עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by o.m.l,

מישהו יודע איך אפשר להוריד את המסך פתיחה שייש כשפותחים את הווינודס כלומר שאיך שאני מפעיל את המחשב והווינודס עולה אז ישר הוא יכנס בלי ללחוץ אנטר או לבחור משתמש :

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב נייד שמותקן עליו XP SP3 חוקי כמובן יש איזושהי דרך להוריד עותק חוקי של ה-XP למקרה שאני ארצה לתקין אותו מחשב בעזרת המספר הסריאלי שמודבק מתחת למחשב? .

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  3. אני עובד עם XP SP2. אני משתמש בתוכנה שאי אפשר להתקין אותה על SP3. את הXP קניתי ממש מזמן, ואני רוצה לייצר בעזרת Nlite דיסק התקנה שכולל את על העידכונים חוץ מSP3 וIExplorer 8. איפה אני מוצא באתר של מיקוסופט (או במקום אחר) רשימת עידכונים להורדה ידנית? (לא דרך Windows Update) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום וברכה! חבר שאין לו חיבור לאינטרנט (יותר נכון אין גם WIFI) מבקש אם אוכל לעזור לו להפוך את הווינודוס שלו לעברית? כלומר, איך אוכל להוריד (בקובץ!) ערכת שפה עברית ולהגדירו במחשב אחר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 11.9k צפיות
  5. Started by tzilber,

רציתי לדעת איפה ניתן למצוא את חבילת הפונטים הכי מקיפה של עברית להורדה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לשמור קובץ על הדסקטופ או בכלל להוריד משהו למחשב מהאינטרנט במקום לפתוח את ה OPEN SAVE הוא זורק אותי את שולחן העודה בתוך חלון אקספלורר עשיתי סריקות וירוס תולעים ומיני מזיקין עשיתי ריפר ל XPSP2 ניסיתי אפילו להשתמש ב download eclarator וכלום !!!מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by buuhaa,

היי. לאחרונה עזרתי לחברים ופירמטנו 3 מחשבים לווינדוס 98 SE . אח"כ החל הנוהל המתיש כל כך של הורדת העדכונים כולל IE6 . שאלתי: האם יש אפשרות להוריד את כל העדכונים האלו (עברית ואנגלית), לצרוב, ולהתקין אותם מיד אחרי הפירמוט ? ההתקנות כולן חוקיות למהדרין. אני בטוחה שיש אפשרות כזו באתר מייקרוסופט (בטח למנהלי רשתות וכו). אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by danik,

יש לי WINDOWS 2000 ויש לי תוכנות מעצבנות שרצות שאני מדליק את המחשב אני רוצה להוריד את זה בלי לעשות UNINSTAL לתוכנה בWINDOWS 98 יש את MSCONFIG שרושמים בשורת הפקודות... בWINDOWS 2000 אין כזה.... מה אני יכול לעשות... תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הורדתי RC1 מקובץ ואני לא מצליח לפתוח אותו מה עושים?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  10. מאיפה אני מוצא SP1 ל-64 ביט? ויסטה אולטימייט.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. SIT.... זה מיועד למאקינטוש אולי? יש לי XP PRO !

