עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 32BIT. מלא קבצי EXE של התקנות וכו' עושים לי בעיות אם איני לוחץ מקש ימיני והפעל כמנהל, אבל בהגדרות כתוב שאני כבר מנהל. מה הבעיה? ואיך אני הופך ל"מנהל-על" שלא צריך כל פעם לעשות הפעל כמנהל ? אני המשתמש היחידי במחשב שלי, אולי אם אפתח עוד משתמש "רגיל" אז הויינדוס יכבד אותי כראוי ? בתודה עמרי

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by BHXHO2,

איך אני יכול לשנות את הסוג מסך של התחל>כיבוי>כבה את המחשב אני רוצה לשנות למסך כאילו זה אירגון שיש מסך כיבוי אחר עם הכפתור של אפשריות והיוזר וסיסמה לרב זה השיטה שי באירגונים תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  3. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי מלא משימות פתוחות במנהל משימות ויש שם הרבה system שאין לי מושג מזה ולמה הם צריכים להיות שם- מצ"ב תמונה. יש לי זיכרון 2 ג'יגה ומשום מה הוא תמיד מלא והמחשב זז לאט. נכון, פירמוט תמיד עוזר, אבל זה לא פיתרון לבעיה. אני יודע, אנשים בעבר שאלו מזה כל משימה במנהל משימות והאם היא חשובה והפנו אותם לאתר מסוים. נכנסתי לאתר הזה שבין היתר קשור ל svchost.exe שפתוח מלא (כמו אצל כל אחד, אני מניח), ולא הבנתי מה אני אמור לעשות. מה להוריד, מה להשאיר. צירפתי תמונה של כל המשימות שמופיעות לי נכון לרגע כתיבת ההודעה. הדברים הפתוחים הם: avg, sbybot, firefox מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני אשמח מאד.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  4. היי.. יש לי כמה שאלות: קודם כל, מה קורה אם אני מתקינה עכשיו ווינדאוס 7? (הבנתי שיש גירסא שהיא חוקית ואפשר להוריד אותה מהאתר של מקרוסופוט אבל היא מוגבלת בזמן..) אם כן, איך הופכים אותה ל - "לא מוגבלת"? ואם אי אפשר מה קורה כשפג-תוקפה? איך מתקינים את זה על מחשב חדש לגמרה בלי ווינדאוס?.. ועוד שאלה, יש לי דיסק של ווינדאוס ויסטה שכבר התקנתי על מחשב אחד בבית, האם יש לי חסימה או משו כ\ה להתקין אותו על מחשב חדש? ואם לא, האם זאת פעולה פשוטה או שעדיף שאני אקח טכנאי לזה?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  5. שלום לכולם,קניתי לא מיזמן ארדיסק WD 500GB חיברתי . בביוס מזהה את הארדיסק מנסה להתקין וינדוס XP הוינדוס רושם שהוא לא מזהה ארדיסק מותקן במחשב,אחרי כמה ניסיונות כושלים אמרתי אני ינסה להתקין וינדוס ויסטה..וואלה זיהה אותו התקין והכול טוב ויפה,עכשיו הוינדוס הזה עושה לי בעיות אני רוצה לפרמט או XP או ויסטה יותר חדש בעברית.עכשיו ב XP עושה לי אותו דבר כמו בהתחלה(לא מזהה ארדיסק במערכת) מנסה לפרמט עם ויסטה,ההתקנה עולה בבוט טוען קבצים ואז עולה הרקע של הויסטה שאמור להיות בוא התפריט של השפה הרוציה,ניתקע ברקע בלי כול תפריט.. ניסיתי כמה וינדוסים גם של XP וגם VISTA. לא עובד.. מייאש אותי כבר.. מה אתם אומרים יכול להיות? (חשוב לציין שהוינדוס עולה ואני משתמש בוא גם כרגע...!)

