עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=10303

2. Started by Vatos-Locos,

ראיתי ב הודעה שפורסמה היום על הלונגהורן שהוא אמור לצאת תחת פיתוח של מיקרוסופט אני יודע שיש כבר מעל חצי שנה (ואפילו שנה) לונגהורן להורדה באינטרנט גם בתור תוספת לXP וגם בתור התקנה בבסיס מלא (שתופס דיסק שלהם - בא עם בוטייבל נדמה לי) חברים שלי אומרים שזה איזה משהו גרמני עם קבצי מערכת של מיקרוסופט בכל מקרה זה עובד ופעיל אצל חלק מהחברים שלי כבר דיי הרבה זמן.. אז מה פה קורה פה מה הם בעצם התקינו ?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  3. יש לי דיסק של 250GB שאותו אני מנסה לחלק ל2 מחיצות אחת של 60GB שבה יש לי את המערכת הפעלה והשניה תקבל את כל שאר המקום על הדיסק עכשיו הבעיה שלי היא שאני מנסה לעשות shrink זה לא נותן לי לעשות shrink כמה שאני רוצה; זה משאיר לי 123GB בכונן של המערכת הפעלה ומכל השאר אני יכול ליצור מחיצה חדשה. מישהו יכול להגיד לי למה זה מגביל אותי ואיך אני יכול לבטל את ההגבלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  4. היה לי מסך CRT 19" - והחלפתי אותו ב LCD 19" ועכשיו אני יכול לבחור בין 3 אפשרויות שונות של רזולוציות, ולא מבחר כמו שהיה במסך CRT - זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  5. תודה רבה לעוזרים :

6. קניתי ווסטרו 3350 והתקנתי וינדוס 7 אבל משום המחשב לא מזהה שום רשת על חוטית למרות שרשום כי הבלוטוס דלוק. ניסיתי להתקין דרייבר של דל אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך להפעיל את האינטרנט? כי לפי מה שזכור מכל ההתקנות עד עכשיו המחשב היה מזהה לבד.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  7. מערכת העריכה שלי מודיעה בחגיגיות שאני עובד ב-very low memory ram למרות שיש לי 4 ג'יגה זיכרון במהירות 800mhz. יש לי מעבד e-8400 והארד דיסק WD 650 GIGA. כיצד אני מעלה את הזיכרון הוירטואלי מעבר להחלטת מערכת ההפעלה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by asichen,

יש לי xp profesional ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות שבתיקייה מסויימת יראו את הקבצים נגיד ב list בלי שזה ישתנה מדיי פעם... חוץ מהשיטה לעשות רפלאש.... זה משגע אותי.... ;D ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by Ic3 CuB3,

שלום חברים! התקנתי על מחשב חדש WIN XP SP3 אבל שכחתי לעשות מחיצות בהארדיסק... יש דרך לפצל את הHD בלי שאצטרך לפרמט מחדש? שמעתי על תוכנה של נורטון..אבל לאבדיוק הבנתי אם היא בטוחה או שיש סיכונים בכזה דבר.. תודה!

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by rjjb7,

האם ישנה אפשרות בווינדוס לכבות/להדליק את המסך דרך המקלדת בלי לחיצה פיזית עליו ? (מבחינתי גם להגיע למצב שנורית החיווי מהבהבת והמסך שחור נחשב כיבוי) פתרון דרך אופציות בומנות בווינדוס ו דרך תוכנה כלשהי שעושה זאת יהיה מצויין. כמובן שאת האופציה של "כיבוי צג לאחר מספר דקות" בלוח הבקרה באופצייה "צריכת חשמל" לא טובה לי כי אני צריך כיבוי מיידי

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by moo2004,

האם אפשר להריץ את שני הדפדפנים הנ"ל במקביל על אותה מכונה? (בלי להשתמש בשום סוג של מכונה וירטואלית)

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  12. יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  13. אהלן ברשותי WIN7 ULTIMATE מעבד : E8400 לוח אם : ASUS P5Q PRO כרטיס מסך HD 4830 זכרון : 4GB אנטיוירוס NOD 32 דפדפנים : כרום + שועל האש. זה כבר כמה ימים שהמערכת קופאת בתדירות גבוהה, כ 3 פעמים ביום. לא עשיתי שינוי מיוחד במחשב. ניסיתי לבדוק מספר גורמים : זכרונות = הכל תקין. קשיח = יש בו סקטורים פגומים, אבל שלקחתי אותו לבדיקה במחשב אחר - אין בעיה. כרטיס מסך - תקין לא עשיתי OC בשום רכיב במערכת. כיביתי את אפשרות ה SLEEPING MODE במערכת. עדיין ללא פתרון ! מה עושים למי זה קרה וכיצד פתר? תודה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by Eden 6600,

הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן. איך אני עושה את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by da50iel,

היי שמי דניאל המחשב שלי עבר פירמוט לפני כמה ימים ומאז אני מקבל הודעת שגיאה אודה לכל מי שיכול לעזור תודה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  16. שלום לכולם! אני התקנתי נרו בגירסה 7.5.9.1. אחרי ההתקנה מופיעה לי שגיאה שניקראת קום סורגאט משהו כזה....שהמערכת הפעלה אמרה שהפסיקה לפעול וסוגרת את התוכנית. רציתי לדעת מה זה,ממה זה נובע, למה זה קרה, והכי חשוב כיצד לפתור בעיה זו. רשמתי את הבעיה בנושא של בעיה בתוכנות, ולא עזרו לי, לכן הפנתי פה את הבעיה,שקשורה למערכת הפעלה,בתקווה שיעזרו לי. תודה.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by Styx,

שהוינדוס עולה אחראי VERIFYING DMI POOL DATA פשוט יש מסך שחור בלי הלוגו של הוינדוס ומשם כלום כאילו לא קורה כלום

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by tomer_bb,

שלום יש לי ווינדוס xp פרוץ עם אפשרות לבצע עדכונים לאחרונה ביצעתי עדכונים והתוקתנה אצלי תוכנה זיהוי חוקיות של הווינדוס איך אני נפטר מהדבר הזה? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 13:04:21 *הותקנה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by y_i_c,

היי התקנתי מערכת הפעלה מחדש על המחשב של חבר שלי (פנטיום 3 800) לאחר ההתקנה + דריוורים המחשב לא נכבה אוטומאטי אלא הוא נותן הודעה שניתן לכבות את המחשב אבל לא מבצע כיבוי מדובר בהתקנת וינדוס XP. אני זוכר שהיתה הגדרה איפה שהוא, אני לא זוכר איפה...אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח. עידו

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  20. יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 32BIT. מלא קבצי EXE של התקנות וכו' עושים לי בעיות אם איני לוחץ מקש ימיני והפעל כמנהל, אבל בהגדרות כתוב שאני כבר מנהל. מה הבעיה? ואיך אני הופך ל"מנהל-על" שלא צריך כל פעם לעשות הפעל כמנהל ? אני המשתמש היחידי במחשב שלי, אולי אם אפתח עוד משתמש "רגיל" אז הויינדוס יכבד אותי כראוי ? בתודה עמרי

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  21. Started by kipi25,

שלום! יש לי פנטיום 2.8 עם 1 ג'יגה זכרון (RAM) וHD בודד עם 4 מחיצות. עברתי על אשכולות קדומים בנושא הזכרון וירטואלי, ולא הגעתי למסקנה ברורה... בהנחה ואני לא רוצה לתת לוינדוס לנהל לבד את הזכרון הוירטואלי, איפה הכי מומלץ למקם את ה PAGE FILE וכמה להגדיר (בנוסף האם להגדיר גודל משתנה או קבוע) ? תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by Guarding angel,

היי יש לי נייד של חברת ACER עם 2 מערכות הפעלה WIN 7 WIN VISTA SP1 שהגיע עם הנייד מכיוון שיש לי סריאל חוקי לVISTA ולצערי היא די כבדה אני מעוניין לגבות אותה על דיסק בכדי שאוכל להפעיל אותה כשארצה. אני מעוניין כרגע להשאיר את WIN 7. איך ניתן לצרוב עותק של VISTA HOME PREMIUM שברשותי ולהשאיר את WIN 7? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by LRa,

אהלן, ראיתי עכשיו וידאו שמציג את הממשק של ווינדוס 8 ונראה שהוא נבנה סביב הרעיון של מסך מגע. מה ההיגיון מאחורי זה? הרי רוב המסכים הביתיים כיום הם לא מסכי מגע, וגם אם כן, במסך ביתי זה הרבה פחות יעיל ופחות מהיר לאור העובדה שהמסך נייח וגדול.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by mironm,

יש לי XP PRO מקורי מחבר וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך האינטרנט הוא כותב לי את ההודעה הבאה איפה שתריך להכניס את ה cd key: לפי רישומינו חרגת ממספר הפעמים שבאפשרותך לבצע הפעלה של Windows באמצעות מפתח מוצר זה....... אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  25. יש לי XP PRO + SERVICE PACK 2 באנגלית. בזמן שימוש ב- WMP מופיע לי הודעת שגיאה (מצ"ב צילום של ההודעה) צריך לעשות זום כדי לראות את הכתוב בבהירות. אודה למי שיוכל לעזור. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים