עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום! החל מהשעה 17:00 לערך, אני מקבל מידי דקה התרעה על וירוס BAT/ServU.B trojan בקובץ statistics.ini של eMule, והוא מועבר ל-quarantine. צירפתי תמונת מסך של ההודעה שאני מקבל מ-NOD32. מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי אתמול ויסטה אולטימט ואחרי עידכונים רבים(טוב שלא הגזימו 9 גיגה לוינדואס כמעט ריק) הותקן לי עדכון בשם DreamScene מקריאה הבנתי את יכולותיו אך לא מצאתי איך משתמשים בו איפה נמצאת התוכנה וכיצד מקנפגים אותה אשמח אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  3. שלום לכולם ברשותי מחשב ישן וחלש ולכן כל תוכנה מיותרת שעולה עם הפעלת Windows מקשה על יציבות המערכת. אני מצרף 2 תמונות (התמונה השניה היא המשך הרשימה) של התוכנות שעולות עם הפעלת המחשב, אודה לכם אם תוכלו לומר לי אילו תוכנות להשאיר שהם חיוניות של Windows ואילו סתם תוכנות שמפריעות. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by אסף ב,

התקנתי ווינדוס חדש.. ושמתי לב שאין סרגל שפה.. כשבאתי לשים אותו (כפתור ימני על הפס הכחול למטה - סרגלים) הוא לא הופיע שם וכשבאתי לשים אותו באפשרויות שפה הוא הופיע על שולחן העבודה אבל כל פעם שבאתי להכניס אותו לפס הכחול הוא נעלם כאילו הוא דוחה אותו.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by eladbu,

open 50 connection in vista איך עושים את זה בויסטה הפאצ של ה XP לא עובד???

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש

7. Started by exercise,

http://neowin.net/news/main/07/11/24/windows-xp-sp3-yields-performance-gains-over-vista-sp1 כפי שנראה מהבדיקות שם העדכון הצפוי יביא איתו קצת יותר ביצועים בחלק מהתוכנות.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by domiel,

זהו הדיון הרשמי והיחידי על XP SP3/Vista SP1, כל דיון אחר בנושא ינעל. מיקרוסופט פרסמו רשימה של תוכנות שלא עובדות עם SP1 http://support.microsoft.com/kb/935796 להורדת XP SP3 RC1 לחצו פה (שוקל 336MB) שימו לב שזוהי גרסאת RC, והגירסא האחרונה תצא בחצי הראשון של 2008, ללא תאריך מוגדר. להורדת VISTA SP1 RC לחצו פה(שוקל 348KB לתוכנת ההורדה) שימו שגם זאתי גירסת RC, ותאריך היציאה של הגרסא האחרונה לא ידוע. אם יש לכם לינק להוסיף אפשר לשלוח בפרטי או בפורום.

• 766 תגובות
    • 100.4k צפיות
  9. Started by TaMiRn2,

איך הופכים ווינדוס שהותקן באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית לעיברית באופן מלא...(שכל התפריט של ההתחל וכו' יהיו בעיברית..)?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. Started by Dman86,

שלום רב, שחקתי קצת עם התקייה של ה FONTS בויסטה שלי. רציתי להעביר את הפונטים שיש לי מהמחשב הנייח (XP) למחשב הנייד (VISTA). וזה קצת התחרבש....יש דרך לשחזר את התיקייה המקורית? בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by max2103,

חברה אני צריך דחוף סריאל לVISTA 84 BIT , תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by AmL1,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת...=] כל פעם מופיעה לי השגיאה המצורפת...זה לא בדיוק שיגאה זה תיבת אישור איך מעיפים את זה?? תודה=] [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. יש לי ווינדוס באנגלית ויש לי קוד משלי, רציתי לדעת אם אני מתקין ווינדוס בעברית אני יוכל להשתמש בקוד שלי , של האנגלית , בשביל שלא יהיו התנגשיות עם שתי מחשבים שבשניהם מותקן אותו ווינדוס ואותו קוד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by liran2003,

בחלקים מסויימים במסך, אני רואה שהטקסט קצת לא ברור. שימו לב לתמונה שצרפתי. מישהו מכיר את התופעה? איך מסדרים את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by bezangeloo,

במסגרת עבודתי אני עושה הרבה התקנות, ואחרי כל התקנה אני גם מעדכן את Windows. הבעיה (לא בדיוק בעייה, יותר משהו שגורם לאי נוחות מסויימת) היא שיש בסביבות 90 עדכונים (משתנה ממחשב למחשב) להוריד ולהתקין כל פעם. האם יש דרך להוריד לדיסק את העדכונים ואז כל פעם לחסוך את זמן ההורדה? תודה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by Dman86,

שלום רב, נמאס לי מהויסטה! יש לי 2 שאלות: א. הויסטה על C. אם אני מתקין את ה XP על ה C מה קורה לויסטה? - היא נמחקת?! ב. יש לי XP מקורי על המחשב הנייח, אני יכול להתקין אותו על הנייד גם כן ועדיין לזכות בכל העדכונים של מייקרוסופט? בתודה מראש, דימה.

17. Started by Buffer,

היי, יש לי ויסטה מותקן ו-XP.. כל אחד במחיצה נפרדת ב-HDD נפרד. בויסטה לא השתמשתי בערך מאז שהתקנתי אותו.. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה.. מה שניסיתי לעשות זה פשוט למחוק את כל הקבצים שלו מהמחיצה שהוא נמצא בה.. הוא מחק כמה קבצים ואז נתן הודעה שאי אפשר להמשיך כי חלק מהקבצים נמצאים בשימוש.. איך בכל זאת אפשר להעיף את זה? תודה, אור. -- כשאמרתי הקובץ נמצא בשימוש התכוונתי להודעה הזאת של קובץ בשימוש/גישה נדחתה וכו'...

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  18. בזמן האחרון המחשב מודיע לי הרבה פעמים על זיכרון וירטואלי נמוך. זה קורה לרוב שאני משתמש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ ופלאש. רציתי לשאול האם כדי לי להגיד את הזיכרון הוירטואלי? :s05: עריכה: שחכתי לציין שזה קורה הרוב לאחר שהוצאתי את הHDD (הארד דיסק) השני שלי, אחרי שהחזרתי אותו הבעיה ממשיכה..

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת.. אבל מה אני עושה עם הדרייברים של הXP 32 ביט שיש לי על המחשב? הם ימחקו או שאני אצטרך להסיר? יש בכלל טעם לעבור? נגיד שיפור ביצועים? אני צריך לפרמט הכל או שיש אפשרות רק לשדרג? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt ‏‏קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by IlanF,

לפעמים כשאני גולש באינטרנט ומעביר שפות לרשום בשפה אחרת, לפעמים אני רואה שהוונדוס התקין לבד את השפה הצרפתית. אין לי מושג למה ואיך. לא הופיע חלון ולא כלום. פשוט נוספה השפה הזאת בסרגל השפה. אני מוחק אותה ואחרי כמה זמן היא שוב מופיע לי שם. למה זה קורה? זה ממש מעצבן

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. שמעתי שויסטה זוללת זיכרון אבל זה קצת מוגזם - 800M ?!? על מה ולמה ?! יש לי רק MSN NOD32 רצים ברקע.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. קניתי לאחרונה ZoneAlarm Security Suite אשר למיטב ידיעתי מכיל גם בודק Spyware. מדובר במחשב שמריץ ויסטה. האם יש טעם להריץ במקביל את Windows Defender? אם לא, על איזה מהם עדיף לוותר? Windwos Defender או בודק ה-Spyware של ZoneAlarm? ניסיתי לכבות את ה-Windows Defender וקיבלתי התרעת מערכת על זה שאני לא מוגן מ-Spyware (כנראה לא זיהה את ZoneAlarm בתור בודק Spyware). מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by noamm,

יש לי בעיה לאחרונה המחשב עולה (vista) ונתקע כאשר הוא מעלה את התוכניות שעולות בstartup אם אני עושה "רסט" אז הוא עולה בסדר. יש לכם רעיון איך לפתור את הבעיה? נראה לי שזה בגלל אחד התוכניות שאולי הפסקתי את עליתה בהפעלת המחשב גורמת לזה. שמח ליעוץ תודה.

25. אני שוקל להחליף את הויסטה 32 שלי בויסטה 64 זה המחשב העיקרי בבית ולכן אני עושה איתו הכל ובעיקר משחקים (חוץ מסרטים-בשביל זה יש לי מחשב אחר) ספרו לי בבקשה על בעיות שנתקלתם בהם בהפעלת ויסטה 64 -תוכנות בעיתיות -משחקים שלא עובדים או הביצועים יורדים -דריברים שלא נתמכים וכו... תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.