עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אתמול ביצעתי את השלב הראשון " פעולות שגרתיות לתחזוקת WINDOWS XP" במדריך זה: http://www.netanel.co.il/tahzuka.htm אני ביצעתי סריקה לכונן C שמכיל את ה- OS. לאחר ביצוע הסריקה ה- Windows עלה לאט מבדר"כ. היום ראיתי שפיספסתי את שלב מאחה הכוננים. יכול להיות שזו הסיבה לאיטיות ? :s05:

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  3. אז ככה; לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד.. מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש.. מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך....... מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום.. זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה.. עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000. ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבל…

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by עדי נסטסה,

שלום לכולם, לאחר שמאסץח בוויסטה פירמטתי את הכונן והתקנתי שוב XP SP2. יש לי FX5500 וכרטיס קול SB5.1 חבילת k-lite האחרונה הבעייה היא כזאת: * בזמן שאני מפעיל וידאו (avi,mpg) במדיה פלייר 11 או מדיה פלייר קלאסיק הזמן בסרט (השניות) רצות מהר מדי (וככה גם הסרט) ניסיתי להתקין כמה קודקים שונים אבל שום דבר לא עוזר. * לא שומעים כלום, ב-Winamp בכלל השניות לא זזות כשלוחצים Play וכנ"ל גם בסרטים - לא שומעים כלום. אני אובד עצות, מדובר באותו דיסק התקנה שתמיד השתמשתי בו...

5. שלום, אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ההשלמה האוטומטית באתרים שאני בא לרשום בשורות החיפוש משהו ואז זה משלים לי את המשפט... זה לא טוב לסיסמאות של ויזות וכו', מספיק שמישהו ישב על המחשב ורושם את תחילת המייל שלי וזה יתן סיסמאות.. יש לכם פתרון איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by sagi_10,

1) http://img223.imageshack.us/img223/9442/untitledle8.jpg איך אני מחזיר את כל הדברים שאמורים להיות בצד שמאל? 2) ברגע שאני לוחץ על קובץ(לא משנה איזה) מופיע לי חלון כזה: http://img223.imageshack.us/img223/4149/untitleddh2.jpg 3)לפני כחודש התקנתי stylexp ומאז יש לי רק בעיות עם האיקונים...אחרי שמחקתי את התוכנה האיקונים המכוערים נשארו... איך אני מחזיר את הברירת מחדל של המארה של הוינדוס?

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  7. בעת האיתחול יש לי אופציה לבחור בים XP PRO לבין XP SETUP (התקנה שלא הסתיימה) איך אני מבטל את האופצה של ה- SETUP? זה קובץ הבוט: [Boot Loader] Timeout=3 Default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by booster,

שלום. שכחתי את ססמת המנהל בכניסה למחשב. נסיתי לעלות ב sm אבל עדיין מבקש ססמא. איך מתגברים על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by Black_Citadel,

אז ככה, קניתי רכיב חומרה שאני ממש צריך, telerecorder כזה שמתחבר לUSB של המחשב ולקו טלפון, הוא לא עובד בויסטה, ולכן חשבתי להתקין במקביל מערכת קלת משקל נוספת בשביל המטרה הזאת בלבד. אפשרי להתקין אחת מהן מבלי להתקין מחדש VISTA ? תודה

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  10. -------------------------------------------------------------------------------- אז ככה יש לי: מעבד intel 3.0 ghz כרטיס מסך geforce 6200tc דיסק קשיח: wd16000js זיכרונות: 2 ג'יגה של קינגסטון 533 mhz cl4 האם כדאי.....ועוד שאלה האם אני יכול עלשות טרייד אין על הכרטיס מסך שברשותי?

• 12 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by et_gershon,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני בא להתקין וויסטה לאחר שהתקנתי XP (היה לי בעייה עם הדיסק, לא משנה), קיצר זאת השגיאה: 0x80070017 והנה התמונה (זה נעצר בתהליך השני ב-16%): http://img521.imageshack.us/my.php?i...6883306iz0.png מה אני יכול לעשות?? איתי נ.ב: אין מצב שזה בעיה במפרט כי זה מפרט חזק מאוד שהותאם לוויסטה, צרבתי את הדיסק פעמיים אז זה גם לא בעייה בדיסק

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by winner100,

שלום לכולם, ברשותי הדפדפן IE9 של MS. הוא התחיל לעשות קצת בעיות אז אפסתי לו את כל ההגדרות (את רובם לפחות..) הדפדפן כרגע עובד מעולה אבל הכפתורים הפכו להיות קטנים. כפתור דף הבית, כפתור המעודפים ואפילו שורת הכתובות. בפעם האחרונה שזה קרה לא פשוט לא מצאתי דרך להגדיל את זה כמו בפעם הראשונה. בלב בררה עשיתי שיחזור למערכת ליום שלפני ואז המצב חזר להיות כמו בהתחלה אבל הפעם השיחזורים נמחקו (שזה מוזר לשם עצמו..) חפרתי בכל תפריט אפשרי ואין אפשרות להגדיל את הכפתורים האלו והעיניים שלי פשוט נגמרות מרוב שזה קטן. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה לכם!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  13. יש לי בעיה מוזרה מאוד בWindows 7, כשאני לוחץ על התחל ואז לוחץ על אחת התיקיות בצד ימין למעלה (Documents, Pictures, Music וכו') אז נפתחת מימין רשימה של כל התיקיות בסדר גמור, אם אני מעביר את העכבר לתיקיה אחרת אז לא נפתחת רשימה ובמקום יש מין ריבוע שקוף כזה איפה שהרשימה של התיקיות צריכה להיות. אחרי שאני "יוצא" מהתפריט התחל וחוזר אליו שוב התיקיה הראשונה שאני אלחץ עליה היא זאת שתופיע כמו שצריך, התיקיות שאני אלחץ אח"כ לא יופיעו כמו שצריך. **יש תמונה למטה** מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  14. מערכת העריכה שלי מודיעה בחגיגיות שאני עובד ב-very low memory ram למרות שיש לי 4 ג'יגה זיכרון במהירות 800mhz. יש לי מעבד e-8400 והארד דיסק WD 650 GIGA. כיצד אני מעלה את הזיכרון הוירטואלי מעבר להחלטת מערכת ההפעלה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by AnTiSh0ck,

כרגע במותקן אצלי vista 64bit ultimate אני רוצה לשדרג ל win7 64bit ultimate אני יודע שאפשר לשמור את כל ההגדרות שכרגע נמצאות אצלי... אבל מה זה כולל? תוכנות שמותקנות ב C (ויסטה מותקנת עליו) יפעלו כמו שצריך גם? מה אתם ממליצים? לשדרג או להתקין מחדש ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by NuNaTaK,

אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בערך פעם ביום בלי שאני מצליח למצוא קשר למה שאני עושה באותו רגע והיא גם לא משפיעה על המחשב. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני רק רוצה לציין שיכול להיות שהודעת השגיאה שכתבתי היא לא מדוייקת כי בטעות סגרתי עכשיו את החלון של ההודעת שגיאה לפני שהספקתי להעתיק אותה אבל זה היה משהו כזה. אני מצרף עוד מידע שהיה בקובץ שלפי הודעת השגיאה אמורים להיות בו פרטים נוספים: <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="CMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="857088" CHECKSUM="0xD602DD12" BIN_FILE_VERSION="6.1.7100.0" BIN_PRODUCT_VERSION="6.1.7100.0" PRODUCT_VERSION="6.1.7100.…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  17. שלכום לכם! בתור משתמש קבוע במערכת WINDOWS VISTA, אני נחשף לתגליות רבות, לומד דברים חדשים ואף טיפים חביבים על המערכת. לא פעם נתקלתי בבאג מסויים במערכת. אבל כפי שאתם בוודאי יודעים - לכל בעיה יש פתרון. אם הוא פשוט ואם לא. אנו נעסוק בתפריט ההתחלה. אם גם אתם משתמשים קבועים בויסטה, בוודאי נתקלתם בתופעה המוזרה שתפריט ה"התחל" נעשה איטי. כלומר, פתיחת תתי נושאים תחת הכותרת "כל התוכניות", תימשך שניה לכל היותר (זמן פעולה שאמור להמשך עשירית שניה לכל היותר). אולי לא הבחנתם בכך, אבל התופעה מתרחשת בדרך כלל כאשר מתקינים תוכנית חדשה. התוכנית החדשה מסומנת בצבע כתום בתפריט "כל התוכניות" (לשם הדגשה, בכדי להקל על המתשמש בלמצוא את התוכנית החדשה שהתקין). האפשרות של סימון התוכנית החדשות בכ…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  18. שלום. אתמול החלפתי מעבד. אם זה משנה אז היה לי CORE 2 DOU E6600 ובמקומו שמתי את המעבד CORE 2 QUAD Q9450 מאז שעשיתי זאת, תמיד יש לי את ההודעה Digital cable device registration application has stopped working יש לי 2 אפשרויות : CLOSE CHECK ONLINE FOR SOLUTION - מיותר לציין שזה לא באמת עוזר מה זה הבעיה הזו ואיך אני פותר אותה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  19. שלום לכולם יש לי נייד עם ויסטה ואני רוצה להיכנס דרך היוזר אדמיניסטרטור. איל עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לעשות מחשב אחד "מוקשח" או ככה לפחות אני יודע שמכנים את זה בצבא , באונברסיטה או בחברות. שזה אומר שכל מה שמותקן על המחשב עד נקודה מסויימת שבה התקינו את ההקשחה נשאר, וכל שאר הדברים נמחקים\חוזרים לסידרם אחרי ריסטרט. וזה אומר גם התקנות תוכנות קבצים משחקים הכל הולך... חוץ ממה שאדמינסטרטור מתקין. האם זה אפשרי במחשב ביתי או שזה דורש חומרה מסויימת? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by -Tal-,

התקנתי היום ווינדוס 7 שאני מנסה לעשות ריסטרט הוא רושם לי shutting down ולא עושה כלום. ב SAFE MODE זה עובד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה -סודר-

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  23. Started by LTE,

שלום כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה WIN XP. אני מעוניין במדריך אייך ניתן להתקין מערכת הפעלה נוספת(WIN 7) והבחירה בין איזה מערכת הפעלה תעלה לשימוש ! בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by coben,

איך אפשר להעביר את קבצי ה BOOT למחיצה של ה WIN7 ? הם כרגע על המחיצה של הXP ואני רוצה למחוק את המחיצה הזו.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by ItachiSan,

שלום, מותקנות לי על המחשב ויסטה ו 7. במסך הבחירה בינהן ה 7 משמשת כברירת מחדל (אם אני לא בוחר וינדוס בעצמי ה 7 תיבחר לבד אחרי 30 שניות). האם ניתן להפוך את הסדר כך שהויסטה תהיה ברירת המחדל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.