Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במחשב כונני SSD של Intel בגודל 120GB שניהם בנויים בRAID0 מזה שנה ו8 חודשים מותקן עליהם WINDOWS 7. היום ניגשתי לפרמט את המחשב איך אי אפשר. בבחירת ההארד דיסק שאותו אני רוצה לפרמט ולהתקין את הווינדס לא מופיע שום דבר. האם מישהו יודע מה ניתן לעסק אני חייב לפרמט את המחשב כמה שיותר דחוף. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להתנהג בצורה ממש חשודה בזמן האחרון, מלבד איטיות רבה, שמתי לב לכתובות מייל שונות כאשר אני מתבקש להכניס מייל בתיבה המיועדת באתרים, צצים לי דפי אינטרנט מוזרים וכו' אני משתמש המון באינטרנט על מנת להזמין דברים שונים מחו"ל ובארץ לכן אני חושש מאוד, זה כמובן עוד לפני ססמאות לאתרים שונים שלי. אני חייב המלצה לאנטי וירוס מקיף וטוב עם FIREWALL וכמו כן תוכנות שונות על מנת לאתר קבצים זדוניים. אני כנראה גם התקין מחדש את הווינדוס לבסוף... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ולפני כמה ימים רציתי להוסיף XP במקביל לכן יצרתי עוד מחיצה בארדיסק (WD 160 GB SATA2) וניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה אך מסיבה כלשהי המחשב לא אפשר לי ... כל פעם שניסיתי להתקין על המחיצה הוא נתן הודע ה כשלהי והחזיר אותי לתפריט של כל המחיצות... ניסיתי גם במחיצות אחרות אך אותה בעיה. עשיתי ריסט ופתאום הVISTA לא עולה ורשום DISK BOOT FAILURE.... ניסתי לפרמט את הכונן ולהתקין ויסטה מחדש אך גם פה הופיע הודעה שאי אפשר להתקין... מה לעשות???? אהה חשוב להזכיר שנכנסתי עם BOOT DIASK של ERD וכל התוכן בארדיסק עדיין קיים.... תודה מראש....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה באאוטלוק אקספרס בחלונות XP פרו עם SP2 ואופיס 2003, כאשר כל ההגדרות תקינות, אני רוצה לישלוח הודעה והוא מוציא לי הודעת שגיאה שאי אפשר לישלוח את המייל כי משהו בשרת היוצא והנכנס לא תקין.לפעמים הוא שלח את המייל למרות ההודעה ולפעמים לא. הסרתי את החשבון שקיים ושאני נכנס שוב לתוכנה הוא מראה לי שכאילו יש חשבון משתמש, אבל הסרתי אותו קודם. הסרתי את התוכנה דרך הסרת רכיבי ווינדוס בלוח בקרה ושהתקנתי אותה שוב, אותו חשבון חזר למרות שעוד לא יצרתי חשבון. השאלה זה אם צריך למחוק את התוכנה לגמרי דרך regedit ואם כן איך עושים זאת? ואם לא אז איך אני מסדר את הבעייה?? בבקשה עיזרו לי אני שובר את הראש כמה ימים. כמו כן, חיפשתי בהודעות קודמות בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
היה לי XP מותקן בכונן C בנוסף התקנתי את הVISTA בכונן אחר שהייתי מפעיל מחדש את המחשב היה לי אופציה בין לבחור את הוויסטה לבין לבחור מערכת הפעלה ישנה יותר (XP) הכל עבד כמו שצריך שתי המערכות עלו בסדר בלי בעיות עד שהייתי צריך להתקין מחדש את הXP שעל כונן C וכמובן במהלך ההתקנה פירמטתי אותו לחלוטין (את כונן c) ומאז המחשב עולה אוטומטית עם הXP ולא מעלה לי את הDual Boot שבו אני יכול לבחור בין הוויסטה לXP ועכשיו אני לא יכול להכנס אל הויסטה בכלל כנראה היו כמה קבצים על הroot של C שמהם הוא מעלה את הדואל-בוט והם נמחקו בפרמוט... לפי הבנתי לא מדובר בקובץ boot.ini אלה בקבצים אחרים שהוויסטה משתמש בהם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם ואין אני משחזר את הDual-boot ? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