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  6. אהלן. כשאני פותח את My computer, מופיעים הכוננים הקשיחים שלי, נכון? ואז, double click על הכונן אמור להראות את כל התיקיות שיש באותו כונן, נכון? אז זהו, שאצלי זה לא קורה... יש לי 3 כוננים, )C;D;E) וכשאני לוחץ double click על כוננים C ו D, במקום לפתוח אותם - הוא פותח חלון ששואל באיזה אפליקציה אני רוצה להשתמש כדי לפתוח אותם. מה לעזאזל קרה כאן, ואיך אפשר לפתור את זה? כונן E נפתח רגיל והכל סבבה איתו... לא זכור לי שהתקנתי משהו... אההה... התקנתי אפליקציה של סוני, עבור המצלמה שקניתי - אבל אנ'לא יודע אם זה קשור. תודה רבה, אייל

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  7. שלום היום ניסיתי להפעיל את ה XP במצב SAFE MODE ולאחר שבנעשה נסיון של מחיקה של NORTON עשיתי שוב הפעלה מחדש על מנת להפעיל את המערכת מחדש ,אבל לצערי ברגע שהגעתי למסך עם הלוגו של XP והקו שזז זה ביצע RESTART וככה המשיך כל הזמן מאז, בגדול נעשה נסיון שוב להפעיל את המערכת דרך SAFE MODE אבל גם זה הפסיק לעלות ... אשמח לשמוע רעיון איך אני מתקן את הבעיה . תודה אסף

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by bastard007,

האם ישנה בעייה כלשהי רצינית עם ווינדוס 7? אני רוצה להתקין אותו השאלה שלי האם יש בעייה של משחקים בויינדוס הזה כמו כן האם יעבוד לי מסנג'ר דפדן וכל הדברים הרגילים ללא שום בעייה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  9. Started by moonjib,

שלום לכולם (מזמן לא כתבתי פה בפורום, התגעגתי). היום הדלקתי את המחשב (בעצם לא לפני הרבה זמן), והתחילו להופיע לי מסגרות בתפריטים (אם זה תפריט "מקש עכבר ימני" או בסרגלי תפריטים שקיימים גם ב-windows או בכל תוכנה אחרת), כמו שאתם יכולים לראות בתמונה למטה. רציתי לדעת איך לבטל אותן. ד"א, בדקתי ב"אפשרויות ביצועים" דרך המחשב שלי, ובאפשרויות תצוגה, ולא מצאתי שום דבר שמשנה את זה. אשמח לעזרה, בתודה מונחעיב. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

הקמתי שרת WDS כדי לבצע התקנות מהרשת. שאני מריץ את ההתקנה ממחשב לקוח התקנת החלונות עולה (במקרה הזה ויסטה) אך מודיע שאין את הדרייבר לכרטיס הרשת ויש צורך להכניס את הדרייבר להתקנה. יש למישהו מושג איך מבצעים זאת ? תודה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by tiptipon,

האם יש SP3 ל XP64 ?? חיפשתי באתר של MS ולא מצאתי מישהו יודע עם יש בכלל ??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by shimronfio,

היום בבוקר שהפעלתי את המחשב הצלחתי לגלוש כרגיל בכל אתר שאני רוצה ללא בעיה. אחר כך כיביתי אותו ובצהריים שחזרתי לא הצלחתי להתחבר לאקפלורר שוב. המסנגר ושאר התוכנות עובדות לי כמו שצריך חוץ מהאקפלורר. המערכת רשמה לי שהיא עברה עדכון אחרון אבל אני לא בטוח אם זה קשור. כשאני מנסה לראות את הדוח שגיאות רשום לי שגישות הLAN שלי בסדר ושאני לא יכול להתחבר ל- http, https, ftp והוא רושם לי שלא היה אפשרות להתחבר לסרבר שגיאה 12029 איך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  14. שלום. ברשותי מערכת windows xp ויש לי מספר שאלות בנוגע להגדרות העיצוב: 1. כיצד מוסיפים את סימן החץ לאייקונים של קיצורי הדרך? (אם אפשר לא דרך תכנה חיצונית) 2. כיצד מורידים את הצל מתחת לכיתוב באייקונים בשולחן העבודה ? 3. כאשר אני לוחץ על "התחל" התפריט נפתח באיטיות/בעמעום. כיצד אפשר לשנות זאת? (ניסיתי לשנות את ההגדרות במאפייני תצוגה-מראה-אפקטים אך ללא הועיל) בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  15. Started by snupi58,

יש לי מחשב חדש ודיסק WIN7 מקורי. הרדיסק חדש 500 G מה עלי לעשות על מנת שהמערכת תעלה לי ב boot ועל מנת שאוכל להגיע למסך חלוקת ההרדיסקים?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by hosham,

היי, המחשב שלי מחובר לזוג רמקולים דרך היציאה האחורית ובמקביל דרך יציאת הקואקס אל המגבר. ב XP שתי היציאות עובדות במקביל והקואקס מעבירה סראונד למגבר. ב WIN 7 אני לא מצליח ששתיהן יעבדו במקביל רק אחת בכל פעם ויש צורך להגדיר אחת מהם כ DEFAULT בלוח הבקרה, ואז השניה לא עובדת, פיתרון שאינו מתקבל על הדעת. התקנתי את הדרייבר של REALTEK וכלום.. לוח של ASUS P5K. תודה על העזרה. [br]פורסם בתאריך: 2.11.2009 בשעה 18:15:46 מישהו??

