עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lidor_abo,

חברה למי שלא יודע היום הושק אופיס 2007 וויסטה יחד מקור: http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1014970

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  2. אני לומד באניברסיטה הפתוחה , ויש לי הרצאות וידאו סטרים מקוונות (כמו יוטיוב) . ומשום מה עם וינדוס xp אני רואה את הוידאו ללא קושי . ובמחשב שלי עם ויסטה אני מקבל שגיאה שאין לי קודק . התקנתי מלא קודקים חינמים ועדיין יש אותה הבעיה . איך אני משנמך למדיה פלייר 9 ? או הצעות לקודקים יתקבלו בברכה .

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  3. שלום רב, המחשב הישן שלי מתחיל לקרטע (נתקע כל הזמן), ובמקום לחפש את הבעיה אני שוקל לרכוש מחשב חדש. השאלה- האם מערכת ההפעלה WINDOWS XP HOME שרכשתי בנפרד מהמחשב (עלה לי כ 500-600 שקלים) תוכל לשמש אותי גם למחשב החדש, או שאאלץ לרכוש מערכת הפעלה נוספת? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  4. Started by MindReflection,

אני מעוניין להתקין דומיין קונטרולר אצלי בבית הפעלתי dcpromo קינפגתי את ה DC לצערי אחרי הקינפוג. המחשבים האחרים לא מוצאים אותו. שאני מקיש את ה שם DOMAIN לדוגמה server.home.com המחשב לא מוצא אותו בכלל שאני מקיש רק server הוא נותן לי אפשרות להכניס יוזר וסיסמה שקינפגתי כבר בשרת ואז לוקח לו איזה דקה והוא טוען שהוא עדין לא מצליח להתחבר . אם אפשר אז מדריך פשוט איך מקנפגים אותו כמו שצריך. ובנוסף אני מעוניין ללמוד ל MCSE שמעתי באתר של מיקרוסופט יש את כל החומר אבל לא הצלחתי למצוא איפה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  5. כבר שבוע שאני משתמש בויסטה אולטיימייט פרוץ ולדעתי שיפור ענקי מXP ביופי(DREAMSCENE AERO) במהירות באינטרנט בהכול,רק צריך לטפל בבעיות הראשונות ומאז הכול חלק כמו שמן לתינוקות ועוד היא שמרה על הכול מה XP שלי אני רוצה לרכוש עותק חוקי ב200 שקל מהאתר של משרד החינוך אבל אני לא מכיר אף מורה האם מישהו יכול לעזור לי? אני גר בקריות זה מטורף להוציא 1000 שקל על אולטימייט חוקי

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  6. Started by bd,

וינדוס נט 2000 פרצו לי תמחשב ואני לא מצליח להיכנס לתקייה הזאת C:\WINNT\system32\os2\dll\com1 ל COM1 אני לא מצליח להיכנס ..... ושמה יש תקבצים האלה שהורסים תמחשב עשו לי שרת FTP עליו לא יודע מה זה איך אני עושה תתקיה שאפשר להיכנס אליה????? למחוק אותה ..?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  7. שמתי לב שב XP SP3 המצלמה מזוהה ע"י הווינדוס אוטו' ואין צורך ב "אשף עדכון החומרה" ואז לבחור "לא לא הפעם" >חפש באופן אוטומטי" זה משהו חדש בXP SP3 ?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by Sting,

כשאני מנסה להתקין מגוון משחקים על ויסטה 64ביט אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה איך אני עוקף את זה?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by אורטל,

היי...יש לי בעיה, היוזר שלי ננעל כל כמה דקות. בדקתי אם הסיסמא שלי משתנה וזו לא הבעיה, כמו כם בדקתי אם היוזר מחובר במקום אחר והוא לא.. מה יכולה ליהיות הבעיה לכך? תודה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  10. שלום, אני מנסה להכנס לכונן מסויים, D לדוגמא. אך הווינדוס נותן שגיאה של קובץ copy.exe שלא נמצא. כאשר אני לוחץ קליק ימני וסייר...הוא נכנס ללא בעיה. איך אפשר לפתור את הבעייה ??? תודה רבה, [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  11. שלום יש לי windows xp יש לי בעיה כזאת: יש לי פלאפון של סוני אריקסון, לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה ראיתי את התיקיות בנושאים שונים(music, other וכו), ללא הצורך להתקין דריבר כלשהו. הבעיה היא שהיום אחרי שהתקנתי את דרביר מצלמת האינטרנט שלי, פתאום אני מחבר שוב את הפלאפון למחשב וה windows מזה את הפלאפון כמצלמה ופותח את אשף סינכרון התמונות של windows, ואי אפשר לראות את התקן הפלאפון. איך אני מסדראת הבעיה? ניסתי למחוק את דריבר המצלמה אך עדיין הבעיה ממשיכה. זה פשוט מאוד מעצבן! הנה תמונה של הפלאפון:

