עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני עובד הרבה עם הטאבלט הזה, ומעוניין להכנס דרכו לחשבון שלי דווקא באמצעות האפליקציה של הבנק. אז בטאבלט של סמסונג או של אפל, ניתן מהחנות שלהם להוריד את האפליקציה. מה עושים משתמשים כמוני שרוצים להשתמש באפליקציה דרך הטאבלט של מיקרוסופט?

2. Started by oded6188,

בווינדוס XP אפשר להיכנס לחשבון ה ADMINISTRATOR רק דרך SAFE MODE... איך אפשר לעשות שגם בלי סייף מוד יהיה אפשר להיכנס אליו? תודה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  3. שלום כל פעם שאני מעלה את המחשב מאז שפירמטתי והתקנתי XP מחדש בעת העלת החלונות צץ לי המסך של הסריקת דיסק הוא נותן לי אפשרות ללחוץ מקש כל שהו כדי לדלג, אבל עדיין זה מציק מאוד, עברתי על כל קבצי ה INI ולא מוצא איפה זה יושב. האם מישהו יודע איך להיפטר מזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by waizman,

היי עשיתי אתמול טון-אפ לדיסקים בעזרת TuneUp Utilities (תיקון בעיות בעיקר, לא חושב שזה כולל איחוי), הרצתי את זה במהלך הלילה והיום בבוקר הדקטופ פעל. עשיתי ריסט ומאז זה לא עולה - נתקע אחרי מסך הטעינה (עם הפס). הלדים מראים שההארדיסק "חושב". נתתי לו בינתיים משהו כמו 20 דקות לעבוד וזה עדיין לא ממשיך... ניסיתי לעשות תיקון דרך הדיסק התקנה (שלא מצא שום בעיה) וגם להריץ fixmbr ו- fixboot אבל מסתבר שזה לא בדיוק ככה בויסטה....... אין לי מושג איך להמשיך, יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by OpenCan,

אחרי שדיי נמאס לי מהאנטיוירוסים שהיו לי, פשוט נשארתי בלי. הרצתי בדיקת וירוסים ברשת (www.bitdefender.com), והוא מצא דיי הרבה מאוד וירוסים, הרבה גם שפנדה לא מצא, אבל זה לא הפואנטה. הרבה מאוד וירוסים ובעיות היו בתיקיה C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C}. עכשיו, אני לא יכול לראות את התיקיה C:\System Volume Information בכונן C:\ שלי (ויש לי V על האפשרות של להראות קבצים מוסתרים), והתיקיה הספציפית C:\System Volume Information\_restore{E2BCD723-9322-4BD8-A4F8-AF8D5085F81C} לוקחת בערך 4 גיגה. אז שלוש דברים אני רוצה לשאול: 1. למה התיקיה הזאת משמשת, והאם יש עוד כאלו? 2. האם אפשר למחוק אותה? כי הרבה מקום פנוי, אין לי 3. למה הוא לא מראה לי אותה?…

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  6. Started by pms1,

שלום האם בהתקנה של win 7 אני מחלק את המחיצות (ואם כן כיצד ? ) או לאחר שהתקנתי דרך חלונות ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by BlscksBer,

<blockquote>שלום רב, כשאני פותח את המחשב אין לי התחל אין לי כלום במחשב חוץ מרקע. אני ניכנס למנהל משימות דרך CTRL+ALT+DEL ואז אני מוחק את ה- Explorer.exe ומכניס אותו כתהליך חדש ואז זה עובד לי מה אני עושה חברים? </blockquote>

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  8. Started by santakelev,

שלום לכולם, אני משתמש בwindows 7 64x ultimate. מטעמי נוחות שיניתי את האופציה בסייר הקבצים כך שפתיחת קובץ תעשה על ידי קליק אחד, ולא שניים. הענין הוא שחברה שלי גם משתמשת במחשב פעם ב-, והיא משתגעת מזה. שאלתי היא, האם יש אפשרות ליצור איזשהו מקרו או משהו בסגנון, כך שבלחיצה אחת אפשר יהיה להחליף בין המצבים? אני לא רוצה ליצור לה user משלה. תודה מראש!