למה הכתב לא בסדר כאשר אני מנסה לרשום דברים באתרים כמו פה למשל: ג??‗ ?י?א?? ????? מה שרשום למעלה זה: עידן אשכנזי החמוד אה וזה רק באינטרנט בבקשה תעזרו לי אני כותב את זה מחבר אני עכשיו בדרך הביתה ואני לא יכול לעשות חיפוש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם ויסטה ואני רוצה להבין את ההבדלים. 64 עובד יותר טוב, נכון? core 2 due תומך בו? צריך עוד רכיב חוץ מהמעבד שיתמוך? האם ייתכנו בעיות תאימות עם תוכנות מסויימות בגלל שזה 64 bit? ויש לי שאלה נוספת: האם יש בעיה בחיבור של רשת ביתית כשבמחשב השני יש xp?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בכונן C: יש לי 5.30 GB ומתוך זה נמצאים בשימוש רק 3.36 GB אבל ה-WIN רושם שנישאר לי רק 700 מגה ומי שיודע מטמטיקה יבין שזה לא הגיוני בכונן הזה יש לי את-WIN XP והפרוגרם פיילס (שלוקחים כ-400מגה) וגם כמה שירים שלוקחים בסביבות ה-{100 מגה) למה הוא עושה את זה בבקשה תעזרו כי אני ממש צריך מקום פנוי :-\
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש באפשרותי לקבל (באופן חוקי): Windows Vista Buisness 32bit או Windows XP pro 64bit . אני מתכוון להתקין את המערכת על מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זיכרון: Kingston 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB בהתחשב בכך שהמחשב תומך ב 64bit, האם כדאי ללכת על ה XP ולהנות מיתרונות ה-64, או שבכל זאת כדאי את ה Vista, שהיא רק 32 (אין לי אפשרות לויסטה 64 ביט)? תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי חזר מתיקון (תיקון עקום,חובבני וביזיוני,העיקר שלוקחים 45 דולר על שעת טכנאי..מצטער הייתי חייב לפרוק את זה) ובין היתר התקינו מחדש את מערכת ההפעלה. רק מה,עכשיו עברית שמוצגת על המחשב שלי וגם בכל מיני אתרים מוצגת הפוכה או כג'יבריש. דוגמאות, במסנג'ר לא יכול לכתוב עברית,הכל יוצא ג'יבריש (באיי סי קיו דווקא יכול לכתוב בעברית אך שמות האנשים ברשימת החברים מוצגים הפוך. לינקים בעברית ברשימת הפייבורטיס מופיעים הפוך. לא יכול ליצור תיקייה עם שם בעברית. באתרים קורא עברית בסדר. מערכת ההפעלה לפני ההתקנה מחדש הייתה enabled ,האם הטכנאים האי****** התקינו לי את הגירסה האנגלית? (למרות שאמרתי במפורש מה אני רוצה). איך אני בודק את זה אצלי במחשב?איפה זה אמור להיות כתוב? …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כשאני מזיז סמן של העכבר לדופן הימני של המסך ,הסמן יוצא/נעלמם וצריך להזיז בחזרה עד שמופיע בחלון של הווינדוס, המצב די מעצבן כשרגילים למסגרת וכל הזמן אני מפספס את ה את SCROLL BAR או את לחצנים בפינה הימנית קיצונית של המסך . אני יודע שיש דרך לפתור את זה רק שאני לא זוכר איך , עזרה בבקשה,
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי מחשב P4 2.4G, 256DDRAM , עם כונן קשיח של 30G ובזמן האחרון ה-WINDOWS עולה לאט , כאשר ה-WINDOWS עולה לוקח לו הרבה זמן לחשוב בזמן הטעינה . ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את ה-WINDWOS אך הבעייה נשארה . ניסיון נוסף שעשיתי הבאתי עוד דיסק קשיח והתקנתי גם עליו ועדיין הבעייה נשארה . ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הזיכרון מחדש אך עדיין ללא הצלחה אשמח אם תוכלו לעזור שה-WINDOWS יעלה לי במהירות בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה היא כזו : פעם בכמה שעות המחשב פתאום נהיה איטי להחריד וכשאני נכנס למנהל יישומים ולחוצץ ביצועים אני רואה שEXPLORER ב- PROCCES לוקח 99 עכשיו אם אני עושה סיים יישום ומפעיל אותו ידנית ע"י RUN>EXPLORER וזה שוב תקין עד לפעם הבאה. נ.ב. לא מדובר על INTERNET EXPLORER. דברים ששללתי: 1.חום כלשהו ברכיבים. 2.וירוס/SPYWARE/ADWARE לפי דעתכם על מה מדובר?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עומד לרכוש ולהתקין בנייח שלי כונן ssd . כרגע עובד עם 7 אולטימייט ומאוד רגל אליו. עם התקנת הכונן החדש , עליו אתקין את מע' ההפעלה, משחקים ושאר התוכנות, יש לי אפשרות להחליט בין7 ל 8.1. יש שטוענים כי 8.1 מנצל טוב יותר את המשאבים ולכן מהיר יותר. האם זה נכון ומה הייתם ממליצים מבין השניים הנ"ל באופן כללי?
