עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by sxsxservo,

קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. לפעמים הזיכרון ram של המחשב נהיה מלא ואני רוצה להסיר חלק מהתוכנות שנדלקות עם פתיחת המחשב (לא להסיר לגמרי רק שלא ידלקו עם המחשב) msconfig-התחלה זה רשימת התוכנות שנדלקות לי אשמח לשמוע מה אפשר להוריד: 01. synaptics pointing device driver 02. synaptics pointing device driver (יש פעמיים?, לא אותה פקודה) 03. intel ® comoon user interface 04. intel ® comoon user interface 05. intel ® comoon user interface (שלוש פעמים, לא אותה פקודה) 06. RUNNFSERV 07. asus webstorage 08. IconUtility 09. iTunes 10. microsoft windows operating system 11. עדכון google 12. Chica password manager 13. clamwin antivirus 14. ATK hotkey 15. microsoft office 2010 16. ATK media 17. AsusWebStorage 18. ado…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ofir667,

אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה, אז אם לא תגידו... אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני מתלבט אם לתת לטכנאי או לעשות את זה לבד, אף פעם לא פירמטתי. אני גם צריך לגבות קבצים... מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי, יש את הקטע הזה בחלונות שחלק מהמשתמשים מוגדרים כמנהלים ואחרים כרגילים. אם אני רוצה למשל להפעיל קובץ כמנהל מחשבון משתמש 'רגיל', צריך להקליד סיסמת מנהל. עכשיו, התקנתי לאחי הקטן משחק מחשב, שדורש הפעלתו כמנהל. ניסיתי לשחק שם בהגדרות לא מעט ולא הצלחתי למצוא אופציה להעניק לו הרשאה קבועה, וממש לא בא לי שהוא יחפור לי עכשיו עם סיסמה כל פעם מחדש. אני מניח שיש אופציה שכזו ופשוט לא עליתי עליה. אשמח לעזרה. תודה !

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Voodude,

יש לי מחשב אחר פרמוט, הוספתי לו כמה דברים, והוא עלה בסדר. התחברתי לאתר של מיקרוסופט, הורדתי את העדכון של תוכנת ההורדה והValidation Tool. עד כאן הותקן בהצלחה. התחלתי להוריד כל מיני עדכוני מערכת שהמליצו לי להוריד, הורדו בהצלחה הותקנו, ונתבקשתי לעשות Restart. עשיתי, ומאז המחשב עושה סימנים שהוא עולה בסדר, אבל כשאני מגיע למסך של הוינדואוס (עם הפס הירוק שרץ מתחת ללוגו) המחשב מאתחל את עצמו אחרי כמה שניות. במצב בטוח המחשב עולה בסדר. איך מסדרים? עריכה שכחתי להגיד שמדובר בHome Edition.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. אני צריך את זה למשחק מסויים, שכל פעם שאני עובד עם המחשב קצת הוא דורש ממני פתאום כמות של 768MB של SWAP FILES פנויים, וכל פעם שאני מאתחל את המחשב רק אז אני יכול לשחק במשחק. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי האם אפשר ואיפה להגדיר את כמות הSWAP FILES כדי שאני לא יצטרך כל פעם לאתחל את המחשב. [br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 10:15:41 חשוב לציין, שניסיתי דרך הזכרון הוירטואלי, שהוא מוגדר לי על 900MB ועדיין לא עובד, לפעמים שאני משחק עם ההגדרה הזאת לפעמים זה מצליח ועולה לי המשחק, אבל לא על בסיס קבוע

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. שלום כאשר אני מתחיל את התהליך התוכנה אומרת שאני חייב להעביר למקום בטוח את הקבצים אבל אם מדובר על כונן C שבו גם נמצאת מערכת ההפעלה , מה זה יעזור בעצם <? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  8. שלום! הודעה ראשונה שלי בפורום אז היי לכולם יש לי שאלה, אני בימים הקרובים משדרג את הלוח אם, זכרונות ואת המעבד אך מעוניין להשאר עם הארדיסקים הישנים ושאר הדברים. שאלה פשוטה, אני לא מעוניין לבצע התקנה מחדש של הכל (רוצה לשמוע על המערכת הפעלה כפי שהיא כרגע עם כל מה שמותקן עליה) האם SYSPREP רלוונטי עבורי? כי לפי כמה אתרים שעברתי עליהם ישנם כמה שיטות אך, הייתי מעדיף לשמוע מהחזקים פה בשפה שלנו (עברית) האם כן או לא. הסתכלתי על METHOD ONE באתר: http://www.sevenforums.com/tutorials/135077-windows-7-installation-transfer-new-computer.html#post1161038 מחכה לתשובתכם, תודה!

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by Drogba,

Hello I just got a new computer , but i have a problem, i can't write Hebrew. I can read Hebrew and everything but i can't write. I tried Alt+Shift and everything but still , it didn't work . and there are Hebrew letters on my keyboard. plz help me

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  10. Started by Hender75,

שלום, רציתי לדעת אם אני יוריד windows xp professional מהאימיול האם יהיו ביצועים זהים או אותו הדבר לחלוטין כי הwindows נורא יקר.. בבקשה דחוף כי אני קונה מחשב היום או מחר ואני צריך דחוףף... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! גודל ספריית הWINDOWS שלי 2.14GB. האם משהו יודע איך אני יכול מעט לדלל אותה כדי לפנות מקום במחיצה C? תודה L.A

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. לא אכפת לי להגדיל את הרוחב של כל השורה.

