עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. למי שלא הבין, כשיש לי חלון (למשל דף אינטרנט) פתוח בשורת המשימות, ואני שם את העכבר עליו - נפתח לי חלון קטן שמראה את דף האינטרנט בקטן (או כל דבר שפתוח שם). שמעתי שאפשר לסדר כך שזה לא יראה את זה אלא פשוט (במידה ויש כמה חלונות פתוחים, דפי אינטרנט למשל, שקובצו יחדיו) הוא פשוט יראה את השם של כל אחד ואחד. חיפשתי וחפרתי בעזרת המקש הימיני ולא מצאתי. בנוסף, אם מישהו במקרה יודע איך אפשר לעזעאל לסדר את התיקיות ב-Win שבע באופן ידני, איך שאני רוצה - אשמח לתגובה. עד כמה שניסית בהגדרות וכו'- לא מצאתי ואם מנסים לגרור זה פשוט לא הולך.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לאחר ניסיון של הויסטה, נשארו לי עוד 15 ימים של ניסיון. האם כדאי לקנות רישיון : ולהשאר עם ויסטה או לחזור לXP? מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, הייתה הפסקת חשמל ושהדלקתי שוב את המחשב גיליתי מספר קבצים (מוכרים ובטוח שאינם כל "קובץ מזיק" מסוג שהוא) קבצים אלה אינם "מוכנים" להימחק, ניסיתי בdr delete וזה רושם "הקובץ אינו קיים" , למרות שהגעתי לקבצים האלה דרך התפריט של התוכנה dr delete. ושאני מנסה למחוק ידנית זה רושם "לא ניתן מכיוון שהקובץ\ספריה פגומים" , עכשיו השיא של העניין לדעתי זה שניסיתי להכנס ב safe mode בפעמיים הראשונות הוא בכלל לא עלה ונתקע כשהוא רושם tdi.sys . איכשהוא בנסיון השלישי עלה בsafe mode וניסיתי למחוק את הקבצים ממצב בטוח ואותה שגיאה זה רושם. אשמח לעזרה - תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by Haflo,

כן יש עוד דבר כזה....! השאלה הזאת מופנת לזקנים מבנינו........ איך פותרים בעיית כתב ראי ב Word 97?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by habarbash,

היי כל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך להגדיר שוב את הכתובת POP של ה אואוטלוק אקספרסס , הוא משתנה לכתובת הבאה 127.0.0.1 . זה קורא גם עם ה spamkiller של מקאפי וגם בלי ( אחרי שביטלתי ) , ושוב אם אני משנה ומפעיל שוב את התוכנה אז הכתובה הטובה נשארת , רק אחרי הפעלה מחדש היא משתנת . אני משתמש בחשבון של GMAIL . מקווה שזה הפורום הנכון . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. החבילות השרות החדשות מתי יוצאות? של וויסטה ושל XP

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yanivganor,

יש לי שאלה עקרונית, שאולי כבר נשאלה בעבר ... האם יש יתרון בביצועים וביכולות ל WIN XP PROמאשר ל WIN 2000 PRO ? אני שואל על יתרונות בביצועים וביכולות בלבד ולא למשל בממשקים היפים יותר שיש ל XP . אשמח לדיון בנושא

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by apelzig,

היי לכולם, ב- Win8 לא היה ניתן להפעיל חלק מן האפליקציות ואת החנות של מיקרוסופט בגלל רזולוציית מסך קטנה מ- 1024x768 (רז' מקסימאלית במסכי 10' היא 1024x600). בעיקרון, העדכון של 8.1 אמור לפתור את הבעיה, אבל מישהו יודע איך אפשר להתקין את העדכון ללא כניסה לסטור? אשמח ממש לעזרה - תודה!

