עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yoni321,

טוב אז ככה אנשים אני משתמש ב WINDOWS XP SP2 ובטח שרובכם אם לא כולכם מכיר את הדבר שנקרא השלמה אוטמטית למשל אני הולך לgoogle ומקליד משהו ולוחץ אנטר לאחר מכן זה נשמר ואני רק צריך ללחוץ על האות שזה מתחיל וזה מעלה ישירות. מה שבעצם אני שואל זה איך אני מוחק את כל מה שהקלדתי שזה לא ישלים לי מה שרשמתי בעבר ואם אי אפשר אז איך אני מבטל את ההשלמה הזו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דלוק ואז כניסיתי להדליק אותו מחדש הווינדוס לא עלה [XP] הוא היה טוען כשנייה ואז היה מופיע מסך כחול ו...ריסט. הכנסתי את הדיסק של ווינדוס כדי לעשות REPAIR אבל אז ראיתי שהדיסק קשיח שלי ריק! אז התקנתי ווינדוס וכו'. עכשיו הבעיה המעצבנת היא כאשר אני מדליק את המחשב מופיעים לי שתי ווינדוסים לבחירה אחד הישן [שאם אני לוחץ עליו זה נכנס לי למסך שחור שכתוב בו משהו על זה שהווינדוס הרוס] ואת הווינדוס המקורי... איך אני מעיף את המסך הזה? או לחלופין מסיר לגמרי את הווינדוס [את אתמה שנשאר ממנו] הישן???

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by YRP99,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS + מסך 22" סאמסונג 226bw עם מערכת הפעלה ויסטה עכשיו הרזולוציה כרגע עומדת על המקסימום 1680x1050 יש אפשרות להגדיל אותה עוד? או לפחות להקטין את הגודל של האייקונים, כי הכל עדיין גדול לי מידי תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה שהמחשב פשוט כל הזמן נופל... הייתה לי ויסטה מותקנת בנחת ובשלווה []במשך חודשיים בערך ואתמול בערב זה עשה לי בעיות... כל פעם שהמחשב עלה הוא עשה לי "סייר ווינדוס קרס לחץ כאן לפהעלה מחדש" ושוב ושוב ושוב גם בSAFEMOD... פירמטתי והתקנתי שוב את הויסטה. והיום אחרי שהתקנתי את כל התוכנות עוד פעם והכל הוא עובד אני משחק קצת פתאום הוא שוב קורס... וכל פעם זה קריסה של פיזיקל ממורי עושה מסך כחול וסריקה ואז נכבה ואז הוא עולה וכותב ERORR 17 קובץ לא נמצא... וגם דרך התיקונים בדיסק כמו "שחזור" והדוס וכו' אני לא מצליח לסדר כלום. מה לעשות? בעקרון אני רוצה לחזור לXP אבל קניתי כרטיס טלוויזיה מתאים לויסטה ואני ממש רוצה את המדיה סנטר... יש אפשרות להשיג מדיה סנטר …

5. שלום לכולם. אחרי שנתיים החלטתי לפרמט את המחשב. עד עכשיו ה-WIN וכל התוכנות היו מותקנות על הארד דיסק ספציפי. עכשיו התקנתי את ה-WIN החדש על הארד דיסק אחר. בכל הפעלה המחשב מבקש ממני לבחור גרסה כי עכשיו הוא מזהה שתי מערכות הפעלה בשני הארד דיסקים שונים. הבעיה היא שעכשיו אחרי שהתקנתי את ה-WIN החדש. המחשב לא נותן לי למחוק או לפרמט את ההארד דיסק שעליו יושב ה-WIN הישן (כנראה כי עוד בהפעלה הוא ניגש אליו וזיהה את מערכת ההפעלה שיושבת שם ועכשיו הוא ניגש שם לקבצים לפעמים ואני לא יכול לפרמט את הכונן הזה). מה אני עושה? בנוסף, את מערכת ההפעלה החדשה התקנתי על כונן H ולמען הסדר הטוב אני רוצה שיקראו לו C. ניסיתי את Partition Magic Pro 7.0, אבל היא נתקעת באמצע (שוב, כנראה כי קשה עם שינויי שמות…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by d pro,

זה מדריך שאספתי מאתרים במיוחד לאתר לשפר ביצועים בויסטה למבינים בלבד REGEDIT FILE EXPORT 1 RegistryBooster פעמיים ריסטארט בשביל האיזון ואז REGEDIT FILE EXPORT 2 וקדימה 1 Speed up Start Menu Search 1. Open Registry Editor (regedit). 2. Navigate through HKEY_CURRENT_USER, Software, Microsoft, Windows, CurrentVersion, Explorer and finally Advanced. 3. Find and right click on Start_SearchFiles and select Modify. 4. Set the Value to 0. 5. Restart the Explorer.exe process or just reboot your computer regedit Start_SearchFiles 2 Disable Welcome Center Disabling the Welcome Center is very easy to do and can speed up your boot as well. 1. Start Regedit. 2. Nav…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  7. Started by d pro,

נא למחוק

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by asw3,

היתה לי תקלה ב -windows לחצתי F8 ועשיתי לו שיעשה את ההגדרות הכי טובות שהיו עכשיו כל ה- desktop שלי נעלם וגם תפריטים ב- start נעלמו ניסיתי לעשות system restore אולם הוא לא החזיר את הקבצים , הקבצים לא נעלמו לגמרי (לפחות מה שהיה בוינדוס ) הם שמורים היכן שהיה user (השם משתמש שלי ) C:\Documents and Settings עכשיו שם הוא יצר חוץ מ- user ששם כל הקבצים עוד יוזר נוסף בשם user.002 ששם אין כלום וזה כאילו יוזר חדש רציתי לשאול איך אפשר להחזיר את הדברים כמו שהם היו לפני שעשיתי את השינוי כלומר שכל התפריטים יחזרו וגם הקבצים יחזרו להיראות ב- desktop

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by YOAV28,

שלום יש לי מחשב עם מערכת קימת של וינדוס אקס פי ואני רוצה לפרמט את הדיסק ולבצע חילוק שלו ל2 על מנת שעל כונן אחד יהיה אקס פי ועל השני 98 השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן אך מבצעים את זה תודה מראש יואב

10. Started by mambo,

32 ביט זה 4 ג'יגה. מה הסיבה שווינדוס 32 ביט לא מסוגל לזהות 4 ג'יגה אלא רק 3 בערך? לכאורה 32 ביט היו צריכים להספיק בדיוק ל-4 ג'יגה...

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  11. שלום, יש לי שאלה. רכשתי עותק חוקי לגמרי של וינדוס XP עם SP2 מובנה... עלה לי בערך איזה 450 שקל... השאלה שלי היא כזו - התקנתי את הוינדוס ואישרתי דרך האינטרנט את העותק שלי וזה אכן אישר שזה חוקי.. אני יכול להתקין את העותק הזה גם על מחשב אחר עם אותו קוד..? הכוונה שלי האם אני יכול להתקין על מחשב שני שיש לי בחדר אחר... (במחשב ההוא יש לי עותק לא חוקי עם SP1...) כי אני לא יודע מה החוקים לגבי זה.. בכל זאת אני קניתי את הוינדוס ואני בסך הכל רוצה להתקין על שני מחשבים ששניהם שלי.. האם ניתן מבלי לרכוש עוד וינדוס ? תודה לעונים ויום טוב שיהיה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by שולי,

מערכת הפעלה וינדוז XP. הורדתי דפדפן אינטרנט אקספלורר 7 (גירסה קודמת בטא 7). מאז ההתקנה אינני מצליחה לעבור בין השפות ע"י מקש ALT + SHIFT, רק בהחלפת שפה או בלחיצה ללא הרפיה על מקש SHIFT. מותקן סרגל כלים של גוגל, שהיה מותקן גם בגירסאות הקודמות ולא יצר כל בעיה. הגדרות מקשים : LEFT ALT + SHIFT. ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש, כנ"ל את סרגל הכלים של גוגל מחדש, ולא עזר. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה מבלי להוריד את סרגל הכלים?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by esharone,

אני יודע שדיון על mui הוא לא חוקי כאן, אבל במידה ויש לי גרסה חוקית של ויסטה הום פרימיום באנגלית, האם יש אפשרות לשנות שפת הממשק לעברית? אני יודע שיש את האפשרות הזאת בגרסת ה אולטימייט, יש פתרון בגרסה שלי? לא נראה לי הגיוני לקנות רשיון חדש רק בשביל שפת ממשק.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by hanokh,

לא במקש ימני על שולחן העבודה ולא דרך לוח הבקרה . WIN XP GEFORCE 6600 עדכנתי דרייברים לכרטיס ועדיין אין שינוי (ברגע שמסירים את הדרייברים מהמערכת ניתן להכנס למאפיינים...) תעלומה תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by naoriko,

יש לי בעיה אני יושב על המחשב ופתאום בלי קשר קופץ לי חלון 60 שניות לכיבוי המחשב.. אני לוחץ על הפעלה ועושה shutdown -a וזה נעלם אבל כל כמה זמן זה חוזר וגם פירמטתי כמה פעמים ואין זה עדיין מפריע לי.. (יש תמונה) תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  16. לפעמים שאני מתקין מחדש רק את הדריבר של הצ'יפסט והמחשב לא עולה לי ואומר שחסר קובץ למה זה?

