עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ALE-XtaZi,

אני מתכוון למסנג'ר שבא עם הוינדוס XP

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by coben,

איך אפשר להעביר את קבצי ה BOOT למחיצה של ה WIN7 ? הם כרגע על המחיצה של הXP ואני רוצה למחוק את המחיצה הזו.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  3. ה אני מאוד מאוכזב בהתוכנה ולא ניתן למצוא אקטיבציה אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי האם לעשות פירמוט והתקנה מחדש או uninstall תודה רבה אדם

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. WINDOWS XP נתקע אחרי פתיחת הארד דיסק בחלון אקספלורר. דבר זה קורה בשני הארד דיסקים שונים בעוד שבשלישי זה לא קורה. אציין כי לכל שימוש אחר דרך תוכנות (שימוש / התקנה / הסרה / העתקת קבצים) ההארד דיסקים הנ"ל עובדים ללא בעיות - כמו כן נבדקו בSISOFT SANDRA ולא צוינה בעיה. הבעיה מתרחשת אחרי פתיחת הארד דיסק באקספלורר כאשר לא נעשית כל פעולה נוספת למשך מספר שניות. ה XP נתקע לחלוטין עד ביצוע END PROCESS לNON RESPONDING (הארד דיסק / תיקייה פתוחה) - או אז נעלם כל הדסקטופ ועולה מיד מחדש. אציין כי תוכנות שברקע ממשיכות לעבוד ללא בעיות. מישהו מזהה מה זה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  5. מה הפקודה שצריך להקליד בהפעלה(בהתחל) כדי להיכנס לרגיסטרי(עורך הרישום)?? שכחתי אותה......איזה מעפן אני....חחחח ;D ;D ד"א היה בזומביט (באיזה פרק לפני שבוע שבועיים)דרך להוריד תהודעה המעצבנת הזאת של המסנגר סרביס דרך הרגיסטרי אולי מישהו זוכר כדי שתגידו לי כי זה ממש נמאס!Q!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by jhony,

שלום ,אני רוצה ליצור שיתוף ברשת מקומית שאליה אני מחובר עם windows xp אך אין לי אפשרות ליצור סיסמה איך אני יוצר סיסמה לכל ספריה משותפת וכנל לגבי סיסמה למחשב עצמו ברשת בבקשה תעזרו תודה... :-[

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  7. שלום, לפני מספר ימים התקנתי משחק,לאחר ההתקנה הנורטון זיהה וירוס טרויאן אז עשיתי סקאן והנורטון מצא וירוס אבל לא הצליח למחוק אותו! יש לכם הצעה איך למחוק אותו? תודה רבה רבה רבה מראש! נ.ב ניסיתי גם להוריד את הוירוס "במצב בטוח". וגם ניסיתי להסיר אותו ידענית. תודה.... :pissed:

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by zolder,

הייתה לי בבית הפסקת חשמל בזמן שהמחשב שלי עבד ועכשיו הוא עולה לי כרגיל אבל לא נפתחים לי חלונות של הווינדוס,אני בדסקטופ ושאני לוחץ START זה עולה (אם כי לא מייד) אבל My Computer למשל לא מגיב. לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ספק של TT 480W. יכול ליות שהלך לי משהו או שזה זמני בגלל המכת מתח. נ.ב משהו דומה כבר קרה לי פעם אבל אז המחשב חזר לעצמו לאחר כמה דק' ועכשיו זה נמשך כבר יותר משעה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by menibi,

אני כל הזמן מקבל את השגיאה הזאת (יש לי xp ) וכשאני לוחץ על DEBODING הוא רושם לי משהוא על SCRIPT כפי שאתם מבינים אני לא מבין גדול אשמח לקבל עזרה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by יהונתן,

היי, יש לי בעיה מוזרה...בכלים\אפשרויות תיקייה\תצוגה...אין לי אופציה לראות קבצים מוסתרים...יש סימון על "הסתר קבצים ותיקיות מוסתרות"...ואין אופציה להסיר את הסימון...יש למישהו מושג מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ari,