9. שלום! כל פעם שאני פותח תיקיה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. ניסיתי להעביר את תוכן התיקיה לתיקיה אחרת אבל עדיין זה קורה. מה הבעיה של זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Omri643,

עשיתי קצת מהמדריך פה: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=166532 הבנתי שהמדריך מיועד למחשבים ניידים... תרדו ל 10, שם יש להפעיל WRITE CACHING לביצועים משופרים של הכונן הקשיח. כתוב שם שאם נגמרת הסוללה של הנייד כל הקבצים שב CACHE ימחקו. זה נכון גם לגבי PC? ז"א אם אני אפעיל את זה, ותהיה הפסקת חשמל, ימחקו לי קבצים? ואילו קבצים בדיוק ימחקו? תודה מראש לכל העוזרים. אשמח לעוד טוויקים לויסטה, אם אתם מכירים.

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  11. שלום , יש לי מחשב שיש עליו מדבקת הרשיון לוינדוז בעברית XP HOME אך אין לי את דיסק ההתקנה , ואני לא רוצה להוריד מהרשת ולא מהאימיול כי כל הקטע הזה לא חוקי ופרוץ . מה שאני רוצה , לאלה שמעוניינים לעזור , ויש להם דיסק התקנה מקורי של XP HOME בעברית(!) אך ורק בעברית , להעלות את לי את הדיסק לאחד מהאתרים www.rapidshare.com www.sendspace.com ולשלוח לי בפרטי את הקישור , במיוחד לאלה שיש להם העלאה במהירות של 500 קילו בייט , זה לא יקח הרבה זמן. מקווה שמישו באמת יקצה לי קצת מזמנו ויעזור. ולפני שכולם יתפנלו עליי , אין בקטע הזה משהו לא חוקי , בסך הכל אין לי כח להתקשר למיקרוסופט ולחכות לדיסק. ויש לי את הרשיון! והסריאל החוקי. תודה מקרב לב לאלה שבאמת יעזרו.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  12. יש לי וינדוס XP בדיסק קשיח הפנימי ואני רוצה לנסות את וינדוס 7 על דיסק קשיח חיצוני הכנתי מחיצה חדשה השאלה שלי איך אני יבחר איזה מערכת הפעלה תעלה בזמן עליית המחשב? אם אני ינתק את ההרדיסק החיצוני מהמחשב הכל יחזור לקדמותו? ואיך אני מתקין את וינדוס 7 על הדיסק קשיח החיצוני? תסבירו לי בבקשה את התהליך. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

מאז שהתקנתי את הוינדוס98, לא בטוח אם SE(ביום שלישי שעבר), אני מקבל הודעה" וינדוס זיהה שגיאה ברגיסטרי. וינדוס יפעיל מחדש את המחשב ויתקן את הבעיה". הבעיה היא, שהוא כל הזמן מוצא שגיאות ברגיסטרי. אתמול הרצתי סקאנדיסק, הוא אמר שהוא מצא שגיאות ותיקן את כולן. היום כשפתחתי את המחשב בוקר זה לא קרה, אבל אחה"צ זה הופיע שוב. הבעיה היא שהוא כל פעם מוחק את כל הרג'יסטרי ומשחזר את זה להפעלה הראשונה של הוינדוס, ככה שצריך להתקין ולעדכן הכל מחדש! הצלחתי למנוע את זה היום אחה"צ כשהפעלתי את המחשב מחדש, לחצתי F8 ובחרתי NORMAL, ואז הוא עלה בלי הבעיה, אבל אני לא יכול להמשיך לעשות את זה. למישהו יש דרך לתקן את זה? אם לא, אני אפנה לתמיכה של מייקרוסופט. למען הסר ספק, הוינדוס הותקן מתקליטור חוקי עם סי…

14. Started by wrecker,

יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר. אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה? כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה.. דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by Mighty,

נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  16. Started by tomer_et,

מישהו יודע איך אפשר לקבע את התצוגה (VIEW) של הקבצים בתקיות בEXPLORER? בכל פעם שאני נכנס לתיקיה אני רואה את הקבצים בTHUMBNAILS. כל פעם אני משנה את התצוגה ל DETAILS, אבל כשאני חוזר המצב חוזר לקדמותו. אתם יודעים איך לקבע את התצורה?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם : acer extensa 5630 לאחרונה ביצעתי ניקוי דיסק\בדיקת שגיעות(chkdsk)',ואיחוי בנוסף ביצעתי עדכון דרייברים כללי מאז כל פעם שאני מנסה לכבה תמחשב או להכנס למצב המתנה. המחשב נתקע במסך של ווינדוס "ווינדוס מבצעת כיבוי" "נכנס למצב המתנה" מכל השלבים שתארתי מה יכול להיות הגורם לבעיה הזו ... תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  18. כשמתקינים ווינדווס רגיל (לא CORP) וחוקי, אז צריך לעשות לו אקטיבציה, כדי שלא כל העולם ישתמש באותו הדיסק. בוא נאמר שמישהו מפרמט, הרי שבעיקרון הוא היה צריך אחרי התקנת הווינדווס בשנית לעשות שוב אקטיבציה - והרי שלא היה מסוגל לעשות כן משום שכבר עשה אקטיבציה בהתקנה הראשונה (לפני הפרמוט), אבל זה לא מה שקורה. איכשהו אחרי האקטיבציה הראשונה הווינדווס פשוט לא מבקש אקטיבציה יותר (ככה ראיתי אצל חבר שלי) וזה מה שאני לא מבין: אם החשב אחרי פרמוט, איך הוא יכול לזכור שכבר עשו אקטיבציה לאותו מחשב?!

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by zvvz,

יש לי מחשב חדש לגמרי, עוד לא הותקן עליו כלום, משמע ממש ריק. יש לי דיסק XP, הארד דיסק 120 GB, מה אני צריך לעשות בשביל תהקין את הXP? אני צריך לעשות FDISK או משהו? או שההתקנה עושה שם הכל? חוץ מדיסק XP אני צריך עוד משהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by naoriko,

אז ככה יש לי ווינדוס 7 מותקן כבר והכל עכשיו יש לי אותו מאז שהוא יצא והוא קצת בעייתי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס 7 על המחשב אבל מבלי שיימחק כלום ושיישארו התוכנות מותקנות יש אפשרות כזו? או שחייב להתקין הכל מחדש? כי באפשרות "שדרוג" זה כן מוחק את התוכנות והדרייברים המותקנים..! ואם אפשר גם תוכנות טובות לתחזוק הווינדוס 7 למי שמכיר! תודה רבה חג שמח לכולם!!

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  21. Started by kingi1,

יש לי מחשב נייד מדגם HP probook 4530s ואני רוצה להתקין עליו וינדוס 7 ultimate האם זה אפשרי או שיש מגבלה בסוגי הוינדוס שאפשר להתקין? משום מה ב hp אמרו לי שאי אפשר

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by OFIRN,

טוב נתחיל ככה ישלי את ההודעה הזו NTLDR Is Missing כשאני אני מדליק את המחשב יש לי על ההארד דיסק WIN 2000 PRO מה שהורג אותי זה ככה במחשב שלי כשאני מחבר את ההארד דיסק כן עולה הWIN2000 ובמחשב השני כשאני מחבר את ההארד דיסק לא עולה ומופיעה הבעיה NTLDR Is Missing ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל דיסקט בכונןן!!) כולל לפרמט ולהתקין מחדש עדין אותו הדבר (רק לפעמים נעלמת ההודעה NTLDR Is Missing ומופיעה סמן לבן מהבהב) ניסיתי גם לעשות GHOST והעברתי את אותם כל הנתונים שכן מעלים WIN2000 במחשב לכונן אחר וגם מופיעה הודעה NTLDR Is Missing בבקשה צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  23. יש 2 מחשבים 1 עם 98 2 עם XP המחשבים נמצאים במרחק מטר 1 מה2 ב1 אין כרטיס רשת ב2 יש כרטיס רשת איך אני יכול להעביר מידע בין 2 המחשבים להעביר דברים ממחשב 1 למחשב ה2 ?

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  24. אם מיקרוסופט מפתחת את דוט נט , C# והמטרה שאפיליקציות יעבדו על כל מחשב ועל כל מערכת הפעלה אז למה שאנשים בעתיד יעדיפו לרכוש את וידווס אם יש מערכות הפעלה בחינם שכל אפיליקציה חדשה תרוץ גם עליהם? היתרון היחיד שהיה לוידוס נמחק בעת פיתוח סביבות העבודה הנ"ל. אני טועה?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  25. BioShock מגיע מחר ורציתי לדעת אם יש דרישה כל שהיא לVista כדי להנות מDX10. תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 02:00:48 קראתי קצת, ומצאתי שXP לא יתמוך בDX10.בכל אופן, מצאתי את הטלאי הזה בגרסאת אלפא של התוכנה שתגרום למשחקים מבוססי DX10 לעבוד במלוא הפוטנציאל על XP. http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

• 5 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים