Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי windows xp professional, ושאני מנסה לעלות את סרגל הכלים של "הפעלה מהירה" בשורת משימות, הוא נותן לי את ההודעה המצורפת. הוא נותן לי את אותה ההודעה גם בסרגלי כלים "סרגל השפה", ו-"שולחן העבודה" באותו מקום. עשיתי סריקה בנורטון (2004), adaware, ו spybot. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן התקנתי לפני כמה ימים על מחשבי הדנדש WIN XP PRO ולפעמים בעת ריסטרט (במסך הכיבוי) או הפעלת תוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה שלא ברור לי מה מקורותיה... הנוסח שלה הוא כדילקמן: WINDOWS - DRIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED CANCEL TRY AGAIN CONTINUE לא מובן לי למה הוא מחפש את כונן A - אין לי פלופי 1.44 מחובר - וגם באופן מוזר ב"מחשב שלי" מופיע הכונן הזה... מישהו מכיר את ההודעה/תופעה הזו? מפרט המחשב: מעבד - INTEL CORE 2 DUO 6750E לוח אם - GIGABYTE P35T-DQ6 2 GB DDR 3 CORSSAIR כרטיס מסך - GIGABYTE 8500 GT 256 MB DDR3 אשמח לעזרה תודה רועי
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
בהפעלה לאחר התייצבות ה-desktop מופיע: Eror loading p 2esocks_1015.dll The specified module could not be found מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
ניסתי להתקין תוכנה מסויימת במחשב שלי והתקבלה לי הודעה שגיאה : manager.exe - Unable To Locate Component This application has failed to start because pos.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. עשיתי תיקון לREGISTRY אבל שום דבר לא עזר מזה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את הדרייברים האחרונים של nvidia, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת "incompatible version of the rpc stub" הייתה לי את ההודעה הזאת כבר הרבה פעמים, היא מופיעה לפעמים שאני רוצה להתקין משחקים, אבל היא מפסיקה אחרי שאני מפרמט, ואז מופיעה עוד פעם אחרי איזה חודש, יש לי win98 אם זה משנה. שמתי תמונה של ההודעה אם אתם רוצים לראות :[
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן כשאני הולך ללוח הבקרה ולוחץ פעמיים על הוספה הסרה של תוכניות אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה שכתוב בה: "value creation failed at line 472 " וכתוצאה מכך החלון של ההוספה הסרה אינו נפתח. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני חייב להסיר תוכנה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אני מנסה להתקין משהו במחשב ואני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: D:\*.exe (שם הקובץ לא רלונטי) אינו חוקי ביישום WIN32 מה זה אומר? ואיך אפשר לטפל בזה....? תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הוא ביקש ממני כבר פעמים לעשות ריסיט, אבל עכשיו הוא מבקש ממני לחכות 9 שעות ו 59 דקות עד הריסיט ואין לי אפשרות לביטול ! בבקשה תעזרו לי ! תודה מראש ! עריכה: הודעת השגיאה היא : The RPC Server is unavailable . חיפשתי בגוגל , אבל לא הבנתי שמה את הפתרונות.. בבקשה עזרו לי ..
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי חברים, בעיה מוזרה שנתקלתי בה בעת שניסיתי למחוק נתוני גלישה מהדפדפן (חח לא אני לא גולשת בפורנו). כל פעם שאני רוצה למחוק פריט הסטוריה מופיעה לי ההודעה הבאה: "האם אתה בטוח כי ברצונך לשמור את פריט ההיסטוריה.." מה שמוזר לי הוא שבמקום שיהיה רשום "למחוק" כתוב "לשמור". מה זה אומר? חופרת על האינטרנט ולא מוצאת תשובה או כיוון. יש לי תוכנת ריגול על המחשב שגורמת לזה?! (אשמח לקבל תשובה מדוע זה קורה ולא תשובה כמו "תסרקי את המחשב מפני תוכנות ריגול או ווירוסים") המון תודה!!
