Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברה איך אני יודע אם הגירסה שברשותיי היא הגרסה האחרונה של הויסטה? בתודה lidor_Abo
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
האם משהו יכול לאשר את זה לכו לSTART ואז RUN ותרשמו control timedate.cpl,,1 ואז החלון יפתח עם שני טאבים וכאשר תלחצו על חוצץ אחר יופיעו 3 טאבים מוזר לא ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
התקנתי VISTA 32 BIT והתקנתי את הגרסה האחרונה של FF לאחר שהעלתי מהגיבוי MozBackup הכל עבד מצוין, בלי שאעשה משהו מיוחד יותר מאוחר רוב האתרים התחילו לעלות בצורה איטית או שתקועים בקריאה במשך דקות ארוכות ולא עולים עד הסוף עולים חלקית כך שלא רואים את כל העמוד, לפעמיים YNET עולה מהר ואחרים לא. מישהו מכיר את התופעה? כבר פירמטתי והתקנתי שוב מחדש וכל פעם זה קורה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי לחבר שלי אז חילקתי לו תHD לשתיים C 40 גיגה שזה הוינדוס ו D גם עכשיו C מראה הכל בסדר ו D רק כתוב LOCAL DISK ולא מראה מקום ולא כלום....אני לא זוכר מה צריך לעשות בשביל שזה יראה תמקום..
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי היום נתתי את ההארדיסק שעליו היה מותקן לי הWINDOWS למימוש אחריות בKSP. בנתיים אני עובד על מערכת לינוקס ואני רוצה להתקין XP על הארדיסק 160 GB SATA שיש לי (NTFS שיש בו רק גיבויים). על הכונן שבו אני רוצה להתקין WINDOWS קיימים כל הגיבויים שלי ואני לא רוצה לפרמט אותם בשום אופן. כשאני מנסה להתקין עליו WINDOWS אני מקבל את ההודעה הבאה בהתקנה - "This disk does not contain a windows XP-compatible partition" - הוא רוצה בקיצור שאני אפרמט את המחיצה הזו, או שאשתמש באחרת (שאין לי, כל השאר הם של LINUX) איך אני יכול לתקן את זה? אני רוצה להתקין WINDOWS על הכונן הזה (יש 9GB פנויים שם) ואין שום סיבה שאני לא אוכל להתקין את זה שם. כבר לא מעט פעמים התקנתי WINDOWS על כונן שכבר היו בו קבצים בל…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב על שתי HDD ועל כל אחד מהם מותקנת מערכת הפעלה השאלה איך מוחקים אחת מהם כך שאני לא יצתרך לבחור מערכת שהמחשב עולה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לומד באניברסיטה הפתוחה , ויש לי הרצאות וידאו סטרים מקוונות (כמו יוטיוב) . ומשום מה עם וינדוס xp אני רואה את הוידאו ללא קושי . ובמחשב שלי עם ויסטה אני מקבל שגיאה שאין לי קודק . התקנתי מלא קודקים חינמים ועדיין יש אותה הבעיה . איך אני משנמך למדיה פלייר 9 ? או הצעות לקודקים יתקבלו בברכה .
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי לכולם אני מריצה XP HOME על פנטיום 4. 3.00. RAM 0.99 בחודשים האחרונים המחשב עושה יותר ויותר צרות עד כדי שכעת מסיבה כלשהי לא מוכן לעבוד עם המדפסת עושה רושם שהמעבד מאוד מתחמם - שומעים הרבה רעש מהמחשב נראה לי שזה מהאוורור והאקספלורר עושה צרות צרורות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296422.0;topicseen נדמה לי שיש עוד צרות, אבל כרגע לא עולות לי בראש ישנה האפשרות לפרמט ולהעלות הכל מחדש אני תוהה אם ניתן לעשות משהו פחות דרסטי לפני זה אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מעולה :gorgeous:
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשיחים כל אחד מהם 250GB הראשון במערכת הפעלה רגילה XP והשני ריק וחדש ורציתי להתקין ויסטה והתקנתי ...... שמתי שם משתמש וסיסמא ..... והויסטה מוכנה ושמתי סיסמא בשביל להכניס למערכת וזה שומר ת'הגדרות ונכבר לבד ... ופיתאום נוצא בעיה גדולה שרשום BOOTMGR IS COMPRESSED וניסיתי להתקין מחדש ת'הויסטה ויוצרה אותו הבעיה ??? האם זה גם קורה לכם ת'הבעיה כזאת?? תעזירו לי זה די דחוףף בתודה מכל לבי
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי יש לי windows xp pro, הגדרתי ססמא למשתמש שלי. אני רוצה שכשאני אלך מהמחשב אני אוכל ללחוץ על windows key+l או נעילה כדי לנעול את המחשב. הקטע שכרגע זה עובד לבד אם אני לא נוגע במחשב כ5 דקות הוא ננעל לבד ואז אני צריך ללחוץ על המשתמש ולהקיש ססמא כיצד אני מבטל את זה? אנני רוצה לנעול לבד בצורה ידנית מתי שאני צריך.
-
- 2 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
הייי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשים כל אחד מהם 250GB הראשון הרגיל XP ורציתי להתקין ויסטה על הדיסק קשיח השני שהוא ריק האלה... התקנה הושלמה שמתי שם משתמש וסיסמא כרגיל .... וברגע שהויסטה מופיעה בסיסמא ושמתי ת'הסיסמא שלי ושומר ת'הגדרות ונכבר לבד אוקי... פתאום נעצר הבעיה לפני פיתחה של ויסטה רשום בעיה BOOTMGR IS COMPRESSED
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם... עוד מעט כמו שכולם יודעים יוצאים מלא משחקים חדשים crysis cod4 ועוד ואני רוצה להשתמש בdx10 ולקנות vista... אני מתכוון לקנות vista home premium והשאלה שלי האם מומלץ בכלל לקנות ? ואם כן אז אם הגרסה הזאת טובה? עריכה: מפרט:core 2 e6600 זיכרון:2gb כ.מ:8600 gts והנה מה שאני מתכוון לקנות: זה בסדר? תוכנות Microsoft כמות מחיר סה"כ Windows Vista Home Premium Hebrew (With New Computer Only) 1 625 625 סה"כ 625 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 57 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ ksp.co.il
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך אני מבטל את האבטחה בויסטה '>http://www.2send.us/"]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון אני מקבל הודעה כזו כל פעם שאני נמצא בתיקיית סרטים ההודעה היא של Winsows explorer שאני לוחץ על אל תשלח החלונות נסגרים האם יש דרך לפתור הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס HD 2900 PRO עם VIVO בתוכנות כמו WINDVR , NERO CAPTURE ועוד אני יכול לראות טלוויזיה על המחשב ואף להקליט. איך בדיוק אני רואה טלוויזיה במחשב דרך ה MEDIA CENTER? חיפשתי המון ולא מצאתי. אשמח לעזרה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה כדאי לשים על המחשב.... xp 32bit או xp 64bit ??? (יש לי מחשב ממש טוב)
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הי. פירמטתי מחשב של חבר, וגיביתי את הדיסק ב-COPY רגיל (רק מסמכים רציתי תכלס לגבוות, כל השאר התקנתי מחדש). אני מחפש את הקובץ עם הגדרות החייגן שלו לרשת (היה לו קיצור דרךל חייגן לאינטרנט זהב על הדסקטופ). יש למישהו מושג באיזה קובץ נשמרות ההגדרות האלה ? (יוזר וסיסמא) כי בתיקיה DESKTOP תחת DOCUMENT AND SETTINGS מופיע רק הקיצור דרך. תודה לעוזרים. אסף
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות סרטים ב ויסטה וזה לא נותן לי כי אין קודקים. הורדתי K -LITE CODEC PACK. לא הייתה שום בעיה במהלך ההתקנה ובכל זאת - זה עדיין רושם שחסר לי קודקים. יש לי כרטיס מסך 2900 PRO . הורדתי דרייבר מותאם לויסטה, התקנתי והוא נותן לי לבחור רק 800 על 600 או 1024 על 768 למה? ועוד אחד - יש לי AUDIGY 4 SE הורדתי מהאתר של קריאטיב דרייבר, ועכשיו יש שמע בויסטה אבל עדיין לא מספיק טוב כי זה לא בכל 5 הרמקולים. ניסיתי להוריד גם את ה MEDIA SOURCE כדי לשלוט על כל הבקרי שמע וזה לא מציג לי את זה כמו ב XP אשמח מאוד לעזרה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חברים, וואו המון זמן לא רשמתי הודעה כאן, עברתי עכשיו על כמה הודעות שלי מ2004 וכלכך צחקתי תראו, התקנתי VISTA לפני כחודשיים ותמיד נראה לי כאילו העברות הקבצים היו בקצב ממש איטי, קראתי על זה בכמה וכמה פורומים באינטרנט, ויש עוד הרבה אנשים כמוני, מה שכן, לא מצאו לזה פיתרון עדיין... קצבי העברת הקבצים אצלי הם 20MB\S מקסימום... מה שכן שמתי לב, כאשר אני מעביר קבצים בין מחיצות שלא מוגדרות כ PRIMARY המהירות עולה בהרבה (50MB\S)... התקנתי את כל העדכונים של ויסטה וגם את העדכון של הגדול שהיה אמור לפתור בעיות תאימות ואיטיות של העברת קבצים אבל שום דבר לא עזר... האם גם פה יש אנשים כמוני עם אותה בעיה? והאם הצלחתם לעשות משהו בנושא? תודה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כל העידכונים הקריטים אפשר להגיד, לא מצליחים להתקין על המחשב, אבל כל השאר כמו netframework 3 יורדים ומותקנים בצורה טובה מאוד! . את ה netframework הוא היה צריך להוריד את השאר הוא לא הוריד, פשוט ווידא שהם קיימים וזהו , אי אפשר למחוק אתם שהוא יוכל להוריד מחדש? ( ד"א העידכונים לא מופיעים בהוספה הסרה גם לאחר סימון הוי שם ) מקווה לעזרה. בתודה ניר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ישנה אצלי בעיה שתוך כדי עבודה מופיע החלון הבא : לחיצה על NO (גם לחיצה על Yes לא תעזור), תעביר לחלון הבא : ולאתחול המחשב. עדכוני ה Windows XP הם עדכניים, בדקתי וירוסים ו spywares. הרצתי memtest86 למשך זמן רב ולא נמצאו בעיות. מה הבעיה ? ויותר חשוב, איך אני פותר אותה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-