Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אפשרות בויסטה להגדיר שברירת המחדל של מסך העתקת קבצים יהיה "More Information"?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איך אני מעיף את הסל מיחזור מהדסקטופ? (ימח שמו לעולם ועד)
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
WIN XP PRO SP2 1. שחזור מערכת: משום מה נקודות השחזור שיצרתי או שנוצרו אוטומטית נמחקות , ותמיד נשארת לי נקודת שחזור אחת (האחרונה). כנראה לאחר כיבוי. 2. משימות מתוזמנות: כשמנסה להוסיף מזימה מתוזמנת נדרש להקיש סיסמת ADMIN , למרות שלא הוגדרה סיסמה. ניסיון לעקוף הדרישה לסיסמה מבהיר כי ללא סיסמה המשימה לא תופעל לפי התזמון. הצעות ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר הפעלתי כרגע את המחשב שלי, הופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה הסיבה לבעייה? יש לציין כי הדבר לא פגע בהמשך העבודה במחשב.
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אז ככה,קניתי מחשב נייד חדש שהגיע עם WIN 10 PRO. הוינדאוס עצמו רץ ממש טוב ואני לא חווה בכלל תקיעות במהלך השימוש השוטף במחשב. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל תוכנות/ משחקים מסוימים. למשל התוכנות של Adobe (פוטושופ,אילוסטרייטור) המשחק counter strike global offensive... אז פתאום התוכנות/משחקים מתחילים להיתקע משום מה... הפרמטרים של המחשב: Toshiba Satelite L50 i7-5500U 4M Cache 16GB RAM DDR3 1600MHZ SSD SATA 3 240GB 550MB/S AMD Radeon R7 M260 2GB FHD LED TFT High Brightness IPS Display Bluetooth 4.0 יש למישהו מושג מה מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לכך שהתצוגה של תקיית הmusic ותת התקיות שיש באותה תקייה ראשית (תקיית הmusic)תהיה באופציה של list? וגם בתקיות אחרות אני רוצה שיראו הכל בתצוגה של icon ולא tiles ושגם התת תקיות יהיו באותה אופציה. מבלי לעבור אחד אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי כנה מחשב ניד למי שרוצה מפרט זה המפרט- רק שהוספנו 512 זכרון לגיגה בסך הכל טוב תזכרו שזה וסיטה ביסיק בעברית ובלי תלת מימד ושטויות אחרות בינתים לקח הרבה זמן להתקין תמערכב אבל זה גם ביגלל שHP דחפה עוד תוכנות להתקנה כמו נורטון ל60 יום לדוגמה שמחקתי והתקנתי במקומו אנטיוירוס וחוסם תולעים חינמי בכל מיקרה לוקח זמן למערכת לעלות אבל יש גם יתרונות לקח לי רק דקה לחבר תמחשב לראוטר -ואני לא מכיר תמערכת בכלל והיא אומנם קצת איטית אבל לא ברמה קיצונית -וזה על מחשב ניד יש לי כמובן לבדוק עוד הרבה דברים כמו תוכנות בסגנון GIMP\אופן אופיס וכו וגם ליצפות בסרטים אבל בנתים המערכת לא גרוע יש חסרונות ויתרונות מול XP שרובם לערכתי יעברו אם הזמן שגירסאות חדשות של תוכנות יצאו ושמחשבים י…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפס את זה כבר יומים ( ומקווה למצוא)
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ווינדוס 7 מותקן כבר והכל עכשיו יש לי אותו מאז שהוא יצא והוא קצת בעייתי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס 7 על המחשב אבל מבלי שיימחק כלום ושיישארו התוכנות מותקנות יש אפשרות כזו? או שחייב להתקין הכל מחדש? כי באפשרות "שדרוג" זה כן מוחק את התוכנות והדרייברים המותקנים..! ואם אפשר גם תוכנות טובות לתחזוק הווינדוס 7 למי שמכיר! תודה רבה חג שמח לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה עזרה כי אני לא מוצא הורדה תקינה וברורה ל-visat sp2 hebrew או במידה ואין עברית אז לפחות vista sp2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מכבה את את המחשב או מאתחל אותו, נוספים לי לרשימת Favorites באינטרנט אקספלורר עשרות לינקים לאתרי פורנוגורפיה האם אתם יודעים איך ניתן לבטל זאת ? מקווה לעזרה, הדבר מטריד ביותר.