-
- 27 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, שלשום פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש וכפי שתראו יש לי בעייה רק באתר הזה עם סרגל הכלים של HWZONE, מישהו יודע איך לתקן את זה זה ממש מפריע זה שקוף כזה וממש מפריע לגלישה... תודה לעונים, דודי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב מותקן WIN XP SP2 בשימוש כבר כמה חודשים ללא בעיות וללא מעבר דרך מסך הLOG IN. אתמול נתקע המחשב ונעלצתי לעשות ריסט דרך כפתורי המארז אך לאחר מכן המחשב עלה למסך הLOG IN ומשם הוא לא מאפשר לי להכנס ואף לא מבקש סיסמה, פשוט מנסה לשניה להכנס ומיד חוזר למסך הLOG IN ומציין שהוא שומר את הנתונים שלי וזהו! לאחר מאמצים של שעות הצלחתי להכנס למחשב ע"י פונקצית התיקון בדיסק ההתקנה של WIN XP SP2 וכמובן ששמרתי כל מה שצריך אך לאחר עוד ריסט מסודר שוב ננעלתי בחוץ והייתי צריך לבצע התקנת תיקון מחדש. עכשיו אני חושש לבצע ריסט ומחפש פתרונות בפורום לפני הריסט הבא . האם יש דרך לבטל את הכניסה דרך מסך הLOG IN?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך אני זוכר לפני כמה שנים כל עולם המחשבים קפץ ונעמד לקראת כניסתם של מעבדי ה64BIT אמרו יהיה שיפור ביצועים ניכר וכו'וכו' אבל וואלה מאז היה לי לפחות שני מעבדים בעלי תמיכה כזאת ולא השתמשתי פעם אחת אפילו בפונקצייה אז אני שואל אותכם אם כדאי בכלל להתקין את המערכות האלו שלוותר<?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב. האם ניתן להגדיר בוינדוס 7 שבשעה מסויימת יהיה החלפת יוזר? אני מתכוון ל-SWITCH USER ולא ל-LOG OFF האם ניתן לקבוע שבשעה מסויימת יהיה את זה? תודה רבה מראש. [br]פורסם בתאריך: 15.04.2010 בשעה 11:29:28 אוקייהבנתי שעלי לעשות זאת באמעצות Task Scheduler של ווינדוס שאלתי היא, איך אני מוצא את הקובץ של ה-SWITCH USER בכדי להפעיל אותו בשעה מסויימת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ווידוס שהוציאו ממנו את התמיכה בעברית.... איך אנייכול להחזיר או יותר נכון להוסיף את הקבצים הדרושים ומהם... תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של סורק בוינדוס 2000 איך אני מסיר את הדרייבר? (הסורק בטעות התרסק מתחת לגלגליו של טרקטור)
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה משום מה התחיל אתמול, אחרי שעשיתי אוברקלוק ל3.5 ואז החזרתי בחזרה ל3.4 כי המחשב לא היה יציב.... קיצר מאז קופצת לי ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה: מצאתי מה הקובץ שגורם לבעיה אבל הוא נמצא ב Local settings וקוראים לקובץ sysdata.xml ולא רציתי להיות פזיז ולמחוק את הקובץ.... למישהו יש פתרום ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין גם וונדוס 7 וגם xp על אותו מחשב ושתיהיה לי בחירה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שתמיד אפשר לעשות התקנה של גרסה ישנה יותר באופן חוקי אז האם זה אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-