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  17. Started by DJO,

ממתי לדבר ולתת לינקים לבטות שונות זה לא חוקי? נכון שאת רוב הדיונים לא צינזרתם או סגרתם אבל יש אחד בחתית העמוד שאני כן ראיתי שננעל בגלל שהמנהל פה חשש שזה גולש לתכנים לא חוקיים. אז לעניות דעתי בטות זה כן חוקי או מקסימום בתחום האפור. מנסיוני האישי הרב בפורומים שונים הייתי ממליץ לאדמינים לנסות ולרסן את השימוש במנעולים ובמחקים, בכלל, לאו דווקא במקרה הנ"ל. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=17667

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. נעלם לי ה-autoplay , והדיסקים לא עולים אוטומטי גם כאשר אני עושה כפתור ימני הוא לא רושם autoplay יש לי XP PRO

19. Started by nehmia,

באמצע משחקים או סתם באי סי הוא פשוט נכבה...

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  20. לא יודע מה לעשות אני לא מצליח לעדכן יש לי עכשיו SP1 וניסיתי גם להתקין SP2 וזה נכשל לי בסוף יש לזה פיתרון למה אני לא מצליח לעדכן עידכונ ים של מיקרוסופט אחרי פירמוט?...

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  21. קודם כול בוקר טוב לכולם , ============== אתחיל בתאור הבעייה , יש לי מערכת בת 2 הרד דיסקים : 1- C: = עליו מותקן WIN XP PRO בעברית 2-D: - עליו מותקן WIN מילניום . אני רוצה שהמערכת תאפשר לי לבחור בעת הפעלת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן כיצד ? ??? ותודה רבה לכול מי שיוכל לעזור לי אם לחיוב או לשלילה .

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  22. Started by TZ,

בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה TZ

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  23. כל כמה שעות קופצת לי הודעה מהסוג הזה , זה נורא מרגיז , במיוחד אם אני באמצע משחק , שזה מחייב אותי לסגור אתה משחק ולהפעילו מחדש... זה איך שהוא קשור באינטרנט , ורק שהאינטרנט מחובר אני מקבל את זה... יש שם כל מיני פירסומים של פורנו וכו'. איך אני חוסם את ההודעות האלו? כי עד ללפני שבוע בערך לא היתי מקבל אותם... כנראה שיניתי משהו , ואין לי מושג מה... אין לי אנטי וירוס או פייר וול.. אני בודק וירוסים פעם בשבוע , ועושה Uninstall זאת ההודעה , בעיגול הירוק. תודה.

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  24. היי חבריה, כפי הכותרת: מחשב עולה לדף "safe mode "ומאתחל מחדש.לא נטען בכל הפרמטרים המופיעים בדף השחור הנ"ל שיש בו את העלאה במצב בטוח. המחשב מגיע לדף הנ"ל חושב עד 30 ושוב מאתחל, מה הבעיה ומה הפתרון? מחשה ,אינטל dq965gf דיסקים sata מערכת הפעלה ווינ אקספי הום תודה אחרי כ20 ניסיונותה המחשב עלה,מוזר לא כן? אני עושה איתחול ושוב חוזרת הבעיה יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by charm,

שלום היום פתאום שמתי לב שבויסטה שבנייד שלי יש בעיה שהוא לא מצליח לעשות עדכונים של מיקרוסופט ראיתי ששלשום היה העדכון האחרון הוא נותן לי את ההודעה שארעה שגיאה מספר 80073712 אך כל ניסיונותיי למצוא פתרון לזה לא עזרו אשמח עם מישהו שמכיר ידע לכוון אותי לפתרון או להגיד מה הפתרון ניסיתי גם בחיבור כבל ישיר (במידה והאלחוטי עושה בעיה) אך לא עזר גם העזרה של ויסטה שתמיד הוא מציע לא עזרה בתודה מראש ארז

• 3 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.