Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום! היה לי WIN XP HOME ורציתי לשדרג לXP PRO גיביתי באמצעות הכלי USMT ב XP HOME את האאוטלוק ועכשיו אני רוצה לפתוח את הגיבוי ב XP PRO הבעיה שהגירסה של ה USMT בוינדואוז הקודם והגירסה של ה XP PRO החדש לא תואמים עכשיו אני לא מצליח לשחזר את הקבצים של האאוטלוק מבקש עזרה בפתרון הבעיה. נ.ב. בוינדואוז הנוכחי היה לי USMT גירסה 3 . ובוינדואוז הקודם היה לי גירסה 2 כנראה לפי שם התיקיה של הגיבוי: USMT2.UNC ניסיתי להתקין USMT גירסה 2.6 אבל גם זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בווינדוס XP אפשר להיכנס לחשבון ה ADMINISTRATOR רק דרך SAFE MODE... איך אפשר לעשות שגם בלי סייף מוד יהיה אפשר להיכנס אליו? תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
עשו טובה, תענו לי מהר כי אני כבר נואש!!! מאיפה, לעזאזל אפשר להוריד את ה-Q306676 לוינדוס בעברית???
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין מגוון משחקים על ויסטה 64ביט אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה איך אני עוקף את זה?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לפני יומיים WIN7 32BIT ENGLISH לראשונה. אחרי שהתקנתי את כל העדכונים והדרייברים , כמובן הוספתי בKEYBORED את השפה עברית למחשב... העניין הוא ששאר המחשב נשאר באנגלית , וזה לא הבעיה העיקרית,הבעיה שאני רואה בתוכנות צ'אט שכותבים בעברית בג'יבריש... ואני רואה כתוביות בג'יבריש... בבקשה תעזרו לי , אני רוצה להפוך את המערכת לעברית... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני משתמש בwinxp והשומר מסך פשוט לא מתחיל לפעול, לא משנה לכמה זמן אני מכוון אותו. מה אפשר לעשות בהנחה שאין אף תוכנה שעובדת ברקע ו/או מוגדרת לבטל את הפעולה שלו?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת windows xp ויש לי מספר שאלות בנוגע להגדרות העיצוב: 1. כיצד מוסיפים את סימן החץ לאייקונים של קיצורי הדרך? (אם אפשר לא דרך תכנה חיצונית) 2. כיצד מורידים את הצל מתחת לכיתוב באייקונים בשולחן העבודה ? 3. כאשר אני לוחץ על "התחל" התפריט נפתח באיטיות/בעמעום. כיצד אפשר לשנות זאת? (ניסיתי לשנות את ההגדרות במאפייני תצוגה-מראה-אפקטים אך ללא הועיל) בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ולפני שהוא מגיע אני עושה כמה הכנות. רציתי לדעת האם כדאי ליצור מחיצה נפרדת לכל עניין מערכת ההפעלה + התקנות חיוניות (לא מדבר על משחקים וכדומה אלא נגן, קודקים, דפדפן, אנטי וירוס....) או שפשוט לעשות את הכל במחיצה אחת וזהו? אפשר להגיד שאני המשתמש היחיד על המחשב הזה. לא יהיו עליו חשבונות אחרים חוץ מאדמין. מערכת הפעלה XP פרו לא ויסטה. ואם כן כמה שווה להקצות? (קניתי כונן של 500 GB) עידכון:[/b] עכשיו גיליתי שכבר שאלו את השאלה בסטיקי באמצעי איחסון (לא חשבתי לחפש שם כי זה חומרה) זה הפנה אותי ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=378140.40 קראתי את מה שכתוב שם והבנתי ששווה לחצוץ את הכונן אבל בגלל שהבן אדם שם עסוק כל כך בלשמר את המערכת הישנה שלו ולא מצליח …
