Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
זה קורה כבר דיי הרבה זמן, לפעמים הוא פשוט לא טוען תמונות, במקום מופיע הריבוע\מלבן המציין מיקום של תמונה, יש איזושהי דרך לתקן אותו? עריכה: קצת פרטים לא יזיקו, חלונות XP PRO SP1, הגרסה הכי עדכנית של הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חיברתי למחשב הארד דיסק מפורמט על מנת להתקין בו מערכת הפעלה(מדוע ולמה, סיפור ארוך ולא נראה לי רלוונטי) אז אחרי שחיברתי את ההארד הנוסף במחשב והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה ניתקתי אותו והעברתי אותו למחשב אחר. עכשיו הבעיה, ההתקנה יצרה כל מיני בעיות במערכת הרגילה, שאני מתקין כל מיני תוכנות הם לא פועלות באופן תקין לא ניתן להסיר חלק מהתוכנות ועוד מיני בישין רעין ההודעה החוזרת בכולם היא "משאב הרשת שצוין אינו זמין" דוגמא מניסיון התקנה של סוני וגאס: בנוסף קרה לי אותו דבר בניסיון התקנה של nero 9 - lite , התוכנה לא עבדה, ושניסיתי להסירה, אותה הודעה הופיעה(רק באנגלית) לדעתי הכל מתקשר לסיפור של ההתחלה משו התבלגן במערכת ההפעלה ובהגדרת התיקיות(יש למישו רעיון אחר??) אה עוד משו, שה…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי כל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך להגדיר שוב את הכתובת POP של ה אואוטלוק אקספרסס , הוא משתנה לכתובת הבאה 127.0.0.1 . זה קורא גם עם ה spamkiller של מקאפי וגם בלי ( אחרי שביטלתי ) , ושוב אם אני משנה ומפעיל שוב את התוכנה אז הכתובה הטובה נשארת , רק אחרי הפעלה מחדש היא משתנת . אני משתמש בחשבון של GMAIL . מקווה שזה הפורום הנכון . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים. 64 עובד יותר טוב, נכון? core 2 due תומך בו? צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך? האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit? ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט בפעם המיליון והחלטתי שהפעם אני מתקין XP PRO. הכל סבבה! פתאום אני מפעיל את GTA VC , והוא עבד לי חלק! (על רזולוציה הכי נמוכה והכל הכי נמוך!) וב 98 זה עבד לי עם כל שנייה וחצי קפיצה! בלתי אפשרי לשחק ככה. אבל ב XP זה עובד חלק ואפילו שמתי את המשחק על 1024X768X16 , עם DISTANCE הכי גבוה , ועובד חלק!! חוץ מקטעים עם הרבה אקשן.. בקיצור תמיד אמרו לי ש 98 הרבה יותר טוב למשחקים , אז ממש לא נראה לי.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
ב WORD 2010 אין בעיה הבעיה קיימת רק ב text document כאשר אני רושם בעברית אין בעיה אך כאשר אני רוצה לשמור את המסמך הוא רושם לי את המודעה הבאה :
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
האיקונים נעלמים לפעמים כשאני נכנס לmy computer ואז אחרי כמה שניות הם חוזרים ולוקח לו קצת זמן להכנס אליו. זה לא רק ספציפית עם האיקון הזה אלא גם עם אחרים וזה לא כל הזמן,לעיתים רחוקות. אז רציתי לשאול אם זה קרה למישהו ואם יכול להיות שזה באג במערכת ואם יש פאטצ' לתיקון. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
זהו המחשב שלי השתגע רישמית , כל הכוננים לא עובדים כמו שצריך והשעון מראה לי שעה מוזרה: כונן CD : כל דיסק שאני מכניס מתקבל כדיסק ריק עד שאני עושה ריסטרט למחשב ואז הוא עובד "בסדר" צורב : פעם ב5 צריבות הצריבה עובדת , בשאר 4 הפעמים זה נראה כאילו הוא רק מכין קובץ אימג וזהו. 1.44 : כל דיסקט מזוהה כדיסקט לא מפורמט וכמובן שפירמוט שלו לא עוזר : USB : לא מזהה דיסק נייד , הדיסק בסדר בדקתי אותו על מחשב אחר :-\ שעון : מראה שעה 10- כלומר אם עכשיו 21:22 אז הוא מראה 11:22 משהו מוזר לשאלתי , האם עליי לעדכן BIOS או לנסות קודם לפרמט את C ולהתקין XP מחדש , כי כבר עשיתי "תיקון" להתקנה וזה לא עזר . מישהו ראה פעם סט כזה של בעיות? חוץ מאלה המחשב עובד יופי ;D אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP. המערכת מעודכנת לגירסה האחרונה. עשיתי לה בדיקה עם קספרסקי ועם NOD32 ועם Spy Bot ולא מצאתי שום וירוס או כל דבר שעלול להאט את המחשב. נכנסתי ל- windows task manager ואני רואה שה-system idle process נמצא תמיד בסביבות ה-90%. מה שמוזר בכל העסק שזה רק התחיל לפני שבועיים ולא היה אף פעם מקודם. פתאום המחשב ממש איטי. לוקח לו המון זמן לעלות, המון זמן לפתוח תוכנות, המון זמן לעשות לוג אין. לא התקנתי שום תוכנה או שיניתי שום דבר במחשב שעלול היה לגרום לו להיות פתאום איטי. אשמח לעזרה בנושא. תודה. גיל.
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
התקנתי את הגרסת ניסוי ultimate בעיות שנתקלתי בהם: 1. יש לי בעיות עם הUSB למשל לכונן חיצוני הוא לא נותן לעבוד כמו שצריך ואביזרים אחרים הוא לא מזהה 2. קבצים של אייפון שאני מוריד מגיעים מפורקים 3. אין לי עדיין גישה ל HP שלי (מדפסת פקס סורק) למי שיש פתרונות אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קודם כל נוספת תקיית סל מחזור עם קובץ exe בפנים וכל מה שנצא בפנים מקבל סמל של קיצור דרך המופנה ל c:\windows\system32 איך מסדרים את זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי ויסטה RC1 עם GB2 זיכרון ראם ושאני מסתכל בטסק מנג'ר הוא כששום דבר לא פתוח(אפילו הסיידבר סגור) 35% מהזיכרון בשימוש! וזה נראה לי המון האם זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה אבל אין לי את כל השורת סמלים - אחורה,קדימה מועדפים וכל זה...... איך מוסיפים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הוינדוס שלי חזר לCLASSIC כלומר כל הצבעים הכל ישתנה פתאום. יכול להיות שיש קשר לזה שנגעתי בשירותים של וינדוס אבל לפי מדריך ולא נראה לי משהו שם גרם לזה! וגם אם כן אין לי מושג מה, וגם אין לי נקודת שיחזור! כשעושים מאפיינים על המחשב שלי ואז נכנסים לADVANCED ותחת PERFORMANCE נכנסים לSETTING שמה אני לא יכול לבחור את האופציה האחרונה תחת VISUAL EFFECTS.. כאילו אני יכול לסמן את זה ולאשר אבל זה לא עושה לי כלום ושאני נכנס לזה שוב זה לא מסומן כאילו זה בוטל ממקום אחר! מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני יכול להחזיר את הוינדוס למצבו הקודם?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני עובד עם XP SP2. אני משתמש בתוכנה שאי אפשר להתקין אותה על SP3. את הXP קניתי ממש מזמן, ואני רוצה לייצר בעזרת Nlite דיסק התקנה שכולל את על העידכונים חוץ מSP3 וIExplorer 8. איפה אני מוצא באתר של מיקוסופט (או במקום אחר) רשימת עידכונים להורדה ידנית? (לא דרך Windows Update) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שיש בו ויסטה.. (מחשב חדש) והשאלה אם יש וינדוס שאפשר לפרמט איתו את הויסטה ואחר כך להתקין עליו את הXP. (דיסק שמועדכן עם דרייברים חדשים לניידים) אם יש כזה אשמח לקבל לינק .. ואם לא .. יש איזה דרך פשוטה למחוק את הויסטה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בזיהוי מדפסתת והגדרתה. בזמן שאני מנסה לדפיס אין שום תגובה. נכנסתי ללוח הבקרה ומשם לניהול וישומים וראיתי ש print spooler לא מופעל. כשניסיתי להפעיל אותו הוא רשם לי הודעת שגיאה - שגיאה 2 ולא עבר למצב הפעל. האם מישהו נתקל בבעיה זו ויכול לעזור לי לפתור אותה??? תודה, גיל
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לפני איזה שבועיים התקנתי על המחשב איקונים חדשים. לא הייתה להם התקנה פשוט העברתי אותם לאנשהו והם אוטמתית אני חושב הופעלו. עכשיו אני לא יודע איך אני מעיף אותם כי הם לא נוחים לי דרך המאפיינים של השולחן העובדה לא עובד כלום.. :'( http://img356.imageshack.us/img356/1486/desktop0xv.jpg תודה רבה רבה רבה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומנסה לברר איזו גרסא של חלונות הכי יהיה כדאי לי לרכוש. ייקח זמן שייצא הויסטה, ולכן אני מעוניין במערכת טובה שגם תאפשר לי בקלות לשדרג. אני ממש לא בקיא בגרסאות הקיימות. לפני כן היה לי XP PRO. עכשיו אני מבין שיש XP עם גרסאת 64 ביט. הבנתי גם שיש גרסאת SERVER אך האם היא נחוצה לי? יש לציין שאני הולך לקנות מחשב חייתי במיוחד: E6400 עם OC לא קטן ו-2GB זכרון 800, ככה שמבחינה זו הוא יכול לסחוב כל מה שתזרקו עליו. אז יאללה - הצעות.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
צריכת זכרון מטורפת של תהליך desktop window manager. אין לי שום דבר פועל ברקע ועדיין הזכרון מגיע לגבהים שלא היו לי בעבר (אם אני משחק, לאחר כשעה אולי יותר זה בכלל מגיע לגודל מסויים עד כדי כך שהווינדוס יוצא לי מהמשחק כי נעשה שימוש מקסימאלי בזכרונות). מישהו כבר נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה? עשיתי בדיקה של /sfc scannow, ולא נמצאו שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי. לאחר שהוחלף הדיסק החלטתי לנצל את ההזדמנות ולעבור לWINDOWS 7. החומרה שלי: AMD ATHLON 64 DUAL X2 5200+ 2.61MHZ זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CEON CL5 כ.מסך: geforce 8800 gts לוח GIGABYTE M61PME-S2P דיסק : WD 1TB EZRX. אני מתכוון להתקין את גירסת האולטימט 64BIT + תמיכה בXP MODE. השאלה שלי היא: 1. האם כדאי לשדרג משהו בחומרה? חשבתי אולי לשים 4GBX2 בזכרונות או שאולי מספיק 2GB נוספים? (מתוכנן להריץ משחקים יחסית כבדים כמו BF3 HITMAN OBS....כמה שניתן כן אני יודע שאין לי מחשב מפלצת..) 2.כמה מקום כדאי להשאיר בכונן הראשי שבו תתוקן מערכת הפעלה (כולל "מרווח נשימה" טוב ...) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ליצור מחיצת דוס דרך התוכנה PARTITION MAGIC הלכתי ליצירת כונן חדש וכו האם כונן דוס הוא כונן FAT ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אז ככה, היום הסרתי לאחי את הWGA ואחרי הריסט המחשב ביקש ממני שם משתמש וסיסמא לא דרך החלון של הWelcome אלה דרך חלון קטן כזה ומוזר. בהמשך רשמתי לו Administrator בשם ושתמש את הסיסמא גם כן במקומה. הוא נותן אישור ואחרי שתי שניות הוא מעלה עוד פעם את החלון הזה וכאילו צריך מחדש. ניסיתי ככה כמה פעמים וכל פעם הוא רוצה מחדש שם משתמש וסיסמא. ניסיתי לתת סיסמא שגויה או שם משתמש שגוי וזה אמר לי שיש שגיאה אבל ברגיל הוא לא אומר לי. מכאן אני חוטר לזה שאין מצב בעולם שהשם משתמש והסיסמא שגוים. ניסיתי גם דרך Safe Mode, אותו דבר. אני כבר השתגעתי, איפה שלא חיפשתי לא מצאתי תשובה, בבקשה תעזרו לי, אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את הסיסמא אני אשמח לשמוע עלייה או על כל דרך אחר…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-