Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן. תופעה מוזרה - לוקח לו כמה שניות עד שהוא מוצג (ובזמן הזה יש שעון חול כמובן), בלי קשר לגודל הקובץ שאני לוחץ עליו. דין קובץ גדול כדין קטן. אני אציין שזה קורה אחת לכמה זמן, ז"א - משהו כמו פעם-פעמיים ביום בממוצע. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי מחשב נייד, וקיבלתי אותו עם windows xp home premium sp3 באנגלית, ואני צריך אותו בעברית (זה לא מחשב עבורי, ולכן ההתעקשות על העברית לא בשליטתי) ניסיתי להוריד מהאינטרנט כל מיני mui למיניהם אבל אף אחד מהם לא עבד. אנא תעזרו לי למצוא MUI נורמאלי שעובד, על מנת להפוך את הווינדוס לעברית, אשמח אם תוכלו לתת לי לינק עובד לתוכנה כזו. בתודה מראש, טל.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
להכנסי אלוי כל מיני תוכנות שישר אחרי התקנת הוינדוס יהיו לי כבר את כל התוכנות הדרושות לי. אפשרי? לפי מה שהבנתי זה חוקי לצרוב את הדיסק אם יש לך אותו מקורי.. ועוד משהו שקשור: אממ,קיבלתי מחבר שלי 3 דיסקים של התקנת וינדוס xp: 1.של הבוט. 2.של ההתקנה. 3.גם של ההתקנה. אחרי שאני מתקין את הוינדוס כבר יש לי מסנגר 7 ועוד תוכנות,כאשר נכנסתי דרך המחשב שלי לתוך הכונן תקליטורים כדי לראות את הקבצים בדיסק ההתקנה ראיתי שיש קובץ עם סיומת gho ,יש סיכוי לפתוח אותו ולהנכניס להתקנה עוד תוכנות? תודה רבה רבה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחרונה במקום הגדג'טים בשולחן עבודה מופיע לי כמו ריבוע לבן. יש אפשרו להתקין את הפיטשר שוב או לתקן אותו? http://www.*צונזר*/my/gzmjztimwyjn.jpg
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
זה נכון שהיא תדווח על כל משחק או משהו לא חוקי שמורידים לחברות המפתחות?? קראתי את זה לפני כמה חודשים בנענע
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום. יש לי win xp כשאני פותח דף אינטרנט כמו הדף הנוכחי לדוגמא, מופיע לי בשורת המצב למטה בסוגריים - 1 פריטים נותרו.פותח דף .... למה לא כתוב - בוצע ?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום המסך חדש ( מהקנייה הקבוצתית ) כאשר אני מחבר את כבל ה-USB מהמסך למחשב ה- XP מזהה התקן חומרה חדש אבל לא מצליח למצוא לו דרייבר מתאים. כרגע הוא מסומן כ- USB Device בצהוב עם סימן קריאה. ניסיתי להפעיל את המחשב עם המסך ובלי המסך ורק אחר כך לחבר אותו, לא הצליח. ניסיתי גם להתקין ידנית מנהל התקנים של USB HUB אבל לאחר ההתקנה ה-XP לא זיהה התקני USB מהמסך. יש רעיונות ? איזה DRIVER מותקן אצל בעלי המסכים הזההים ? תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21069 עם המחשב הזה, האם להתקין ויסטה? אם כן, איזו גירסא? שיגעתי אתכם קצת, אבל זהו הסוף מתקרב תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לרכוש מחשב חדש ואני צריך יעוץ מבעלי ניסיון. חשוב לציין שהמראה של ויסטה בהחלט קוסם לי אבל לא הייתי רוצה לחוות בעיות בצפיית סרטים וסדרות שהורדתי. אם מישהו מביניכם משתמש במחשב כמו בעיקר לצפייה בסרטים, בהורדות ובקצת עריכת סרטים פשוטה אני אשמח להמלצות. אין לי צורך במחשב למשחקי מחשב מסובכים. נ.ב המחשב שאני קונה בעל מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 250 וזיכרון פנימי 2גיגה. תודה
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום ויסטה ועל הקופסה היה רשום 32 ביט חזרתי לחנות ואמרו לי שגרסאות ה 64 עוד לא יצאו ולא ידועים מתי הן ייצאו, השאלה שלי היא אם אני תקוע עכשיו עם 32 ביט או שאני אוכל לשדרג ל64 באותה גרסה אבל בלי תוספת תשלום
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תודה
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש תמונה ..... איפה אמור להיות קובץ ה AUTORUN ומהיכן אני יכול להשיג אותו ואיך לשייך אותו כדי שיפתח את ההרדיסק בלחיצה כפולה במקום כפתור ימיני ואז OPEN ? מערכת הפעלה XP PRO SP2 : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה BOOT XP גרסא 2.50 כדי להחליף את התמונה בBOOT ב PREVIEW שבתכנה שהוא מראה לי הכל בסדר אבל שאני עושה ריסט התמונה שמראה לי היא חסרת צבעים יש כמה צבעים אבל הגוונים הם אפורים מאוד והכל מפוקסל מאוד למה זה? למישהו אחר זה קרה? איך מסדרים את זה? בתודה מראש טל
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הייתי אצל לקוח, ונתקלתי בתופעה משונה ביותר (מצורפת תמונה). לא רואים את שמות התיקיות והקבצים בתצוגה של הקבצים (התצוגה הראשית) אבל בצד שמאל, בתצוגת התיקיות, הכל בסדר גמור. כמו כן, ברגע שאני מקיש על קובץ או תיקייה, כלומר בוחר אותו, השם מופיע מודגש בצורה הרגילה. גם הקבצים עצמם תקינים, ואם למשל אני מנסה לפתוח מסמכי וורד מהתיקיה, בפתח קובץ של הוורד רואים את כל השמות בסדר גמור. זאת התיקייה היחידה שזה קורה בה, וכל תתי התיקיות של תיקיה זו הם בסדר גמור. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תורידו זה קובץ טקסט עם המון עצות איך לשפר את ה-WINXP + איך לעשות כל מני TWEAKS שונים
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכם . מחשב עם XP HOME לאחר פרמוט והתקנת רוב הדברים . ההודעה הזו עם הודעה נוספת על מציאת חומרה לא ידועה . את ההודעה השניה הסרתי אבל אני חושב שתופיעה שוב. במחשב לא שיניתי חומרה .ליפני הפרמוט לא הופיעה הודעה זו. מישהו יודע היכן ניתן להשיג דרייבר כזה ? נדמה לי שמערכת ההפעלה היתה צריכה להתקין את החומרה הזו. המון תודה אדי
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי תיקיות בHOMEGROUP שכבר לא קיימות (הן היו במקור על מחשב אחר). זה סתם מעצבן אותי שהם שם כי אי אפשר לגשת אליהם (כי מחקתי אותם מהמחשב השני). DELETE לא עושה כלום ובלחצן ימני אין בכלל אופציה למחיקה. איך אני יכול למחוק את התיקיות האלה מהHOMEGROUP שלי? שני המחשבים מריצים ווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
הורדתי קובץ של סרט עכשיו השם ארוך מידי ולפי ווינראר הוא מזוהה כקובץ מערכת או משהו כזה. אני לא מצליח לעשות איתו כלום. איך אני מפרסם תמונות כאן??
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בעת האיתחול יש לי אופציה לבחור בים XP PRO לבין XP SETUP (התקנה שלא הסתיימה) איך אני מבטל את האופצה של ה- SETUP? זה קובץ הבוט: [Boot Loader] Timeout=3 Default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [Operating Systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect C:\$WIN_NT$.~BT\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows XP Professional Setup"
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב-win 7 (אם זה משנה) להקטין את אזור התצוגה על המסך? כלומר המחשב שלי מחובר לטלויזיה 32 אינץ' ואני לא רוצה שהתמונה תימתח על כל המסך. יש אפשרות שאני אקטין את התצוגה כך שתופיע רק על חלק ממנו ונגיד במשחקים אני אמתח אותה בחזרה?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
עשיתי קצת מהמדריך פה: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532 הבנתי שהמדריך מיועד למחשבים ניידים... תרדו ל 10, שם יש להפעיל WRITE CACHING לביצועים משופרים של הכונן הקשיח. כתוב שם שאם נגמרת הסוללה של הנייד כל הקבצים שב CACHE ימחקו. זה נכון גם לגבי PC? ז"א אם אני אפעיל את זה, ותהיה הפסקת חשמל, ימחקו לי קבצים? ואילו קבצים בדיוק ימחקו? תודה מראש לכל העוזרים. אשמח לעוד טוויקים לויסטה, אם אתם מכירים.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עד היום הייתי משתמש ב-foxit reader והיא עבדה אחלה. עכשיו עם ה-win8 הגיעו כל מיני פיצרים וחשבתי שבטח יש חדשות שאני לא מכיר. בסטור שלו מצאתי את Acrobat Reader X & XI, מה ההבדל בינהם ומה דעתכם? אשמח להמלצות....
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-