17. Started by mrraz,

לפני מספר שבועות שאלתי אם מישהו ניסה להעביר דיסק BOOT עם ויסטה 64 ממחשב למחשב מהתשובות שקיבלתי לא נראה לי שמישהו עשה את זה. היום שידרגתי את המחשב שלי AMD מבוסס NFORCE 4 סוקט 939 עם מערכת ויסטה 64 מותקנת ל- INTEL מבוסס P35 עם מעבד Q6600 (המארז הדיסקים וה-8800 נשארו מהמערכת הישנה) חיברתי את הדיסקים ממערכת AMD והדלקתי לתדהמתי ויסטה 64 עלתה כרגיל, מתפקדת 100%!! יצא חלון שביקש דיסק דרייברים של לוח האם ועוד חלון שביקש לעדכן את הדרייברים של הכרטיס הגרפי וזהו !! הכל עובד כרגיל, כאילו לא ביצעתי את השדרוג.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by YossiZ,

יש לי ווינדוס אקס פי פרופסיונל וכונן אחד שעליו הוא מותקן...כשאני מנסה לעשות פורמט ומגיע למסך הכחול ולוחץ d כדי לפרמט את הכונן הוא לא נותן לי בגלל שרשום ששבכונן זה מותקנים דברים חשובים של הווינדוס בלתי נתנים למחיקה תודה לעוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  19. איכן נמצאת התיקייה שאליה יורדים העידכונים האוטומטיים של ?windows update

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by topgun,

שלום לכולם אני עובד פה עם מחשב xp pro + sp2, ואני מנסה להתקין nero 8 ultra. הכל הולך פחות או יותר בסדר, עד שבאמצע ההתקנה הוא מבקש ממני להתקין direct x 9.0c. אחרי שאני מאשר לו את ההתקנה הוא נתקע, ואז חוזר החלון של התקנת ה-NERO ואומר שהפריעו לו (was interrupted) ולכן ההתקנה נכשלה. ניסיתי ללכת לקבצי ההתקנה, ומצאתי את הקובץ התקנה של ה-directx. כשניסיתי להתקין אותו, הוא התחיל לעבוד, ואז נתן לי את ההודעת שגיאה שצירפתי להודעה. ניסיתי לברר מה זה ה-cryptographic service הזה, אבל כשניסיתי למצוא אותו ב-services שב-administrative tools, הוא כתב לי שהשירות הזה מופעל... זה אף פעם לא עשה לי צרות בעבר... איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by dddd01,

כרגע יש לי מערכת 32bit , ואני עובר ל64bit , אז מה יותר כדי לפי הכותרת?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  22. מקווה שזה שייך לפה איך אני יכול לגרום לחייגן לחייג אוטומטית בעלית וינדוס (xp )

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  24. מבחינת דרייברים. (מדובר ב- XP) אני רוצה למחוק את כל הדרייברים ש- Windows התקין, ולהגיע למצב שכאילו הסתיימה ההתקנה של Windows ואני נמצא בהפעלה הראשונה (והתקנת הדרייברים הראשונה). אם זה אפשרי אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  25. sp3 4xp שוחררה http://hwzone.co.il/news/1197483144/12603/ כתוב בכתבה: ה-SP3 (ר"ת Service Pack) מכילה את כלל העדכונים שיצאו עד כה למערכת ההפעלה האם הם כן מכילים את העדכונים הבעייתיים כגון בודק את חוקיות המערכת, OneCare שמשנה את הגדרות המערכת? http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1187431 ייתכן שיש שם עוד כמה דברים בעייתיים. מישהו יודע על עוד דברים שעלולים להיות בעייתיים בחבילה ונמצאים או שלא נמצאים בה? אם כן, והיות ואני מעריכה שבכל אופן החבילה חשובה, האם יש דרך לא להתקין עדכונים אלה? נכתב גם הסרת הצורך בהכנסת הרישיון של מערכת ההפעלה בעת התקנתה על גבי המערכת, איך בדיוק הסיפור הזה עובד? אם כך, מה קורה אם משלבים את ה- SP3 דרך ה- NLITE עם ה- XP לדיסק התקנה? האם עדיף במצב כזה…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים