Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רה יש לי בעיה מדי פעם צצה לי ההודעה השגיאה על המסך נעשה סריקה עם Malwarebytes+ nod32 +SUPER ANTY SPY מקווה שזה הפורום תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! ברשותי ווינדוס 10 מדי פעם שאני נכנס להגדרות על מנת לבחור שומר מסך קופצת לי הודעת שגיאה: ms - settings personalization- background לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. נא התקן תוכנית לחלופין אם כבר מותקנת תוכנית צור שיוך בתוכניות ברירת מחדל בלוח הבקרה מה זו ההודעה הזאת?~
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי הודעת שגיאה ראה צילום המחשב היה דלוק כל הלילה .היום בבוק' אני רואה את הודעת השגיאה מערכת הפעלה xp sp. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מקבל כול הזמן את ההודעה הזו : Last diagnostic run time: 02/05/09 18:36:49 Network Adapter Diagnostic Network location detection info Using home Internet connection info Redirecting user to support call HTTP, HTTPS, FTP Diagnostic HTTP, HTTPS, FTP connectivity warn FTP (Passive): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved warn FTP (Active): Error 12007 connecting to ftp.microsoft.com: The server name or address could not be resolved info HTTP: Successfully connected to www.microsoft.com. info HTTPS: Successfully connected to www.microsoft.com. error Could not make an FTP connection. האם אפשר לקבל תשובה …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! כשאני מנסה לעשת עידכון windows update הוא מנסה להתקין עדכון ל-windows update על מנת שאוכל להוריד עדכונים אוטומטיים למחשב, אני מקבל הודעת שגיאה CODE 800700B לא הצלחתי למצוא סיוע. מה ניתן לעשות? אשמח לכל סיוע תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי XP PRO באנגלית. לאחרונה כשאני רוצה לסגור את המחשב מופיע לי הודעת שגיאה הבאה: power meter not responding כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
באמצע החיים, ועבודה ב IE פתאום הופיעה הודאת שגיאה: procedure entry point SHRegQuevyUSValueW..... ובעיה בקובץ SHLWAPI.DLL המחשב עושה רסטרט לעצמו פעמיים- ואח"כ מעלה דסקטופ חלק ללא אייקונים וללא תגובה. מצב בטוח כנ"ל. החלפתי את הקובץ בחדש מהדיסק ועדיין אין תגובה. מישהו יציל אותי?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בעיה התקנתי עכשיו את Windows Vista ultimate 64 Bit ואם אני מוציא את הדיסק מהכונן הוא נותן לי שגיה של : BootMGR IS MISSING PRESS CTRL ALT DEL TO REBOOT אני משתמש בשני הארדיסקים W.D. 320 SATA II 16 MB BUFFER W.D. 250 SATS II 16 MB BUFFER ובהגדרות מערכת הוא מראה כאילו הארדי שהוא השני שלי 250 GB מותקנים עליו חלק מקבצי המערכת ... קבלו תמונה למה אני מתכוון : [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה - לפעמים שאני מסמן על קובץ ווידאו אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: The instruction at "0x73e6827" referenced memory at "0x02b506bc". the memory could not be "read" click on OK to terminate thr program click on CANCEL to debug the program לאחר מזה יש לי הודעה של DR Watson Postmortem Debugger ומייד ריענון של ה WIN. רציתי לדעת למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידי פעם, לא תמיד, נראה כאילו באופן רנדומלי מופיעה לי הודעת שגיאה "האקספלורר צריך להיסגר" ואז התוכנה מבצעת RESTART וכל התיקיות הפתוחות על המחשב נסגרות. ביצעתי סריקת וירוסים ורוגלות ושאר מרעין והמחשב נקי. תוכנת ההפעלה היא ויסטה מקורית 32 ביט. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בנוסף לשגיאה יש גם 2 ישומי אקספורר שלא ניתן לסגור (אני סוגר הם חוזרים) שמנצלים הרבה משאבים. אשמח לעזרה בתיקון הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ההודעה מוםיעה לי כאשר אני מאתח את המחשב . המחשב חדש ואין לי מושג איך זה מופיע. תוכן ההודעה " אתחול קובץ DLL נכשל. אתחול היישום נכשל מאחר ותחנת החלון כבתה" תכותרת חלון הודעת השגיאה רשום dwwin.exe מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל הפעלת קובץ סרט מופיעה ההודעה הבאה: החריגה ( unknown software exception 0xc0000094) אירעה במיקום 0x04939d67 זה דיי מעצבן! ההתקן האחרון שהתעסקתי איתו שאולי קשור זה ה ffdshow שהסרתי אותו כבר. מה אפשר לעשות...????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר הפעלתי כרגע את המחשב שלי, הופיעה לי ההודעה הנ"ל. מה הסיבה לבעייה? יש לציין כי הדבר לא פגע בהמשך העבודה במחשב.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
במשך השעות האחרונות אני מקבל את ההודעה הזאת מידי פעם, בלי קשר למה שאני עושה במחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? למה המחשב סוגר את השרות הזה ? וירוס ?? ספאם ?? מה.... צירפתי להודעה תמונה של הודעת השגיאה המקורית. ועוד משהו מוזר.. כל 10 דקות הנורטון אנטיוירוס מודיע לי שמצא וירוס מסוג SPYBOT משהו במחשב וכל פעם בידיוק באותו מקום וכותב שהצליח למחוק אותו בהצלחה... עידכונים אוטומטים לווינדוס. עד היום האפשרות הייתה על פעילה (למרות שלא הצלחתי לעשות עידכון עדיין) ועכשיו תפריט העידכונים האוטומטי לווינדוס במאפייני המחשב שלי בצבע אפור ורשום שאפשרות זו לא זמינה. למה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך שאני נכנס לתיקיה עם תמונות או סרטי וידאו אני מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND). אין לי מושג ממה זה,עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי כלום. המחשב הוא לא ממש חדש P4. XP PRO. תודה.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
פתאום אני מפעיל את המחשב וההודעה הזאתי קופצת: עוד פרטים מצורפים בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את ה IE או כאשר אני מפעיל את המחשב יש לי חלון שרשום בו שגיאה ב CTF LOADER אין לי אפילו מושג מזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי קצת רקע..ניסיתי לייצור מחיצה נוספת עם Magic protation ובאמצע התהליך המחשב נכבה לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש והופיע הודעת שגיאה (חלון כחול) מיד לאחר שמערכת ההפעלה היית אמורה לעלות , אני צריך לנטרל את פעולת תוכנת המחיצות אבל אין לי שום דרך להגיע למערכת ההפעלה כל הניסיונות גם ב safe mode ו BootCd לא עזרו.. דרך אגב אני עכשיו על מחשב 100 MHZ מודם 28800 ..10 דקות עד שזה הגיע בכלל לאתר.. :-\
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כל פעם כשאני עושה ריסט והוינדוס מתחיל לסגור את כל היישומים הוא מוציא לי הודעת שגיא על DWWIN.EXE למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-