Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהמחשב דלוק ואני לא משתמש בו,מספר שעות. אני מקבל הודעה להכניס סיסמה עם הכניסה , וכאשר אני מבצע זאת . אני מקבל הודעה , שהסיסמה לא נכונה למרות שהגדרות הסיסמא נכונות. נ.ב (xp profesional).
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום רב חברים! מדי פעם ה EXPLORER נותן לי הודעת שגיעה כזו: EXPLORER HAS GENERETED ERORS AND WILL BE CLOSED NOW זה ממש מעצבן זה עושה מן REFRESH מעצבן לכול המסך!! אולי מישהו יכול לעזור לי לפתוח את הבעיה? (אחלה פורום גרך אגב..)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח אל הOUTLOOK EXPRES מופיע הודעה זו " אין אפשרות לפתוח את תקיות הדואר האלקטרוני המשמשות כברירת מחדל" . והOUTLOOK נסגר. ניסיתי לתקן את הOUTLOOK עם דיסק ההתקנה של אופים ואף הסרתי והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. מישהו מכיר את התופעה ואיך מתקנים אותה? :-\
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רציתי להפסיק את הפעילות של מערכת ה system restore אני נכנס למאפייני המחשב שלי ואז בוחר בלשונית ומקבל פשוט הודעת שגיע על כך שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית והיא תיסגר. כאשר אני עושה את אותו הדבר דרך control panel ו system ושם הלשונית המתאימה מתקבלת הודעת שגיעה הבאה: Exception occured while trying to run "Shell32.dll,Control_Rundll" C:\Windows\system32 sysdm.cpl",System\ מה בדיוק ניתן לעשות כדי לפתור את התקלה, האם התקנה של WIN XP מחדש היא האפשרות היחידה. חוץ מהעניין המחשב עובד ללא שום בעיה נראית בינתיים.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כל פעם שאני סוגר את הדפדפן מופיעה לי הודעת שגיעה מעצבנת. שמתי לב גם שלוקח לדף לעלות הרבה זמן, וגם נתקעים לי הרבה אתרים. מערכת הפעלה XP, ואקספלורר 6.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כל פעם שה-WIN עולה יש את השגיעה... מה זה?! ואיך נפתרים ממנה כי זה ממש מעצבן
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מקבל אותה בלי הפסקה על חלונות 10 מקורי שרק התקנתי לפני כמה ימים. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים windows xp sp2 Hebrew.ישנו יישום מסויים שכאשר אני פותח אותו אני מקבל את ההודעה בקובץ המצורף, וכן לא ניתן לראות את תמונת האייקון האמיתית שלו. לעומת זאת,יש לי windows xp sp2 English שכן פותח לי את הקובץ ומאפשר לי לראות את תמונת האייקון המקורית. אני משתמש בזכויות של administrator וכן בתוכנת אנטיוירוס AVG free שאות הניטרלתי לצורך הבדיקה. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים windows xp sp2 Hebrew.ישנו יישום מסויים שכאשר אני פותח אותו אני מקבל את ההודעה בקובץ המצורף, וכן לא ניתן לראות את תמונת האייקון האמיתית שלו. לעומת זאת,יש לי windows xp sp2 English שכן פותח לי את הקובץ ומאפשר לי לראות את תמונת האייקון המקורית. אני משתמש בזכויות של administrator וכן בתוכנת אנטיוירוס AVG free שאות הניטרלתי לצורך הבדיקה. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO SP1 ולא יודע למה אבל משום מה כל חודש אני נאלץ להתקין מחדש מפני שהוא מפסיק לעבוד מסיבות שונו....פעם אחרונה זה היה בגלל שהקובץ WINLOGON .EXE היה מבצע איזו פעולה לא חוקית.... אני משתמש בSTYLE XP האם לדעתכם זה יכול להיות בגלל זה??? יש למישהו מושג מה יכול לגרום לדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה NERO ואחרי זה עשיתי ריסט, עכשיו המחשב לא מצליח לעלות, הוא אומר לי לבחור בין Safe Mode, ההגדרות האחרונות שעבדו ולהפעיל את ווינדוס בצורה רגילה. ניסיתי את כולם ואף אחד לא מעלה את הווינדוס, הווינדוס כזה בא להיטען ובום עושה לי ריסט. איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אתמול הופיעה לי פתאום הודעה שצריך לבצע אימות מקוריות עם מייקרוסופט, וזה לא עבר, משמע - כוכב כחול בצד תקוע. כל הזמן הזה היה לי אימות מקוריות ( בעזרת קראק או משהו שמתכנת שם לי). נראה כאילו מייקרוסופט שדרגו את העניין, קורה למישהו? מה עושים? תודה, תומר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו אחרי ריסט שנעשה יומיים לאחר הריסט הקודם הווינדואז התחיל מחדש ונפתח כאילו הוא נפתח בפעם הראשונה כשמתקינים אותו, כלומר שמירות נאבדו, הפבוריט רייק וכו' וכו'. אלו הדברים שעשיתי לפני הריסט 1. מחיקת ספייוואר בעזרת AD AWARE נגד דבר לוחמני מאוד שהשתלט על המחשב ולא וויתר 2. הוצאת דברים מן הMSCONFIG 3. העברת הזכרון בביוס מCAS 2.5 ל2 אני חושד בסיבה 3 אבל אין לי ממש נסיון עם דברים כאלו וזאת הפעם הראשונה שעשיתי את השינוי. עדכון:הצלחתי לחזור למצב המקורי בעזרת SYSTEM RESTORE אבל מעניין אותי אם זה היה משהו תוכנתי או העסק עם הזכרון
