עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by JohnnyBravo,

ייצא,לא ייצא?,למה אין שום מידע עליו

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by GetRich,

התקנתי היום Win 7 על מחשב דיי ישן, הכל עובד בסדר גמור חוץ מהעובדה שאחד ההארדיסקים (פיסי - יש לי שניים במחשב) נעלם. בשלב מסויים זה הראה לי הודעה כזאת כמו כשמכניסים דיסק און קי, לחצתי על "לראות את הקבצים והתיקיות" וזה עבד. אבל בדיוק הייתי באמצע התקנה וזה עשה הפעלה מחדש אוטומתית אז לא הספקתי לעשות כלום. איך אני מחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by LRa,

שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש. לוח אם: K8NF-9 מעבד:amd 64bit 3000+ s939 ארד דיסק:WD 80gb Sata ושאני מכניס את הדיסק של ה- Windows XP Home Edition, הווינדוס לא מזהה את ההארד דיסק שלי הכנסתי דיסקט שיצרתי והוא לא היה טוב אני רוצה לדעת איזה דרייביר מתאים ללוח אם שלי נכנסתי לקובץ שקוראים לו menu.exe ונפתח לי החלון הבאה ואני לא יודע מה לבחור.. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  5. Started by da50iel,

היי שמי דניאל המחשב שלי עבר פירמוט לפני כמה ימים ומאז אני מקבל הודעת שגיאה אודה לכל מי שיכול לעזור תודה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  6. יש תמונה ..... איפה אמור להיות קובץ ה AUTORUN ומהיכן אני יכול להשיג אותו ואיך לשייך אותו כדי שיפתח את ההרדיסק בלחיצה כפולה במקום כפתור ימיני ואז OPEN ? מערכת הפעלה XP PRO SP2 : [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  7. יש לי בבית מחשב ישן עם מעבד Pentium III מסוג טואלטין שבימי התיכון העליזים השתמשתי בו בעיקר ליצירת מוסיקת טראנס, מיקסוס ועריכה של שירים. בזמן האחרון המחשב הפסיק להגיב מדי פעם והיום גיליתי שהכונן הקשיח (של חברת Seagate), שמכיל את מערכות ההפעלה, מלא בסקטורים פגומים, ולכן לא היתה לי ברירה אלא להחליף אותו ולהתקין את כל 8 מערכות ההפעלה מחדש. Windows '98 ו-Windows ME מלאים בבאגים ולכן צריך לעדכן אותם. הבעיה היא שחברת Microsoft הפסיקה את התמיכה במערכות אלה ולא ניתן עוד להוריד עדכונים עבורן. אני זקוק למחשב הזה משום ששמרתי בו המון שירים ומיקסים שיצרתי בעבר, תמונות שסרקתי ואספתי, סרטוני וידאו, מוסיקה, ספרים אלקטרוניים, מסמכים ועוד הרבה דברים שאספתי בימי התיכון (מ-2000 עד 2003). האם …

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by netanel1234,

מחפש מדריך או שמישהו יסביר לי איך עושים תיקון לWINDOWS? תודה!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

היי יש לי נייד של חברת ACER עם 2 מערכות הפעלה WIN 7 WIN VISTA SP1 שהגיע עם הנייד מכיוון שיש לי סריאל חוקי לVISTA ולצערי היא די כבדה אני מעוניין לגבות אותה על דיסק בכדי שאוכל להפעיל אותה כשארצה. אני מעוניין כרגע להשאיר את WIN 7. איך ניתן לצרוב עותק של VISTA HOME PREMIUM שברשותי ולהשאיר את WIN 7? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש תוכנה במיקרה שקימת שתאפשר לי להריץ כמה שולחנות עבודה ניפרדים ולעבור בינהם בלחיצת כפתור לדוגמה שולחן אחד יהיה לקיצורי דרך של מישחקים נגנים וכו שולחן אחר לקיצורי דרך של תוכנות עבודה(אופיס וכו) הבנתם תעיקרון ואני לא מדבר על מישתמש אחר או הגדרות אחרות כמו שיש כבר בWINXP אלה אותם הגדרות ומישתמש רק שולחנות עבודה אחרים בימקום לסדר תקיצורי דרך בתיקיות לפי מה שהבנתי יש את זה בלינוקס ואני רוצה את זה לXP תודה לעוזרים STONE COLD

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  11. יש 2 מחשבים 1 עם 98 2 עם XP המחשבים נמצאים במרחק מטר 1 מה2 ב1 אין כרטיס רשת ב2 יש כרטיס רשת איך אני יכול להעביר מידע בין 2 המחשבים להעביר דברים ממחשב 1 למחשב ה2 ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  12. שלום לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתרים מסויימים מופיע לי דף לבן, ובתחתיתו מופיע "בוצע" מעבר לכך שאני לא יכולה להכנס לחלק מהצ'טים זה החל לפני שבוע בערך יש לי מערכת הפעלה "WINDOWS 98" אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזו.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  13. טוב חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה הזאת אם לא החיים שלי היו מאוד קשים בלשון המעטה . לא מזמן החלטתי להביא מחשב חדש במחשב הישן שלי יש כונן תומך SATA 2 בגודל 500 ג'יגה בייטס . ובתוכו יש מלא פרוייקטים ותוכונות חשובות החלטתי להעביר את הכונן למחשב החדש . כשחברתי את הכונן הכול פעל קשורה המחשב הראה שהוא מזהה אותו כל מה שנותר היה לי לעשות הוא ללכת לכלי הניהול ולהוסיף אותו דרך הווינדוס . אך כשניסיתי לעשות את זה המחשב כתב לי הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן בכדי להוסיף אותו . השאלה לי היא האם יש דרך לעקוף את ההודעה הזאת ולהוסיף את הכונן מבלי לאבד את המידע . תודה מראש אנשים

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  14. הוינדוס 7 כבר מותקן אצל אחי, עכשיו התקנתי גם על המחשב שלי, לא אמורות להיות בעיות? עד עכשיו ירדו לי כל העדכונים מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  15. Started by darkman,

שלום. קיבלתי מחשב מאח שלי עכשיו אני מנסה לפרמט לו את ה C הכל טוב ויפה הפרמוט עובר בשלום, אני מתקין את הWIN הכל עובד סבבה אני עושה הפעלה מחדש, ופוך כל הגרסה הישנה חוזרת כאילו לא עשיתי בכלל פירמוט למה זה? ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  16. כל הגירסאות שהורדתי עד כה מחתברות לאינטרנט ומורידת דברים מהאתר של מיקרוספט. איפה אני מוצא גירסה שאפשר להוריד בבת אחת?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מהמבצע של המורים שהיה פעם עכשיו קרה לי בשבוע האחרון שניכנסתי להתחל ופתאום ראיתי את כל הכתב שם מעוות והוא גם הפך לצבע תכלת אז פשוט הייתי יוצא מה explorer בתהליכים נכנס שוב ונעלם. אז פירמטתי תמחשב והיום שוב פעם ראיתי תתופעה! אני עם הווינדוס שנה וחצי וזה אף פעם לא קרה! יכול להיות שמדובר בוירוס שיושב דווקא על כונן D? אולי מאז התקנת service pack 1? אולי עדכון דפוק של מיקרוסופט? מישהוא שמע על זה?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by esaly,

חב'רה, כל הניסיונות שלי למצוא דרייבר מתאים להתקן הבא עלו בתוהו. אשמח אם תוכלו לעזור. צירפתי את הHARDWARE ID של ההתקן. המון תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by Dj_CooL,

אני צריך לאפוך את זה לעברית הורדתי את זה ממיקרוסופת ולא עבד לי ! אני צריך מששהו מפורט ועובד בטוח תודה לעזורים ! ..

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by domuzy,

פתאום מאמצע שום מקום, ובלי סיבה נראית לעין, כשהמחשב נדלק, נעלמת תמונת הטפט, כל תפריט שאני פותח (ב"התחל"/בשורת המשימות/בתוכנות השונות- לא משנה!) נתקע ולא מקשר בפועל לשום דבר, כלומר נשאר פתוח על המסך אבל לא מגיב, לא נסגר, וגם לא מופיע בTASK MANAGER כפעיל. גם כשאני מנסה לסגור כל חלון, אין תגובה מכלום. מה לעזאזל קרה ואיך אני נמנע מפירוט הכונן???

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  21. כל האייקונים מובלטים בכחול, למה זה ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  22. כבר הרבה זמן שהשילוב של שיפט ואלט לא מעביר לי שפה. ניסיתי לבדוק פיזית את המקלדת, לחוד המקשים עובדים. ניסיתי גם לשנות שצירוף אחר יחליף בין שפות הכתיבה, וגם זה לא עזר. איך מתקנים את זה? בעיה מחרפנת במיוחד

23. Started by elad-k1,

שלום.. אני מתקין את הוינדוס אקס פי ובשלבים בהתחלה עדיין במסך הכחול של ההתקנה אחרי שהוא עושה פורמט אז הוא מתחיל להעתיק את הקבצים ואז הוא ניתקע ואומר שהוא לא מצליח להעתיק איזה קובץ מסויין נגיד עכשיו את הקובץ "nsdxn.ocx" ואז יש לי את האפשרויות הבאות אנטר retry esc- skip file אני לוחת אנטר והוא ממשיך ..אבל מה זה אומר זה בעיה בדיסק ההתקנה שקניתי או בהארד דיסק או בחלק אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  24. החלפתי לצורב אחר ועדיין לא עזר החלפתי לנרו 12 ועוד תוכנה וגם לא עזר ברשימת התקנים הצורב מופיע ובצריבות הוא לא מופיע יש למישהו רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by idan134,

I have just completed a clean installion of windows xp and i cant install the hebrew LANG Im' not a dumb ass, i know how to install it but it is telling me: "Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administartor" I have no idea what to do can anybody help me? this problem heppening when i try to apply the configuration of the hebrew under Regional and Lang...>Advanced Thank's for reading it (ve od beanglit) and i hope for an answer

• 3 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.