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן חברה... החלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך "ברוך הבא "כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אז יש לי מסך שחור (כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה כלומר אני לא יכול להיכנס לוינדוס אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום כולם, אני עובד כרגע על התקנת פיתרון גיבוי למחשבים בבית - הרכבתי מרכיבים ישנים מחשב שמשמש כשרת קבצים, אליו אני רוצה לגבות את כל שאר המחשבים. אני רוצה שהקבצים יישארו בפורמט המקורי שלהם גם על השרת ולכן נכון לעכשיו אני רוצה לבצע את הגיבוי באמצעות כלי ה-SyncToy של מיקרוסופט - אחת לשבוע לבצע סנכרון מסוג "contribute" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א' אך לא מוחקת קבצים שנמחקו מא') כדי שיישארו גרסאות קודמות ואחת לחודש לבצע סנכרון מסוג "echo" (מסנכרן כך שתיקייה ב' תהיה זהה לתיקייה א', כולל מחיקות) כך שגרסאות ישנות של קבצים שנמחקו יימחקו גם מהגיבוי. אני יודע שאפשר לתזמן ארבע משימות חודשיות, שלוש מהסוג הראשון ואחת מהשני, אבל זה מבולגן ויכול לגרום בעיות עם חודשים באורכים …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה נתחיל מזה שהמחשב שלי בערך בין חודש . הרכיבים של המחשב נבחרו אחד אחד ונועדו לכך שהמחשב יריץ הכל ובמהירות . קניתי גרסאת שדרוג עם קוד מקורי של וינדוס 7 64 ביט אולטימט . ההתקנה הלכה מצויין . מאז לאט לאט הוינדוס התחיל לפקשש וכיום יש לי במחשב מספר תקלות מאוד מעצבנות . 1. לוקח לוינדוס לעלות כ3 דק' , יחסית למחשב מאוד חדש זה המון אני חושב המחשב הקודם היה לוקח לו פחות מדקה . 2. לפעמים אני מדליק את המחשב והוא פשוט נתקע ישר אחרי ההדלקה במסך שמראה את סוג לוח האם וצריך לעשות הפעלה מחדש . 3. פתחתי כבר אשכול בקשר לזה שגאדג'טים אין לי ורק חלקם פועלים ניסיתי את כל המדריכים באנגלית אבל אף אחד באמת לא עזר לי . 4. מידי פעם בערך פעם בשבוע המדיה פלייר מפסיק לעבוד וצריך למחוק קודקים ואת ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה במחשב "free hand" אשר מחקתי אותה בהוסף והסר והיא לא נמחקה משם לגמריי, היא נשארה לי שם עם 4 מגה, ושאני מנסה למחוק אותה שם שוב זה נותן לי הודעת שגיאה האם יש דרך למחוק מהקטגוריה שם, בדרך אחרת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. השעון שמופיע אצלי בצד שמאל למטה מראה שעה של 12 שעות 1:34 במקום 13:34. איך אני יכול לשנות אותו? 2. כאשר אני נמצא בסייר, אני מוסיף לספריה מסויימת שיראו בה גם משך זמן של שיר/ סרט. הוא מראה לי את זה בדקות ללא שנויות (כלומר שיר של 4:35 ארבע דקות ו35 שניות יופיע כ 00:04). איך אני מתקן את הבעייה הזו? שני הבעיות האלה קרו לאחרונה. לא ממש שמתי לב מתי או איך. תודה רבה ושבת שלום, מושיקו
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משוטט לי בכול מיני אתרים ופתוח לי כמה דפים ואני רואה על ידי windoes task manger באפשרות של ה-processes שם שכמעט כול אחד מהדפים שפתוחים לי תופסים לי מלא זיכרון מישהו אולי יודע מה זה הנה תמונה והכי מצחיק שזה בסדר יורד או עולה איך שתריצו וגם רציתי להוסיף שלפעמים הוא קורס לי מישהו יודע מה זה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרגע SP3 IE6 השאלה אם לשדרג את זה ל IE8 ? או להשאיר על IE6 SP3 הבנתי שיש גם IE7 גרסת BETA שהוא יצא ממש מוצלח .
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
:-[ אני לא יכול לעשות כלום עשיתי כבר כמה פעמים הפעלה מחדש+כיבוי המחשב אין אין עשיתי סריקות עם כמה תוכנות אבל זה לא עזר עשיתי סריקת עם האנטי וירוס וזה מצא 18 וירוסים אני לא יכול לקפל כלום פשוט אין לי את שורת המשימות פשוט אין אני לא חושב שמישהו הקטין לי את זה כי אף אחד בכלל לא נוגע לי במחשב וגם ניסיתי וכלום ובקשר ללשנות רקע זה גם כי אני יכול ללחוץ על כל הדברים וגם עכשיו ניסיתי לשנות רקעע וכלום אין לי בכלל את כל השורה השורה הכחולה הזאת שורת המשימות לא מנהל המשימות מתי שזה נכנס לווינדאוס אז זה עולה ואחרי שהכל הדברים עולים (4 דבר) אז הסרגל נעלם ואני מכיר שאפשר לעשות שהוא לא יופיע אבל מתי שמזיזים את העכבר לשם אז שורת המשימות עולה בעעעעעע חזרתי עכשיו מחתונה ואני רו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שב"COMPUTER" (וינדוס 7) מופיע כונן CD שלא באמת קיים. הסרתי כל תוכנה שעלולה לדמות כוננים, אבל הוא עדיין שם. נכנסתי לDEVICE MANAGER ולDISK MANAGEMENT ואין שם שום זכר לכונן CD. כאילו רוח רפאים. כשאני לוחץ עליו הוא כותב לי שאין דיסק. כשאני לוחץ EJECT הוא כותב לי "an error occurred while ejecting CD drive F. עדכון: מתברר שזה היה כונן של התוכנה UltraISO שהתקנתי לפני אלף שנה ושכחתי שהיא קיימת. חבל רק שלא מצויין בשום מקום שזה דרייב וירטואלי שקשור לתוכנה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי קובץשל סרטון שהורדתי והוא קובץ RAR ,כשאני מנסה למחוק אותו רשום שזה נמצא בשימוש. חיפשתי בפורום ובגוגל קצת וניסיתי את הדברים הבאים: לעלות את המחשב ב-safe mode ןלמחוק אותו אבל זה לא עזר. ניסיתי דרך תוכנת total commander אבל דרכה גם לא הלך. הבנתי שכדאי להעלות את המחשב עם דיסקט אתחול של WIN אבל אין לי אפשרות כי המחיצה NTFS. יש למישהו עוד הצעות איך אני מוחק אותו????
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד R30 של IBM. לאחר כניסה למצב standby הוא אינו מתאושש לפעולה רגילה: מופיע מסך שחור לחלוטין. זאת בוודאות בעיית תוכנה כי נוסה דיסק קשיח אחר על המחשב עם התקנת WinXP אחרת והבעייה נעלמה. התקנתי את דרייבר המסך, דרייבר ה-Power Management וכלי הקונפיגורציה של IBM מחדש, וזה לא עזר. ב-Hibernate אין למחשב בעייה. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי (חלונות 7) נמצא כרגע בתיקון במעבדה. מתברר שהדיסק הקשיח נפגם. מאחר והרכיב (ולמעשה המחשב כולו) עדיין באחריות, הובטח לי שאקבל מהיצרן דיסק חדש. אחרי התייעצות עם הטכנאי, החלטתי לרכוש דיסק קשיח נוסף, כך שבסופו של דבר יהיו לי במחשב שני דיסקים. על אחד תהיה מערכת ההפעלה והתוכנות, והשני יכיל בעיקר מידע ותכנים. כעת אני שוקל את האופציה להתקין את מערכת ההפעלה על שני הדיסקים. מצב כזה יאפשר לי להמשיך לעבוד עם המחשב, גם אם אחד הדיסקים יקרוס (כפי שקרה עכשיו). ואז במועד שיהיה לי נוח, אוכל לטפל בדיסק שנפגם. אינני מבין הרבה במחשבים, אך נראה לי שטכנית דבר כזה אפשרי. השאלה אם מדובר באמת במהלך חכם, או שמערכת הפעלה כפולה , רק עלולה לגרום לכל מיני התנגשויות ובעיות אחרות. אשמח ל…
-
- 27 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
מערכת איכסטה (AKA VISTA) על מחשב נייד דל. 1. סל מיחזור נעלם. נסיבות היעלומת לא ברורות, המשתמשת לא זוכרת מה עשתה אם בכלל אבל פתאום שמה לב שאיננו על שולחן העבודה. ב XP אפשרויות שולחן העבודה והתאמה אפשר להגדיר הצגתו. בויסטה, הכיצד מחזירים? 2. הגדרות אפשרות תיקייה בסייר במערכת XP איפשרו הצגת קבצים מוסתרים, קבצי מערכת וכו' וכו' כולל הגעה לקבצים זמניים של המשתמש ועוד. בויסטה, הכיצד מגדירין ? 3. לשחזור מערכת ניתן ב XP לקבוע נפח דיסק מוקצה ולשלוט על הביזבוז. היכן וכיצד בויסטה?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-