Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז ככה.. מערכת הפעלה 7 64BIT . התקנתי היום כרטיס מסך חדש שרכשתי (ASUS 7850ׂ ) . לאחר שהתקנתי אותו לפתע הבחנתי שאין חיבור אינטרנט. כניסה למנהל ההתקנים יש סימן קריאה על כרטיס הרשת (REALTEK מחובר דרך PCI) כניסה למאפיינים יש שגיאה "אין מספיק משאבים להתקן זה קוד 12" לאחר עשרות ניסיונות של התקנת דרייברים חדשים (כרטיס מסך...כרטיס רשת...ציפסיט..) לא עזר כלום. נכנסתי לביוס...ומה ראיתי שם? ה 1 IRQ אוטומטי אבלל יש 2 התקנים על זה וזה רשום ככה: בקר כרטיס רשת : פנקשיין: o כרטיס מולטימדיה: פנקשיין : 1 אז הבנתי שיש כנראה התנגשות כאן... ניסיתי לשנות ידנית IRQ למשהו פנוי ...14..15....וכל מיני מספרים. לא עזר. אני לא יודע מזה כרטיס מולטימדיה יש 3 סלוטים שאחד מהם PCI E שעליו יש כרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר של לוגיטק mx518 עם דריברים הכי חדשים ועכשיו אחרי פירמוט שמתי לב שהעכבר יוצא מגבולת המסך בצד שמואל וגם למטה אבל שניסתי להקטין את המסך בעזרת הכפתורים הסמן של העכבר עדין גולש לאזור השחור. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
פתאום מאמצע שום מקום, ובלי סיבה נראית לעין, כשהמחשב נדלק, נעלמת תמונת הטפט, כל תפריט שאני פותח (ב"התחל"/בשורת המשימות/בתוכנות השונות- לא משנה!) נתקע ולא מקשר בפועל לשום דבר, כלומר נשאר פתוח על המסך אבל לא מגיב, לא נסגר, וגם לא מופיע בTASK MANAGER כפעיל. גם כשאני מנסה לסגור כל חלון, אין תגובה מכלום. מה לעזאזל קרה ואיך אני נמנע מפירוט הכונן???
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי לוח dfi lan party ultra -d ואני עשיתי raid 0 ב bios אבל כאשר אני מתקין את ויסטה בגרסת ultimate אני רואה רק hd אחד בתוך הויסטה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים :
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אתר walla.co.il man.co.il ועודד לא עולה. אתרים ישראלים חלק עולות יש לי תוכנה IE7 גם Maxthon 2 התקן FLASH PLAYER ועוד אני צריך להתקן דפדפן משהו?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחפש מדריך או שמישהו יסביר לי איך עושים תיקון לWINDOWS? תודה!
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש תמונה ..... איפה אמור להיות קובץ ה AUTORUN ומהיכן אני יכול להשיג אותו ואיך לשייך אותו כדי שיפתח את ההרדיסק בלחיצה כפולה במקום כפתור ימיני ואז OPEN ? מערכת הפעלה XP PRO SP2 : [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה יש לי כל מיני קבצים במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם וברגע שאני מנסה למחוק אותם המחשב מפסיק להגיב אני רוצה לדעת איך למחוק אותם. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי בעיה כנראה בWINDOWS כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נטען והכל, ואז הוא מגיע לחלון שאומר שמערכת ההפעלה לא הצליחה לעבוד טוב קודם ואז יש לי בחירה של SAFE MODE וכו' ואם אני אומר לו משהו מזה, הוא ממשיך לעבוד ואז עושה RESET למחשב מישהו מכיר את התקלה? יש הצעות חוץ מלהתקין מחדש?
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
האם אפשר להריץ את שני הדפדפנים הנ"ל במקביל על אותה מכונה? (בלי להשתמש בשום סוג של מכונה וירטואלית)
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אם מיקרוסופט מפתחת את דוט נט , C# והמטרה שאפיליקציות יעבדו על כל מחשב ועל כל מערכת הפעלה אז למה שאנשים בעתיד יעדיפו לרכוש את וידווס אם יש מערכות הפעלה בחינם שכל אפיליקציה חדשה תרוץ גם עליהם? היתרון היחיד שהיה לוידוס נמחק בעת פיתוח סביבות העבודה הנ"ל. אני טועה?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בויסטה הוא נכנס לי.. אבל כשאני עובר לXP.. (מותקן לי 2 הווינדוסים במחשב) לכונן C וD הוא נכנס אבל לכונן E וF לא.. כשאני לוחץ על להיכנס אליהם הוא רושם לי שגיאה.. "אין אפשרות לאתר boot.exe ודא שהקלדת את השם הנכון ולאחרמכן נסה שוב.. כדי לחפש את הקובץ, לחצן על לחצן התחל ולאחרן מכן לחץ על חיפוש" מזה אומר? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
קספרסקי שלי מחק לי קובץ חשוב של הוינדוס.יש דרך להכניס תדיסק של XP ולהחזיר תקובץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקטיבציה של windows xp הודעת השגיאה מופיעה בתצלום המצורף נסיתי את פתרון מס. 3 בלינק הבא : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;816897 ועדיין לא עובד, לא כל כך הבנתי מה הם מציעים בפתרון מס. 1 , אולי זה יעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כשמתקינים ווינדווס רגיל (לא CORP) וחוקי, אז צריך לעשות לו אקטיבציה, כדי שלא כל העולם ישתמש באותו הדיסק. בוא נאמר שמישהו מפרמט, הרי שבעיקרון הוא היה צריך אחרי התקנת הווינדווס בשנית לעשות שוב אקטיבציה - והרי שלא היה מסוגל לעשות כן משום שכבר עשה אקטיבציה בהתקנה הראשונה (לפני הפרמוט), אבל זה לא מה שקורה. איכשהו אחרי האקטיבציה הראשונה הווינדווס פשוט לא מבקש אקטיבציה יותר (ככה ראיתי אצל חבר שלי) וזה מה שאני לא מבין: אם החשב אחרי פרמוט, איך הוא יכול לזכור שכבר עשו אקטיבציה לאותו מחשב?!
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מהו הזיכרון הוירטואלי? האם מומלץ לשנות אותו ידני או לתת למערכת ההפעלה לטפל בזה? מהו ה-PAGE FILE? יש לי 2GIGA זיכרון וה-PAGE FILE תופס לי 2 גיגה שטח... במקרה של 2 גיגה זיכרון האם מומלץ לשים זיכרון וירטואלי ידני?ואם כן כמה? במקרה של 2 גיגה... תודה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק האף לייף 2 ההתקנה היתה חלקה אבל כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מראה לי שגיאה שחסרים לי כמה קבצי DLL. אחרי שהתקנתי כמה קבצים כאלה הגעתי למסך למעלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מה זה בכלל ddentry10?? חיפשתי בגוגל לתשובות וראיתי שלהמון אנשים אחרים יש את הבעיה הזאת ולא יודעים איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 500MHZ 192 ram האם אני יכול לשדרג את מערכת ההפעלה שלי היא היום WIN98ENA לWIN XP ואיפה אני יכול להוריד את השומר המסך של XP השלולית מים עם העלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי תיקיות בHOMEGROUP שכבר לא קיימות (הן היו במקור על מחשב אחר). זה סתם מעצבן אותי שהם שם כי אי אפשר לגשת אליהם (כי מחקתי אותם מהמחשב השני). DELETE לא עושה כלום ובלחצן ימני אין בכלל אופציה למחיקה. איך אני יכול למחוק את התיקיות האלה מהHOMEGROUP שלי? שני המחשבים מריצים ווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מפרט של מחשב שאני רוצה לקנות לאחותי, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליו ויסטה (ושיעבוד בצורה נורמלית) או פשוט להסתפק בXP, תודה לעוזרים: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS, יחידות 1 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake WING RS 101, יחידות 1 FSP 500W 60APN, יחידות 1Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעבר השתמשתי ב IE8 בויסטה ויכלתי להיכנס לאותו אתר עם משתמשים אחרים בכל חלון שפתחתי. עכשיו אחרי שהתקנתי את windows 7 אם אני נכנס בחלון אחד ונכנס בחלון השני אז המשתמש האחרון שהכנסתי נכנס גם בשתי החלונות. יש הגדרה שמסדרת את זה לאיך שזה היה פעם?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן, אצל סבתא שלי נמצא מחשב לא כ"כ חדיש (2004), שעבד יפה מאוד עד לאחרונה. היא צלצלה אלי ואמרה ש"המחשב לא עולה". הגעתי וראיתי לאחר הדלקת המחשב ה-Windows נטען אבל לא עולה. פתחתי את המחשב וראיתי שהכבל של המאוורר של הכרטיס מסך מנותק (?!?!?). אין לי מושג איך הוא ניתק משום שבשביל לנתק אותו צריך לפתוח את המחשב. בכל אופן, חיברתי אותו, הדלתי את המחשב, והבעיה נשארה כפי שהיא. ניסיתי להתעסק עם החיבורים למיניהם בתוך המחשב ולאחר כמה ניסיונות אכן נדלק המחשב ועלה הווינדוס. רק שהפעם, הרקע ה"דיפולטי" של ההווינדוס נדלק, יש עכבר, אך שולחן העבודה לא נטען. בעצם אם חושבים על זה, שום דבר לא נטען. שום כפתור לא עובד מלבד Ctrl+Alt+Del שמקפיץ את ההודעה משכבר הימים: "מנהל המשימות לא נגיש מלבד לאדמין…
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-