המחשב קופא באיתחול (דווקא בווינדוס 98) כשמופיע על המסך הלוגו של חלונות ובתחתית המסך יש את השורה "שרצה" אולם כשאני עושה ריסט ואני בוחר step by step (בתפריט של מצב בטוח) המחשב עולה קפיאה זו מתרחשת לאחר כיבוי ממושך של המחשב אפילו 10 דקות יש לציין שזה לא קורה באקס פי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by nigger84,

שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר לויסטה. התקנתי לפני כחודש במקביל ל- xp כדי לבחון האם היא שווה משהו. סה"כ נראה בסדר, אבל מה שעיצבן אותי, חלק גדול מה- control panel בנוי כאילו לילדים. לדוגמא ה- Personalization או Network and Sharing Center. כל הקינפוגים המעניינים מתחבאים שם מתחת לתפריט ה- "יפה" השאלה שלי, האם אפשר להחזיר את המצב לכמו שהיה ב- xp או שככה נצטרך לחיות?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by omerz90,

שלום, אני הולך לקבל מחשב ביום ראשון והנה המפרט: ועכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה ויסטה עדיף לי ויסטה 32 ביט או ויסטה 64 ביט, איזה ויסטה תנוצל יותר טוב? איזה ויסטה תיתן לי ביצועים יותר טובים? והאם ההתקנה של ויסטה 64 ביט היא כמו ההתקנה של ויסטה 32 ביט?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by XpdX,

וניסיתי לפתור אותה לפי המדריך הבא http://www.ben-shushan.net/fix_hal_problem_via_recovery.htm הבעיה היא שהמסך שמופיע לי אחרי שהוא מזהה את הדיסק הוא לא התפריט שבו אני יכול לבחור ב Repair אלא הוא טוען קבצים ונעצר כשהוא כותב לדוגמא: file.sys corrupted ואז צריך לאתחל שוב את המחשב.. יותר מאשמח אם מישהו שיכול לנסות לעזור לי יוסיף אותי למסנג'ר הכתובת שלי היא royi_hirsh@walla.co.il תודה מראש! וחג שמח לכולם..

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  16. אני לא כל כך מבין בהבדלים בין בוט לפירמוט וכל הבלאגן שיש בוינדוס אז אני מבקש סליחה מראש אם עברתי על חוק מסויים של הפורום. יש לי בעיה. מדי פעם אני צריך לעשות פירמוט למחשב (מכל מני סיבות) ושמעתי שיש אפשרות להתקין את הוינדוס על מחיצה ניפרדת, להכין לו דיסק גיבוי כלשהו עם כל הקבצים , ואז במידה ורוצים לפרמט פשוט מוחקים את הקבצים של הוינדוס ומעתיקים את הגיבוי... הגיוני? או שלא הבנתי נכון ומתכוונים ללעשות דיסק בוט? וחוצמזה מה זה בוט בכלל?? זה שוב התקנה של וינדוס או מה??? תודה.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by GRiM,

אתמול הופיע לי בועה בשורת המשימות ובה היה כתוב שיש לי קובץ פגום ולכן יש לעשות CHKDSK. היום הפעלתי את המחשב, נעשה CHKDSK אוטומטית וכשה-Windows עלה, הוא עלה כמו חדש אחרי ההתקנה (הקבצים לא נמחקו מה-HD). מאוד התבאסתי כי כל ההגדרות והעוגיות נמחקו, אבל כשנכנסתי ל-Documents and Settings, הופתעתי לגלות שפשוט מאוד נוצר לי משתמש חדש (מיכאל.FREAK-COMPUTER) והמשתמש הקודם עדיין קיים (מיכאל)! מישהו אולי יודע איך אני מחזיר את המשתמש הקודם עם כל הגדרותיו ועוגיותיו?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. לאחרונה יש לי תופעה שאני פותח מסמכי טקסט הכונן דיסקטים מתחיל להרעיש ולהשתגע, שמעתי פעם על וירוס כזה אך סריקות עם נורטון 2005 לא מצאו כלום. איך אני עולה על הבעיה?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by DUDEnamE,

