עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aloneg,

שלום יש לי מחשב AMD Athlon 64 4600+ יחסית חדש על גבי XP64, ולמרות שאני מגדיר אותו להיכנס למצב Hibernate לאחר כ-10 דק' (בכל ה-USERS) הוא לא עושה כלום ונשאר דלוק. אם למישהו יש רעיון מה יכול להפריע לו להיכנס למצב זה, בבקשה תעזרו

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Rin,

שלום , יש תוכנות שבמקום לראות בעברית , אני רואה ג'יבריש כזה , מישהו יודע לתקן את זה? בנוסף יש תוכנה שאני מנסה לכתוב בעברית אז זה גם ג'בריש כזה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 8.3k צפיות
  3. שלום באם קניתי VISTA 64 BIT פרימיום OEM ואני רוצה להחליף מחשב אחר ולהתקין שם את התוכנה האם יש בעיה ? באם כן מה עושים ? האם אני צריך להוסיף כסף ולשלם למיקרוסופט ?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. היי לכולם. בעקבות דברים שקראתי, שקלתי (מטעמי אבטחה) להגדיר ב- 7 שני פרופילים בהם אני אשתמש. פרופיל יוזר ופרופיל מנהל, כאשר בפרופיל המנהל אשתמש לרוב לשם התקנות, ובפרופיל היוזר אעשה את רוב העבודה השותפת. העניין הוא שבחלק מהמקרים יהיה עלי לעשות עבודות גם כאשר אהיה בפרופיל מנהל, עבודות אותן ארצה להמשיך כאשר אעבור לפרופיל יוזר. כלומר בעצם, ברצוני שבעת שאהיה בפרופיל מנהל תהה לי גישה לכל הדברים במחשב גם לדברים תהשמורים תחת פרופיל היוזר , וזאת בלי להגדיר את אותם דברים כפרופיל משותף (ייתכן וארצה להכניס פרופיל נוסף). האם הדבר אפשרי (וכדאי)? היה וכן, אשמח להסבר בנושא. תודה מראש לעוזרים ולמתייחסים אגב, אם זה רלוונטי, גם את פרופיל היוזר הגדרתי כפרופיל תחת סיסמא.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by meir3420,

יש לי את גירסת ווינדוס ויסטה SP1 אולטימייט.... עם כל העדכונים המומלצים... קיימת איזה שהיא בעייה שהווינדוס לא "זוכר" את מצב התיקיות והסמלים אותם ערכתי כבר סתם דוגמא בתיקיית פרוגרם פיילס ב C עשיתי לו כבר כמה פעמים שיסדר לי את זה לפי תאריך שינוי מה שנקרא בווינדוס XP השתנה... ובכל פעם הוא מחזיר לי את התצוגה על פי שם... או בתיקייה אחרת רציתי שקבוע הוא יפתח לי את הסמלים בגודל בינוני וכל פעם הוא מחזיר לי את זה לסמלים קטנים לאחר היציאה מהחלון... אשמח אם משהו מכיר את הבעייה ויוכל לייעץ לי על פיתרון... תודה

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. קיבלתי מחבר מחשב עכשיו שאני בא לפרמט מופיע לי התמונה הבעיה הזאת מה זה יכול להיות איך אני פותר את זה ? עכשיו ברגיל הוינדוס עולה אבל יש בו בעיות ואי אפשר להכנס לשירותים בכלל

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  7. הממשק יפייפה גראפית זה אני יכול לומר לכם בבדאות אבל העבודה על המערכת ? עוד לא ניסיתי אבל לא נראה לי ממש שונה מ XP חוץ מעיצוב משובח ומה יותר טוב ממספר תמונות משובחות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by se7en,

נחשף בנדל חדש בשיתוף שתי החברות. זו תשווק כידוע את מערכת ההפעלה החדשה שלה העונה לשם ויסטה, והשניה תספק ממחשבי העל שלה שיהוו דרישת מינימום להרצת המערכת. כמו כן תהיה אפשרות שדרוג למערכת שתעבוד טוב יותר ותוכל גם להריץ את מערכת ההפעלה בצורה מלאה. עדיין לא ידועים פרטים מלאים על החומרה המדוייקת, אך דובר החברה אומר שהבנדל הבסיסי שאמור להפעיל את המערכת יתחיל מ-29999$ (כמעט שלושים אלף דולר) והבנדל המורחב שיוכל להריץ את המערכת בצורה המלאה שלה (אפילו סרטים, מוזיקה ומשחקים) יוכל להגיע עד 200000$ (מאתיים אלף דולר). בכך שתי החברות מציעות בנדל אטרקטיבי שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה החדשה. ועכשיו ברצינות: הם החליקו על השכל? מישהו ראה את דרישות המינימום?...פשוט לא נורמאלי! ! ! זו ממש…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by tmpusr,

משום מה אני לא מצליח לעשות DRAG&DROP באף תוכנה, כולל ב-EXPLORER עצמו. לאחר חיפוש בפורום ובגוגל פסלתי את האפשרות של וירוס וגם ה-FIX שהוצע פה בעבר לא עובד. זה מחשב שפורמט לפני שבועיים וכמעט לא נעשה בו שימוש. מלבד אנטי-וירוס עדיין לא הותקנו בו כמעט תוכנות. למישהו יש פתרון לעניין? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tsachi,

התקנתי לחבר ויינדווס מהסידי המקורי שלי, ועכשיו הוינדווס מבקש אקטיבציה. התקשרתי אליהם והם והקלדתי את המספר לטלפון והם לא אישרו את זה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי בעוד מחשב? האם עליי לדבר עם נציג שירות? או שאני יכול להסתבך בגלל זה? יש לי windows xp pro sp1 מקורי עם סיריאל מקורי שלי... ד"א האם יש איזה קראק או משהו כזה שיחסוך לי את זה? אפשר ליצור קשר גם בפרטי, תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  11. בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  12. הי, אני רוצה להתקין עוד עותק של xp, כדי שישמש אותי עם תוכנות עריכת מוסיקה שאני לא מעוניין שיותקנו על העותק הראשי שלי. יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להתקין *חוקית* שני עותקים על אותו המחשב? 2. האם יש דרך להחזיק את שני העותקים באוויר בו זמנית? או לפחות לעבור ביניהם בצורה פשוטה? אני יודע שיש פתרונות VM, אבל אני לא מכיר את התחום מספיק טוב. תודה מוטי

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by LRa,

שבת שלום, וניגש לענייננו : ניסיתי לשתף ספריה ב WINXP, אז הלכתי ל WINDOWS EXPLORER, לחצתי כפתור ימני ואז על SHARING AND SECURITY, סימנתי V על " SHARE THIS FOLDER ON THE NETWORK" עשיתי OK ואז קיבלתי ERROR : "an error occurred while trying to share 'folder' : The server service is not started. The shared resource was not created at this time. " טוב אז מה שניסיתי זה ללכת ל FOLDER OPTIONS ואז ל VIEW ולהוריד את ה V מ USE SIMPLE FILE SHARING. עכשיו כשאני הולך ולוחץ קליק ימני על הסיפריה, אין לי SHARING AND SECURITY, ורק כשאני הולך ל PROPERTIES אז יש לי שם SECURITY אבל אין SHARING( מה שכן אמור להיות, אתם יכולים לנסות בבית ;D). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור זאת? תודה…

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by danielk9,

הי משום מה איני מצליח להתקין את גירסת ה directx10! פשוט אין לי מושג למה? נסיתי דרך 1001 קבצי התקנה שהורדתי דרך הרשת וגירסה אינה עובדת... הוא רושם לי שהגירסה של הD9C נמצאת... (גם הפונקציות של D10 אינם עובדות) אולי בגלל שהיא לא עובדת על XP? מפרט: INTEL CELERON D 2.66 (755 GIGABYTE 891 P 8800 GTS 62G 512 תומך D10 2 GB 400 HZ HD.DVD........ וכמובן XP SP2 PRO כולל כל העדכונים ודריבר אחרון של NVIDIA בנוסף אשמח עם משהו יוכל לתת כן לינק פעיל לD10 ולא דרך האתר של מקרוסופט.... ענה עזרו לי :-[ :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  15. קראתי את המאמר על ויסטה וקראתי שהוא יצא בחודש ינואר בשנת 2007 http://hwzone.co.il/articles/teched/ מתי הוא יצא בגרסא עברית (שהכל יהיה כתוב בעיברית [מן הסתם...]) ?? באותו תאריך שהוא יצא באנגלית ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by the red dragon,

יש לי שאלה לגבי הוינדוס. הייתה לי בעיה כזאת שאני מדליק את המחשב ואז הוא הגיע לחלון כזה שבו יש START WINDOWS NORAMLY SAFE MODE ועוד כמה אפשרויות. בחרתי בכול אחד מהם אבל כול פעם שאני בוחר אחד זה עושה לי ישר ריסטרט. זה היה וינדוס XP שהתקנתי על המחשב הנייד LENOVO N100 ובהתחלה כשקיבלתי אותו היה בו ויסטה. אז ניסיתי להכניס את הדיסיקים שנתנו לי עם המחשב וזה עשה לי מין RECOVERY והתקין לי את וינדוס ויסטה מחדש נקי. השאלה היא מה קרה עם הXP לא עשיתי פירמוט פשוט הכנסתי דיסק וזה עשה לי RECOVERY לויטסה. יכול להיות שXP עדיין במחשב? ואם כן איך אני מוחק אותו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שאני רוצה לכבות את המחשב ,הוא פשוט לא מתכבה. הוא תמיד נתקע בדף הזה של הכיבוי... מה אני יכול לעשות <?

18. Started by UV1,

על המחשב שלי מותקן WIN7 כיווצתי מחיצה אחת בכונן ויצרתי מחיצה נוספת בעזרת הכלים של ניהול הדיסק ב WIN7 כעת ניסיתי להתקין XP בשביל ליצור dual boot - תוכנת ההתקנה עובדת עד שלב מסויים של בדיקות חומרה ואז מופיע המסך הכחול המפורסם של ה XP "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage...." ואין אפשרות להמשיך... יכול להיות שמשהו נדפק בתהליך היצירה של המחיצה שתוקע את ה XP ? בסטטוס של הכונן ב WIN7 אין בעיה מה כדאי לנסות ? על הדיסק הקשיח יש כרגע 4 מחיצות האם פירמוט חלקי יעזור פה ?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. נתקלתי בעבר בתופעה והייתי חייב לפרמט , המחשב משנה באופן אוטומטי את הכתב לקטן ביותר כשאני קורא בפורומים שונים , הכתב הופך לקטן אחרי לחיצה לקריאת הודעה .יש מסך אל סי די ברזולוציה גבוהה ככה שהכתב מממש קטן . בבקשה אם יש רעיונות .

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by Itay Migdal,

היי, יש לי בעיה מתסכלת במחשב. (מחשב שעובד לא רע, אחרי פירמוט) כל פעם שאני נמצא בתוך חלון (וורד, פאוורפוינט, דפדפן אינטרנט, הכל...) הוא יוצא מפוקוס בזמן שאני בפנים. נניח אני מקליד מסמך בוורד, כאילו נפתח חלון מעל החלון שלי, ואז אני לא יכול להמשיך להקליד, ואני צריך להקליק בתוך החלון כדי לחזור לפוקוס. בעודי רושם הודעה זו, כל 20 שניות אני צריך ללחוץ על העכבר בתוך החלון שיחזור לפוקוס. עכשיו אלה לא חלונות קופצים, כי כלום לא קופץ לי! זו בעיה מתסכלת כי גם קשה להסביר אותה ואנשים לא מבינים בדיוק מה הבעיה. פה הסברתי די טוב. אשמח לעצות תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר על חלונות 7 פרופשונל

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מתכוון לקנות כונן קשיח חדש וגדול יותר, אני רוצה להעתיק את כל כונן C להארדיסק החדש, כדי שאני לא אצטרך להתקין מחדש את הווינדוס. האם זה יעבוד? או שחובה להתקין את הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by zam,

אני משתמש ב- WIN XP ובכונן השני יש את ה- WIN 7. אני רוצה את המקום והמערכת מסרבת להימחק. אשמח להסבר איך להסיר אותה.

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by felixb,

שלום, השעון אצלי ב WIN XP נמצא במצב של שעה/שעתיים קדימה לשעה הנוכחית. גם אחרי שאני מעביר את השעון לשעה הנוכחית, אחרי RESTART הוא שוב עובר לשעה קדימה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by איציק סדס,

שלום. ברשותי מערכת חלונות גרסה 8.1. בתחילה הצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה חלונות 10ובשל מספר באגים שחזרתי למערכת ההפעלה הקודמת. כאשר אני מנסה לבצע תהליך זה בשנית, לא מופיעה לי ההזמנה של מיקרוסופט וגם כאשר אני נכנס לקישור שפורסם המאפשר התקנה ללא הזמנה הפעולה נכשלת ואני מקבל הודעת שגיאה: מצ"ב תמונה. על פי המלצות בפורומים ברשת ניסיתי לכפות עדכון באמצעות הפעולות הבאות וגם זה לא עזר.1. גשו לתיקייה C:\Windows\SoftwareDistribution\Download ומחקו את כל הקבצים שבה. אל חשש, אלה קבצי הורדה זמניים של עדכונים ישנים, אשר יתנו ל-Windows Update התחלה נקייה. 2. חפשו באמצעות החיפוש את שורת הפקודה (cmd), והקליקו לחצן ימני – "הפעל כמנהל מערכת". 3. הקישו את הפקודה הבאה, אך אל תלחצו עדיין…

25. שלום לכולם. לאחרונה שאני פותח תוכנות מסויימות אני מקבל הודעת שגיאה שלא נותנת לי אפשרות להמשיך בתהליך עם התוכנה. אין סוג של תוכנות מסויימות ומוגדרות, זה קורה בכל מיני תוכנות. למשל iso buster, ו- gamespy. אשמח אם תגידו לי איך לתקן את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי.

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.