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  13. היי אנשים,מישהו מכיר את התופעה? אחרי כמה זמן של עבודה עם המחשב או אם אני עוזב אותו וחוזר אני מתחיל לעבוד איתו ואז החלונות לא מגיבים,הם פעילים,כל התוכנות עובדות כרגיל, רק שאי אפשר להזיז אותם או לסגור, אז אני סוגר את התהליך explorer.exe‏ ואז עושה הפעלה שלו מחדש באופן עצמאי, ואז הכל חוזר לעצמו. דבר נוסף שקורה יחד עם זה, הכפתור בחירה בעכבר פותח את התפריט(נגיד אני לוחץ על משהו הוא פותח את התפריט עם הפעולות העתק הדבק מאפיינים וכ"ו..,) זה נפתר ברגע שאני נותן קליק ימני ולוחץ על אחת האפשרויות לדוגמא קליק ימני ואז רענן על שולחן עבודה. יש למישהו מושג כיצד לפתור את זה? תודה רבה! דרך אגב,אני כרגע עם אינטרנט אקספלורר 8, כבר מחקתי אותו וגם את 7 והתקנתי מחדש,גם את הSP3 מחקתי,לא עזר...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by drbrain,

שלום לכולם מחפש לדעת איזו מערכת התקנה להתקין עבור מחשב מדיה בסלון XP או VISTA הפרט שאני מתכנן לקנות הוא מאתר זה בקטגוריה מפרטים של 4000 שח מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 3600 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet 65 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - HDMI - 3Y Warranty 480 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Di…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  15. יש לי ווינדוס 7 64 BIT ולפני יומים התקנתי את העידכון של הווינדוס (העידכון האוטומטי) ומאז אחרי העידכון (אחרי RESTART של המחשב) המחשב פשוט לא עולה זה לא מצליח אפילו להגיע לווינדוס זה טוען את המסך הראשון של הטעינה ובמקום ה LOGO של הווינדוס המסך שחור ויש טעינה ירוקה ואחרי זה מעביר אותי לחלון של כחול של STARTUP REPAIR זה טוען ואז רושם AUTOMATIC STARTUP REPAIR FAILS אחרי זה ניסיתי ידני אחרי שהתיקון האוטומטי נכשל,ניסיתי דרך שיחזור מערכת וכל נקודת שיחזור שאני בוחר (יש שם 3) זה רושם שזה אפילו לא מוצא את זה שום דבר שאני עושה לא עוזר אפילו ניסיתי דרך SAFE MODE וגם LAST KNOWS CONFIGURE גם זה לא עוזר עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי לפרמט את המחשב אבל אני ממש לא רוצה לאבד את המידע שיש …

• 38 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. התקנתי HD חדש בנוסף לקיים, פירמטתי את שניהם והתקנתי XP על הדיסק החדש, לאחר הפירמוט כאשר אני מנסה לכבות את המחשב הוא מבצע RESTART במקום SHUT DOWN !? (הדיסק החדש הוא בחיבור SATA והישן IDE אם זה יעזור) מה קורה פה???? אנא עזרתכם לפני שהמחשב עלה באש מהחום ;D

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. אם אני מתקין משחק ישן מלפני כמה שנים שפועל על directx 7 נגיד אז יכול להיות שהוא יחליף לי קבצי מערכת או דרייברים וכו' לגירסאות ישנות יותר? האם אפשר להתקין בלי בעייה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by master17,

בעיה עם העברית בwindows 98 לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה parawin ולאחר ההתקנה אני רואה את העברית בצורה כזאת : מחקתי את התוכנה אבל זה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי איך מחזירים את העברית שאני אראה כמו שצריך ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Started by PHOENIX18,

הוינדוס 7 עולה והוא כל פעם סוגר את הסייר ומפעיל מחדש בלופ אינסופי וגם מציג שגיאה שהזיכרון לא יכול לקרוא איך אפשר לפתור את הבעיה?פתאום זה קרה אחרי שחילצתי קובץ של סרט ניסיתי גם אתחול סלקטיבי וביטלתי את כל השירותים ללא הצלחה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה שמגיע עם win 7 home premium. כששאלתי לגבי שפת הממשק, אמרו שבהעלאה הראשונה של המחשב אפשר לבחור בין עברית לאנגלית. השאלה היא - האם זה באמת כך ? כי זה נשמע לי תמוה, לאור העובדה שלא ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת home premium ... אשמח לתשובה !

21. Started by HingedEmu2,

היי,אני מנסה להתקין ווינדוס ונתקל בבעיות משני כיוונים: 1. מה ההבדל בין bios לuefi? 2. מה עושים נגד error 0x80070017

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by gggil,

יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by Kizu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות עותק שדרוג של ווינדוס 8, אך במהלך נתינת פרטים ותשלום לא שואלים מה אני מעדיף 64/32 ולא שואלים שפה.. איך אדע שהווינדוס בעברית? האסיסטנת של מיקרוסופט בעברית האם זה אומר שהווינדוס יהיה כזה גם? וגם שואלים אם אני מוכן לשלם 14.99 על עותק DVD, שולחים את זה אלי הביתה? האם אתם יודעים כמה זמן זה לוקח?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DoR TnT,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות כמה שניות עד שאני אומר לו לעשות יותר מאוחר, זה מציק. איך אני מוריד את זה (לXP היו כמה תוכנות מעולות). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.