Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קובץ ההחלפה שלי אינו ממוקם על הדיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה, אלא על דיסק אחר, האם זו הסיבה שקובצי Minidump לא נוצרים אצלי? אם התשובה חיובית, איך אני משנה את זה, כך שכן ייווצרו קובצי Minidump, פשוט התחילו אצלי הזמן האחרון מסכים כחולים.
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לאחרונה הנורטון אנטיוירוס שלי (2002) גילה וירוס תולעת בשם w32.supova.worm . הוא מייד הציע לי לעבור לדף האינטרנט שבו הם מסבירים איך להסיר אותו, צעד צעד. (אני משמתש בWIN XP) עשיתי את כל הדברים הנחוצים( הסרה מהregistry והסרה באמצעות הנורטון בsafe mode ) , בדיוק לפי מה שקראתי. לאחר מכן, הפעלתי את ad-aware וביצעתי סריקה במחשב. בשלב מסויים, אחרי סריקה של 40 אלף ומשהו קבצים, נתקע הad-aware, כלומר הוא עצר בקובץ הזה ולא זז ממנו , ובמקביל קפצה לי הודעה של NORTON שיש לי את אותו הוירוס שכבר טיפלתי בו מקודם!!! סגרתי את הad aware, הפעלתי סריקה מלאה של המערכת של וירוסים בנורטון, אבל הוא לא מצא כלום!!! דרך אגב, בהודעה שקפצה במהלך הסריקה של הad aware נרשם : norton antivirus had det…
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לבדוק אימלים דרך האתר של GMAIL ומופיעה כול הזמן הודעה מוזרה ??? ראו תמונה!! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ברצוני לברר כיצד ניתן לימצוא ולמחוק לצמיתות את היסטוריית החיבור התקן USB במקרה הנ״ל חיבור של האייפון למחשב בוינדווס 7. ממה שהבנתי ניתן לבצע זאת בעזרת regedit אך השאלה שלי היא האם באמת ימחק ההיסטורי של זה ולא ישאר? ואם לאחר מכן אפשר בכל זאת לדעת אם חובר התקן כלשהו למחשב אחרי המחיקה הנ״ל? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124419.0 תגובה שלישית תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום. לצערי אני פותח ת'רד ראשון מסיבות לא כל כך טובות...המחשב מקרטע בצורה נוראית, ואני צריך פירמוט דחוף. אני צריך את דיסקט האתחול ל-Windows XP Home. מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לא יודע מה לעשות אני לא מצליח לעדכן יש לי עכשיו SP1 וניסיתי גם להתקין SP2 וזה נכשל לי בסוף יש לזה פיתרון למה אני לא מצליח לעדכן עידכונ ים של מיקרוסופט אחרי פירמוט?...
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר WWW.WNET.NET את WIN XP עם כל החידושים משו כזה עד אפריך 2007 בהורדה היו 2 קבצים קובץ RAR ששוקל 643 מגה וקובץ NRG ששוקל 695 מגה הבנתי שצריך לצרוב משו כמו תמונה או משו כזה בקובץ RAR יש תיקיות, קובץ התקנה ועוד כמה קבצים ראיתי שבנרו יש אפשרות לצרוב BOOTABLE DISC מישו יכול להסביר מה צריך לצרוב ואיזה קבצים בשביל שיהיה אפשר לפרמט איתו את המחשב ולהתקין את הWIN הזה... הנה קישור להסבר על התוכנה..מ WNET http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=50012 עוד משו קטן שקונים מחשב חדש ורוצים לשים בו את ה WIN ישר שמים תדיסק,מפעילים תמחשב ומתקינים כמו אחרי פורמט במסך תכלת הזה? תודה -]
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה במחשב אני אתן פירוט של כל רכיבי המחשב על מנת להקל על העזרה מעבד AMD ATHLON XP 1800+ כרטיס מסך GAINWARD GFORCE TI4200ULTRA650XP128MBDDR לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP VIAKT400\133 זיכרון DDRRAM 256MB 2700 SAMSUNG מאוורר THERMALTAKE VOLCANO 7 + for amd HD WD 80GBJB HD WD 120GBJB חילקתי את ה-HD WD 80 GB לשלושה באחד התקנתי את WIN98 ללא שום בעיה פורמט FAT 32 פירמתטי את השני ל-NTFS על מנת להתקין WINXP ההתקה עוברת חלק עד להפעלה ראשונית של המערכת ומוצג לי המסך הכחול הבא
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ודיסק WIN7 מקורי. הרדיסק חדש 500 G מה עלי לעשות על מנת שהמערכת תעלה לי ב boot ועל מנת שאוכל להגיע למסך חלוקת ההרדיסקים?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים את התוכנה intervideo home theater לכרטיס טלוויזיה. היא תוכנה מעולה לכרטיס טלוויזיה אבל למרות שבהתקנה הגדרתי אותה שלא תיהיה תוכנית ברירת מחדל כדי לנגן שירים וכאלה היא עשתה את זה. עכשיו כל שיר \ סרטון \ תמונה שאני פותח נפתחת בה וזה נורא מעצבן. איך אני יכול להחזיר את הכל לכמו שהיה? נגיד שהשירים והסירטונים יפתחו במדיה פלייר וכו'...
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום. רציתי לגלות סיסמא של משתמש ווינדוס בזמן שאני מחובר למערכת על אותו משתמש. אם הפרטים האלו חשובים אז הנה: זה ווינדוס XP PROFESIONAL משתמש אדמין תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כניראה עשיתי משהו למחשב ועכשיו התפריט של הכיבוי וההדלקה ניראים ככה כבר ראיתי את התצוגה הזאת כמה פעמים אבל אני רוצה לחזור לתצוגה הסטנדרטית Sys restore לא עבד מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה וזאת ההודעה הראשונה שלי) אז ככה.....) יש לי חבילה של סמלים בשביל הווינדווס ...נו חבילה שאפשר להחליף את הסמל של הסל מיחזור והכל. עכשיו איךך אני עושה את זה?? ד"א אני לא יכול לעשות מהמאפיינים וכל זה ז"א אני כן יכול אבל אין לי את האופציה להחליף את כל! הסמלים ... ניסיתי להכנס לתקייה של הווינדווס אבל אני מפחד להרוס שם או למחוק משהו בטעות ולכן ...רק מי שמבין ויכול שיענה מקווה שתעזרו לי (לא נראה לי שזה כ"כ מסובך פשוט אני לא מבין בזה).. נערך ע"י multicore. עיין בחוקי הפורום לגבי כותרות תיקניות.
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני בא להתקין וויסטה לאחר שהתקנתי XP (היה לי בעייה עם הדיסק, לא משנה), קיצר זאת השגיאה: 0x80070017 והנה התמונה (זה נעצר בתהליך השני ב-16%): http://img521.imageshack.us/my.php?i...6883306iz0.png מה אני יכול לעשות?? איתי נ.ב: אין מצב שזה בעיה במפרט כי זה מפרט חזק מאוד שהותאם לוויסטה, צרבתי את הדיסק פעמיים אז זה גם לא בעייה בדיסק
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלכום לכם! בתור משתמש קבוע במערכת WINDOWS VISTA, אני נחשף לתגליות רבות, לומד דברים חדשים ואף טיפים חביבים על המערכת. לא פעם נתקלתי בבאג מסויים במערכת. אבל כפי שאתם בוודאי יודעים - לכל בעיה יש פתרון. אם הוא פשוט ואם לא. אנו נעסוק בתפריט ההתחלה. אם גם אתם משתמשים קבועים בויסטה, בוודאי נתקלתם בתופעה המוזרה שתפריט ה"התחל" נעשה איטי. כלומר, פתיחת תתי נושאים תחת הכותרת "כל התוכניות", תימשך שניה לכל היותר (זמן פעולה שאמור להמשך עשירית שניה לכל היותר). אולי לא הבחנתם בכך, אבל התופעה מתרחשת בדרך כלל כאשר מתקינים תוכנית חדשה. התוכנית החדשה מסומנת בצבע כתום בתפריט "כל התוכניות" (לשם הדגשה, בכדי להקל על המתשמש בלמצוא את התוכנית החדשה שהתקין). האפשרות של סימון התוכנית החדשות בכ…
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום יש לי windows 10 pro ובשבוע האחרון בדקתי כל יום אם יש עדכון,ולא קיבלתי עוד את העדכון הגדול שמיקרוסופט הוציאה. איך זה הגיוני? אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
כאילו הם מדברים והפה לא זז עם הדיסבור רק אחרי כמה שניות למה זה קורה אין מתקנים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
סמלים כמו avg winamp hp דברים שאני צריך יום יום בשורת המשימות פשוט נעלמו כמו כן כל הסמלים של השירים והסרטים בתוך המחשב החליפו את סמלם לסמל מוזר דומה לסמל של התקנה מישהו יכול לעזור בנושא
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה אם explorer.exe כאשר אני עובד ב-windows אז אחרי כמה זמן הוא נהיה ממש איתי עד כדי כך שהכול ממש מתחיל לזוז לאט אז כאשר אני לוחץ ctrl alt delete ומופיע לי task manager אז אני רואה שם שהאקספלרור שלי לוקח הכי הרבה משאבים והמעבד עובד על 100% עד שאני מבטל אותו את אקספלורר ואז מחזיר אותו שוב ואז זה מסתדר לכמה זמן ניסתי לבדוק וירוסים ואין לי כלום ניסתי לבדוק אם יש פרסומת והפעלתי את ה-Ad-aware 6.0 בקשה אני לא יודע כבר מה לעשות heeellllppppppp mmmmeeeeee ??? :-[ :'(
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP HOME, ולאחרנה, כשאני לוחץ על Ctrl+Alt+Del, אז במקום שיופיע לי המסך עם כל הלשוניות ונסרגליםף מופיע רק ריבוע לבן פשוט שנראה כך: לאן נעלמו כל הלשוניות והסרגל?!
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כאשר אני מתחיל את ההתקנה (עם המסך הכחול) הכול הולך חלק (אפילו רשום למעלה windows home setup) ואז הוא אומר לי להכניס את הדיסק של וינדוס ואני מכניס (כונן דיוידי אם זה משנה) ואז הוא אומר לי שהוא לא מצליח לזהות את הדיסק או שהדיסק לא vaild אבל ניסיתי את הדיסק על מחשב אחר והכול עובד טוב מה הבעיה? יכול להיות שזה בגלל הכונן? (לא נראה לי אבל אולי אני טועה) תודה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את WINDOWS XP SP2 על המחשב, ביצעתי התקנה נקייה כולל מחיקת PARTITION של כונן C ופירמוט מלא (לא מהיר) שלו. לאחר שהסתיימה ההתקנה אני רואה שיש לי את ה-BOOT MENU של WINDOWS XP שמראה שני אופציות של MICROSOFT WINDOWS XP איך אני מבטל את התפריט? תודה
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-