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. בגלל מחסור במקום, הורדתי את הPAGING FILE ועכשיוו הכל רץ חלק יותר ויש לי יותר מקום פנוי!! המגרעה היחידה היא שכאשר אני מוריד קבצים של יותר מ20 מגה כאשר הוא מסיים אני רואה אותו מעתיק אותם והם לא ישר מופיעים. בקיצור, PAGING FILE סתם הורס את המחשב :devilfork: יאיר.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  14. הורדתי את התוכנה http://www.konfabulator.com/ התקנתי אותה ו ? שום דבר לא השתנה מישהו יודע מה צריך לעשות כדאי שהתוכנה תעבוד...?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  15. פתחתי אותו בדיימון טולס ותראו מזה רושם ....(ושאני פותח את ה- 32 ביט זה לא רושם) http://img515.imageshack.us/img515/5076/64244995.jpg מזה אומר ? לצרוב בכל זאת ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. הורדתי מהסטיקי את 4 הקבצים שמשנים את המראה לויסטה כאילו. התקנתי את הטרנספורמיישן פאק והתקנתי אותה ועכשיו יש את הממשק של ויסטה הכל רואים יפה ומסודר, ויש לי עכשיו שני קבצי RAR של האייקונים, מה אני צריך לעשות איתם? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. חברים,אני לא מאמין שזה קרה לי תמיד הייתי בטוח לי זה לא יקרה היום גלשתי באינטרנט וראיתי כתבה בוואלה שאומרת שיש תקלה באחד מהעידכונים ושהעידכון הזה יכול לגרום לכל מיני בעיות. אני שמתי לב שכבר מלא זמן אין לי עידכונים למרות שהגדרתי שכל פעם שיהיה עידכון יקפוץ לי הודעה... נכנסתי לאתר של מיקרוסופט ועשיתי חיפוש עידכונים זה מצא לי 8 היו 6 בקבוצה אחת ועוד 2 בקבוצה שניה! הורדתי את ה 6 העידכונים הראשונים מתוכם אחד נכשל(פעם ראשונה שקרה לי בחיים) בסדר עשיתי ריסטארט שוב נכנסתי לאתר וביצעתי חיפוש והורדתי את שני העידכונים סיים להוריד וכאשר בא לעדכין הוא רושם לי הודעת שגיאה ורשם לי שאני צריך לעשות ריסטאטרט לחצתי אוקיי ופתאום הופיע לי מסך כחול(פעם ראשונה שלי אם המחשב הזה) הוא רשם לי אם זה פ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  19. עכשיו כונן C התנפח בעוד 400MB. איך אני מסיר את הקובץ שהורד אך לא הושלם? IE6 XP

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. השיטה האחרונה שעוד נותרה לקבלת שדרוג חינמי של מערכת חלונות 7 או חלונות 8 שלכם אל הגירסה העדכנית ביותר עומדת להיעלם בסוף החודש. לכאורה לכתבה

21. הגיע לידיים שלי שני אריזות של וינדוס 98 חדש מנויילן עם חוברות דיסק התקנה ודיסקט איתחול מבירור קצר עם מיקרוסופט ישראל מסתבר שאין בעיה למכור את זה (בהנחה ומישהו באמת ירצה לקנות את זה) זה נראה לי יותר כמו פריט לאספנים

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by ron533,

יצרתי מחיצה נפרדת עבור הזכרון הוירטואלי בכונן, וקבעת את רוב גודל הכונן עבור הזכרון הזה, אבל ה MFT שנוצר ע"י וינדוס יושב באמצע המחיצה הזו ולכן מפצל לי את קובץ ה SWAP של הזכרון הוירטאלי לשניים... כידוע הוא חייב להיות לא מחולק כדי להיות באמת יעיל. איך אני קובע או מזיז (עם תוכנה חיצונית או רג'יסטרי) את מיקומו של ה MFT כדי ליצור קובץ SWAP אחד ומאוחד? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  23. יש לי 256 DDR והרבה פעמים שאני מפעיל את המחשב אני מסתכל ב-ASUS PROBE והוא מתמלא ל-90% כשהאינטרנט פועל דבר נוסף אתקנתי את AD-SPYWARE וSPY BOT (אלה העצות שנתנו לי פה באתר)ומאז זה קופץ ל90 ולפעמים 80 וביטלתי את התוכנות (כמו: SAVE וכאלה שמעיקים) דרך mscomfig והזיכרון שלי משתולל.... מה לעשות?

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שלום, בימים האחרונים המחשב מתחיל לעבוד לאט אחרי כמה שעות של גלישה. כשאני בודקת את מצב הזכרון אני רואה שהוא עמוס לעייפה. כאשר סוגרת את כל החלונות ואת האאוטלוק אקספרס הזכרון חוזר לרמה סבירה. שתי שאלות: 1. איך אפשר לדעת מה הגורם ל"סתימת" הזכרון? 2. האם יש תוכנה שמשחררת את הזיכרון תוך כדי העבודה? תודה, מיכל

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by EyEOnE,

משום מה עלת לי השאלה הבאה בראש: בנאדם שקנה נייד שהגיע עם וינדוס כלשהו ראשי להזמין מהחברה עותק על דיסק?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.