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP בדיסק קשיח הפנימי ואני רוצה לנסות את וינדוס 7 על דיסק קשיח חיצוני הכנתי מחיצה חדשה השאלה שלי איך אני יבחר איזה מערכת הפעלה תעלה בזמן עליית המחשב? אם אני ינתק את ההרדיסק החיצוני מהמחשב הכל יחזור לקדמותו? ואיך אני מתקין את וינדוס 7 על הדיסק קשיח החיצוני? תסבירו לי בבקשה את התהליך. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי. יש לי 3 מחיצות במחשב כולן FAT32 . אני רוצה להתקין WIN98 על מחיצה C שבה היה XP . פירמטתי את המחיצה, אבל ברגע שמתחילה התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין את הקבצים הדרושים ואני גם נשאל אם יש לי NTFS . אבל הרגע פירמטתי אז מה פה לא בסדר ? אציין רק-אם זה חשוב -שהפירמוט נעשה ללא דיסקט אתחול אלא פשוט עם דיסק ההתקנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן וסהלן לכולם, בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס לאחר כיבוי המחשב נפל המתח וכתוצאה מכך, בהפעלה של המחשב כעת אני מגיע למסך כחול לאחר הטעינה בו ווינדוס אומר שהוא משקם את הקבצים. אני לא מצליח להגיע לדסקטופ גם במצב בטוח. ווינדוס עולה, מופיע "מסך השיקום" ואז הוא נשאר תקוע כך במשך שעות. נתתי למחשב שהות של כ8 שעות בפעם האחרונה, אבל לפי מה שזכור לי במקרה דומה מהעבר גם לתת לו כמה ימים לא יעזור. :s05:
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1.מה זה הקובץ ccapp.exe? 2.הוא אמור לגמור לי 95%-99% מה-cpu? *** הבעיה נפתרה(מחקתי את הנורטון)
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מזמן לא התקנתי אותו תמיד התקנתי לא חוקי למרות שיש לי חוקי ם אמרתי מעכשיו אני יהיה עם WINDOWS חוקי אבל כשניכנסתי ל WINDOWS הוא אומר לי שנשאר לי 30 יום אני לא יודע מה לעשות ? לצלצל למקרוסופט מה לעשות למשהו יש את המספר ?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס xp פרוץ עם אפשרות לבצע עדכונים לאחרונה ביצעתי עדכונים והתוקתנה אצלי תוכנה זיהוי חוקיות של הווינדוס איך אני נפטר מהדבר הזה? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 13:04:21 *הותקנה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לפני כמה זמן עשיתי בחירה אוטומטית של משתמש בווינדוס ככה שהוא לא יציג את האפשרות לבחירת משתמש במסך כניסה אלא יכנס על שמי ועם הסיסמא שלי ישר ואני לא זוכר איך לבטל את האפשרות ככה שיצטרכו לעשות log in ידני
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יש לי את מערכת ההפעלה win xp sp2 ובזמן האחרון (אני לא זוכר אם מאז התקנת ה sp2 או קודם), כשאני מנסה להיכנס לדפי אינטרנט מסוימים מופיע לי מסך לבן - בדקתי את האתרים האלה במחשב אחר והם תקינים לחלוטין. ניסיתי לכבות את ה pop up blocker המובנה וזה עדיין לא עזר, מישהו מכיר את הבעיה הזאת או את פתרונה?