עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nore0,

אני רוצה לשים עיצוב של ויסטה על XP היום התקנתי את התוכנה WindowBlinds ויש כמה בעיות בחלק מהתקיות לא רואים את הפס גלילה שיורדים למטה או למעלה הצד של הכתוביות והכפורים סגור שחזר ומזער התחלפו http://img127.imageshack.us/img127/3111/windowblinds1dt1.jpg ובחלק מהתפריטים לא רואים את הסרגלי כלים http://img102.imageshack.us/img102/3299/windowblindsvd0.jpg יש תוכנה אחרת שמאפשרת עיצוב ויסטה בלי כל הבאגים האלה ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by ilay22,

כל פעם שאני מנסה להוסיף פרמטירם לקובץ EXE דרך שורטקאט, זה מה שאני מקבל: (בתמונה) למה יש פעמים שהכתובת מופיעה במרכאות ולפעמים בלי? [attachment deleted by admin]

3. השאלה בכותרת בעיקרון אני יודע שיש תוכנות כאלה אבל אני מעדיף בלעדייהם, בגלל שאני לא יודע מי פיתח את התוכנה הזאת ומה הוא שם בה!! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. שלום לכולם! אני לא בטוח שזה הפורום לשאלה הזו אבל נראה לי שגם כן... אז ככה בעבודה נתקלתי בתופעה מוזרה שבזמן שאני עובד על תוכנה מסויימת כגון הנהלת חשבונות אינטגרל או אקסל ככה סתם לפתע בעת לחיצה על מקש ENTER במקום לעבור לשורה הבאה הוא פותח לי חלון של אקספלורר... ושוב ושוב כל לחיצה של ENTER גורמת לפתיחה של עוד חלון.איתחלתי את המחשב חזרתי לאחור בשחזור מערכת בדקתי וירוסים אבל דבר לא נתגלה ו/או לא עזר שאר התוכנות עובדות כרגיל וניתן לגלוש באינטרנט כרגיל.אין סימן לתוכנת ריגול או משהו דומה ודף הבית לא השתנה.מה גורם לאקספלורר להפתח? אני משתמש ב- WIN XP PRO HEBREW OFFICE 2003 NOD32 ANTI VIRUS WINFAX INTEGRAL - הנהלת חשבונות EXPLORER 6 אנא עזרתכם מה זה יכול להיות?????..ז…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by ariel-ro,

שלום לכם יש לי וויסטה ULTIMATE באנגלית ואני רוצה לשנות לעברית את הכל. שמעתי שצריך להוריד MUI אבל מאיפה מורידים? לא מצאתי אם אפשר קישור להורדה יעזור לי מאוד תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by xxdragonxx,

כשאני נכנס למנהל משימות ואז לתהליכים פתאום אי אפשר לסגור אף תהליך משם זה כותב תהודעה הזאת: http://img166.imageshack.us/img166/2562/92318088ha7.jpg

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אני לא מבין מה הבעיה. כשהתקנתי לעצמי את הווינדווס לפני כחודש לא היו בעיות. היום התכוונתי לתת את המחשב הישן לאחיין שלי אז רציתי לדרוס חלק מהמחיצות מהכונן הישן ולהשאיר לו את מ"ה. המליצו לי על תוכנה כזאת ובסוף התברר שהיא מחקה את כל הדיסק. חבל כי היה שם ווינ' עם רשיון. ועכשיו אני צריך להתקין ווינדווס חדש. טוב, אם הכונן מפורמט אז לא צריכה להיות בעיה. הכנסתי את הCD ואכן האשף עלה. ביקשתי שייצור מחיצה של 10G ואז הוא התחיל בתקנת הקבצים. לאחר מכן הוא כותב שיש בעיה והוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה. כל הזמן הוא נתקע וכותב שיש בעיה. הבנתי שצריך לפרמט את הכונן שוב וזה מה שעשיתי. אבל מאז אני מקבל שוב ושוב את ההודעה שציינתי בכותרת. מה לעזאזל עשיתי לא בסדר…

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  9. ולמה היא מופיעה לי במנהל משימות 6 פעמים קבוע על תחילת המחשב..?? ואם זה בעיה אז איך מסדרים??

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום..! אני מתקין את הוינדוס אקספי פרו ועכשיו בהתחלה של התקנה הוא אומר שוהוא לא מצליח ליקרוא איזה קובץ אז עשיתי אנטר והוא המשיך! אז למה הוא מגיע למצב כזה ביגלל הדיסק?ביגלל הכונן תקליטורים .?או ביגלל הארד דיסק?! ועוד שאלה עכשיו אני בהמשך ההתקנה ובדקה 39 של ההתקנה הוא ניתקע איזה 5 דק אפילו יותר! זה יכול ליהות שההתקנה לא תיהיה תקינה בסוף ההתקנה(גם ביגלל שעשיתי אנטר בתחילת ההתקנה וגם ביגלל זה עכשיו)? ? תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by et_gershon,

עשיתי ריפייר לווינדוס עם בעייה ולאחר מכן הוא פותח את המסך של ההקתנה של הווינדוס על השלב "מתקין את ווינדוס" ותקוע על 39 דקות ולא מתקדם. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  12. Started by LittleBoy,

יש את ה 64X ו יש 86X ואני לא יודע מה כדי לי להתקין... יש לי DUAL CORE של AMD, מספיק חזק.. מה עדיף? ואני לא צריך תגובות כמו: "לא כדאי ויסטה"... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. שלום, שאני מדליק את המחשב אז הווינדוס עולה ואז אני צריך ללחוץ על החשבון כדי להיכנס (ויש לי רק חשבון אחד!!!). בשאר המחשבים בבית הוא כותב ברוך הבא ונכנס ולא צריך ללחוץ על כלום.. איך אני עושה שהוא יעלה לבד??? מקווה שהבנתם.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Imtheman,

הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by Burned,

המיקרופון עובד לי בXP אבל בויסטה לא. כשאי נכנס ל: נהל התקני שמע > הקלטה יש שם Microphone אבל המיקרופון לא משפיע עליו בכלל

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב בעל מפרט חזק (ניתן לראות פירוט בצד) וכאשר אני מנסה להעביר קבצים בין שני הארד דיסקים (למעשה אחד מפוצל), או כאשר אני מחלץ קבצים ב- WINRAR הוא פשוט נתקע לי, מחליט לשבות על דעת עצמו (כמו המורים) ואחר כך חוזר לעבוד כרגיל (כמו המורים) בסוף ההעברה. אני ממש משתגע מהתופע הזאת!!! זה פשוט נוגד כול היגיון, הוא לא מגיב לי לכלום אך הוא לא מראה שום סימן שהוא תקוע וכאשר הוא מסיים הכול חוזר לקדמותו!!! בנוסף עוד שתי בעיות קטנות נוספות: הויסטה מעביר מאוד לאט בין הכוננים וגם הסל מחזור תמיד נראה מלא למרות שאני מרוקן אותו. תודה לכול המגיבים!!!!!!!! :s05:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mz155,

עשיתי איזה טעות דרך מנהל הורדות ואמרתי לו לפתוח קובץ exe כקובץ rar. זה גרם לכל קבצי הexe במחשב להפוך לrar... ועכשיו אני לא יכול לפתוח שום תוכנה.... הוא רושם לי שהארכיון פגום... איך אני מחזיר את המצב למה שהיה קודם? ואני לא יכול לעשות גם סיסטם ריסטור בגלל שזה קובץ exe ... אני נואש וצריך עזרה דחוף בבקשה... מה אני עושה?????? אני מתחרפן פה אנשים

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. שלום לכולם אני חדש פה יש לי בעייה כל אייקון שאני לוחץ אם זה המחשב שלי icq וכד' מופיע לי הפקודה הבאה (מצורף תמונה) תודה על עזרתם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by .::Void::.,

שלום! יש לי בעיה במנהל המשימות כשאר אני מנסה לסגור אישזהו תהליך זה מראה לי את ההודעה: " לא הייתה אפשרות להשלים את הפעולה. הגישה נדחתה." (תמונה מצורפת). זה קורה לי בכל תהליך ולא רק בתהליכים של המערכת. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע זה פשוט מחרפן אותי. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  20. אני לא כ"כ מבין בקטע הזה אז יש לי כמה שאלות: 1. אין בעיה שXP תהיה בכונן C וויסטה בD, נכון? 2. במידה ואני לא אמשיך עם הויסטה, זה מסובך להסיר אותה לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  21. (אני מקווה שזה מותר פה) יש איזו חברת האקרים, כנראה, שעבדה ועדיין עובדת כנראה על קבצים שיעזרו לנו להפעיל את DX10 במחשב עם XP. אוקי,הנה האתר(אגב,כדי להוריד,לחצו על השם שכתוב בכחול:"DirectX 10 alky preview"): http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ ודרך אגב,אמרו שם כמה שעובד להם אבל אני לא יכול לנסות על המחשב שלי בגלל שהמחשב שלי כרגע גרוע והמחשב החדש יגיע עוד שבוע בערך (אזל לskypc הכרטיס 8800GT) אז תהנו ותגידו אם עבד לכם ואיך.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. אני רוצה ליצור להארד דיסק שלי מחיצות. האם אני יכול לעשות את זה בויסטה בדומה ל-XP ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. יש לי בעיה מאוד הרבה זמן והיא מעצבנת שאני פותח קצבים אז לפעמים יש לי את ההודעת שגיאה הזאת: ואני לא יודע למה זה קורה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  24. פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by shahar07,

אני עם מערכת vista כאשר אני מנסה להיכנס לTASK אני מקבל הודעה "TASK MANAGER AS BEEN DIABLE BY YOUR ADMINISTRATOR" איך אני מבטל את זה ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים