Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי כמה שאלות: איזה תוכנה נותנת אפשרויות טובות של tweak ל windows 2000? האם יש תוכנה שנותנת ל windows 2000 מראה של windows xp (אני מתכוון taskbar כחול, start ירוק...) איזו מערכת הפעלה הכי יציבה מבין הבאות: windows 98se או windows 2000? האם windows 2000 מאפשר לשחק במשחקים כמו windows 98 ו windows xp (ב windows nt אי אפשר לשחק במשחקים..)?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הי המחשב הנייח שלי נדפק למזלי עדיין יש לי את הנייד מאיפה אני מוריד xp pro כדי לצרוב אותו על דיסק כדי להתקין אותו במחשב הנייח? עזרה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני שואל בשביל מישהו: מישהו מחק קובץ מאוד מרכזי בווינדוס (XP) ועכשיו הווינדוס מסרב לעלות וגם בסייף מוד הוא לא עולה. כאשר הוא מנסה להתקין את הווינדוס, לפרמט או להפעיל את מערכת הריפייר הוא לא מצליח. כאשר הוא מגיע למסך הריפייר יש לו את הווינדוס שדרוש תיקון אך הוא לא יכול לבחור בו אלא האופציה היחידה היא יציאה. מה אפשר לעשות במצב כזה? :-[
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הבעיה הראשונה: ניסיתי להתקין את האנטי וירוס קספרסקי ומשהו נדפק במחשב בגלל שלא הסרתי נכון את הנורטון. עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למצב הקודם למצב שעוד כשהיה לי הנורטון עם השחזור מערכת. אמרו לי להתחיל בזה: להיכנס ל"עזרה ותמיכה" וכבר שם הוא לא נכנס לי. ניסיתי גם דרך לוח הבקרה להיכנס אבל גם משם אי אפשר. דרך "מצב בטוח" אי אפשר והסבירו לי שכנראה יש לי בעיה בווינדווס-אבל כשניסיתי להיכנס דרך התחל כלי מערכת וכ'ו זה פתח לי את החלון של השחזור מערכת ולא כתב בו כלום,זה נראה כך: http://img221.imageshack.us/my.php?image=18na.png מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו? הבעיה השניה: הבעיה כנראה נגרמה בגלל הקטע של החלפת האנטיוירוס. אני לוחץ עך אפ…
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בעיה רצינית ודחופה.. שיחקתי בטעות עם ההגדרות של התקיות ומחקתי בלי כוונה את פקודת הopen האוטומטית של התיקיות. עכשיו אני לא יכולה לפתוח תיקיות.. רק באמצעות הפקודה explore . יש דרך לאתחל את ההגדרות של הwindows בלבד? בלי למחוק את התוכנה כולה? מתחננת לעזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון שמתי לב שיש לי כמה תהליכים פתוחים של explorer ברקע, אני לא יודע ממש למה. סרקתי לוירוסים והכל ולא נמצא שום דבר שקשור לזה. מישהו יודע למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אני ארצה לפרמט מחשב שכבר מותקן עליו XP ואני פשוט ארצה מחדש להתקין עליו את הXP, אתם יודע.. ככה שכל הדברים ככה שאיכשהו לא נמחקו או דבריםש תוקעים תמחשב יעופו ושזה יזוז חלק.. בקיצור.. מה עושים? כאילו.. לא צריך איכשהו למחוק תXP הקיים ורק אז להתקין תXP מחדש? או שפשוט שמים תדיסק התקנה ואז איכשהו עולה לי מן אופצייה כזאת של "התקן מחדש"? ו..שאלה קצת פחות קשורה, אם אני מחבר למחשב שכבר יש בו כונן קשיח, זה לא אמור להיות בעייתי פשוט להעביר אליו כונן קשיח נוסף? כאילו..אני פשוט מדליק תמחשב אחרי והכל זז כרגיל? שומדבר לא נמחק לי מאף כונן? ואם אני מחבר למחשב כונן שכבר השתמשתי בו ומחולק ל2 מחיצות, אז רק המחיצה שהיה מותקן עליה הוווינדוז יימחקו ממנה דברים?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך של פירמוט המחשב ועוד מדריך אך להתקין את חלונות XP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, איך אני מקבל בחזרה את אופצית :Close Tray על ה-CD ROM שלי ?!? הרי וישנה אופצית EJECT...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את המחשב שיש לו לוח אם 945gcm-s2l של ג'גהבייט. לכאורה הוא אמור לתמוך בוינדוס 7. יש לי דיסק מקורי ובכל זאת, המחשב נתקע כשהוא כמעט לפני סיום. אולי יש למישהו כאן פיתרון? בדקתי חום מעבד. חום כרטיס מסך. החלפתי כונן DVD החלפתי דיסק קשיח. ו...נתקע באמצע ההתקנה. אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה רבה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ייש לי אקס פי הום אדישן ובימים האחרונים יש לי תופעה מעצבנת שכל קקובץ שאני רוצה לפתוח או שואל אותי אם לפתוח או ללא ואין לי מושג איך מבטלים את זה...ניסיתי דרך המרכז אבטחה בלוח בקרה אבל ללא ניראה שיש שם משו שקשור לזה הינה תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=mohzg4jfm0mw.bmp
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה בWINXP שלי. כדי לכבות את המחשב/להפעיל מחדש אני צריך לבצע את הפעולה פעמיים דרך ה"התחל". בפעם הראשונה המחשב לא עושה כלום, בפעם השניה מבצע את הכיבוי/הפעלה מחדש. ממה זה נגרם ואיך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דומה לקודמה פרמוט מערכת הפעלה מ xp ל 98 נענה לי קודם כל לעלות עם דיסקט ההפעלה של win98 ולפרמט את המחיצה שלך בחזרה ל FAT32 אחר כך אתה יכול להמשיך בהתקנה רגילה. ומה לגבי מ xp ל 2000 יש משהו שצריך לעשות ? או שזה דומה ל xp או 98 ועוד שאלה התיעצות מדובר במחשב פנטוים 2 2000 מומלץ להתקין או עדיף 98 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שבזמן האחרון המקום בכונן C שלי יורד מהר מאוד. איתרתי את הבעיה וגילית שבתיקייה: C:\WINDOWS\Temp יש לי לא פחות מ- 11.5 ג'יגה. מיותר לציין שעשיתי ניקוי דיסק, מחקתי היסטורי, קוקיז וכל שאר הדברים. אין לי מושג איך הגיעו לשם 11.5 ג'יגה כי לא אמורים להיות שם הרבה ממה שאני זוכר. התיקייה הזאת פשוט מפוצצת במלא קבצים ששוקלים המון. יש בה 1,900 קבצים!! איך אני מטפל בזה? מוחק את כל התיקייה? מה עושים במצב כזה? איך אני מפנה שם מקום כי זה פשוט גומר לי את כל המקום בכונן. תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
בעיה עם התקנת ווינדוס 2000 כשאני מנסה להיכנס לתקייה של I386 הוא רושם לי CDR101: NOT READY READING DRIVE E: ABORT RETRAY FAIL?A זה קורה גם עם 98
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי HTPC חדש לסלון, הוא בעל פתחי USB 3.0 בלבד, הוא הגיע ללא מערכת הפעלה כלל. יש לי בבית DOK להתקנת וינדוס 7 אשר איתו התקנתי וינדוס להרבה מחשבים ללא בעיות מיוחדות. כשהמחשב הגיע נקי לגמרי חיברתי לו את הDOK לפתח USB 3 וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים לUSB 3 וההתקנה עלתה בלי בעיה ויכולתי לנווט בעזרת העכבר והמקלדת. לאחר ההתקנה הכל רץ כמו שצריך והורדתי Driver Booster והתקנתי לו את כל הדרייברים שהיו, כולל דרייבר לUSB 3. מאז היו לי כמה בעיות עם המחשב והחלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין מחדש וינדוס 7. הבעיה היא שכרגע הוא מגיע למסך BOOT דרך הDOK אבל ברגע שהוא שם כל יציאות הUSB "נרדמות" ושום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת ולא הDOK. חיברתי עכבר ליציאה האופטית הרגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות הארד דיסק ולהתקין עליו windows ולהפוך אותו לכונן הראשי ובצורה זו גם אוכל להעביר את כל החומר מכונן אחד לשני מבלי לעשות גיבויים וכאלו, האם זה אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חברה הורדתי את המשחק GTA IV ואיך שאני מתחיל לשחק אחרי כמה דקות המשחק נתקע וחייב לעשות ריסטרט למחשב מאחר והמחשב שלי מעולה(E8500 2GBRAM 9800GT) ואין בעייה במפרט המחשב אמרו לי שזה בגלל מערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה אחרת שלא תבינו בדקתי את זה. לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב יענו אחד לאחד כל החלקים. אצלו זה פועל חלק ואצלי זה נתקע וזה אותה גירסא של משחק מה שבאמת מצדיק את מה שאמרו לי להחליף לגרסא אחרת של xp ורציתי לשאול אתכם אם זה נכון וזה אפשרי שבגלל מערכת ההפעלה (win xp)המשחק לא יעבוד כראוי והאם כדאי לי להחליף מערכת הפעלה והאם לדעתכם זה יפתור את הבעיה תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לפרמט את המחשב שלי אז אני מעלה את המחשב דרך boot from cd ונותן למחשב לעלות כמו תמיד מחכה שיגיע לתפריט של בחירת הכונן להתקנה וכולי כמו שעשיתי כבר מיליון פעמים ! אלא שלפני שהמחשב מגיע למסך המוכר עוד בהתחלה שהוא מריץ את האתחול שלו הוא נותן הודעת שגיאה "ultra.sys is correpted " ואז המחשב מבטל את ה setup ומאתחל את עצמו וכך שוב ושוב עשרות פעמים אולי מישהו יכול לעזור לי בבקשה ????? תודה מראש אילן.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכל מי שנכנס. ברשותי מחשב עם כונן HDD אחד והוא מפוצל ל-2. בכונן C מותקן windows 98 ובכונן D מותקן windows XP. ברצוני להפטר מכונן C או יותר נכון להעביר את הXP מכונן D לכונן C ולמחוק את ה 98. חשוב לי שכל המידע ב XP ישאר, להתקין מערכת מחדש כמעט ואינה אפשרית בגלל התוכן החשוב שבו. זהו מחשב ישן שיושב בצד לצורך עבודת תכנות בלבד. עם שפות תוכנות. אשמח לקבל רעיונות כיצד לעשות את זה.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי וערב טוב!!!! רכשתי לא מזמן מחשב חדש מסוג HP שכולל ויסטה... וברצוני להתקין XP חוקי שיש לי... אבל אי אפשר יש לכם מושג למה?? הבנתי שזה משהו שמקורוסופט אני טועה או לא?? הבנתי גם שבנוסף קיים פיתרון!! אנה עזרו לי :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התחלתי לעשות פורמט למחשב ולאחר שזה סיים לפרמט הופיעה הודעה: The Disk or CD may be damaged. אז החלפתי את הדיסק של windows xp בדיסק אחר וזה לא עבד אז הבעיה היא לא בדיסק של ווינדוס כפי שרשום בהודעה זה או הדיסק או הדיסקט(אני משתמש בדיסקט כדי להתקין driver של RAID או משהו כזה כל פעם שאני עושה פורמט) אז בניתי גם דיסקט חדש וזה גם לא עזר.. אשמח מאוד אם תעזרו לי אני תקוע ללא מחשב כבר כמה ימים תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
פרמטתי והתקנתי במחשב של אחי Windows Pro sp2.0 באנגלית, לאחר שהתקנתי נזכרתי שהוא בעצם צריך Windows בעברית, הכוונה שלי בעברית היא שהכל יהיה בעברית למשל START יהפוך להתחל וMy Computer יהפוך למחשב שלי רציתי לדעת האם קיימת חבילת התקנה או עדכון כלשהו שאפשר להתקין וזה יהפוך או את הווינדוס לעברית או שאני צריך לפרמט שוב ולהתקין Windows שהוא בעברית מהמקור.. אני ממש לא רוצה לפרמט כי כבר התקנתי הרבה דברים.. שאלה נוספת היא במקרה ויש דבר כזה .. זה יעיל או שזה מלא באגים ובאמת כבר עדיף לי להתקין מחדש הכל :\ תודה מראש בן.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [/td] [td]אני מתכוון לכל האפקטים של החלונות הקופצים והמעבר בין החלונות[/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום , יום שלישי (ליתר דיוק אתמול) יצאו עידכונים ל Vista , סימנתי את כולם והבאתי לו להתקין אותם , בסיום ההתקנה זה כתב בהודעה שהוא לא הצליח להתקין את העידכון KB937287 ביגלל שהקבצים שצריכים ליתעדכן נימצאים בשימוש , המחשב עשה ריסטרט ואז הופיע החלון של העידכונים שבו הופיע העידכון KB937287 שניכשל , הפעם הוא התקין אותו והיחלטתי להפעיל מחדש את המחשב עוד פעם למרות שלא נידרשתי לעשות זאת ,אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש פיתאום עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ומבקש מימני לעדכין את העידכון הזה עוד פעם , טוב , זה "התקין" לי אותו עוד פעם , הפעם לא עשיתי ריסטרט ואז אחרי פחות מדקה עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ועוד פעם אומר לי להתקין את העידכון הזה! , כמה אפשר? הינה תמונה מפורטת של המצב , …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-