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן. כשאני פותח את My computer, מופיעים הכוננים הקשיחים שלי, נכון? ואז, double click על הכונן אמור להראות את כל התיקיות שיש באותו כונן, נכון? אז זהו, שאצלי זה לא קורה... יש לי 3 כוננים, )C;D;E) וכשאני לוחץ double click על כוננים C ו D, במקום לפתוח אותם - הוא פותח חלון ששואל באיזה אפליקציה אני רוצה להשתמש כדי לפתוח אותם. מה לעזאזל קרה כאן, ואיך אפשר לפתור את זה? כונן E נפתח רגיל והכל סבבה איתו... לא זכור לי שהתקנתי משהו... אההה... התקנתי אפליקציה של סוני, עבור המצלמה שקניתי - אבל אנ'לא יודע אם זה קשור. תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי EEEPC וכידוע לכם אין בו כונן דיסקים, אני מעוניין לבצע פרמוט של המחשב ולהתקין עליו מחדש windows XP. חשבתי לעשות את זה עם Disk on key, העברתי את קובץ הISO של הווינדוס לDOK בחרתי boot from removable drive בBIOS אבל הוא לא עושה בוט ועובר ישר לטעינת הXP הישן. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
האקספלורר שלי לא פותח חלונות מתוך חלונות קייימים (open in new window או לינקים בתוך דפי אינטרנט שמחייבים פתיחת דף נוסף על הדף הקיים). הפעולה שמתבצעת בעת הקשה על קישור או נסיון לפיחת חלון חדש מתוך חלון קיים היא פתיחת חלון לבן ללא תוכן. אשמח לעצות איך לפתור את הבעייה. לכל אוהדי הפייר פוקס, אני משתמש גם בו, אבל באתרים מבוססי אקספלורר בעיקר בארץ זה מפריע. אגב, הבעייה קיימת רק באקספלורר, הפייר פוקס עובד כמו שועל
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי לפטופ שלפעמים מתחבר למסכים חיצוניים ולמקרן. וכאר הוא עושה את זה הוא לפעמים משנה רזולוציה. נניח שיש לי רקע שאני רוצה לשים. ויש לי אותו בכל רזולוציה אפשרית מ800X600 ועד FULL HD 16:9. האם אפשר לגרום לרקע המוצג להיות מותאם לרזולוציה? בעיקר כאשר יש הבדל בין מסך רחב למסך 3:4?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מכירים את הבעיה בויסטה וWIN 7 שיש עם זכרון רם שזה מראה רק בין 3 ל 4gb? ההסבר לזה הוא פשוט! מטעם בחירות כלכליות של אינטל ומיקרוסופט שהתחילו עוד בתקופת הpentium II החליטו ליצור שני סוגי מערכות הפעלה... 32 bit ו 64 bit, לא נכנס לזה עכשיו.. אבל חלק מהבחירה הזאת היתה ליצור חסימה בכל מערכות ה32 bit לזיכרון וירטואלי.. שכדי שאם המשתמש ירצה להשתשמש במעל לסכום הנ"ל הוא פשוט יצתרך להשתמש במ"ע הפעלה של 64 Bit... הסבר ארוך יותר לעניין (ובאנגלית) אפשר למצוא כאן:http://www.msfn.org/board/32bit-windows-not-using-seeing-all-4gb-ram-t130000.html יתרה מכך יש פתרון דיי פשוט שגובל בהתקנת פאץ' שמסדר את כל זה... אני עד עכשיו מצאתי פתרון רק לWindows 7 (x86) Build 7600 RTM, ו Windows Vista x86 S…
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד בWindows 7, כשאני לוחץ על התחל ואז לוחץ על אחת התיקיות בצד ימין למעלה (Documents, Pictures, Music וכו') אז נפתחת מימין רשימה של כל התיקיות בסדר גמור, אם אני מעביר את העכבר לתיקיה אחרת אז לא נפתחת רשימה ובמקום יש מין ריבוע שקוף כזה איפה שהרשימה של התיקיות צריכה להיות. אחרי שאני "יוצא" מהתפריט התחל וחוזר אליו שוב התיקיה הראשונה שאני אלחץ עליה היא זאת שתופיע כמו שצריך, התיקיות שאני אלחץ אח"כ לא יופיעו כמו שצריך. **יש תמונה למטה** מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היה לי מסך CRT 19" - והחלפתי אותו ב LCD 19" ועכשיו אני יכול לבחור בין 3 אפשרויות שונות של רזולוציות, ולא מבחר כמו שהיה במסך CRT - זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-