Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת, שכביכול יהיו לי 2 מערכות הפעלה בבוט, אבל לפני זה בטעות לחצתי על משהו ששינה לי את מחיצה E (שהיא הייתה הראשית של הווינדוס), למחיצה C (שעכשיו היא הראשית ואני רוצה להחזיר את זה), ולאחר מכן המחשב לא עלה לי ורשם שיש בעיה כלשהית ב-BOOT, אז התקנתי את ה-WIN8 על מחיצה E (הראשית) וזה כביכול הפך את זה ל-C ועכשיו C היא הראשית ולא E, מה עושים? איך אפשר לעלות עם הווינדוס הקודם שנמצא ב-E? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותו תראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מאיפה באמת מורידים Langauge Packs ל Windows Xp ול Windows 2000?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג. ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו. איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני בעל לוח EPOX 8KHA+ ואחרי התכתבות קצרה עם התמיכה של EPOX נשלח לי המשפט הבא :" Dear uSer, Sorry for the confusions.However, running windows XP doesn't require via 4in1 driver.Here are the driver needed for the board running XP.below. Windows XP Update to BIOS 10/17/2001 newer before installing Windows XP. VIA Apollo 8233 chipset audio Video card driver" אז מה ? צריך להתקין או לא ?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אנשים אני בהתלבטות קשה איזו מערכת אני יתקין על המחשב החדש שלי אני מעוניין בגלישה באינטרנט, משחקים, יישומי אופיס, ופיתוח יישומים (VB, C וכד') שמעתי ליש לXP לא מעט בעיות עם משחקים, כיבוי פתאומי, מודמים וכד' אז איזו מערכת כדאי לי להתקין ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכם, מדוע אחרי שאני מוחק קבצים זמניים הגלישה באקספלורר פשוט הרבה יותר מהירה? והאם יש דרך להגדיר שזה כל הזמן יפעל ככה מהר? שמתי לב שכשאני לא מוחק קבצים זמניים לוקח לקליקים באתרים להגיב די הרבה יותר לאט.. יש דרך לגרום לאקספלורר לעבוד יותר מהר וחלק גם בלי למחוק קבצים זמניים כל יומיים שלושה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך מוחקים את הכניסות לתוכנות שכבר לא עולות עם המחשב? ולא דרך ניווט אל המקום שמופיע שם ב-registery כי שם זה רק הפועלות
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה אבל אין לי את כל השורת סמלים - אחורה,קדימה מועדפים וכל זה...... איך מוסיפים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הוינדוס שלי חזר לCLASSIC כלומר כל הצבעים הכל ישתנה פתאום. יכול להיות שיש קשר לזה שנגעתי בשירותים של וינדוס אבל לפי מדריך ולא נראה לי משהו שם גרם לזה! וגם אם כן אין לי מושג מה, וגם אין לי נקודת שיחזור! כשעושים מאפיינים על המחשב שלי ואז נכנסים לADVANCED ותחת PERFORMANCE נכנסים לSETTING שמה אני לא יכול לבחור את האופציה האחרונה תחת VISUAL EFFECTS.. כאילו אני יכול לסמן את זה ולאשר אבל זה לא עושה לי כלום ושאני נכנס לזה שוב זה לא מסומן כאילו זה בוטל ממקום אחר! מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול להחזיר את הוינדוס למצבו הקודם?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 6 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, הוינדוס העדכני שלי גורם לתקלות, אני רוצה לבצע פרמוט ולהתקין מחדש את הוינדוס 7 שהגיע לי עם הלפטופ. יש לי מחיצת כונן D ריקוברי. איך אני ממשיך מכאן?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי עידכון הוינדוס חלק מהתוכנות לא עובדות ולא יכולות לעבוד בעתיד כל עוד אני על אותה הגירסה של הויסטה יש לי על המחשב מלא קבצי HD שלא ניתנים לצריבה ואין מצב שאני מוחק אותם ועוד לא ראיתי אף אחד מהסרטים האלה (אני מחכה שיגיע מסך LCD חדש) .. כל החומר גם קבצי הווינדוס וגם קבצי הHD מונחים על C יש לי כונן של 320 גיגה וכולו מתחלק למחיצה אחת כונן C וזהו יש אפשרו לפצל אותו עכשיו לC וD ואז לפרמט רק את C ? מה האפשרויות שעומדות לפני ?
