עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אתרים כמו ערכות נושא ל-XP שתהיה פשוטה ונוחה .. או רקעים של מכוניות או סתם אנימציות יפות ! שיהיו בהם כל מיני.... Themes ועוד מהסיגנון... אתם יודעים.... גרפיקה לווינדוס יפה תודה רבה לכם =]

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  2. ומציע לעלות ב SAFE MODE אבל גם במצב זה איננו עולה המקלדת והעכבר פועלים בביוס מופיע הכונן הקשיח מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by GetRich,

התקנתי היום Win 7 על מחשב דיי ישן, הכל עובד בסדר גמור חוץ מהעובדה שאחד ההארדיסקים (פיסי - יש לי שניים במחשב) נעלם. בשלב מסויים זה הראה לי הודעה כזאת כמו כשמכניסים דיסק און קי, לחצתי על "לראות את הקבצים והתיקיות" וזה עבד. אבל בדיוק הייתי באמצע התקנה וזה עשה הפעלה מחדש אוטומתית אז לא הספקתי לעשות כלום. איך אני מחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  4. Started by Da-Funk,

שלום אנשים, לאחרונה הוחלפו המחשבים במקום עבודתי למחשבי על בערך... טוב נו מחשבי על יחסית לקודמים! ואני ממש ממש מתרגש כי לא עושים כלום בעבודה הזאת אז לפחות יש מצב קצת לשחק... הבעייה היא שאני מפחד להתקין משחקים כבדים כי יש איסורים על הדברים האלו אבל בכל זאת אני מחפש דרך מיוחדת להתקין ושלא ימצאו שאריות של ההתקנה או את התיקייה המותקנת... קיצר מן קומבינה להתקנה נסתרת איכשהו.... יש לכם רעיון איך עושים את זה ? מערכת ההפעלה היא כאמור XP. והאם אני אצטרך להתקין כל פעם מחדש ? אני רוצה לשחק WoW לכל המתעניין.

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  5. שלום לכם, יש לי מחשב שעליו מותקנת XP(OEM) אך באנגלית. אני מחפש דרך להעביר את זה לאנגלית, אפי' במחיר של מערכת הפעלה חדשה, אך שלא יגיע למחיר של RETAIL. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  6. השתלט לי על האינטרנט איזה אתר מחורבן שניקרא serch for משהו כזה בקיצור שאני נכנס למשל לYNET אחרי שנייה הזבל הזה מפנה אותי אחרי שתי שניות אוטומטית אליו אני לא יודע מה לעשות חשבתי לעשות שיחזור מערכת אבל אין לי כוח הוא השתלט גם על דף הבית.

7. Started by tsachi,

התקנתי לחבר ויינדווס מהסידי המקורי שלי, ועכשיו הוינדווס מבקש אקטיבציה. התקשרתי אליהם והם והקלדתי את המספר לטלפון והם לא אישרו את זה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי בעוד מחשב? האם עליי לדבר עם נציג שירות? או שאני יכול להסתבך בגלל זה? יש לי windows xp pro sp1 מקורי עם סיריאל מקורי שלי... ד"א האם יש איזה קראק או משהו כזה שיחסוך לי את זה? אפשר ליצור קשר גם בפרטי, תודה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by Liran -,

טוב אנשים אז ככה...יש לי כרגע Windows XP באנגלית עם תוספת לעברית ( HebPack )...הבעיה היא שכאשר אני מתקין ת'תוספת הוא מעביר לי הכל לעברית...ואחרי כמה ימים הוא משאיר חלק בעברית וחלק הופך חזרה לאנגלית...מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי למה זה ?! ואיך אני משנה ת'זה לעברית חזרה ושישאר ככה תמיד ?.. תודה מראש אנשים

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  9. אלה שניסו את ויסטה,באמת הוינדוס עולה אחרי 3 שניות? לא כמו בXP כמו שהם הבטיחו?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by sirexrv,

שלום לכולם. קניתי לא מזמן מחשב חדש, ורציתי להעביר את כל המידע שיש לי למחשב החדש (מHD הישן לחדש). בHD הישן היה XP ובחדש WIN7. רציתי לדעת: האם צריך לעשות משהו? או פשוט להתקין את החומרה, ולהעביר לHD החדש?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by max74,

שלום לכולם איך אני מחזיר את הסרגל למטה מעל ההתחל .עשיתי שיחזור מערכת אני מאמין שיש פקודה כל שהיא .מצרף תמונה. תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by Dr.K2,

שלום רב, התוכנות לא מוצגות ב-Taskbar, כאשר הן פעילות וכאשר הן בminimized, והדרך לעבור בין התוכנות היא ע"י Tab. כיצד ניתן לחזור ולראות את התוכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  13. Started by FatherBoard,

עשו טובה, תענו לי מהר כי אני כבר נואש!!! מאיפה, לעזאזל אפשר להוריד את ה-Q306676 לוינדוס בעברית???

14. שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ השאלה שלי היא מה עדיף לי להתקין על המחשב שמריץ אותו, Windows XP רגיל ל32 ביט או Windows XP 64-bit ראיתי באינטרנט BENCMARKים שבהם הביצועים היו פחות טובים על הגרסה המיועדת ל64 ביט. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב, (כרטיס מסך GeForce 6600GT). אז מה להתקין? תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  15. כל הזמן קופצת לי בקשת ססמא, איך אני עושה שיתוף ללא ססמא? וינדוס 7 נדמה לי הום פרימיום. וינדוס אקס פי נדמה לי הום אדישן. תודה.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  16. אהלן. תופעה מוזרה - לוקח לו כמה שניות עד שהוא מוצג (ובזמן הזה יש שעון חול כמובן), בלי קשר לגודל הקובץ שאני לוחץ עליו. דין קובץ גדול כדין קטן. אני אציין שזה קורה אחת לכמה זמן, ז"א - משהו כמו פעם-פעמיים ביום בממוצע. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by maverick,

היום ראיתי בתוכנית call for help חלופה מעניינת (חלקית אמנם) לבעיה ספציפית בחלונות XP: מדובר בפירצה אבטחתית אשר מיקרוסופט הסתירה במשך 11 שבועות ממשתמשי ה-XP. הפירצה יכולה לגרום לכך שלחיצה על קישור מסויים ימחק קבצים מהדיסק הקשיח מבלי לחכות לאישור. טלאי זה אמור לתקן את הבעיה. קישור לאתר הורדה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by orelzion,

ניסיתי לעבוד לפי מה שכתוב בסטיקי הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל וינדוס אומר לי שאין כזאת תיקיה.

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  19. אפל משחררת עדכון דחוף למערכת ההפעלה השולחנית שלה וגם לדפדפן הספארי לכתבה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  20. Started by dino,

שלום, יש לי Windows Xp Home Edition מקורי שקבלתי מנטויז'ן שעשיתי את האינטרנט המהיר אז אני יכול להתקין את הערכת שירות הזו בגלל שהמערכת הפעלה מקורית, השאלה האם כדאי להתקין את הערכת שירות הזו, המחשב כרגע טס, כל דבר עולה מהר והכל עובד פיקס בדיוק אין שאני רוצה, אני מפחד להוריד את הערכת שירות הזו והמחשב יתחיל לעשות בעיות ויהיה איטי, מה אתם אומרים? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  21. שלום, אני מריץ בוינדוס ויסטה תוכנה כל פעם שהמחשב עולה באופן אוטומטי התוכנה נמצאת בריגסטרי ומשם נקראת לעלות בכל פעם שהמחשב עולה הבעיה היא שהתוכנה דורשת אישור של administartor כדי לרוץ ואז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני נדרש ללחוץ אישור כדי שהתוכנה תעלה למישהו יש מושג איך אפשר לתת לתוכנה אישור אוטומטי בכל פעם שהמחשב עולה כך שהמחשב לא יחכה לאישור שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  22. Started by avi-noams,

שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  23. Started by zahi,

יש לי לוח dfi lan party ultra -d ואני עשיתי raid 0 ב bios אבל כאשר אני מתקין את ויסטה בגרסת ultimate אני רואה רק hd אחד בתוך הויסטה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  24. אז ככה אני עושה פורמט וזה אתם יודעים הוא מעתיק קבצים מחהדיסק ואז עושה ריסט בישביל להתחיל בהתקנה אחלה ואז יש תמסך הזה כאילו שהוינדוס עושה לאוד(טוען) עם הקן הכחול הזה אז הוא ניתקע לי וזה לא זז! ניסיתי לעשות כמה דיסקים אולי ניסיתי על הארד דיסק אחר לא יודע מה הבעיה מישהו יודע אולי מה לעשות אני מיוואש

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  25. אני מנסה להתקין את המשחק ואני מקבל שגיאה גירסת מסמך זה אינה תואמת לווינדואס שאתה מפעיל והוא רושם לי לבדוק עם איזה מערכת אני משתמש כדי לראות איזה גרסה אני צריך.. ואחר כך עוד הוא כותב "פנה למפרסם התוכנה" ...עכשיו התקשרתי אליו הוא לא זמין בקיצור יש איזה יציאה מזה או שאני צריך לזרוק את המשחק לפח?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים