עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רציתי לשנות איקון לתיקיות.. וחשבתי ש file folder שם משנים.. שיניתי וזה שינה לי גם הגדרות מלמטה אם אני לא טועה.. עכשיו שום תיקיה לא נפתחת לי.. זה פותח לי חלון חדש של search.. מה עושים??? תודה לעוזריםם

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  2. למשל יש לי תקייה עם מלא קבצים.. אז אני לא רוצה שהם יסתדרו כל פעם מחדש לפי שם.. או סוג.. אני רוצה שכל קובץ חדש יהיה אחרון.. ולא ישנה את מיקומו.. כלומר שאם אני עושה extract לקובץ ZIP.. התיקה שלו תיצא אחרונה.. ושתשאר שם ולא תחפש את המקום שלה באלףבית אחרי רענון

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by reyrey_200,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד. אני נכנס להתחל->כל התוכניות->עזרים-> ואז מתחילה הבעיה, אבא שלי אוהב לשחק המון בספיידר [המשחק הזה של הקלפים] בקיצור המשחק נעלה בלי שום ידיעה,אותו דבר לגבי דברים אחרים, למשל המחשבון,אני משתמש בו הרבה פאום שמתי לב שהוא נעלם.... דוגמאות לדברים אחרים: עזרי קול ושמע,כל המשחקים הנוספים של ווינדווס וכל השטויות שנמצאים בעזרים. מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט הבעיה שכאשר עדכנתי את הדייבר של בסאונד ללוח גיגה בייט 865 הכל עבד תקין עד שניסיתי להפעיל את ה SPDIF שלי למערכת אני לא מצליח לשמוע סרטים או מוזיקה ומה שפעם היה פותח לי התוכנה של רילטק את עניין ה SPDIF להפעלה נעלם רק בקונטרול פאנל אני רואה את ה SPDIF כמופעל אך אין סאונד???

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  5. Started by A1eX,

בימים האחרונים התחילה אצלי תופעה חדשה: אני מפעיל את המחשב ואיך שמגיע השלב של עליית הוינדווס המסך נהיה שחור לכמה שניות ורק הסימן של העכבר נשאר, אחרי כ10 שניות המסך נכנס לSLEEP. אחרי ביצוע ריסט ידני הוינדווס עולה רגיל... מישהו כבר ניתקל בזה? מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by almog333,

עד היום היה מותקן לי ויסטה בכונן C. מקודם התקנתי xp בכונן אחר ומאז הוא מעלה לי ישר את ה xp. איך אני עושה שתהיה לי אפשרות בחירה בין שניהם או לפחות שהויסטה תעלה כברירת מחדל. תודה מראש על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. Started by noamc,

בזמן האחרון יש לי רעשים מוזרים במחשב כמו רדיו או שירים .לפני שבועיים חשבתי שתיקנתי את זה כאשר מחקתי איזה שהיא תוכנה אבל היום פתאום זה חזר שוב.יש פתרון לבעיה זאת?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  8. עשיתי FDISK ואז פורמט. ומשום מה הפורמט התבצע תוך שניה אחת! (מוזר..) באתי להתקין XP PRO מתוך דיסק ומייד לאחר טעינת ההגדרות הראשוניות אני מקבל משך שגיאה כחול. (האם צריך להתקין STATA?, אם כן - אין לי פלופי בכלל..)

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  9. שלום, יש לי על המחשב את מערכת ההפעלה XP PRO ובן דוד שלי הביא לי VISTA ULTIMATE . יש לי דברים חשובים על המחשב ואין לי כח לגבות ואח"כ להחזיר הכל, אני רק רוצה לנסות את ויסטה . יש אפשרות להתקין ויסטה על הכונן של ה-XP , להתנסות קצת ואז למחוק ככה שאני יוכל להמשיך רגיל עם ה-XP ללא פירמוט? תודה רבה רבה מראש ואני ממש חייב עזרה כי אני רוצה לנסות את זה כבר מחר ..

10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה מציקה בויסטה אני מנסה ליצור קיצור דרך במקשים לקיצור של switch between windows ולא הולך לי למרות שאני נותן שם במאפיינים ALT CTRL + יש פתרון???

11. Started by vince carter,

שלום בעוד יומיים אני מקבל את המחשב החדש שקניתי ואהדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה מערכת הפעלה .. XP או ויסטה ??? המחשב בהחלט יכול להתמודד עם ויסטה (Q6600,2G RAM , 8800GT) ..והוא מיועד למשחקים חדשים וכבדים וסרטים ... אבל שמעתי שיש באגים רציינים בויסטה ..? מה אתם אומרים לקחת XP עכשיו ולשדרג עוד כמה חודשים לויסטה? אני מפחד שבמשחקים חדשים (cod4 , קרייסס ) , הXP לא יוציא את המיטב מהחומרה והגרפיקה שהמשחקים האלה יכולים להציג ...יש לזה בסיס ?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  12. הי, חילקתי לשתי מחיצות ואחת מהן לא מזוהה ע"י XP? עצות? תודה חבר'ה, אין עליכם !!

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by boss,

אפשרויות של POWER OPTIONS לא מזהה אל פסק, לא יודע איזה לבחור ופועל אותו.. רואה תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  14. אתמול פתאום צצו לי אייקונים לא מזוהים על השולחן עבודה, ועל השולחן עבודה היה רקע באדום שרשום בו (גם עכשיו יש את זה) רשום בו משהו כמו YOUR COMPUTER IS משהו עם ספייור, תוריד תוכנה(באנגלית) כדי למחוק... כל איזה חצי דקה קופץ לי חלון של הווינדוס או חלון לא קשור שרושם להוריד תוכנות ולאשר כל מיני דברים... לפעמים קובץ דף אינטרנט(אקספלורר) למרות שאני משתמש רק בפיירפוקס בד"כ.. ניסיתי נדמה לי כל תוכנה אפשרית: Ad Aware Proffesional Ad Aware 2007 spy bot search and destroy xoftspy וגם SmitfraudFix אף תוכנה לא ממש עזרה, והתפלאתי ש - SmitfraudFix לא מצליחה למחוק את הבעיה.... האם אפשר לעשות משהו? בבקשה תעזרו לי אי אפשר לעשות ככה כלום במחשב.. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by eladbu,

open 50 connection in vista איך עושים את זה בויסטה הפאצ של ה XP לא עובד???

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by udibarzi,

אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. Started by Dman86,

שלום רב, שחקתי קצת עם התקייה של ה FONTS בויסטה שלי. רציתי להעביר את הפונטים שיש לי מהמחשב הנייח (XP) למחשב הנייד (VISTA). וזה קצת התחרבש....יש דרך לשחזר את התיקייה המקורית? בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by edenbd,

שלום, חלק מהשפה שלי במחשב נהפכה פתאום לאנגלית וחלק נשאר עברית, שמעתי שיצא איזה שהוא עידכון של מייקרוסופט שעושה את המחשב באנגלית, כנראה זה התקין לי אותו לבד שכיביתי את המחשב. מישהו יודע אם זה באמת זה, ואם כה הוא יכול להגיד לי מה שם העידכון המדויק שאני ידע להסיר אותו מהוספה\הסרה של תוכניות. ואם לא, אם יש איזה שהוא פיתרון אחר.. תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. שלום! החל מהשעה 17:00 לערך, אני מקבל מידי דקה התרעה על וירוס BAT/ServU.B trojan בקובץ statistics.ini של eMule, והוא מועבר ל-quarantine. צירפתי תמונת מסך של ההודעה שאני מקבל מ-NOD32. מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי אתמול ויסטה אולטימט ואחרי עידכונים רבים(טוב שלא הגזימו 9 גיגה לוינדואס כמעט ריק) הותקן לי עדכון בשם DreamScene מקריאה הבנתי את יכולותיו אך לא מצאתי איך משתמשים בו איפה נמצאת התוכנה וכיצד מקנפגים אותה אשמח אם תוכלו לעזור

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by אסף ב,

התקנתי ווינדוס חדש.. ושמתי לב שאין סרגל שפה.. כשבאתי לשים אותו (כפתור ימני על הפס הכחול למטה - סרגלים) הוא לא הופיע שם וכשבאתי לשים אותו באפשרויות שפה הוא הופיע על שולחן העבודה אבל כל פעם שבאתי להכניס אותו לפס הכחול הוא נעלם כאילו הוא דוחה אותו.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by exercise,

http://neowin.net/news/main/07/11/24/windows-xp-sp3-yields-performance-gains-over-vista-sp1 כפי שנראה מהבדיקות שם העדכון הצפוי יביא איתו קצת יותר ביצועים בחלק מהתוכנות.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by ofer40,

היי כשחזרתי ל WINDOWS XP לאחר שהויסטה קרסה שמתי לב שלוקח הרבה זמן לפתוח קבצי RAR בניגוד לויסטה שהיה הרבה יותר מהיר. אמנם החלפתי את כבל ה SATA שבא עם הלוח לכבל 90 מעלות לא נראה לי שזו בעיה של כבל כי כל הכבלים הם אותו דבר,לא? האם גם לכם לוקח הרבה זמן לפתוח קבצי RAR? תודה מראש

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום כולם התקנתי ממש לפני שעה את הויסטה אולטימט שלי שתי שאלות 1.איך אני שם את הקיצורי דרך הראשוניים של המחשב שלי,רשת,אקפלורר,המסמכים שלי מה ש"פעם"היה קליק ימני מאפינים ואז סימון של כולם להופעה על הדסק. 2.ויסטה עדכנה לי את הכרטיס קול אך אין לי שליטה על ה SPDIF בתודה נראש

דיונים חדשים בפורומים