Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! יש לי מחשב שצריך להתקין עליו מערכת הפעלה, הבעיה שאין לו סי די! נסיתי להתקין דרך USB בלא הצלחה. אני יודע שייש אפשרות להתקין וונוס ממחיצה,למשל בהרבה מחשבים ניידים חדשים זה כך. השאלה של היא איזה וונדוס אני צריך בשביל זה? או שאפשר להפוך וונוס רגיל לכזה?? בתדה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכם, הכנסתי את ההארד-דיסק החיצוני שלי, ואני קולט שכל התיקיות שמה מוגנות כתיקיות של מערכת.. ככה שאי אפשר לראות אותם, וצריך דרך ה"אפשרויות תיקיה" להציג קבצי מערכת. יש דרך לבטל את הדבר הזה מהתיקיות האלו? זה אולי קרה בגלל שהכונן הזה נכנס לכמה מחשבים, שאולי לא כאלו "מוגנים" עם אנטי-וירוס. תודה רבה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ווינדוס xp sp3 ולוח אם gigabyte ep43-ud3l ואני רוצה להכנס למצב בטוח בשביל להסיר את מה שנשאר מהדרייבר הישן של הכרטיס מסך. אני מאתחל את המחשב ולפני שהחלונות עולים אני לוחץ על f8 ולא קורה כלום והמחשב מתחיל כרגיל, אז איך כן להכנס למצב בטוח?? תודה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוינדוס כדי לצאת ממשהו (או לכבות מחשב) אפשר ללחוץ על alt-f4 אפשרי לשנות את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להוריד את קובץ ההתקנה (exe, לא דרך Windows update) של SP2 ל-Windows XP Home Edition 32bit בעברית, כדי לחסוך זמן הורדה והתקנה, במידה וארצה לפרמט. SP3 כבר הורדתי, אך לא הצלחתי למצוא SP2. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת על הגירסה הזאת האם יש אפשרות לעשות כמה פעמים התקנה של VISTA (שלא כמו גירסת HOME) יש לי מישהו שאני מכיר שמעוניין למכור את המקורי VISTA ULTIMATE רציתי רק להבין בהנחה שהוא החליט להעתיק את זה לעצמו ולהשתמש CD KEY המקורי או אפילו ליצור מספר עותקים ולמכור מה שאני מנסה לדעת האם הגירסה הזאת תומכת במספר רב של התקנות?? והאם יכולה להיות בעיה או לבדוק האם CD KEY היה בשימוש ??? המון תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי windows xp דרך עותק שהתגלה אח"כ שהוא לא חוקי במחשב נייד כמו בכל מחשב יש לי מדבקה מאחורה עם סריאל אני יכול להשתמש בו כדי להפוך את ה windows שלי לחוקי בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין XP על נייד שכונן הדיוידי שלו נהרס וב-BIOS אין אפשרות לאתחל מכונני USB כך שגם כונן דיוידי חיצוני הוא לא אופציה. איזו אפשרות יש לי להתקין? מה יכול להיות אמצעי האיתחול שלי?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב, מכירים את הבעיות הקטנות שלעיתים אתם מוצאים עצמכם "חסרי אונים" אל מולן? זו היא אחת מהבעיות... אני מעוניין לבטל את הזכרון האוטומאטי של הדפדפן לצמיתות, כך שבכל פעם עלי יהיה להזין את היוזר והססמא הנילווית באופן ידני לחלוטין. כעת המצב הוא כזה, כאשר אני בא לבצע כניסה לחשבון מסויים, היוזר "מוקפץ" באופן אוטומאטי ועימו, הססמא, בהתאמה. אני מעוניין לבטל את אופציית "ההקפצה" הזו לצמיתות, כך שלא תופיע גם בשום אתר אחר. נראה לבינתיים שמקור האופציה כלל לא בדפדפן (אז היכן כן?!?!?!?111אחד) מצורפת תמונת מסך הממחישה את התופעה... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
MUI כבר לא מוגבל לארגונים הוא גם לא עולה כסף עדיין לא הבנתי מה הקטע עם עברית אבל דרך WINDOWS UPDATE בויסטה אולטימט יש אפשרות להוריד MUI ב15 שפות כולל רוסית שבטח מעניין לא מעט אנשים באתר כל עדכון כזה תופס כ140 מגה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב באתי לעדכן את הווינדוס שלי לSP2 עכשיו הכל הלך טוב עד שהגעתי לחלק שהוא מעתיק את הקבצים ופתאום הכל נתקע וזה תמיד נתקע בקטע הזה עכשיו תמיד שאני בא לעשות ריסטרט למחשב הוא מבקש את הדיסק הזה כאילו המחשב שלי יושב עם חצי מערכת הפעלה(הקבצים שמורים זה רק עדיכון זה לא פירמוט) רציתי לדעת האם יש איזהשהו דרך להתחיל עידכון חדש עם דיסק של SP1 או לעקוף הכל ולוציא קבצים שממש חשובים לי (פרויקט מחשב-שבוע הבא לבגרות בלי הקבצים אין לי בגרות ) אז כמו שאתה מבינים זה ממש דחוף אז בבקשה תענו לי מהר. תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן מה פירסמתי הודעה על כך שבווינדוס עולה לי הודעה של הוירוס תולעת והיא מכבה לי את המחשב כעבור 60 שניות, אז נתנו לי פתרון ועשיתי אותו, הפתרון היה להיכנס להתחל->הפעלה->services.msc-> שם ללכת ל-prc משהו כזה ואז שחזור ולשנות שם שלושה הגדרות... קיצור זה עבד החלון לא חזר יותר אבל עכשיו התחילה שוב בעיה בכך שלפעמים אני גולש באתרים או משחק או עושה סתם משהו במחשב ופשוט הוא נתקע לי אי אפשר לסגור את המשחק או את החלון, העכבר זז אבל אי אפשר לעשות כלום אלה רק לכבות את המחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? איך אפשר לבדוק מה הבעיה, יש תוכנה לתיקון שיגאות של אקס פי? דרך לגלות את הבעיה? בבקשה תעזרו לי זה מאוד דחוף וחשוב לי. תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי לוח של giga byte 7v600p rz amd כשאני מנסה להתקין את הדריבר sata שהורדתי מ gibabyte ולוחץ f6 יש הודעה שחסר קובץ txtsetp.oem למרות שהורדתי אותו בכמה פעמים ועל דיסקטים שונים.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם ויינדוז חוקיים. קניתי זה עתה שני מחשבים חדשים שיחליפו את הישנים. האם אני יכול להשתמש באותם מערכות הפעלה חוקיות שקניתי ממש לא מזמן על המחשבים החדשים במקום הישנים?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לא הייתי בטוח אם לשייך את הנושא ל IT ואם כך הדבר מתנצל מראש. ברשותי Windows 7 Ultimate ו Windows Server 2008 R2 המותקנים יחד כ Dual Boot הגדרות הוירטואליזצייה בביוס הוגדרו כולן ל Enabled מערכת ההפעלה Windows 7 מזהה וירטואליזצייה Vt-x וניתן ע"י כך לאפשר הדמיה של מספר Cores ועוד.. עם Virtualbox Windows Server 2008 R2 אינו מזהה וירטואליזצייה (ניסיתי גם עם Hyper-V ו Virtualbox) הלוח אם: MSI h77ma-g43 מעבד: i7-3770 הדבר היחידי שעולה בדעתי שישנה בעיה עם וירטואליזצייה ו DualBoot כי את ה Windows 7 התקנתי בראשונה. וירטואליזציה בודק עם הכלי הנחמד Securable.exe האם ישנו משהו שעליי לאפשר ב Server 2008? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש כאן!אני מקווה שזה המקום הנכון! אז לפני כמה ימים נעלמו לי הלשוניות של החלונות הפתוחים!אני לא יכול ליראות איזה חלונות יש לי(רק ב ALT+TAB)! הינה תמונה שתסביר קצת ניסיתי את מה שיש בלינקיה של הבעיות בקיבצי REG אבל כל מה שניסיתי לא עזר :'( אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי!ולפחות לנסות להסביר לי מה הבעיה! תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה עם הווינדוס XP באנגלית.. התקנתי פיפא 2008, הזזתי את המחשב בשביל לחבר את המיקרופון לדבר עם בן דודה שלי בטימספיק, והמחשב הפעיל את עצמו מחדש, ומאז כשזה מגיע למסך שהווינדוס טוען עם ה-3 פסים מצד לצד זה לא מפסיק לטעון והווינדוס בכלל לא עולה... מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים(אני כרגע במצב סייפ מוד)
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כי באתר של וינדוס זה מסובך לגמרי והוא נותן לי שאני עושה חיפוש דווקא את סרביס פאק 2 וזה מה שאני לא רוצה, אני לא מוצא שם את סרביס פאק 1 לבדו, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הכל היה בסדר עד שפתאום נתקע לי הBABYLON וכנשנכנסתי לטאסק מנג'ר לסגור אותו זה מה שקיבלתי: איך אפשר לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המצב שהמחשב נתקע על 0 אחוז לפרקי זמן שונים ואז עושה רסטרט .. לא מובן .. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בווינדוז xp לא מצליח לשנות language for non-unicode programs בשתי חשבונות אני יצרתי שתי חשבונות בווינדוז ואני רוצה שה- language for non-unicode programs בחשבון בראשון שיהיה שונה מה- language for non-unicode programs בחשבון השני, למשל נגיד אני רוצה שהראשון יהיה אנגית והשני יהיי עברית. אבל בכל פעם שאני משנה את ה- language for non-unicode programs בחשבון הראשון הוא משתנה בשאר החשבונות גם, האם יש דרך לפתור את זה ?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם היום לאחר שהמחשב שלי קצת נתקע עשיתי לו ריסטרט ואז התחילה הבעיה הבאה שכאשר אני מפעיל אותו הוא נות את השגיאה הבאה: בעיה מונעת מ-WINDOWS לבדוק במדויק את הרשיון למחשב זה קוד שגיאה:0x80070002!!! עכשיו גם כשניסיתי להיכנס בSAFE MODE זה עשה משהו שלדעתי גורם לבעיה כי כאילו המחשב כן נכנס למצב SAFE אבל לא מראה את האייקונים ואם אני מנסה להפעיל משהו הוא נותן לי בעיה בתוכנה של VISUAL STUDIO שאומרת : an un handeled win32 exception occurred in svchost.exe [1364] וזהו משם לא משנה מה אני מנסה לעשות זה לא נותן לי לעבור לשום מקום ולא מפעיל לי שום דבר !!! מה עושים ?????????????????
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כשאני עושה alt+tab שזה אמור לעבור מחלון לחלון - לא עובד כנ"ל לגבי כפתור ה windows +d\m (שאמור למזער) זה התחיל פתאום לפני כמה ימים... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-