9. Started by __MIKO__,

בפרטישן שבו יושב מערכת ההפעלה ( דיסק של 60G מחולק ל13-47 של ווסטרן), לאחר מחיקות של קבצים כדי לשחרר מקום, אין שום שינוי בfree space כשאני עומד על C וקליק ימני. מה גם שאין לי מושג כיצד הדיסק התמלא עד לכדי 12.5G כשאת רוב הקבצים אני שומר בפרטישנים אחרים. אגב, כשמחקתי דרך clean disk כן השתחרר מקום. ועוד שאלה, איפה כדי לחפש במיוחד כדי לשחרר מקום?כלומר איזה תיקייה מתמלאת כל הזמן למרות שאני לא שומר שום דבר בכונן זה באופן מכוון?

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by u_o,

הוא אומר לי שאני לא פועל כאדמינסטרטור הקובץ של הרג'סטרי בנעוץ לא עוזר כניראה לא מותאם לWINDWOS XP PRO SP2 עוד בעיה , כל שורת המשימות של ההתחל וכל מה שבצד לא נפתח וזה כן פועל מן הסתם.. חח בטח גם לזה יש REG אז מישהו מוכן להביא לי תיקון מתאים ?

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  11. איזה ווינדוס עדיף על המפרט הבא AMD BARTON 2600 1.5 GIGA RAM RADON 9600 ווינדוס XP ווינדוס 7 סטארטר ווינדוס 7 ???? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אין חשיבות ממש למשחקים גם ככה הוא ישן מידי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ORBIT,

במהלך איתחול של חלונות הפעלתי את מנהל המשימות (פעולה קבועה שלי) רק שהפעם 'שיחקתי' עם חלון המנהל כדי להרחיב אותו מעט לרוחב, אך מכיוון והמחשב היה מאד עסוק בטעינת מערכת ההפעלה, הרחבת החלון לא הגיב מיידית, פתאום גיליתי שהלשוניות והתפריטים נעלמו וכל שנשאר זה רק מסגרת עם חלון תצוגת התהליכים שעובדים. ניסיתי לאתחל אולי זה יעזור, אבל לא עזר. איך ניתן לשחזר את מראה חלון מנהל המשימות שיכלול שוב את התפריטים עם הלשוניות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nadabometal,

שלום המחשב שלי נתקע בזמן עבודה ועשיתי לו כיבוי אלים (מהכפתור) כעת כל פעם שWINDOWS עולה הוא מריץ תוכנה של "תיקון אתחול" בסוף התוכנה הוא כותב "שלא ניתן לתקן את המחשב....לפנות למנהל מערכת". והמחשב נכה אחר כך אוטומאטי. מכירים את הבעייה? תוכלי אולי בבקשה לעזור לי? הWINDOWS הינו מקורי.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by shloosh,

יש לי 7 svchost פתוחים!!! 2 מהם ביוזר network service! כאשר אני סוגר אחד מסוים מהם מפויע לי ההודע העל כיבוי המחשב ב-60 שניות! RPC .... זה נראה לי מוזר מאוד! מה לעשות?? הווינדוס מעודכן כולו. יש לי SP2 עם פיירוול והכל. ואנטי וירוס מעודכן של mcafee

15. Started by thePony,

איפה אני מוצא את הminidump בוויסטה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. אני משתמש ב-Windows XP. האם יש אפשרות שלכל יוזר תהיה את הרזולוציה שלו? כי משום מה שאני משנה למשתמש אחד את הרזולוציה, זה משנה לכל המשתמשים האחרים גם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. סיסמה (לא SERIAL NUMBER סיסמא או כ OWNER או כ GUEST בשעת ההתקנה לא נתתי סיסמא בשום מקום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום. פירמטתי את ההארדיסק ויש לי 2 מחיצות צחות כשלג. איך אני מתקין ווינדוס 98 על מחיצה D ולא על C ? האם מספיק לכתוב: setup d: או שזה לא הכיוון בכלל ? תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  19. Started by ggg123,

כרגע יש לי ווינדוס XP ולאחר שדרוג הזכרון ל 4 GB חשבתי לעבור לווינדוס 7 64 ביט. מבחינת דרייברים של הלוח האם מה אני צריך להתקין? באתר של הלוח אם מצאתי את הדרייברים הבאים לווינדוס 7: BIOS, CHIPSET, AUDIO, LAN, SATA. להתקין את כולם? בנוסף לכך, איזו גרסה של ווינדוס 7 עדיפה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by zohar62,

האם אחרי שאני מפרמט את המחשב לחלוטין ומתקין מערכת הפעלה מחדש יכולים להשאר וירוסים ואם כן באיזה שיטה אני יכול להשתמש להסרה מלאה של כל הוירוסים ואיך עושים זאת.? תודה לעונים בברכה זוהר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by the kon,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון אוקי לפני איזה שעה גיליתי שפתאום נעלם לי מהמחשב כל התוכנות שבתקיית בידור בעזרים אני מתכוון למדיה פליר למקליט וכו' וכשאני אומר נעלמו אז אין זכר לתוכנות מה זה יכול להיות ואיך אני מחזיר אותם? תודה עריכה קודם כל תודה שכבר העברתם את זה לפורום הזה כי זה מה שבדיוק רציתי לבקש שנית גם המשחקים ועוד תיקיה בעזרים נמחקה אז אני ישר ניתקתי את האינטרנט והפעלתי כל תוכנה להגנה אבל הווינדוס גם ביקש שאני ישים דיסק להשלמת תוכנות שחסרות אז לפני שאני מטפל בזה אני רוצה לדעת מה גרם לזה ואיך אני מטפל האם זה היה מישהו שפרץ לי או וירוס וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום לכולם, אמרו לי שהמערכת הפעלה ויסטה הום פיריום במחשבי ניידים החדשים של HP הוא מובנה. גם אמרו לי שבהפעלה הראשונה של המחשב המערכת שואלת אותי באיזו שפ ה אני רוצה (אנגלית או עברית). שאלה שלי היא: אם אני בוחר באנגלית איני יכול להתקין שוב את המערכת בעברית. אני מכיר שיש תוכנה שהופכת את המערכת הפעלה XP מאנגלית לעברית, השאלה היא אם לגבי ויסטה יש גם כזאת תוכנה ואם היא תקפה לגבי המחשב הנייד HP PAVILION DV6660EJ. תודה לעוזרים, gbguy

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  23. win7 נותן להשתמש רק ב-4.87GB מתוך 6GB של RAM. Uploaded with ImageShack.us ב-BIOS הוא מזהה 6GB. מה הבעיה ? תודה רבה מראש וחג שמח.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. לפני כמה ימים הסרתי תוכנה שהייתה לי על המחשב (TVTOOL) כשבדקתי ב - EVENT VIEWER של WIN ראיתי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ה - WIN מנסה להעלות את הדרייבר של התוכנה, זאת למרות שכבר הסרתי אותה. מישהו יודע איך לבטל את זה? יש לציין שאין שום שורה של התוכנה ב STARTUP של MSCONFIG. ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה? האם זה יעזור?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, בימים האחרונים רציתי לראות איזה סרט ב HD 720P שיש לי בפורמט קובץ MKV. שראיתי אותו כבר פעמיים על המחשב שלי בעבר.. בזמנו הורדתי והתקנתי תוכנה שנקראית Matroska_Pack_Full_v1.1.2.exe שהיא כוללת בתוכה את כל הקודקים שצריך בשביל קבצים מסוג זה וגם קודקים כלליים כמו - AC3 וכו'.. לפני כחודשיים בערך המחשב עבר פרמוט והתקנה מחדש של הכל ומאחר ולא הייתי צריך להפעיל קבצי MKV (עד אתמול..) לא התקנתי את התכנה הזאת. וכאן נכנסת הבעיה שלי : התקנתי את התכנה בדיוק כמו בעבר והכל עבר בהצלחה, אבל, כשאני מפעיל את הסרט (בכל נגן שהוא..) קופצת לי ההודעה שבתמונה ולאחר מכן רשום לי UNKNOWN FILE FORMAT . אותו הדבר כשאני מנסה להפעיל רק את התכנה עצמה .. טוען שחסר לו MSVCR71.DLL .. מה זה הקובץ הזה?…

• 2 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.