עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אתמול ביצעתי את השלב הראשון " פעולות שגרתיות לתחזוקת WINDOWS XP" במדריך זה: http://www.netanel.co.il/tahzuka.htm אני ביצעתי סריקה לכונן C שמכיל את ה- OS. לאחר ביצוע הסריקה ה- Windows עלה לאט מבדר"כ. היום ראיתי שפיספסתי את שלב מאחה הכוננים. יכול להיות שזו הסיבה לאיטיות ? :s05:

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  2. טוב שמעו אנשים.... אני לא יודע אם זה קשור לכאן :-\ אבל תראו... יש לי במחשב זיכרון 512MB DDR...כרגע רק האנטי וירוס עובד ( ס'תומרת ה - Auto Protect ) והאייסיקיו...והפורום.... זהוווו.... וזה מראה לי ש - 200 מגה מהזיכרון שלי תפוסים....ורק 312 פנוי....איך יכול להיות ?! כמעט ושום תוכנה לא פועלת ברקע... ???

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  3. הורדתי קובת AVI בגודל 800MB למחשב, ואכשיו אני מנסה למחוק אותו הבעייה שהוא לא נמחק מופיע הודע שהקובץ נמצא בשימוש, גם ב SAFE MODE הוא לא נמחק. מה לעשות? יש איזו שהיא אפשרות למחוק את הקובץ מDOS?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by bolie,

במחשב החדש שלי (השני שלי) יש ווינדוס אקס פי וקניתי אותו בערך לפני חודש ועכשיו עולה לי הולדה שאומרת: "יש להפעיל עותק זה של windows באמצאות microsoft לפני שתוכל להיכנס למערכת. האם ברצונך להפעיל את ווינדוס כעת? כן/לא" אם אני לוחץ על כן ועל לא הווינדוס לא פועל.....מה אני יכול לעשות?????

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by BHXHO2,

איך אני יכול לשנות את הסוג מסך של התחל>כיבוי>כבה את המחשב אני רוצה לשנות למסך כאילו זה אירגון שיש מסך כיבוי אחר עם הכפתור של אפשריות והיוזר וסיסמה לרב זה השיטה שי באירגונים תודה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

הקמתי שרת WDS כדי לבצע התקנות מהרשת. שאני מריץ את ההתקנה ממחשב לקוח התקנת החלונות עולה (במקרה הזה ויסטה) אך מודיע שאין את הדרייבר לכרטיס הרשת ויש צורך להכניס את הדרייבר להתקנה. יש למישהו מושג איך מבצעים זאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by tomer_et,

מישהו יודע איך אפשר לקבע את התצוגה (VIEW) של הקבצים בתקיות בEXPLORER? בכל פעם שאני נכנס לתיקיה אני רואה את הקבצים בTHUMBNAILS. כל פעם אני משנה את התצוגה ל DETAILS, אבל כשאני חוזר המצב חוזר לקדמותו. אתם יודעים איך לקבע את התצורה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. כשמתקינים ווינדווס רגיל (לא CORP) וחוקי, אז צריך לעשות לו אקטיבציה, כדי שלא כל העולם ישתמש באותו הדיסק. בוא נאמר שמישהו מפרמט, הרי שבעיקרון הוא היה צריך אחרי התקנת הווינדווס בשנית לעשות שוב אקטיבציה - והרי שלא היה מסוגל לעשות כן משום שכבר עשה אקטיבציה בהתקנה הראשונה (לפני הפרמוט), אבל זה לא מה שקורה. איכשהו אחרי האקטיבציה הראשונה הווינדווס פשוט לא מבקש אקטיבציה יותר (ככה ראיתי אצל חבר שלי) וזה מה שאני לא מבין: אם החשב אחרי פרמוט, איך הוא יכול לזכור שכבר עשו אקטיבציה לאותו מחשב?!

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by Einat,

הבעיה שנתקלתי בה היא כזאת: יש אצלי רשת של 4 מחשבים. אני מעוניינת ש - 3 מהם יוכלו לשתף משאבים אחד עם השני - כלומר שמכל מחשב יוכלו לגשת לתיקיות על האחרים ושהמחשב הרביעי לא יוכל לראות ולשתף משאבים עם ה- 3 האחרים אבל שעדיין יהיה מחובר אל הרשת. כל ניסונותי לגלות איפה אני יכולה לחסום הרשאות למחשב הרביעי עלו בתוהו, כרגע המקסימום שראיתי שגרסאת ה- HOME יודעת לתת זה או שכולם רואים או שאף אחד לא רואה. האם ידוע למישהו על פתרון לבעיה? תודה מראש למסייעים..

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  10. שלום לכולם... לאחרונה הווינדוס לא פותח חלונות(LOL)זאת אומרת תוכנות וכו',אני צריך להקיש את הפקודה שלו כדי להכנס דרך הmanager,נכנסתי לפיירפוקס כי אני מכיר את הפקודה אבל לא את הפקודות האחרות וזה גם לא נוח.. מה לעשות ? אני משתגע.....

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by ItachiSan,

שלום, מותקנות לי על המחשב ויסטה ו 7. במסך הבחירה בינהן ה 7 משמשת כברירת מחדל (אם אני לא בוחר וינדוס בעצמי ה 7 תיבחר לבד אחרי 30 שניות). האם ניתן להפוך את הסדר כך שהויסטה תהיה ברירת המחדל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  12. אהלן , יש לי על המחשב גם אקספלורר (גירסא 5 אני חושב) וגם FireFOx. אני מעדיף להשתמש בפיירפוקס אבל אבא שלי שגם ככה מתקשה יכול רק עם אקספלורר . הבעיה היא שיש מספר אתרים שמשום מה לא עולים לי על האקספלורר כמו Headbang.co.il והכי חשוב - www.hvr.co.il שאבא שלי נכנס אליו רבות. אין לי מושג למה האתרים האלה לא עולים לי עם האקספלורר , פעם הם דווקא כן עלו אבל משהו קשה ומאז פשוט כתוב לי "DOne" בתחתית המסך אבל הדף נשאר ריק לחלוטין. הבעיה היא שאי אפשר להכנס לאתר גם עם פיירפוקס. מישהו יכול לעזור לי? אולי יש וירוס? או אולי אני צריך לשדרג את האקספלורר? תודה.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by miki_michal,

היי אני לא מצליח לשחק במשחקים של dos קראתי שיש בעיות תמיכה אבל אני בטוח שיש פה אנשים יצריתיים ען רעיונות מצויינים איך להתגבר על זה. יש לי שאלה נוספת למקרה שזה לא יצליח, רציתי לדעת העם אפשר לשים dos 6.22 ומאיפה אני יכול להוריד את זה כמערכת הפעלה , כך שייחייה בשלום עם win וכאשר אני אלחץ f8 יעלה לי תפריט בחירה של שני מערכות הפעלה. בבקשה עם משיהו יכול לעזור לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  14. windows ME 2000 שלום אני משדרג אחשב windows ME 2000 ואין לי את הקוד של ההתקנה בבקשה שמישהוא יביא לי את הקוד אחשב תודה מראש netanel305

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  15. שלום. יש לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשים בתצוגה במערכת הפעלה שלי יש לי WIN XP PRO והוא לא נותן לי להעלות שום תמונה דרך החפש,עיין סוג הקבצים היחידי שהוא מקבל הוא THEME FILES לא אומר לי הרבה התמונות שיש לי הם בJPG.. מישהו יכול לעזור לי להחליף את הרקע המשעמם של הXP העלתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  16. יש לי בעיה מוזרה מאוד בWindows 7, כשאני לוחץ על התחל ואז לוחץ על אחת התיקיות בצד ימין למעלה (Documents, Pictures, Music וכו') אז נפתחת מימין רשימה של כל התיקיות בסדר גמור, אם אני מעביר את העכבר לתיקיה אחרת אז לא נפתחת רשימה ובמקום יש מין ריבוע שקוף כזה איפה שהרשימה של התיקיות צריכה להיות. אחרי שאני "יוצא" מהתפריט התחל וחוזר אליו שוב התיקיה הראשונה שאני אלחץ עליה היא זאת שתופיע כמו שצריך, התיקיות שאני אלחץ אח"כ לא יופיעו כמו שצריך. **יש תמונה למטה** מה עושים? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by orendv2000,

