Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אתמול שדרגתי את ה Zenbook UX31 שלי לוינדוס 8. הכל עובד נהדר, אבל משום מה הדרייברים של ה USB שלי לא מזוהים כמו שצריך - מה שגורם לכך שה USB במחשב עכשיו לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר אסוס בכתובת http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#download אבל זה לא עזר וה USB לא עובד עדיין (ההתקנה של הדרייברים הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? זה די מחרפן אותי תודה!
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי וויסטה כבר כמה חודשים וכל דווקא סבבה עם המערכת הזאתי, לא כמו הציפייה, אבל סבבה. בקיצור, ה-HD שלי מחולק ל-50Gb ב-C וב-D 250Gb. בהתחלה הכל עבד טוב, אבל פתאום התחילו "להעלם" לי GB מהכונן של ה-Windows. אני לא יודע לאן או מה קורה - זה פשוט נעלם. אין לי שום הסבר לך, ב-Program Files שזה כל מה שאני נוגע בכונן הזה בכלל יש 10Gb וזהו, אין eMule או משהו עם קבצים זמניים מבחינת תוכנות שיתוף - וזהו, אני לא נוגע שם בכלום. אז 10Gb + התיקייה Win וכמה שהמערכת הפעלה שוקלת וזהו, כמה זה כבר יוצא? ולאט לאט נעלם לי הכל, כבר אין לי מקום לכולם מישהו יודע מה מקור התופעה? אני עכשיו בודק על ה-System Restore אולי זה זה... תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ווינדוס 7 ultimate 64bit , יש לי בעיה כזאתי : בווינדוס XP לדוגמא כשהייתי משחק במשחק כלשהו ובו זמנית אני בוונטרילו הייתי לוחץ על מקש הדיבור ומדבר חופשי בוונטרילו , בווינדוס 7 אם אני נמצא בתוכנה והוונטרילו ממוזער ( או בקיצור לא בראשית המסך ) אז המקש לא נלחץ ואני לא יכול לדבר כשאני לא נמצא בוונטרילו . מישהו יודע אולי איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היכן ב registry אני מוצא את ה key של cd ההתקנה של win-98? כמו כן - מה ה cpu המינימלי הדרוש להתקנת win-98 ? :-*
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows Xp Home Edition מקורי שקבלתי מנטויז'ן שעשיתי את האינטרנט המהיר אז אני יכול להתקין את הערכת שירות הזו בגלל שהמערכת הפעלה מקורית, השאלה האם כדאי להתקין את הערכת שירות הזו, המחשב כרגע טס, כל דבר עולה מהר והכל עובד פיקס בדיוק אין שאני רוצה, אני מפחד להוריד את הערכת שירות הזו והמחשב יתחיל לעשות בעיות ויהיה איטי, מה אתם אומרים? תודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שאבתי אבק מהמחשב ואחריי זה שורת המשימות ותפריט ההתחלה נעלמו וגם בלוח הבקרה האיקון של שורת המשימות לא מגיב מה אפשר לעשות? גם שחזור המערכת לא נותן לשחזר? תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי כרגע 3 דיסקים קשיחים: שניים של SATA: אחד 500GB והשני 80 שניים של IDE: אחד 160GB והשני 80 אני כנראה קונה עוד אחד של SATA 500GB ואני שם אותו במקום ה-80 של הIDE ומעביר אותו לאח שלי. הבעיה היא שהוא מחזיק את המע' הפעלה. אבל אין לי בעיה לוותר על מה שיש בתוך ה80G SATA שיש לי ולהשתמש בו בתור כונן מע' הפעלה. השאלה היא איך אני עושה את זה. עקרונית, אני אמור פשוט להעתיק/להעביר את כל מה שיש בC (הHD שהוא IDE שאני מתכנן להוציא מהמחשב) לF (במקרה שלי ה80G שהוא SATA), ולשנות את האות של הSATA לC, לאחר שכבר נפטרתי מהIDE. איך ניתן לעשות את זה כך שאני יוכל לחזור לעבוד עם המחשב שלי לאחר שהוצאתי את הIDE ללא כל בעייה? תוכנה כלשהי? תודה
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני בד"כ עובד עם חשבון מנהל (Admin), תחת XP ועכשיו אני רוצה לפתוח חשבון חדש מוגבל, מה אני צריך לעשות כדי להעביר אל החשבון החדש את כל ההגדרות שהיו לי בחשבון המנהל (שיהיה הכל אותו הדבר)? תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בחלונות 7 RC גירסה 7100. אני מעוניין ברכישת מערכת חוקית. האם אני צריך לקנות גירסת שדרוג או גירסה מלאה ומה ההבדל בין OEM ל - Retail? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
1. קניתי מחשב נייד שבא עם ווינדוס ויסטה אבל hp עושים מן מחיצת שחזור כזאת ואין לי אותו על דיסק ובגלל זה לא הצלחתי לחלק את הכונן למחיצות אם אני יוריד ויסטה מהאינטנרט וישתמש בקוד שיש במדבקה שלי על המחשב זה עדיין יהיה חוקי יש לי vista home premium ויש אפשרות להשתמש בקוד הזה לגרסת 64 ביט או שיש אפשרות לשדרג תמורת סכום סימלי? 2.מישהו הצליח לפתוח פורטים בויסטה כי בראוטר פתחתי ושהוא שאל אותי אם לפתוח בפייר וול אמרתי להפסיק לחסום אבל עדיין יש לי low id יש עוד משהו שצריך לעשות כדי לפתוח את הפורטים כי במחשב השני עם הxp הם פתוחים יכול להיות שיש בעיה כלשהי עם זה שהוא מחובר אלחוטי?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני לוחץ על המחשב שלי לחצן ימני ואז ל manage ומופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/707/22074323.png זה קורה מאז שהתקנתי כמה עידכונים לווינדוס (7)... משהו מוזר לאללה. פירמטתי, הורדתי עידכונים ושוב זה חזר.... מישהו? תודה, שחר.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
מדוע בעליית וינדוס תהליך explorer לא נטען מיידית, ובמקומו(?) נפתחים 2 תיקיות "סייר" וינדוס?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
יש לי תקלה מעצבנת, כל פעם שאני נכנס לתקייה של סרטים או גורר קובץ מתוך RAR יש לי שגיאה שwindows explorer has stopped working בפירו של הבעיה רשום שזה APPCRASH מישהו מכיר ויודע את הפיתרון...רצוי לציין שזה על שני מחשבים עושה את אותה הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפרסם, פה נראה לי הכי מתאים.... ולנושא: איך/מאיפה אני מוריד/מפעיל פונטים בערבית כדי שאני אוכל לכתוב איתם במחשב? (יעני חוץ מעברית ואנגלית אני רוצה את האפשרות גם לכתוב בערבית...וכן, אני יודע שאני לא אדע מיקום של כל אות במקלדת, אבל עדיין...) תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה מוזרה אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל... נגיד שאני מוריד משחק מהאקספלורר זה גם קורה... הקבצים נפתחים לי בדיילי של 2 שניות.... כאילו יש תגלגלת הזאת שהיא חושבת 2 שניות ואז נפתח הקובץ... ושהמחשב לא עושה כלום אז הוא פותח לי ישר תקובץ.. זה אמור להיות ככה הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום מתכוונת לרכוש נייד של דל (VOSTRO 3300) בחנות מציעים לי כלול במחיר ווינדוס 7 הום בייסיק. לא לגמרי הבנתי מה זה אומר ביחס להום פרימיום. הדבר היחיד שהבנתי הוא שזו מע' זולה שמיועדת למחשבים חלשים יחסית (ואני מקווה ששלי לא מוגדר חלש...) השימושים של המחשב יהיו עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. הקרנת מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. קצת פוטושופ ותוכנות שרטוט. חיבור לרשת ביתית קטנה. אז האם זה יספיק לי או שמומלץ לשדרג למע' יותר יקרה - הום פרימיום או יותר...(ראיתי ביד2 שמוכרים גרסת שדרוג לWindows 7 ultimate 32bit ב-300 ש"ח כולל סיריאל)...
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס XP HOME, ולאחרנה, כשאני לוחץ על Ctrl+Alt+Del, אז במקום שיופיע לי המסך עם כל הלשוניות ונסרגליםף מופיע רק ריבוע לבן פשוט שנראה כך: לאן נעלמו כל הלשוניות והסרגל?!
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש תוכנה לשליטה על תוכנות שנפתחות בהעלאת XP. על חלק אפשר לשלוט בעזרת MSCONFIG, אבל רבות אחרות אני רואה רק בתור פרוצסים שרצים לי על ידי קונטרול אלט דל. למשל תוכנות עזר של סוני אריקסון או דיסק קיפר. אני הרי יכול להפעיל פעם בשבוע, אני לא צריך שתגנוב לי משאבים כל הזמן. אז מה התוכנה החינמית שתאפשר שליטה ישירה על כל אלו ולא דרך כניסה קבועה לרג'יסטרי? בברכה קומפ13
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
קודם כול בוקר טוב לכולם , ============== אתחיל בתאור הבעייה , יש לי מערכת בת 2 הרד דיסקים : 1- C: = עליו מותקן WIN XP PRO בעברית 2-D: - עליו מותקן WIN מילניום . אני רוצה שהמערכת תאפשר לי לבחור בעת הפעלת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן כיצד ? ??? ותודה רבה לכול מי שיוכל לעזור לי אם לחיוב או לשלילה .
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את הMY COMPUTER ולוחץ מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים, הEXPLORER פשוט נתקע פתחתי את הTASK MANAGER וזיהיתי משהו בשם DRWSTN32.EXE שאני חושד שגורם לזה..אבל חיפשתי אותה והיא ממוקמת בSYSTEM 32 אז אני לא בטוח :s05: מה דעתכם? נ.ב. - גם כמה פעמים נתקע לי הWINAMP לאיזה כמה שניות והמשיך..משהו פה לא תקין הרצתי סריקה של MICROSOFT ANTI SPYWARE ורק MESSENGER PLUS נמצא
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
איך שולטים על מה שיופיע בתפריט הזה? משום מה נעלמה לי האפשרות ליצירת קובץ טקסט חדש.
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כשאני מנסה לגלוש במחשב מיד כשעולה האינטרנט מופיע הודעה אינטרנט ביצע פעולה לא חוקית ויסגר. פירמטתי את המחשב מחדש וזה שוב מופיע אותה הודעה מה זה יכול להיות? :'( מחשב פנטיום 3 500 זיכרון 512 אחד של קינגסטון חדש ושני של jt ram ניסיתי רק עם זיכרון אחד לא עזר. זה פתאום הופיע אולי זה בעית חומרה?
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
טוב אז ככה הווינדווס מנסה לעלות ואז מעלה את ההודעה הבאה: , עכשיו הוא אורמ שם אולי שיש בעייה עם לחצן ההפעלה אז ניתקתי את החיבור שלו וחיברתי רק את החיבור של לחצן ההדלקה והכיבוי ללוח האם ואם לוחצים עליו חצי לחיצה הוא מעמם את המסך ורק לחיצה ממשים מכבה לא יודע אם זה קשור אבל בעיקרון הוא עובד מכבה ומדליק אין בעייה. עוד דבר הוא שאני מכניס לו דיסק של ווינדוס ומגדיר לו לעלות איתו הוא מזהה אותו ואז שהוא אומר כאילו תלחץ על לחצן מסויים (וככה זה אמור להיות זה רגיל) ואז המחשב ייעלה עם הדיסק אז הוא עושה כמה נקודות ואז נתקע ולא ממשיך.?!כלומר לא מעלה גם התקנה של ווינדווס! כמו כן ניסיתי להפעיל ע"י כל האפשרויות שנתונות לי שם כלומר windows normal וכל אלה לא עוזר! מה זו הבעייה הזו ? ת…
-
- 11 תגובות
- 934 צפיות
-
-