Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
1. אני עובד עם הפקס של XP והכל בסדר, רק שמשום מה, למרות שאני מגדיר לו תיקייה מסויימת אליה יקבל את הפקסים, הוא מקבל לתיקייה הזו ולתיקיית TEMP בלוקל סטינגז לסירוגין. יותר גרוע מזה, הוא מקבל לסירוגין גם לפקס האמיתי של HP שיש לי, ולפעמים למחשב. בלי סיבות שברורות לי. 2. האם אני יכול להשאיר את המחשב כבוי, כשהוא עדיין מוגדר לקבל, ואז הפקסים יתקבלו במכשיר הפקס (האמיתי) שיש לי? 3. חיפשתי אם מישהו כבר שאל על זה אך לא מצאתי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
עד כמה שזה נשמע טפשי אני פשוט לא מצליח. יש לי תיקיות (מוזיקה לצורך העניין) שבXP למשל הייתי מסדר כ Thumbnails ולכל תיקיה הייתה את התמונה של האמן. עכשיו אני מנסה לעשות את זה בויסטה ופשוט לא מצליח, שאני נכנס למאפיינים של התיקיה זה נראה כך: עכשיו, בשדה הלבן מימין אמורה להופיע התמונה שאני בוחר לתיקיה, אבל לא משנה באיזה דרך ואיזה גודל קובץ אני מנסה אני לא מצליח! מה אני עושה לא נכון ולמה אין Thumbnails בויסטה? עריכה: הצלחתי לסדר. דרך מאוד מוזרה, מסתבר שצריך לפני שמשנים תמונה לשנות אייקון ואז בתפריט של האייקונים ללחוץ על Restore Defaults ואז לצאת ולבחור תמונה וזה יצליח.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך אני עובר בחלונות XP בין תפריט ההתחל הקלאסי שמראה לי כשאני לוחץ על התחל את כל התוכניות לבין התפריט שבו על מנת לראות את התוכניות אני צריך ללחוץ על התחל ואח"כ על ALL PROGRAMS ? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
בהקשה לכניסה לכתובת שעלתה בגוגל,בתוך הגוגל, ניפתחת לי במקומו ,פורטל הפנייה מסחרי לשלל אתרים בניהם כלכלה סקס וכו.בכל פעם פורטל שונה אך חוזרים על עצמם. לדוגמא camouflageclosingonline.com,goodbookmarket.com,וכו כל תוכנות הנקיון לא עזרו אודה לפתרונות
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חבר התקין במחשב נייד את הXP ויש לו הודעות שגיאה והוא מצליח להתקין רק VISTA הגיוני ?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למרות שהאימיול,מסנג'ר,ICQ,ווינדוס מדיה פלייר,קספרסקי שבקושי תופס מקום והפיירפוקס עובדים ?? http://img226.imageshack.us/img226/5952/taskmangu0.jpg
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
זה הגיוני...הדבר היחיד שתופס עוד יחסית זיכרון זה ה-FF שעובד ברקע. גם אצלכם זה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502911 זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ענקית התוכנה מבטיחה להפסיק ולהציק לכם עם הצעות והמלצות לעדכון לחלונות 10 בקרוב, ומכריזה סוף כל סוף על זמינותם של התוספים הפופולריים עבור דפדפן ה-Edge שלה יותר משנה לאחר שהשוק באופן רשמי, נראה שדפדפן הדור החדש של מיקרוסופט, ה-Edge שמחליף את ה-Explorer, מתקדם סוף סוף אל עבר העידן המודרני – ומוסיף תמיכה בתוספי ה-AdBlock וה-Adblock Plus לחסימת באנרים ופרסומות קופצות באתרי הרשת השונים. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99-adblock-%D7%9C%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%AA-%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי מהמחשב הקודם שלי לחדש HD 40GB שהכיל את הXP מהמחשב הישן, על הDESKTOP ובMY DOCUMENTS יש לי מידע חשוב שאני צריך, עכשיו אני מנסה לגשת לתיקייה של המשתמש שלי (תת תיקיה בDocuments and Settings) ונותן לי acess denid. מה לעשות? יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שמתי משהו במחשב שחסם לי את הדברים האלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להוריד אותם... עזרההה אני תקועעע אין לוח בקרה אין מאפיינים אנני לא יכול להוריד דברים ולמחוק!! ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לאזור מסויים באתר, האזור הזה מחייב התקנה של פקד אקטיביקס מסויים ולאחריו העברה של מספר קבצים למחשב ... הבעיה היא שויסטה חוסמת את זה ולא מאפשרת להעברת הקבצים להתקיים איך אני מבטל את זה?
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום משהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה הגנה על הכונן, כלומר, אני יודע שבמחשבים ציבוריים (סיפריות בתי ספר וכו') הדסקטופ וכונן C מוגנים מפני שמירת קבצים עליהם, ישנה אפשרות גם לשמור קבצים על הדסקטופ אבל ברגע שהמחשב נכבה או עושים LOGOFF הקבצים נמחקים. מישהו יודע במקרה איך אני עושה את זה בWINXP, האם זו תוכנה או אפשרויות בWIN? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה... אמנם אני היוזר היחיד במחשב והפרופיל היחיד גם, ועשיתי הכל במצב Private אך עדיין אפשר להיכנס לתיקייה בחופשיות, ומצד שני אני לא רוצה שומר מסך כי זה מפריע לי לפעמים... איך אפשר לשים סיסמה על תיקיה? אני מחפש תוכנה חופשית וחינמית שעושה את זה, אבל צריך משהו שבאמת עובד.. מה שאז היה לי היה דיי בעייתי, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, דבר מאוד פשוט אני זקוק להגנת סיסמא לתיקיות וינדוס... הכיצד?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מאז ששהעברנו שעה קדימה כל פעם לאחר מספר דקות השעון משתנה לשעה אחורה. אני יודע שתגידו לי להוריד את הסנכרון האוטומיטי אבל אני לא רוצה.אני מעדיף השעון של ה חלונות יתעדכן כל כמה זמן לפי השרת שאליו הוא מכוון. איפה אני מגדיר שהוא יסתנכרן לפי שעון של הארץ? תודה L.A
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חפש בהסרה/הוספה של תוכניות אם יש אפשרות להסיר את החייגן של זנב (מי בכלל צריך את זה ?? מה זה נותן ?). אם כן אז זה גם אמור להעיף את הלוגו המעצבן שלהם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם היה לי בעייה איתו. כמה זמן שלא היו בעיות, בדרך כלל הוא עושה בעיות עם קבצי RAR מסויימים, ובמקרה של בעיות פשוט מוצאים דרך להתעסק עם הקבצים בעקיפין. נמאס לי. עכשיו הוא השתגע לגמרי, וסוגר את האקספלורר[הסייר יענו] ככה סתם בלי אזהרה, ואני מנסה להעביר תיקיה די גדולה ברשת, ככה שאני לא מצליח כרגע. איפה ניתן לבדוק את הבעיות איתו? למה הוא כזה בעייתי? האם חסימה שלו לצמיתות[לא שאני יודע איך] תזיק למחשב באופן כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
הסיבה לתופעה הזאת נגרמת משום שהנורית של הדיסק הקשיח שבמחשב שלי, מבזיקה בקצב קבוע של פעם בשנייה כאשר אין שימוש במחשב או בדיסק, דבר שמונע מהדיסק להכבות לאחר פרק הזמן. התופעה קורית בכל המחשבים שאני משתמש בהם, כולל במחשב שלי. מהי הסיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שמחשב הקודם, סלוח האם הקודם שלי (GA-G1975X) שמתי את הדיסק והוא זיהה אותו. עכשיו בלוח אם החדש, אני שם את הדיסק והוא לא מזהה אותו, רק מראה בהתחלה צג של הלוח אם (Boot Menu וכו'....) ואז טוען את הוינדוס XP. מישהו יכול להגיד לי איך אני מגדיר אותו שייזהה את הדיסק בהפעלת המחשב?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
דובר מיקרוסופט באינדונזיה פלט כי משתמשי ווינדוס 8 הקיימים יזכו להשתמש במערכת ההפעלה החדשה שמיקרוסופט מכינה להם מבלי שיאלצו לשלם עליה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-8-%d7%99%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99/
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות בווינדוס לכבות/להדליק את המסך דרך המקלדת בלי לחיצה פיזית עליו ? (מבחינתי גם להגיע למצב שנורית החיווי מהבהבת והמסך שחור נחשב כיבוי) פתרון דרך אופציות בומנות בווינדוס ו דרך תוכנה כלשהי שעושה זאת יהיה מצויין. כמובן שאת האופציה של "כיבוי צג לאחר מספר דקות" בלוח הבקרה באופצייה "צריכת חשמל" לא טובה לי כי אני צריך כיבוי מיידי
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Windows 8 חוקי מצב חסכון באנרגיה מוגדר ל 5 דק' מצב שינה מבוטל מדי פעם לאחר שהמסך כבה אין לי אפשרות להדליק אותו (נורת מסך בצבע כתום לעומת כחול=דולק), הזזת העכבר לא מוציאה את המסך ממצב זה וגם לחיצה על מקשי המקלדת. כמובן שהמחשב "חושב" שהוא פועל כשורה. מי מכיר מי יודע :s05:
-
- 50 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-