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
במחשב של הבן שלי Windows7-Ultimate-64bit יש פיתאום משהו נורא מוזר....בהעלאה של המחשב, הוא מודיע שיש תקליטור של OFFICE ב - T:/BD-ROM DRIVE בשם OFFICE14 והוא רוצה שנפעיל אותו...יש במחשב רק CD-ROM אחד, שנימצא בו התקליטור של אקרוניס, הגיבוי/שיחזור והצורב הוא LETTER F, ממש לא T....אז איך זה שבאיזה מקום מיסתתר כונן-תקליטורים נוסף, בשם T:/BD-ROM ויש בו תקליטור של OFFICE....איך יכול להיות דבר כזה?...ניסיתי לעשות uninstall ל - T:/BD-ROM ב-device-manager, אבל בהעלאה של המחשב הוא מעלה אותו שוב....מי יכול להסביר לי מה-זה הקטע הביזארי הזה?, ואיך ניפטרים מה BD-ROM הדימיוני הזה עם התקליטור OFFICE שלא קיים?... -- הרבה תודה מראש! - שאול ג'1400
-
- 48 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה צריך להיות בפורום Windows או פה. בכל מקרה, אני משתמש בחלונות XP ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אבל עכשיו, המחשב עשה לי ארור בהעלאה, אז שיחזרתי את הקבצים מהתיקייה Repair ועשיתי את הנוהל ה"מקובל": העתקתי את הקבצים של הSystem Restore מתוך ההתקנה "הקודמת" (מדובר על לפני ששחזרתי את קבצי הRepair שאפסו את החלונות כאילו רק התקנתי את המערכת), והפעלתי את התוכנה. התוכנה שחזרה כרגיל, ואז עשיתי ריסטרט וזה לא שינה כלום, רשם שזה לא עבד. אחרי עוד פעם כזאת, שאני בוחר נקודת שחזור הוא לא עושה כלום (אני עושה Next והוא נשאר במסך שאומר לאשר את הנקודה) למישהו יש פתרון? כי לא בא לי להתקין הכל מחדש :-\ תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב שהסרתי ממנו אנטי וירוס AVG, מיד אחרי האתחול שלאחר ההסרה הווינדווס נשאר בשלב של הטעינה. המערכת עולה רק בSafe Mode. -הסרתי מהstartup את כל התוכנות, אך אין שינוי. -שחזור מערכת לאחור גם לא עזר. -ביצוע Last Known Configuration לא עזר. יש לציין שהוספתי למחשב קודם לכן כרטיס PCI USB, גם אותו הוצאתי לראות אם הוא הבעיה. אבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה המרגיזה. תודה רבה תמונה לדוגמה:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי את המעבד 1.5 במעבד 1.8 והכל בסדר בשלבי ה booting אבל בווינדוז יש שוני במהירות ואני הרגשתי את זה למשל תוכנת TuneUp Utilities 2006 היה עושה 1 Click Maintenance תוך 3 דקות מסיים נקיון אבל עכשיו לוקח פחות או יותר 20 דקות כדי לסיים גם כשאני פותח כמה תוכנות כמו Microsoft Word לוקח מה זה זמן וגם כשמפעיל את התוכנה גם יש מראה חלון כמו Not Responding אבל חוזר ועובד גם האקספלורר הפך להיות איטי משהו מוזר לא יודע מה הקטע פה היתכן שאני צריך להתקין ווינדוז מחדש ?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מגיע לתיקיית הסרטים שלי רק אני לוחץ לחיצה אחת על סרט והאיקפלורר קורס בנוסף אני לא יכול לפתוח שום סרט במחשב ..כל תוכנה שאני מנסה להפעיל בה סרט קורסת :BSPLAYER ,media player classic,media player התוכנה היחידה שאני מצליח להפעיל בה היא נירו העניין הוא שרק בתיקייה של הסרטים כאשר אני לוחץ לחיצה אחת האקספלורר קורס כאשר אני מנסה להפעיל סרט שנמצא בתיקיה אחרת האקס' לא קורס אלא רק התוכנה שמפעילה את הסרט תודה לעוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי גם מחשב נייד (של אחותי בעצם). לפני שההורים שלי יצאו מהבית שלשום הם כיבו את המחשב נייד. הייתי צריך משהו מהמחשב הנייד וכשפתחתי אותו גיליתי שהווינדוס לא עולה בכלל. הוא מגיע למסך שכתוב "טוען את ווינדוס..." והוא נתקע על זה. הווינדוס פשוט לא עולה. עכשיו זה לא המחשב שלי, ואני לא רוצה להגיד להם שפתחתי אותו כשלא היו בבית. אם אני יכול לסדר את זה איכשהוא עד מחר שהם חוזרים הבייתה כאילו לא קרה, אז אני אשמח מאוד. דרך אגב זה ווינדוס ויסטה אם זה משנה משהו. וזה מחשב נייד, לא מחשב רגיל אז לא להתבלבל. מה אני עושה במצב כזה?!
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
יש את MSCONFIG אם אני מוריד משם את כל V והמחשב עולה וכותב לי הודעה ישר אחרי ההתחברות שצריך לאמת את הווינדוס, איך אני מסדר את זה? לא זוכר איזה V הורדתי ויש מיליון אופציות שיחזור מערכת ממצב בטוח לא עובד
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-