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי קובץ (לצורך העניין file.exe) ויש לי תיקיה עם המון תתי תקיות בתוכה. השאלה היא מה הדרך הכי קלה ויעילה להעתיק את הקובץ לתוך כל תתי התיקיות. ציירתי תמונה בכדי להמחיש יותר טוב את מה שאני רוצה לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה בפיירוול אנשים תמיד מנסים לפרוץ לי דרך פורט 445 מזל שיש לי פיירוול תותח עוצר את כולם חחח... ;D ;D אבל נמאס לי יש למשהו מושג איך אני סוגר אות הפורט הזה??
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני עובד עם XP SP2. אני משתמש בתוכנה שאי אפשר להתקין אותה על SP3. את הXP קניתי ממש מזמן, ואני רוצה לייצר בעזרת Nlite דיסק התקנה שכולל את על העידכונים חוץ מSP3 וIExplorer 8. איפה אני מוצא באתר של מיקוסופט (או במקום אחר) רשימת עידכונים להורדה ידנית? (לא דרך Windows Update) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כונן ssd חדש למחשב שכבר מותקן עליו ווינדוס 7 (על דיסק קשיח). אפשר להסיר את הווינדוס מהכונן הישן ולהתקין בחדש מבלי לפרמט? מהו סדר הפעולות שיש לבצע? כרגע המחשב מוגדר על IDE וקראתי שצריך לשנות לAHCI. באיזה שלב בתהליך לשנות את זה? כדאי להתקין 8.1 במקום 7? המחשב משמש למשחקים. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
שלום וברכה, היום בבוקר אני מדליק את המחשב כרגיל אבל הוא נתקע לי על הודעה שאומרת "נא המתן" ומנטרל לי את כל המחשב, ז"א אני רואה נגיד שהמנהל משימות נפתח אבל אני לא יכול להשתמש בו. אני כבר ניסיתי לאפס ולשחזר אבל כל פעם זה נתקע לי בהודעת שגיאה שאי אפשר היה להשלים את הפעולה. המחשב הוא חדש של אסוס (פחות משבועיים) S451 עם השדרוג ל8.1 אני אשמח לכל עזרה בנידון כי אני ממש ממש חייב את המחשב לעבודה תודה. [ATTACH=CONFIG]5452[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5453[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ראיתי את התמונות האלו באינטרנט: http://img496.imageshack.us/img496/6411/23aj8ss.jpg וחיפשתי לגבי הגירסא הזו ברשת אבל לא מצאתי.. מישהו מכיר את הגירסא הזו? ויכול להעלות לפה לינק עם סיקור שלה??
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקיי בוא נתחיל מהמצב הנוכחי במחשב שלי בכונן C מותקנות 3 עותקים של XP כי 2 בראשונות היו דפוקות ועכשיו באחרונה אני משתמש בה בכונן D מותקנת ויסטה SP1 שאני מעוניין להסיר יש לי עוד כונן שלם של 160 GB (פנוי 6 ג'יגה בערך) אני מעוניין להתקין ווינדוס 7 על D ולהסיר את 2 ההתקנות הראשונות של XP כי הם סתם תופסות לי מקום מיותר על C שאלות: 1. איך ניתן להסיר התקנות של XP בלי לפרמט את הכונן? 2. ישנה אפשרות להסיר את VISTA בלי שיוסרו הקבצים הפרטיים שלי? 3. יש משו מיוחד שאני צריך לדעת לפני התקנת ווינדוס 7? (אני יודע שזה פרה בטא, רק אם יש בעיות מיוחדות או פעולות מיוחדות שצריך לעשות או לבדוק) תודה רבה לכל העוזרים ומביעי הדעה
-
- 25 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום. אתמול ראיתי קובץ ווידאו של סדרת טלוויזיה שאורכה 55 דקות, באיכות "סטדנרטית" (לא HD) שגודל הקובץ הינו 550 מגה. זה הפתיע אותי. האיכות הייתה... איך נאמר... סבבה לגמרי! איך זה? האם יכולות הקידוד (ככה קוראים לזה בכלל?) השתפרו עם השנים? אני זוכר שלא מזמן סרטון ווידאו כזה היה "שוקל" לפחות פי 2. מאוד מסקרן. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מוחק את Vista Customization בצורה בטוחה שלא לא יהיו לי בעיות אחר כך זה מה שעלה לי ב-Uninstall http://img159.imageshack.us/img159/8749/vistacustomizationpack1zy3.jpg http://img397.imageshack.us/img397/4356/vistacustomizationpack2gl4.jpg מה לסמן ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-