Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אחותי נגעה לי ממזמן במחשב, כשחזרתי נעלמה לי התיקייה של my documents ועוד אייקון משהו שקשור לרשת (לא איכפת לי ממנו) כוחו של הרגל אבל זה ממש מציק להיכנס דרך ה-start ולהגיע ל-my documemts. יש דרך להחזיר את זה שיהיה כמו שהיה פעם? ועוד משהו, יש לי תיקייה, שלא פתחתי אותה אפילו, חסרת שם, לא בכונן שה-windows מותקן בו, והיא מסרבת להימחק עם ההודעה הזאת: איך מוחקים את זה?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מריץ בוינדוס ויסטה תוכנה כל פעם שהמחשב עולה באופן אוטומטי התוכנה נמצאת בריגסטרי ומשם נקראת לעלות בכל פעם שהמחשב עולה הבעיה היא שהתוכנה דורשת אישור של administartor כדי לרוץ ואז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני נדרש ללחוץ אישור כדי שהתוכנה תעלה למישהו יש מושג איך אפשר לתת לתוכנה אישור אוטומטי בכל פעם שהמחשב עולה כך שהמחשב לא יחכה לאישור שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב נייד Asus Eee PC 1005HA N280 NetBook . מתלבט האם להוסיף 200 ש"ח עבור מע' הפעלה WIN 7. המחשב ישמש לעבודה שוטפת הכוללת בעיקר הכנת מצגות והקרנתן, הקרנת סרטים, אינטרנט, קצת אופיס, שימוש בכל מיני תוכנות יעודיות קטנות שמשמשות אותי להוראה. בנוסף - רוצה לחבר אותו לרשת הביתית, בה יש מחשב נייח חדש עליו רצות גם ויסטה וגם XP HOME, ומחשב נייד (טרנטע) עליו מותקן XP PRO. מה דעתכם, מה יכול להוסיף לי שדרוג מע' ההפעלה!?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שאבתי אבק מהמחשב ואחריי זה שורת המשימות ותפריט ההתחלה נעלמו וגם בלוח הבקרה האיקון של שורת המשימות לא מגיב מה אפשר לעשות? גם שחזור המערכת לא נותן לשחזר? תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
את הנייד שלי קיבלתי עם XP ורישיון לויסטה ביסנס, אך בלי הדיסק או דרך לעבור לויסטה עזבו למה אני לא משיג מהחברה את הדיסקים אני פשוט מחפש מישהו עם דיסקים של ויסטה ביזנס מאיזור המרכז (או ירושלים) שאני יוכל לצרוב ממנו את הדיסק אם למישהו יש דיסק והוא מוכן זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש. החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר. ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התק…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, באחד המחשבים בבייתי כשבאתי לפתוח אותו צצה הבעייה הבאה: יש הודעת שגיאה לפני פתיחת המחשב שאומרת שקובץ נפגם או נמחק ועלי להתקין אותו מחדש, הקובץ הוא: system32 \ hal.dll עכשיו, השאלה איך אני יכול לשחזר אותו למחשב, ישלי דיסק של ווינדוס, ויש איזה פקודה שעלי לרשום ברקוברי קונסול? אשמח לעזרה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הכונן עליו מותקן הווינדוס בעל נפח של 120 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו לשתי כוננים. כל מה שיש עכשיו שישאר ב-C ו-70 ג'יגה יעברו לכונן חדש בשם E:. האם אפשר לעשות זאת בלי לפרמט מחדש? אם כן איך? אפשר מדריך?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אז ככה אני עושה פורמט וזה אתם יודעים הוא מעתיק קבצים מחהדיסק ואז עושה ריסט בישביל להתחיל בהתקנה אחלה ואז יש תמסך הזה כאילו שהוינדוס עושה לאוד(טוען) עם הקן הכחול הזה אז הוא ניתקע לי וזה לא זז! ניסיתי לעשות כמה דיסקים אולי ניסיתי על הארד דיסק אחר לא יודע מה הבעיה מישהו יודע אולי מה לעשות אני מיוואש
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר אני יכול לגלוש איזה 10 דקות ופתאום הוא נסגר לי לבד!!! מה הבעיה?? תודה, יאן
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא כנראה הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו …
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 500MHZ 192 ram האם אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה שלי היא היום WIN98ENA לWIN XP ואיפה אני יכול להוריד את השומר המסך של XP השלולית מים עם העלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אהלן, הורדתי Windows 7 Upgrade Advisor סתם כדי לבדוק אם המחשב עומד בדרישה של Windows 7. לאחר הבדיקה ב Windows 7 Upgrade Advisor אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא עומד בדרישה של Windows 7 ולכן לא אוכל להריץ את התכונה שלו: Windows Aero. תמונה: http://up174.siz.co.il/up2/gu1iyfmmwwox.png יש לי 4870... כאילו... אהה? מה הקטע של זה? לא אוכל לראות את כל האפקטים הויזואלים של Windows 7? http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/What-is-the-Aero-desktop-experience אילו דרישות זקוק Windows Aero הזה? או שזה בכלל סתם באג?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן. כשאני פותח את My computer, מופיעים הכוננים הקשיחים שלי, נכון? ואז, double click על הכונן אמור להראות את כל התיקיות שיש באותו כונן, נכון? אז זהו, שאצלי זה לא קורה... יש לי 3 כוננים, )C;D;E) וכשאני לוחץ double click על כוננים C ו D, במקום לפתוח אותם - הוא פותח חלון ששואל באיזה אפליקציה אני רוצה להשתמש כדי לפתוח אותם. מה לעזאזל קרה כאן, ואיך אפשר לפתור את זה? כונן E נפתח רגיל והכל סבבה איתו... לא זכור לי שהתקנתי משהו... אההה... התקנתי אפליקציה של סוני, עבור המצלמה שקניתי - אבל אנ'לא יודע אם זה קשור. תודה רבה, אייל
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כאן נייד [לא שלי] שנראה לי יחסית ישן. המפרט: AMD TURION 64 2.0GHZ 512 L2 CASHE RADEON XPRESS 1100 SEAGATE 120 לא יודע איזה 512 DDR2 על המחשב מותקן WIN XP והוא פשוט לא זז,אפילו בפעולות פשוטות. רציתי לדעת אם אני יפרמט וישים לו WIN 7 האם הוא יזוז??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
עשיתי FDISK ואז פורמט. ומשום מה הפורמט התבצע תוך שניה אחת! (מוזר..) באתי להתקין XP PRO מתוך דיסק ומייד לאחר טעינת ההגדרות הראשוניות אני מקבל משך שגיאה כחול. (האם צריך להתקין STATA?, אם כן - אין לי פלופי בכלל..)
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי ויסטה ופתאום אין לי אפשרות להיכנס לtask manager. כשאני לוחץ מקש ימני על ה-taskbar אז הטסק מנג'ר מסומן באפור, זאת אומרת שאי אפשר להכינס אליו. ושאני מנסה מדרך שונה, קופצת לי ההודעה הזאת: "task manafer has been disabled by your administrator" איך אני פותר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=10303
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי בעיה כנראה בWINDOWS כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נטען והכל, ואז הוא מגיע לחלון שאומר שמערכת ההפעלה לא הצליחה לעבוד טוב קודם ואז יש לי בחירה של SAFE MODE וכו' ואם אני אומר לו משהו מזה, הוא ממשיך לעבוד ואז עושה RESET למחשב מישהו מכיר את התקלה? יש הצעות חוץ מלהתקין מחדש?
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה לגבי העידכונים האוטומטיים של WINDOWS ה WIN הוא חוקי מקופסא והכל היה תקין עד לפני חודשיים שהעדכונים האוטומטיים פשוט לא עושים עידכון יותר..הציור הזה מצד ימין שתמיד היה אומר אם לעדכן והיית עושה אישור והכל פשוט לא קופץ יותר וכמובן שזה ON בעידכונים אוטומטיים וכביכול הכל תקין..אבל כבר חודשיים שאין שום עידכון מישהו יודע למה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לפני כחודש פירמטתי את המחשב (ביחד עם דוד שלי שהוא טכנאי מחשבים במקוצועו בצבא) , מכיוון שלא היה לי דיסק של אנטי וירוס לא הקנתי בהתחלה ורק אחרי שבועיים שהביאו לי את הדיסק התקנתי אותו. קצת לפני שהיה לי אנטי וירוס מותקן הופיעה לי בעיה מסויימת במחשב , זה מתבטא בכל פעם שאני פותח חלון חדש , אם זה באקספלורר כשאני פותח חלון הוא נפתח ישר ואני רואה אותו אבל לוקח לו איזה 5-6 שניות להיפתח בשורת חלונות למטה , בזמן שזה כביכול תקוע אני לא יכול לצאת מהדף שאותו פתחתי. זה מתבטא גם שאני פותח עוד תוכניות שמצריכות חלון בשורת חלונות. ניסיתי לפתור את זה ע"י סריקת וירוסים (אין וירוסים) , סריקה בתוכנת אד-וור שהוא מצא כמה וממחק אותם (לאחר מכן מחקתי את התוכנה) , וסרקתי גם בתוכנת ספייוור (לא מצא כ…
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לאחר סיום השלב הראשון של ההתקנה והוצאת הדיסק, מופיעה ההודעה NTLDR is missing Press any ket to restart. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
למשל אחרי הפסקת חשמל פעם הwindows לא עלה לי..נתקע בשלב העליה..קפא. פרמטתי ובדיעבד אני מצטער על זה. אנשים אמרו לי שיכול להיות שאלה קיבצי מערכת שיכולתי לקחת מהדיסק והכל היה מסתדר.. איך אפשר לדעת איזה קבצים נפגמו? זה לא שרשום לי ntldr is missing או משהו כזה תודה!(:
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite L40-18x ויש עליו ויסטה, עכשיו ניסיתי להתקין עליו XP ללא הצלחה. הייתי צריך קודם כל לעדכן את הביוס לגרסה 5.50 בשביל שהביוס יתמוך בXP. עדכנתי בהצלחה. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק של XP והעלתי בבוט והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הכונן הקשיח שלי, ואומר לי לעשות RESTART. מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-