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  12. Started by 0xIDE,

היה לי win xp sp2 והכל עבד אבל החלפתי לsp3 ואז הוא מבקש ממני להתקין את החומרה כשאני מחבר disc on key או mp3. יש לי עוד מחשב ושם יש sp2 וזה עובד שם חיפשתי בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי פיתרון |:

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  13. אני לא מצליח למצוא טת זה במאפינים של בTASK BAR. וגם איך אני מוסיף QUICK LOUNCH לתוכנות מסוימות כמו פיירפוקס וכו'...? תודה.

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  14. שלום, יש לחבר שלי בעיה. שהוא נכנס למסך הפירמוט של ווינדוס על מנת לפרמט את הכונן הוא מקבל הודעה שהוא צריך דרייברים לשם כך. אני יודע שבמקרה של RAID צריך דרייברים, אבל זה לא המקרה אצלו, כי אין לו RAID. מה עוד זה יכול להיות ואיך פותרים את זה בדיוק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  15. http://www.itproportal.com/portal/news/article/2010/5/22/microsoft-windows-30-20-years-today/

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  16. שלום, הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה שמגיע עם win 7 home premium. כששאלתי לגבי שפת הממשק, אמרו שבהעלאה הראשונה של המחשב אפשר לבחור בין עברית לאנגלית. השאלה היא - האם זה באמת כך ? כי זה נשמע לי תמוה, לאור העובדה שלא ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת home premium ... אשמח לתשובה !

17. Started by גד :),

אשמח אם תעזרו לי (יש לציין שאי אפשר ללחוץ על הריבוע.."בטל את פעולת שחזור המערכת"...) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  18. טוב שמעו אנשים.... אני לא יודע אם זה קשור לכאן :-\ אבל תראו... יש לי במחשב זיכרון 512MB DDR...כרגע רק האנטי וירוס עובד ( ס'תומרת ה - Auto Protect ) והאייסיקיו...והפורום.... זהוווו.... וזה מראה לי ש - 200 מגה מהזיכרון שלי תפוסים....ורק 312 פנוי....איך יכול להיות ?! כמעט ושום תוכנה לא פועלת ברקע... ???

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by danieln9,

לא משנה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  20. היי שלום יש לי בעיה במחשב אני אתן פירוט של כל רכיבי המחשב על מנת להקל על העזרה מעבד AMD ATHLON XP 1800+ כרטיס מסך GAINWARD GFORCE TI4200ULTRA650XP128MBDDR לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP VIAKT400\133 זיכרון DDRRAM 256MB 2700 SAMSUNG מאוורר THERMALTAKE VOLCANO 7 + for amd HD WD 80GBJB HD WD 120GBJB חילקתי את ה-HD WD 80 GB לשלושה באחד התקנתי את WIN98 ללא שום בעיה פורמט FAT 32 פירמתטי את השני ל-NTFS על מנת להתקין WINXP ההתקה עוברת חלק עד להפעלה ראשונית של המערכת ומוצג לי המסך הכחול הבא

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  21. שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב סוף סוף. עכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר מסויים נגיד אני כותבwww.hwzone.com אז הוא כותב לי שורה הזו של הכתובת file:///C:/searchpage.html?page=www.hwzone.co.il וככה זה לכל אתר שאני מנסה להכנס, הצלחתי איכשהו להכנס לגוגל ומשם לאתר. וחשוב לציין שהוא אוטומתית משנה לי את אתר הבית לc:\searchpage.html#1526 אודה לכם מאוד אם תעזרו לי! גיא

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by nissanva,

:AR15:

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  23. Started by ohad_haz,

אני משתמש ב windows xp pro לפני כמה ימים עשיתי format והתקנתי את ה windows עשיתי שתי שפות עברית ואנגלית אבל יש לי בעיה, שלא הייתה מקודם. אני יכול לכתוב בעברית ולקרוא אבל כשאני מפעיל תוכנה מסוימת הוא לא רושם בעברית! לדוגמא: ב icq יש לי רשימה של משתמשים בעברית אבל במקום עברית יש סימני שאלה.. בתוכנות אחרות גם יש סימני שאלה ושפות אחרות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  24. Started by Boomer,

מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…

• 2 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.