היה לי חלונות me פירמטתי את המחשב ופיצלתי את הדיסק לשני חלקים c - גדול וd יותר קטן רציתי להתקין xp אבל הוא לא נתן לי ואמר שאי-אפשר להתקין מהדוס אלא רק ממערכת הפעלה אז התקנתי בחזרה את me ואז רציתי להתקין על זה את ה xp אבל זה התקין לי את זה בנוסף ועל d הקטן יותר עכשיו יש לי את Me על c ואת xp על d וכשאני מדליק את המחשב אני צריך לבחור איזה יעלה מה לעשות? בזמן ההתקנה לא הייתה לי אפשרות לבחור באיזה כונן להתקין! איך אני עושה שיהיה לי רק xp על כונן c ? בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  18. ->מצרף תמונה זה ניתקע על השנייה ולא זז ולא מגיב לכלום. אם אני לוחץ על מקש כלשהו בספירה זה נותן לי להמשיך הלאה... איך אני סוגר את הסריקה שהיא לא תופיע שוב או מתקן את הבעיה? נ.ב מערכת הפעלה WIN7 64BIT [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by asichen,

יש לי xp profesional ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות שבתיקייה מסויימת יראו את הקבצים נגיד ב list בלי שזה ישתנה מדיי פעם... חוץ מהשיטה לעשות רפלאש.... זה משגע אותי.... ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  20. הטואלבר היה לי כבר שבועיים הדף זה מאתמול...סרקתי אד אוואר וספייבוט ולא הסיר... עשיתי ניקויירג'יסר עם כל מיני תוכנות ולא הסיר.......... הדף עצמו הוא לא דף בית הוא כמו תוכנה מתלווה כי הוא ABOUT:BLANK

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  21. אז ככה.. יש לי כרטיס GF9600GT קניתי מחשב חדש קיבלתי אותו עם XP הכל עבד כמו שצריך פירמטתי התקנתי VISTA64BIT הכל עובד כמו שצריך כשהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך - גם הדרייבר המקורי וגם הורדתי חדש מהאתר של 64bit כמובן NVIDIA יש לי את אותה בעיה המחשב עולה עד למסך של הברוכים באים ומשם המסך נכבה כדי לסדר את זה יש 2 אפשרויות או לעשות RESTOR למערכת או להפעיל את המחשב במצב בטוח ולהסיר את הדרייבר ואז המחשב עובד כמו שצריך... זה כאילו שהדרייבר החדש לא אומר לכרטיס מסך לשדר אות למסך... המערכת הפעלה שלי היא VISTA ULTIMATE 64 BIT למישהו יש פיתרון?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  22. יש ברשותי כונן עם מחיצה ועליו מותקן win 7 גם על המחיצה השנייה היה מותקן win 7 אך הוא פורמט וכאשר אני מעלה את המחשב, הוא מבקש ממני לבחור בין 2 ה win למרות שאחד מפורמט איך מוחקים את זה ?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  23. שלום לכולם ! איך עושים שהדיספליי של התיקיות של הXP יפתח תמיד בצורת DETAILS ןלא שום צורה אחרת תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. שלום היום ניסיתי להפעיל את ה XP במצב SAFE MODE ולאחר שבנעשה נסיון של מחיקה של NORTON עשיתי שוב הפעלה מחדש על מנת להפעיל את המערכת מחדש ,אבל לצערי ברגע שהגעתי למסך עם הלוגו של XP והקו שזז זה ביצע RESTART וככה המשיך כל הזמן מאז, בגדול נעשה נסיון שוב להפעיל את המערכת דרך SAFE MODE אבל גם זה הפסיק לעלות ... אשמח לשמוע רעיון איך אני מתקן את הבעיה . תודה אסף

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  25. ומציע לעלות ב SAFE MODE אבל גם במצב זה איננו עולה המקלדת והעכבר פועלים בביוס מופיע הכונן הקשיח מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.