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
אחרי שהפעלתי את יציאת הטלויזיה בכרטיס מסך שלי, מסך המחשב לא רצה לחזור להציג שוב אז עשיתי אתחול (רגיל לא ריסט) וקבלתי את ההודעה המצורפת ובנוסף הוינדוס הראה שאין דרייברים לכרטיס מסך כרטיס קול ובקר scsi\raid ! ועכשיו כשאני מנסה להתקין שוב את הדרייבירים, ואחרי שאני מאתחל, שוב שוב דבר לא משתנה - כאילו לא התקנתי כלום. למישהו יש רעיון?!? תודה מראש.... (על הדרייברים החסרים כתוב code 39 זה כאילו שיש לי הרדיסק דפוק שהורס קבצים אבל הוא חדש לחלוטין וגם בדקתי אותו כמה פעמים והוא יצא תקין כל פעם) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כשאני פותח את תקיית ההורדות שלי קופצת לי ההודעה הבאה Data exeution prevention-microsoft windows וכשאנה לוחץ על לסגור את זה ישר קופץ השגיאה של ה-שלח/אל תשלח וזה סוגר לי את התקייה מה עושים? תודה[br]פורסם בתאריך: 12.10.2007 בשעה 19:50:48 לא היה לי כוח לחכות לתשובה עשיתי system restore ותיקן...תודה בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
אחרי שהתקנתי את SP2 במחשב החלה לצוץ לי הודעת שגיאה על בעיה בחלונות אני הבנתי שיש איזו תוכנת הגנה שמותקנת ביחד עם ה-SP2 והיא עושה לי בעיות שאלתי היא איך אני מבטל אותה או איך אני מסדר את הבעיה כי הבעיה היא בהחלט לא בחלונות הנה התמונה: עריכה: שכחתי לציין שכאשר לוחצים על 'סגור הודעה' הוינדוס נסגר תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראו תמונה למה זה קורה? להמשיך? לא להמשיך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אני מקבל אותה הודעת שגיאה שאני מנסה להתקין directx 9b [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיות במחשב יחסית חדש מופיעה לי כל פעם הודעת שגיאה ואני לא יודע מה הבעיה אשמח אם תעזרו לי. בנוסף אני לא יכול לשמוע כלום במחשב יש גם הודעת שגיאה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם קובץ DLL (אשר מוצגת בתמונה הבאה)... ברצוני לדעת מאיפה אני יכול להוריד את הקובץ הזה שישיש קובץ "נקי" והיכן אני אמור לשים את הקובץ לאחר הורדתו?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מצ"ב screenshot מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
לאחרנה בכל פעם שאני עושה BOOT או RESTART אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package בהמשך יש בקשה לעשות RESTORE, אך איני יכול לבצע זאת. אין אפשרות להריץ את CHKDSK. אין לי וירוסים, כי הכל נסרק. קראתי היכן שהוא שיתכן וקיימת בעיה עם איזה דרייבר של USB. קצת מוזר לי כי כל מה שעשיתי היה לחבר את האייפון דרך כבל הארכה של USB. לציין כי ברשותי חלונות 7 עם 64 סיביות. האייטיונס מותקן אצלי ממזמן. למי הפתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדווס ויסטה ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: failed to set data for css כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. ווינדוס 98 הפסיק לתפקד. כל יישום שאני מנסה להפעיל מקבל את ההודעה שחסר הקובץ הזה. אי אפשר אפילו להפעיל את MSCONFIG . אין זכר לקובץ כזה או עם שם דומה במחשב, וגם לא מצאתי אזכור בגוגל ל ASDROUTEINFO. האם מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם , הדלקתי היום את המחשב והופיעה לי הודעה : file is missing : c:/windows/system32/config/system (המחשב בכלל לא מגיע לשולחן עבודה) עשיתי כמה פעולות : 1)ניסיתי להפעיל את המחשב ב-SAFE MODE אבל אחרי שנטענים כל השורות עם הסלשים הוא שוב חוזר להודעה זו ונותן אפשרות לעשות REPAIR (לא עוזר) . 2)ניסיתי בתפריט F8 גם את האופציה של LAST KNOWN CONFIGURATION ..גם ללא הועיל . 3)חשבתי אולי בעית חומרה ועשיתי SELF FAIL DEFAULT SETTING בביוס וגם לא עזר... אני משתדלת להמנע מהתקנה מחדש של ה-XPPRO כי לא יכולה גם לגבות דברים משולחן עבודה . זכור לי שיש אופציית RECOVERY CONSOLE או העתקה דרך DOS של הקובץ מCDROM ל C: ...אם אני זוכרת נכון . עשיתי כאן חיפוש בפורום ומצאתי הודעות שג…
-
- 41 תגובות
- 5.4k צפיות
-