Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , פעם שאני עשייתי מאיפיינים על שיר מסוים , יכולתי לשנות את שם האמן , ועוד דברים ועכשיו זה מה שקרה: מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
במחשב החד שאני הולך לקנות יהיה לי מעבד Q6600 אז כמה ביט לקחת בכל גירסה לויינדוס? ויסטה 32 או 64? אקס-פי 32 או 64? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
XP HOME SP2 מקורי הדיסק אצלי הקוד אבד למי אני פונה כדי לשחזר/ להחליף את הקוד?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש אפשרות מבלי להתקין Genuine Windows Validation?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
לפני שבועיים בערך המחשב שלי התחיל לקפוא בזמנים רנדומליים (בד"כ שאני גולש באינטרנט שומע מוזיקה וכו) בכל מקרה, ניתחתי את אחת מקבצי הDMP שהמחשב יצר לאחר מאחת הפעמים וזה מה שקיבלתי: http://rapidshare.com/files/69191185/DMP.txt.html אני מבין שהבעיה כביכול ב atapi.sys, איך אני מטפל בזה? נ.ב. הרצתי memtest לא מזמן ככה שלא נראה לי שזה קשור לזיכרון תודה!
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הייתי לי בעיה בmbr בקיצור בטעות אנוש עשיתי בהתקנה של הוינדוס או יותר נכון בדיסק ריפייר לכל הוינדוס בקיצור אני נכנס לוינדוס אחרי שתיקנתי את הבעיה והוא פותח לי כאילו אני מתקין את הוינדוס מחדש והוינדוס הוא נשאר כמו פעם לא פירמטתי לא כלום האם אפשר לעשות משהו בנידון? להתחמק מזה איך שהוא
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, יש לי Xp pro Sp2. פתאום כל פעם שהוא עולה הוא עושה "בדיקת שגיאות" בכל הפעלה\בכל ריסט של המחשב בלי שביקשתי ... (אני מדבר על הסריקה הזאת שעושים : המחשב שלי>כונן מסוים>מאפיינים>כלים>בדיקת שגיאות. כיצד מבטלים זאת ? זה מציק שהוא עושה זאת פתאום סתם ככה בכל הפעלה של הXP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר התקנת וויסטה אולטימייט אני שם לב שצריכת הזיכרון עולה באופן קבוע זה מתחיל ב-400mb ועולה עד ל-1.14 gb האים זה תקין ? הזיכרונות אצלי הם: KINGSTON 2X1024 667 MHZ האים אפשר לבטל תהליכים שרצים בווינדוס שלא נחוצים? ביטלתי את כל התהליכים שעולים עים הדלקת המחשב שלא נחוצים לי למעט האנטי-ווירוס הטים יש עוד משהו שניתן לעשות? לחזור ל-xp למשל
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
נתחיל בזה שיש לי WinXP . פרמטתי אתמול, עכשיו דיסק ההתקנה יש בו מן תוכנות מובנות וטוויקים למיניהם, ואחד מהם מוריד את ה Language Bar למטה בצד ימין (לאחי התקין עם אותו דיסק ואיך שהוא היה לו תבר הזה למטה ולא הייתה לו שום בעיה עם החלפת השפות, לאחותי יש אותה בעיה כמו שלי) יכול להיות שאם נחזיר את הבר אז גם זה יפתור את הבעיה ?. עכשיו עוד משהו מוזר, לגבי התוכנות, כרגע אני מצליח לשנות שפה בכפתורים הרגילים (Shift + Alt ) רק באקספלורר למעשה, ותוכנות כמו מירק איי סי קיו זה לא מחליף. מה אני צריך לעשות ? . תודה לעוזרים. נ.ב אם משהו לא מובן :} תשאלו אני אשמח לענות על השאלות ולפרט עוד.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי אנשים אני קונה מחשב חדש והזמנתי HDD של 500 גיגה. ברצוני להתקין עליו את ה- XP PRO הישן שלי (לא הגרסה שכבר מגיעה עם SP2). הבנתי שה- XP PRO לא מזהה HDD בכזה גודל. מצד שני לא אוכל לעדכן את הגרסה לפני שאתקינה על המחשב. מה אני יכולה לעשות כדי להתקין זאת בכל אופן ולא להזדקק לקניית מערכת הפעלה חדשה ויקרה? תודה ssib ואגב, הסברים ברמת מתחילים בבקשה, עדיין לא מומחית.. 8)
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס nVidia 8800 עם יציאה לטלויזיה. אני משתמש ב-Windows XP. חיברתי את המחשב לטלויזיה, ניסיתי להגדיר בתצוגה את שני המסכים, אך לא הצלחתי להציג תצוגה ע"ג הטלויזיה. לכן, ניסיתי את תוכנת TVTool. אך איתה תצוגה על מסך המחשב כבתה ולא הצלחתי לראות תצוגה גם בטלויזיה. כך שלמעשה אין לי תצוגה לא במסך המחשב ולא בטלויזיה! נכנסתי ל-safe Mode, ניסיתי לשנות תצוגה, אך לא ניתן לי, הסרתי את תוכנת TVTool וחשבתי שהתצוגה תשוב אל מסך המחשב - אך לא כך. כעת אני כותב לכם מתוך VGA Mode. שנותן להציג מערכת ההפעלה ע"ג מסך המחשב - אך בתצוגה נמוכה בלבד. כשאני נכנס לשנות הגדרות תצוגה - שוב מסך המחשב מפסיק התצוגה. מה עליי לעשות?! מודה לכם מקרב לב! [br]פורסם בתאריך: 18.11.2007…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש באפליקציה של משימות מתוזמנות ב- xp אך המשימה לא רצה אלא אם כן דואגים של- user יש סיסמא, ואת סיסמא זו צריך לספק בעת הגדרת המשימה המתוזמנת. השאלה שלי היא בעצם- האם יש דרך להריץ את המשימה מבלי לספק סיסמא? אם לא, האם יש דרך בעת התחלת המחשב לעקוף את הצורך לספק סיסמא כדי לבצע login? (יש רק user אחד על המחשב) תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. נכנס למחשב של אחי וירוס מסוג Win32/Adware Virtumonde ואני לא מצליח למחוק אותו . ניסיתי כבר עם ה - Nod32 וזה לא עזר וניסיתי גם עם Trojan Remover (אחלה תוכנה רק לא הבנתי למה היא לא הצליחה למחוק את הוירוס הזה) וגם זה לא עזר ! למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה ?.. תודה מראש, משה עריכה: לא משנה החלטתי לפרמט לו את המחשב כי גם ככה הוא התחיל לעבוד לאט מדי ...
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
.?????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
קניתי כרטיס 8800GT ואני רוצה לנצל את הDX10, ולשחק בהרבה משחקים חדשים וגם ישנים יותר (אובליביון, MTW 2) , איזו גירסאת ויסטה עליי להתקין כדי להנות מהביצועים הטובים ביותר, לא אכפת לי ממראה מערכת ההפעלה, גאדג'טים בפנים ושטויות כאלה, על מנת לקבל את הביצועים והמהירויות הגבוהות ביותר האם עליי להתקין X64, X86 ? ואיזו גירסא מהגירסאות שמייקרוסופט שיווקה, אולטימייט? הום? הום פרמיום? תודה.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני שוקל להתקין ויסטה אבל השאלה שאם משחק אני צריך להתקין בכל מערכת הפעלה בניפרד או שמתקין אותו פעם אחת ושתי המערכות יפעילו אותו? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מידיי פעם המחשב קופא לי אין אפשרות להזיז לא מקלדת ולא עכבר ורק ריסט פותר את הבעיה. כשאני בודק ב Events אני תמיד נתקל ב Event ID 4226 לגבי בעיה במגבלת החיבורים של ה TCP. נסיתי כבר כמה Patches ותמיד לאחר ההתקנה שלהם אני מקבל מסך כחול. אודה לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה של CRASH בווינדוס מה שקורה הוא שXP עושה ריסטרט ואחר כך יש לי הודעת שגיאה, ההודעה היא משתנה התקנתי דרייברים לכרטיס מסך, לביוס, ה-XP הוא נקי כלומר רק OS בלי כלום המערכת שלי היא: Win XP CPU: Q6600 RAM: 2GB GSkill MB:ASUS P5N E SLI חרשתי את האינטרנט ואני לא מוצא שום פתרון! האם מישהו נתקל בכזה דבר? אפילו שאני לא נודע במחשב זה קורה לי.. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצלחתי להרסוס את המחשב ולתקן אותו חלקית (אני מאתגר את עצמי כל פעם... ) קיצר אז עכשיו אחרי שמחקתי את שני הכוננים והכל עשיתי אותם מחדש והם נמצאים כRAW מה אני כותב ב recovery קונסולה של הדיסק ווינדוס (במקום לעשות המשך להתקנת הווינדוס או לצאת לוחצים R ) אני יודע שצריך לעשות משו בסגנון כזה אבל זה לא עובד לי : format C: FS:NTFS משו כזה, לפי מה שהבנתי דרך הHELP תודה מראש על העזרה... אין לי שום מערכת הפעלה עובדת עכשיו, אני דרך אובונטו שלא מותקן.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהפעלת זיהוי קולי בוינדוס ויסטה בעברית. קניתי נייד ולצערי הויסטה בעברית שאני בא להגדיר את הזיהוי הקולי הוא אומר לי אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית. איך ניתן להתגבר על הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-