עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. צריך 2 מדריכים בבקשה ככה לפרמט עם הדיסק של הWINDOWS שמפרמטים את כול המחשב אני יודע אני צריך עזרה למצבים הבאים יש לי מחשב עם כונן C ו D וWINDOWS מותקן ב כונן C 1}אני רוצה לדעת איך אני מפרמט רק את כונן D 2} איך אני מפרמט רק את C מתקין שוב WINDOWS ב C ו D נשאר עם כול הדברים שעליו תודה מאור

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by cganir,

שלום לכולם ! שוב... מי פה משתמש ב XP ? מי משתמש ב XP ובפיירוול ? במה אתם משתמשים ? אם מישהו מכם משתמש ב XP וב Zonealarm, אולי נתקלתם בתופעה מוזרה - לאחר התנתקות מהרשת, לא ניתן לחזור ולהתחבר. החייגן מחייג, מתחבר , אולם כתובת ה IP אינה משתנה, ולא ניתן לקבל כלום מהרשת - רק לאחר אתחול הכל מסתדר. שיתקתי את ה ZoneAlarm, והבעיה נעלמה כלא היתה. כעת אני משתמש בפיירוול של נורטון, אבל הוא כבד מדי. רעיונות ? הצעות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Gliding,

היי, אני יודע שדיין לא יצאה מערכת ייעודית ל-64, אך איזו מערכת תמליצו להשתמש...XP או 2000? ולמה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by e.t,

חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by sir f,

בגלל סיבה לא ברורה הvnc server לא עולה לי בstartup. בmsconfig הוא בכלל לא מופיע. איך אני יכול לגרום באופן עצמאי לקובץ לעלות בstartup?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by the_lighting,

יש לי תקלה מעצבנת, כל פעם שאני נכנס לתקייה של סרטים או גורר קובץ מתוך RAR יש לי שגיאה שwindows explorer has stopped working בפירו של הבעיה רשום שזה APPCRASH מישהו מכיר ויודע את הפיתרון...רצוי לציין שזה על שני מחשבים עושה את אותה הבעיה.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by idani1983,

שלום, יש לי בעיה ב WIN 7 64BIT , בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל BSOD בגלל הקובץ nvlddmkm.sys. אחרי שהמחשב מתחיל מהתחלה הווינדוס עולה כרגיל. הפכתי את גוגל בניסיון למצוא פתרון וראיתי שיש עוד אנשים עם הבעיה הזאת אך ללא פתרון. מה אני יכול לעשות? תודה,

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. טוב אז הסיפור הולך ככה: רכשתי עוד 2 ג'יגה זכרון כך שכרגע יש לי 4 גיגה סה"כ מסוג kingston hyperx 800. בעבר היה לי ויסטה 32 ביט, אך לאחר קריאה בפורום הבנתי שצריך ויסטה 64 כדי שכל הזכרון יזוהה ולכן התקנתי (לאחר פירמוט) את הויסטה 64. אך להפתעתי מערכת ההפעלה וגם הביוס מזהים רק 3 ג'יגה זכרון, בעוד CPUz מזהה את כל ה-4. יש לי לוח אם Asus P5B plus vista edition. אשמח לעזרה בנושא.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Do As Infinity,

שלום, יש לי בעיה קטנה ב-IE, כל הפונטים גדלו לי פתאום. הדסקטופ שלי על רזולוציה של 1024x768. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  10. שלום יש לי גירסא אירגונית של XP PRO אם SP2 הבעיה היא שכל מחשב חדש אני מבזבז המון זמן על התקנה של SP3 האם יש דרך ליצור דיסק חדש של XP שישלב בתוכו את SP3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  11. אם אני לא טועה ניתן להעלות HD חיצוני כמקור boot למחשב... 1. האם ניתן לעבוד עם מ"ה win xp home על מספר מחשבים עם מפרטים שונים (מחשב נייח ונייד)? 2. אם ניתן אז, עם איזה מערכות הפעלה עוד (מסדרות windows) ניתן לעשות זאת? 3. האם צפויות בעיות? 4. האם ניתן לנטרל את זיהוי (התקנה או גישה) לHD שמותקן במחשבים במקור? (שמ"ה החיצונית לא תראה אותו - ואני מעדיף לא דרך לשנות דברים דרך הביוס) עוד שתי שאלות (שאולי כבר לא קשורות למ"ה אבל windows באותו הקשר - אם לא תרצו אני אפתח עליהן נושא חדש בפורום בנושא אחר) 5. פעם שמעתי על בעיות של מהירות ויציבות של שימוש ב HD דרך USB, זה נכון? עד כמה ואיך זה ישפיע על שימוש הנ"ל? 6. איך אני מוודא שה-HD החיצוני שמשמש כמ"ה לBOOT יעבוד על USB2 (הכבל תומך)? …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by gimdy,

ההודעה מוםיעה לי כאשר אני מאתח את המחשב . המחשב חדש ואין לי מושג איך זה מופיע. תוכן ההודעה " אתחול קובץ DLL נכשל. אתחול היישום נכשל מאחר ותחנת החלון כבתה" תכותרת חלון הודעת השגיאה רשום dwwin.exe מה הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הכל עבד בסדר גמור, עכשיו אני בא להדליק הוא עולה יש ת'לוגו והכל ואז כשהוא גומר לטעון הוא פשוט עושה לעצמו ריסטארט. ניסיתי לעשות last known configaration that worked ולא השתנה שום דבר,ניסיתי בסייפ מוד להכנס גם לא השתנה שום דבר. אני לא רוצה לעשות repair לפני שאני מתייעץ כאן מה הגורם לבעייה ומה לעשות,כי לפעמים הrepair לא עובד. כנ"ל לגבי פירמוט+פירמטתי השבוע לא רוצה עוד פעם. יכול ליהיות שאני רק צריך לתת לו להתקרר ו"לנוח" קצת כי עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה שכיביתי אותו יכול להיות שההארד דיסק חם מדי או משהו כזה... xp pro sp1 מותקן כרגע. תענו מהר בבקשה! אייל.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Rafi921,

יש לי במחשב מספר דיסקים קשיחים על דיסק קשיח © מותקנת מערכת ההפעלה שאני מנסה ליצור "יצירת תמונת מערכת" הוא לא מזהה את כל הכוננים (כוננים פנימיים מחוברים דרך SATA - כולם מזוהים ועובדים כמו שצריך ב- windows) איך אני גורם שב"גיבוי ושחזור" הוא יציג את כל הכוננים במחשב? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Okopel,

שלום לכולם! הטכנאי שלנו (שלי...) עושה פרמוט מיוחד שלוקח לו מספר דקות בלבד! לפי מה שהבנתי, בפעם הראשונה שהגעתי אליו הוא עשה פרמוט מלא, עשה "תמונה" לכונן (לפי הבנתי, שמר את כל קבצי המערכת בקובץ גיבוי) וכל פעם שיש וירוס, הוא שם את הקבצים מהתמונה במקום קבצי המערכת הנגועים וכך נמחק הוירוס וזה כמו פרמוט. רציתי לשאול איך עושים את זה... אשמח אפילו למידע כללי ואני כבר אחפש יותר מידע. תודה!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  16. Started by assafcohen1,

שבתי לי מ 28 יום בבסיס בחור בשטחים ליד ירושליים למחשב בבית ושמתי לב שכאשר אני נכנס לתיקיות שבהן נמצאים סרטים או קבצי וידאו כלשיהם הוינדוס קוקס ומוביל אותי לתיבת ה Send report או Dont send המוכרת שכל לחיצה עליה תוביל לאיפוס והפעלת ה explorer.exe מחדש :\ יש להוסיף ןלציין שזה קורה רק כאשר הסרטים נמצאים במצב של "תמונות ממוזערות" אם הם ב ICON או רשימה הדבר לא קורה :\ אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי להתקין מחדש גם את ה Winamp קודדקים למינהם וכלום לא עובד :\ Help...

17. Started by elyfox2000,

הרכבתי היום מחשב חדש מובוסס AMD PHENOM 9950 מפרט: לוח אם :gigabyte ga-ma790fx-ds5 מעבד:amd phenom 9950 זיכרון:g.skill 4gb 1066 cl5 ddr2 כרטיס מסך:gigabyte gtx260 ספק כוח:zalman 1000w דיסק קשיח:320gb western digital הבעיה היא כך שאני פירמטטי את הדיסק קשיח ולאחר מכן ניסתי להתקין win vista ultimate 32bit הבעיה שברגע שהוא להתקנה הוא עושה את המחשב מהתחלה ורושם לי BOOTMGR is missing מה אני עושה בנידון. : ???

18. יש לי את WINXP SP2 HEB אני לא מצליח להפוך את ההתקנה הזאת להתקנה אוטומטית (UNATENDED) (אם במקרה אתם לא יודעים מה זה אז התקנה אוטומטית זאת התקנה ללא צורך לגעת במחשב. נעשה קובץ תשובות אוטומטית כך שבמהלך ההתקנה אין צורך לרשום שם מחשב, מספר סריאלי וכל השאר) אני חייב שההתקנה תהיה אוטומטית אחרת אין לי צורך בווינדוס הזה. צרבתי כבר 4 דיסקים, כל פעם בצורה אחרת, פעם עם תוכנה בשם NLITE שמבצעת את התשובות. ופעם באופן ידני על ידי יצירת קובץ תשובות WINNT.SIF והוספתו לספרייה I386 בדיסק. אבל הדבר היחיד שאני רואה כל פעם בהתקנה זה שיש את התשובות אבל בכל זאת הם לא אוטומטיות וההתקנה מחכה שאני אלחץ כל פעם על NEXT. כשאני מבצע את הפעולות האלה על גרסאות אנגלית של WINDOWS הם כ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי XP PRO + SP2 המשתמש שלי מוגדר כאדמיניסטריטור והוא המשתמש היחיד שקיים, פתאום אתמול בערב הוגבלה לי הגישה ל task manager ו- regestry. אני מקבל הודעה הבאה: task manager has been disabled by your adninistrator ו- registry has been disabled by your adninistrator כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם ( ctrl+alt+delete or regedit ) מקש ימני על סרגל הקלים מציג את הקיצור ל task manager באפור. בדקתי את הגדרות המשתמש, אני עדיין מוגדר כאדמיניסטריטור, יצרתי חשבון נוסף ושם הכל תקין, ניסיתי להגביל את החשבון שלי ואז להחזיר אותו לאדמיניסטריטור, לא עזר, ניסיתי לחזור לנקודת שחזור מוקדמת יותר, ניסיתי לבצע סריקת וירוסים ואדוויר לא עזר ( מותקן אצלי Avg internet security ו Avg antispyware מצאתי את …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by longhorn,

איך משנים את גודל הסמלים על DESKTOP? היתי רוצה להקטין אותם האם זה אפשרי בלי שינוי הרזולוציה?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by lumi,

ברשותי WIN XP HOME עקב שגיאות רבות שקיבלתי בהפעלת רכיבי וינדוס כמו אקספלורר ומדיה פלייר הייתי צריך לבצע התקנה מחדש, במקום למחוק את כל תכולת הדיסק ביצעתי שידרוג (התקנה על התקנה) הבעיה שההתקנה רצה כבר 3 שעות!!! פעם שעברה שפרמטתי לקח בערך 30 - 50 דקות. היא כאילו נתקעת בהתקנת הדרייברים אבל לאחר הרבה זמן היא עוברת להתקנת רשת. אם אני מבצע ריסט או כיבוי מחשב, כשהוינדוס עולה הוא מתחיל שוב את ההתקנה ואין לי אפשרות לבטל אותה. ממה נגרמת הבעיה? איך אפשר לבטל את ההתקנה? יש לציין שעל המחשב יש לי חומר רב. השגיאות החלו לי לאחר שהסרתי את הנוטון אנטי וירוס 2005 שהפריע לרשת שלי, לא היה לי אפשרות לבצע שיחזור מערכת כי זה פגם בזה וגם באפדייט של וינדוס.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  22. יש לו וינדוס באנגלית איך עשוים תמיכה בעברית? :s05:

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

While i am stray in the Xp, play NFSU2 and just playing music, ICQ etc, the Xp suddenly making restart with no resson? What can be the problem ? *The temps around 40-50 Thanx!

• 9 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.