עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי דיסק מקורי גם של ויסטה וגם של XP המחשב שלי הגיע היום (מחשב חזק מאוד) ועדיין לא הדלקתי אותו אפילו אז ככה אמרו לי שאני צריך להתקין קודם את הדיסק של XP ואז להתקין עליו את הויסטה.. זה נכון? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  2. היי, פירמטתי דיסקים, התקנתי WIN7 64 bit ומשום מה מופיע לי ב STARTUP 3 וורסיות של WIN7. כמובן שאין לי עוד התקנה על אף הארד דיסק אלא אך ורק על אחד ספציפי. מה קורה פה? איך ניתן לסדר/להעלים את 2 הוורסיות הנוספות שנוצרו.

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by orlupo,

באחד מהיוזרים שלי במחשב פשוט כל חלון שפתוח לא מופיע בסרגל למטה (היכן שהתחל) אך כאשר מקישים Alt+TAB ניתן לעבור בין החלונות. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by no nick,

שלום. אני משתמש בWinXP Pro SP2 ולאחרונה הוא עושה לי קצת בעיות..: 1. מדי פעם סוגר תוכניות(פיירפוקס, IE, ICQ ועוד..) בלי שום סיבה, נותן לי אפשרות לשלוח או לא לשלוח דו"ח שגיאה ואז נסגר. 2. מדי פעם מופיעה לי מסך כחול שרושם שהווינדוס עשה איזשהי שגיאה, סופר עד 100 ומאתחל את המחשב. Help?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by IlanF,

נעלמו לי כונני הדיסקים... הם לא מופיעים פתאום בcomputer... יש לי שני כוננים, אחד (E) כונן דיסקים פיזי, ואחד (G) כונן וירטואלי של daemon tools. שניהם נעלמו. הפעלתי את המשחב מחדש ואפילו הרצתי התקנת תיקון (לא בגלל הבעיה הזאת). הכוננים עדיין לא מופיעים. שני הכוננים מופיעים בdevie manager עם סימן קריאה וכשאני נכנס למאפיינים שלהם כתוב לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) מה לעזעזל הולך פה ???

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. בעיה במעבר בין אנגלית לעברית באקספלורר (תקוע על אנגלית) ctrl + shift ; alt + shift לא משפיע הבעיה היא רק באקספלורר

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  7. היי, כרגע נתקלתי במסך שחור שכותב בו שהעותק שלי לא חוקי. אני לא מוצא את הקופסה, שבה כתוב הקוד. מה אני יכול לעשות? ד"א Win7 X64 English.

8. שלום.. לפני וימיים הייתי על מהחשב סתם והוא פתאום קפא לי, לחצתי ריסטארט ואז לפני עליה לוינדוס הוא כתב שחסר קובץ NTLDR קיצר לא ידעתי מה לעשות (גם לSAFE MOD לא נתן להכנס) אז פירמטתי תמחשב.. עכשיו אחרי הפירמוט אני וראה שהמחשב אחרי דקה שתיים קופא שוב,שאני מנסה לעשות וינדוס אפדייט הוא נתקע ניסיתי ידני דרך האתר שלהם אבל דרך SAFE MOD אי אפשר,ניסיתי להסיר את הדרייברים אבל כלום המחשב נתקע ללא סיבה ולא מציג שום בעיה. אני מקווה שזו לא בעיה חומרתית.. מה אתם אומרים? מפרט: amd 3200 2.0gh 2 סטיקים של 512=ג'יגה זיכרון 400 MHZ ATI X800XL WD 120GB ספק 400 וואט של HEC XINXP SP2

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by kurt80,

כשנכנסתי לאתר של רשות השידור ורציתי לצפות בשידורים לייב נדרשתי לשדרג את הסילברלייט. לפני שאני עושה זאת רציתי לדעת אם למישהו יש משהו נגד השידרוג הזה (בעיות ידועות, התנגשויות וכו) או שזה בסדר. תודה.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by finish,

קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  11. כשאני רוצה לעשות תיקון לXP ואני מכניס את הCD הוא מבקש לדעת איזה כונן אני רוצה לתקן אני אומר לו C ואז הוא מבקש סיסמת מנהל איזה סיסמה לשים אני לא יודע ? אין לי יוזרים במחשב כלל .

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  12. יש לי winXP pro שאני מריץ ipconfig שמתי לב שהוא נותן לי את האי.פי של המחשב אל הראוטר. איך אני מוצא את האי.פי שהספק אינטרנט נותן לראוטר? האם יש פקודה כזאת שרצה בווינדוס ולא בדוס כמו msconfig ?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by shimon956,

אני יודע שאין פו שום שאלה רציתי רק לעזור לכול אלו שיש להם את ההודעות של המסנגר ב-xp אז נכון שהמסנגר מעצבן אותכם? C:\windows\inf\ :כנסו לתיקייה הזאת sysoc.inf פתחו את הקובץ msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 מצאו את המשפט hide ומחקו את המילה שהמשפט ייראה כך msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 עכשיו כנסו ללוח בקרה-הוספה והסרה-הוספה והסרה של רכיבי וינדוס ומחקו את המסנג'ר המעצבן .בהצלחה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by Psibeast,

שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום, לפני כמה זמן - לא עקב איזו התקנת תוכנה שאני זוכר - windows החליטה שהיא לא פותחת יותר את הכוננים ברגע שאני מקליק על הכונן פעמיים בחלון של explorer. במקום זה נפתח החלון של ה- search. אם אני לוחץ right click על הכונן ב explorer האופצייה שמופיעה כבררת מחדל היא אכן Search. אם אני נכנס לתפריט tools ב- explorer ובוחר file types אז אין לי בכלל את האפשרות של open. יש רק Search. אני יודע שאני יכול ללחוץ על add אבל אני לא יודע איך אני מוסיף את האפשרות open - מה צריך לכתוב בשורת הפקודה?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by manticore,

הרצתי את התיקון registry של CCleaner על WIN 7 ועכשיו נעלם לי הAERO. הבנתי שזאת בעיה ידועה ובשביל לפתור אותה צריך לעשות system restore או להחזיר את הקובץ REG הישן. שחזור מערכת אני לא רוצה לעשות כי עשיתי כמה דברים חשובים מאז ואת הקובץ REG אני לא מצליח לייבא, אני מקבל הודעה: ניסיתי גם ב safe mofe, מקבל את אותה הודעה...

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. WINXP אין רוגלות אין וירוסים אין תולעים ואין פיירוול

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  18. נכנסו לי למחשב 2 יוזרים חדשים אני כן רואה את התקיות שלהם ב"מסמכים שלי" (עם שם היוזר שלהם אך כאשר אני ניגש לחשבונות משתמשים אני לא רואה אותם (גם לא בניהול->משתמשים) כיצד אני יכול להסיר אותם מהמהחשב שלי? (אני אדמין)

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  19. אהלן, יש לי בעיית נפח בכונן במחשב. לפני כמה ימים הכונן התמלא לגמרי, אז התחלתי למחוק קבצים בגודל של בערך 5 ג'יגה. מחקתי אותם ישר, בעזרת Shift + Del עכשיו הבעיה היא שלמרות שמחקתי את הקבצים ונפח התיקייה שהקבצים היו בו ירד ב-5 ג'יגה, ולא הוספתי עוד קבצים, זה לא ממש מזיז לנפח הפנוי שבכונן עצמו, והכונן עדיין מלא כמעט לגמרי ניסיתי לפנות מקום עם Disk Cleanup של windows אבל גם זה לא עוזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה, דני

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by wow,

מה ההבדל בין ה-SP1 לבין ה-SP2? זה קריטי או לא?

21. החלפתי לצורב אחר ועדיין לא עזר החלפתי לנרו 12 ועוד תוכנה וגם לא עזר ברשימת התקנים הצורב מופיע ובצריבות הוא לא מופיע יש למישהו רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by talt18,

שלום לכולם, אני קניתי מחשב נייד, וקיבלתי אותו עם windows xp home premium sp3 באנגלית, ואני צריך אותו בעברית (זה לא מחשב עבורי, ולכן ההתעקשות על העברית לא בשליטתי) ניסיתי להוריד מהאינטרנט כל מיני mui למיניהם אבל אף אחד מהם לא עבד. אנא תעזרו לי למצוא MUI נורמאלי שעובד, על מנת להפוך את הווינדוס לעברית, אשמח אם תוכלו לתת לי לינק עובד לתוכנה כזו. בתודה מראש, טל.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  23. אתמול ביצעתי את השלב הראשון " פעולות שגרתיות לתחזוקת WINDOWS XP" במדריך זה: http://www.netanel.co.il/tahzuka.htm אני ביצעתי סריקה לכונן C שמכיל את ה- OS. לאחר ביצוע הסריקה ה- Windows עלה לאט מבדר"כ. היום ראיתי שפיספסתי את שלב מאחה הכוננים. יכול להיות שזו הסיבה לאיטיות ? :s05:

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by eladbu,

הנה כמה תמונות על vista שחלק מאיתנו עוד לא ראה http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by Iverson,

זה נכון שהיא תדווח על כל משחק או משהו לא חוקי שמורידים לחברות המפתחות?? קראתי את זה לפני כמה חודשים בנענע

• 6 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים