Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
i must know it!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנה שמחברת בין סימולטור טיסה fs2004 לאיטרנט לבצע טיסות רשת כל הזמן היא עבדה ללא בעיות עכשיו אני לא יכול להתחבר והיא מודיעה לי שיש לי בעיה ב directx ניסית להוריד directx חדש מהאתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הגירסה שמתאימה ל win xp pro ניסיתי כל מיני דיירקט איקסים למינהם וזה לא עזר התקנתי את התוכנה מחדש וזה לא עזר תודה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוריד את כל ה Critical Updates ש Microsoft הוציאו מאז שיצא SP2 (אין לי בעייה להתקין מחשב חדש בשביל זה) אני לא רוצה להוריד אותם ב Pack מבלי אפשרות לבחור איזה להוריד ואיזה לא. אני רוצה שתהיה לי אפשרות לבחור סלקטיבית איזה עדכון להוריד ואיזה לא. (כדי לא להוריד את IE7 ואת WMP11)
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, יש לי W7 ואני חייב שתיהיה לי סיסמא בכניסה... אבל לא רוצה כל פעם להקליד אותה האם אפשר להגדיר איך שהוא בריג'סטרי את הסיסמא ושהמחשב יכנס אוטומטית ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי יש לי רק משתמש אחד במחשב, GAL, שזה אני. משום מה לפני כמה שבועות הוא התחיל להעלות בכל הפעלה של המחשב את מסך בחירת המשתמש של xp. יש כמובן רק אופציה אחת, שזה אני... זה אמנם לא רציני אבל זה טורדני. מה עושים? (אני רוצה כמובן שהוא יחזור למצב הקודם, פשוט להעלות ישר את המשתמש שלי בכל הפעלה של המחשב).
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התוכנה של העידכונים לא עובדת לי, גם האתר לא. באתר אני מקבל הודעה שהמספר הסריאלי שלי לא תקין (הדיסק מקורי) ובתוכנה לא קיבלתי שום הודעת שגיאה, היא אפילו לא נפתחה. נעלמו לי גם כל החייגנים מNETWORK. המערכת היא XP עם SP1. יש למישהו פיתרון לפני שאני פונה למיקרוסופט?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום בכל פעם כשאני פותח את תיקיית הסרטים שלי זה נותן לי את ההודעה הזאת שאני צריך לבחור אם לשלוח או לא לשלוח הודעה על הבאג הזה. וזה עושה לי מין מיני ריסט כזה. שזה רק יוצא שנייה מהווינדוס וחוזר אליו ועדיין כל הדברים נשארים פתוחים חוץ מהתיקייה של הסרטים מה הבעיה?!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ווינדוס 7 64 bit. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב הוא לא תמיד מצליח למצוא מערכת הפעלה. לאחר ריסוט שתיים נוספים הכל מסתדר. חשבתי שאולי משהו פגום בהארדיסק אבל check disk של ווינדוס לא העלה דבר. ממה יכולה לנבוע הבעיה? איך פותרים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ממה זה יכול לנבוע כל בזבוז המשאבים? יש לי P4.2.4_HT עם ערוץ 800MHZ וחצי גיגה ראו קובץ מצורף תודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי צ'יפ i850 ויש באתר של אינטל כמה אפשרויות עדכון כאשר אני נכנס לאופציה של הלוח אם שלי שם -D850MV אז יש שם עדכון ישן משנת 2001 כאשר אני נכנס לאפשרות עדכון chipset 850 שזה הצ'יפ של הלוח.... יש שם עדכון לשנת 2004-2005 אז אני לא יודע אם זה העדכון שאני צריך או זה של הלוח הישן יותר .... http://img167.imageshack.us/my.php?image=intel18ql.jpg http://img104.imageshack.us/my.php?image=intel21zh.jpg
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לאחר התקנת ויסטה נפתח לי כל הזמן חלון שאומר לי שיש לי בעיה רצינית בהרד דיסק ואני צריך לשים אותו בבדיקה..הוא אפילו לא מציע לי לעשות SCANDISK... האם זה הגיוני? זה קורה לעוד אנשים? או שבאמת הלך לי ההרד דיסק....
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה מראש לתשומת הלב. אז ככה יש לי בעייה בלפ-טופ של אבא שלי,הווינדוס כנראה נדפק. מה שזה עושה הוא-בהתחלה הוא אומר לי שהמחשב לא כובה בצורה טובה. והוא אומר לי לבחור בין 3 safe mods או start windows noramlly. בהתלחלה ניסיתי לפתוח את הווינדואוס רגיל,הוא מגיע למסך של הxp עם הטעינה,ופתאום קופץ לי מסך כחול כזה,כתוב לי משהו שהרוב זה חירטוט,לא עובר שנייה והמחשב עושה לעצמו ריסטרט,ואני לא מצליח לקרוא כלום. עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב,ולהתקין. XP Black Edition USA Retail Final ואציתי לדעת איך אני מתקין,כי הרי הווינסואוס לא עולה לי,אז ההתקנה של הווינדואוס תעלה לי לבד ? תודה רבה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את המסך כניסה לווינדוס... שלא יציג לי שם משתמש בכניסה שהמחשב עולה... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם צריך להתקין כלי להסרת תוכנות זדוניות? והאם כדאי להתקין דפנדר? האם כדאי לבטל את הצגת התקנת ערכות שפה? זה נמצא בעידכונים אופציונליים ואני לא רואה בכך צורך שימשיכו להטריד אותי בכל פעם. איך משנים את שפת הממשק לאנגלית? איך עושים שהחייגן לאינטרנט יעלה אוטמטית עם עליית המחשב? ובכלל איפה אני רואה את כל התוכניות שעולות עם עליית המחשב (ב-XP זה היה תחת הפקודה MSCONFIG, איפה זה ב-7)? ועל איזה אופיס אתם ממליצים (2003, 2007, 2010) ולמה? ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות ב…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן! מזמן לא התקנתי מערכת הפעלה, ועכשיו הורדתי את הבטא של WIN7. אני רוצה להתקין אותה בנוסף ל-XP. אני רוצה לעשות מחיצה בכונן C. אני עושה את זה בהתקנה עצמה? או שצריך להכין את המחיצה קודם? פעם שעברה שהתקנתי מערכת הפעלה היתה לפני שנתיים ושכחתי איך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי קול במחשב התקנתי את כל הדרייבירם ועדיין אין לי קול ניכנסתי למנהל התקנים וראיתי שלא מותקן שם PCI DEVICE איך אני מתקין את הדבר הזה ? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO באנגלית ובהוספה\הסרה של תוכנות אני רואה הרבה קבצים של WINDOWS XP מה זה בדיוק? זה לא היה,זה פתאום הופיע
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני עומד להתקין Vista אבל יש לי בערך 50 גיגה של של שירים על המחשב שמרוכזים בתיקייה אחת. אפשרי להשאיר רק אותה ולפרמט את השאר במעבר בין הגרסאות?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר שבועות התחילה לי בעייה מעצבנת וקצת מציקה אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך שלי nvidia ברגע שאני הולך למרכז העידכונים של הכרטיס זו הודעה: אשמח לעזרה בנושא תודה וסוף שבוע נעים
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
המפרט שלי מצד ימין, ויסטה מדרגת את החומרה שלי 5.9, חוץ מהכונן הקשיח שמקבל 5.5. שם הקטגוריה המדויק הוא: Disk data transfer rate. אני יודע שזה קצת טיפשי אבל בכל זאת, איך אפשר לשפר את זה? הכונן הקשיח שלי הוא מדגם Western Digital WD3200KS Sata II 16mb buffer 320GB. איחוי לכונן הקשיח כבר ביצעתי...
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן AMD 450 מעבד אתלון = 4 ג'גה זיכרון, ONE DRIVE עולה כל פעם מחדש ולוקח לי 35% משאבים והמחשב מתחיל לקרטע. אני רוצה להשבית את ONE DRIVE כי אין צורך בו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב AMD 5200 ,לוח M2N-X אסוס ,דיסק קשיח SATA ,וכונן DVD SATA. BOOT כפול XP וויסטה ב XP הכל עובד נפלא אבל בויסטה אין זיהוי של הכונן ואם יש זיהוי כונן אין זיהוי דיסק המצב הוא כזה: XP וכונן SATA עובד ויסטה כונן IDE עובד ויסטה כונן SATA לא עובד האם הבעייה בכונן , בלוח אם או בויסטה תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-