן עובדים והשקופית לא מופיעה. אני חייב לציין פה שאני לא עושה עידכונים למערכת הפעלה ולכן האופציה של בדיקת עידכונים עלמנת לתקן את הבעיה אוטומטית פסולה מבחינתי. למרות, שפעם אחת כבר ניסיתי אותה וזה לא עזר. אני מתפלא שMICROSOFT לא הוציאו לזה תיקון כי מגלישה באינטרנט נתקלתי בזה הרבה. רק שלאף אחד לא היה הפתרון שמתאים לי. אנא …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח Smiley מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב Smiley
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-