עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gif,

היי,נכון כשלוחצים התחל=>הפעלה=>msconfig=>ושם יש אפשרות להוריד שירותים שעולים עם המחשב נכון?יופי! אז אני הורדתי את מה שאני לא רוצה שיעלה לי עם המחשב ואחרי שאני עשיתי ריסטארט למחשב שלי הכול חזר לקדמותו...כאילו לא ביטלתי כלום... מה הפטרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by bennunz,

למישהו יש את האתר שאני מכניס בו את ה divice id ... והוא מביא לי את הדרייברים עם קישור להורדה לדוגמאHDAUDIO\FUNC_01&VEN_10DE&DEV_0014&SUBSYS_10DE0101&REV_1001\5&277076E3&0&0101 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן הייתי רוצה לדעת מה היא הדרך הכי מהירה להעביר נתונים בין מחשב נייד למחשב נייח ששניהם עובדים עם חלונות 7 ? כיצד פיזית אני יכול להעביר את הנתונים שיהיה הכי מהר . תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by ran1809,

יש לי ווינדווס vista home premium בעברית ואני רוצה להפוך אותו לאנגלית. האם יש אפשרות כזו? תודה רן

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם בקשר users ב-winxp כול פעם שאני מעלה את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על היוזר שלי או כול פעם שאני לא נוגע בעכבר אז הוא כאילו log off ליוזר שלי מזה איך אני גורם לדבר הזה לא לעבוד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בעבר השתמשתי בתוכנת זיהוי הדיבור של Vista והיא איפשרה מעט יותר דברים מזו שב-XP. יש אפשרות להתקין את תוכנת זיהוי הדיבור שיש ב-Vista על Windows XP SP2?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Windows XP PRO (@NTFS) הבעיה היא כזו, ישנה תיקית ה my ducoments שהוגדרה כ Private. הייתה בעיה עם הווינדוס ונדרשה התקנה מחדש של הווינדוס (שנעשתה ללא פירמוט). עכשיו, אין אפשרות להיכנס לתוך התיקיה - זה כותב Access Denied. למישהו יש פיתרון? :-\ תודה... ד"א - המערכת היא לא שלי, היא של חבר.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  8. אפשרי להתקין win 7 עם diskonkey ? פשוט עושה ההעתק-הדבק ל diskonkey ? ואיזה אפשרות בביוס אני מגדיר לו שיעלה?

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by Sp_RuS,

שלום. יש לי וינדוס XP באנגלית, יש לי שם את הדברים שלי. ההורים שלי החליטו שהם רוצים ללמוד להשתמש במחשב, אבל הם צריכים את הוינדוס ברוסית (XP) . אז השאלה שלי, להתקין וינדוס נוסף כמערכת הפעלה נוספת ברוסית? :s05: או לפתוח להם משתמש בוינדוס הנוכחי? אם אני יפתח להם משתמש, אני אוכל להגדיר אותו את כול כולו להיות ברוסית? ??? אם אני אתקין מערכת הפעלה נוספת, מקום יש לי, אבל המערכות הפעלה לא יתנגשו? כל המערכות המדוברות הן XP.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by schumih,

אהלן התקנתי XP PRO במחשב חדש שקיבלתי, והעברתי שירים מהמחשב הישן. בכל השירים - האותיות מהופכות לגמרי. הווינדוס באנגלית ... מה אפשר לעשות בשביל שזה לא יהיה הפוך? בנוסף, באפשרויות שפה אין לי אפשרות לבחור שפת הקלדה עברית - מה עושים בשביל שכן תהיה אפשרות כזו? תודה !

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. זה מה שכתבתי בקובץ boot.ini שנמצא אצלי בתקייה C:\WINNT\ (אני משתמש בוינדוס 2000 פרו) [boot loader] default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect ועדיין אני רואה ברשימה של ההפעה את וינדוס אקס פי.. אני חושב שהבעיה נובעת מה- msconfig שבו כתובות שתי מערכות הפעלה, אבל שם אין אפשרות לערוך את זה. איך אני מסדר את זה ככה שהוינדוס 2000 ישר יעלה בלי המסך בחירה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by X-Gamer,

התקנתי XP חדש בלי לפרמט את הכונן ושאני מדליק את המחשב יש לי שתי XP ברשימה איך אפשר למחוק אחד מהם ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by idanarieli,

אני מחפש פקודה שתשנה לי את התקן השמע בברירת מחדל, יש לי אוזניות ורמקולים מחוברים ואני רוצה שמתי שאני אריץ את הפקודה זה יחליף בינהם מקווה שהבנתם אם זה יותר מתאים לפורום אחר אשמח אם תעבירו אם אין את זה כפקודה אבל זה אפשרי בדרך אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, עידן עריכה: פרט חשוב: יש לי WINDOWS 7 ultimate

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iliahrom,

אממ שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול!מקסימום מנהלים תנעלו\תעבירו אותי למקום הנכון! קיצר אני רוצה ליצרוב וינדוס על דיסק!עכשיו יש לי קובץ ISO של הוינדוס שאותו בטוח צריך ליצרוב! ויש איתו על שני קבצים אחד בסיומת MD5 והשני בסיומת SFV! עכשיו מה אני עושה עם שני הקבצים האלו!?מה המטרה שלהם בכלל!?אני יודע שMD5 מהווה איזשהו קובץ החתמה! אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות אני אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by etay34,

שלום יש לי במחשב הנייד וינדוס 7. רציתי לדעת איך אני מבטל את מסך הכניסה שבו הוא מבקש שם משתמש וסיסמא אין לי סיסמא ולכן שאני לוחץ ENTER אז הוא נכנס תודה

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. ברשותי מע' הפעלה winxp_sp2 . במחשב מותקן צורב DVD . ???עד היום כאשר הכנסתי דיסק- הופיע תפריט ה- autoplay שאיפשר לי בחירה של סוג ההפעלה של התקליטור. מאז כשבוע התפריט אינו עולה וכדי לזהות את קבצי המחשב עלי לעבור דרך "המחשב שלי" ולפתוח את כונן ה-DVD כדי לראות את תוכנו. מה קרה וכיצד ניתן לתקן תקלה זו? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by tzviran,

מישהו יודע בוודאות למה משמשת תיקיית [glow=blue, 2, 300]prefetch[/glow] שנמצאת בווינXP ? והאם אפשר למחוק את הקבצים בה? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by NiMo1771,

שמתי לב שבמנהל המשימות יש הרבה תהליכים ברקע איזה מהם אפשר לסגור? http://imageshack.us/f/17/89883450.png/ (מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Frequency,

מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  20. היי. עשיתי format לפני התקנת windows7 (בהתקנה עצמה), והבנתי שזה format מהיר. חשבתי שגיביתי את כל הקבצים, אבל כמו שזה תמיד קורה לי, שכחתי לגבות מספר קבצים. האם אחרי הפורמאט והתקנה של windows7 מחדש, אפשרי לשחזר את הקבצים שנמחקו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי לכולם. יש לי דיסק מקורי לחלוטין של XP (כן אני מאלו שממש קנו אותו) ולצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב, שתי שאלות לי בבקשה. 1. המדבקה עם המספר בסידורי נעלמה לי, יש דרך למצוא מיתוך הדיסק (שוב מקורי לחלוטין) את המספר הסידורי שלו ? 2. איך אני יכול לפרמט את הכונן עליו נמצאת מערכת ההפעלה ? תודה מראש. תומר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שאני גולש באתר מסויים ובמקביל בצאט שאני מקבל הודעה בצאט היא בצבע כתום למטה איך משנים לצבע אחר ? לא רק צאט כל דבר שקופץ ברקע אפילו פרסומת אני רואה את הלשונית למטה בצבע כתום

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני רוצה להגיע לסטטוס של החיבור..לחיצה על הLAC (בצורת 2 המחשבים) לא פותחת את הסטטוססס מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by DeaglinG,

hi, i have some files and folders in my comp i want to delete and i just wanna make sure its ok the first ones are called like long names and numbers like "d0be9c93011bc1b505" and are probably related to windows update... like a temp folder... i see SP2 folder in it... and i dont want SP2... it has another file called update in it... so is it ok to delete it if i dont want SP2? also a folder called temp, which must be a temp folder proabaly winupdate too. WUTEMP folder too... another folder is the "Movie Maker" folder and "MSN" folder in Programfiles. im not using them so is it ok to delete? it is telling me that if i delete it some things may not work. also the Messenge…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by cupidil,

שלום, היום כמה שעות לאחר שהתקנתי את השידרוג ל IE 8, המחשב שלי השתגע ובזמן העליה נתן הודעות על העיות אתחול בקבצי מערכת שונים. גם ב SAFE MODE. בעזרת תקליטור ההתקנה ביצעתי תיקון להתקנה הקיימת. הבעיה היא שאחרי שהמחשב מבצע REBOOT אני מקבל מסך שחור ורק הסמן פעיל. כאילו שההתקנה לא מסתיימת. ביצעתי את זה פעמיים וקיבלתי אותה תוצאה. יש למישהו רעיון? האם אני חייבת להתקין מחדש את מערכת ההפעלה??? האם זה יגרום למחיקת כל המסמכים שלי שנמצאים בכונן C ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.