כשאני עושה בוט לXP לוקח לו פשוט 20 דקות להגיע לדקסטופ הוא עושה לואדינג כלכלך הרבה זמן להגיע שזה מעצבן עשיתי CHKDSK /r/p לא עזר עשיתי איחוי קבצים לא עזר אין וירוסים/תוכנות ריגול נראה כאילו יש קבצים שנדפקו או משו כזה? יש למישהו מושג ?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. היי, יש לי הצעה ממש ממש טובה שאני פשוט חייב שתהיה ב windows, איך אני יכול ליצור קשר עם מיקרוסופט כדי לגרום להם לחשוב על זה?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  21. במיקרוסופט דיברו על כך שחלונות 10 עשויה להיות הגירסה האחרונה של המערכת כפי שאנו מכירים אותה, אך בפועל נראה כי הם מתכוננים לתחזק ולתמוך אותה בדיוק כפי שעשו לכל הגירסאות שהגיעו לפניה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תקבל-תמיכה-רשמית-למשך-עשור-לפח/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. לוח האם במחשב שלי הוא asrock H71M-DGS. באתר הדרייברים האחרונים הם לווינדאוס 8.1 בלבד. יש צפי כלשהו לשחרור דרייברים לווינדאוס חדש, או שלא כל הרכיבים זוכים להתאמה? יותר נכוטן לשאול, יש סיכוי שעם הלוח הנוכחי לא אוכל להתקין כלל ווינדאוס 10? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. קודם כל, רץ מהר מאוד עם 4 ג'יגה שיש לי. מאוד יפה וכייפית. הבעיות: אין דרייבר למצלמת רשת שלי(לא נורא) אין תמיכה לצ'טים שעובדים עם המנוע של הבלוג טיוי בתפוז כמו הבלוג טיוי והצ'ט המתקדם בנענע ובתפוז(נוראי!!). מספר תוכנות מותקנות אך בהמשך יש תקלות לדוגמה: XsoftSpy קורס לאחר העדכון הראשון של הdata base. יש פיתרון לנושא הצ'טים?? הוא כותב שהוא לא מצליח להתקין בתקיית הProgramfiles למה הוא לא מנסה להתקין את תוכנת הצ'ט הx86Programfiles?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by zurkin1232,

יש לי מחשב ישן עם כונן ישן שמקפיץ מסכים כחולים חדשים מידי פעם אני מקבל ריסט למחשב, וב-Event Log רשום: AMLI: ACPI BIOS is attempting to write to an illegal IO port address (0x4d1), which lies in the 0x4d0 - 0x4d1 protected address range. This could lead to system instability. Please contact your system vendor for technical assistance. לדעתי זה הכונן הקשיח (מדובר בכונן ישן). השאלה שלי היא האם ואיך ניתן לכבות את אופציית ה-ACPI. חיפשתי דברים קשורים בביוס ולא מצאתי. כנ"ל לגבי הגדרות של מע' ההפעלה. ניסיתי למחוק את דרייברי ה-ACPI ב-Device Manager אבל זה לא עזר (הם פשוט חוזרים).

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Stura,

שלום! יש לי ויסטה 64 וכאשר הייתי לוחץ על מצב שינה הוא היא מתכבה ונדלק אחרי דקה. נסיתי למצוא פיתרון ביטלתי לכל ההתקנים את האופציה להעיר את המחשב וזה לא עזר. הרצתי פקודה דרך ה CMD משהו כמו הייברנייט און ומאז כל פעם שאני לוחץ עלל מצב שינה הוא יוצא למסך הנעילה ובכלל לא הולך לישון.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.