Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התגלו מס' בעיות מציקות במחשב שלי: 1.כשולחן העבודה עולה כל מה שאני רואה זה רק את הרקע(בלי התחל וכל האייקונים).הדרך היחידה שבה אני יכול "להחזיר" למצב נורמלי את השולחן עבודה זה להפעיל את הexplore דרך מנהל המשימות... 2.כמעט בכל תיקיה במסמכים שלי יש "תיקיות כפילות" לדוגמא התיקיה "התמונות שלי" בתוך התיקיה "התמונות שלי".כשאני לוחץ על התיקייה הכפילה נפתח לי "המסמכים שלי"...כשאני מוחק את אותה תייקיה היא חוזרת לאחר ריסטרט למחשב או אחרי כמה דקות... 3.לפעמים כשאני מנסה להוריד קובץ מסויים(דרייבר, RAR למינהם) המחשב עושה ריסטרט לעצמו. זה קורה גם בפיירפוקס וגם בIE (בדקתי טמפ' למחשב והם בטוח לא הגורם לריסטים האלה) הריסטים קורם גם למשל כשאני מכניס את הדיסק של GTA IV או סתם מנס…
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי ויסטה כרגע ואני רוצה להתקין שוב. אבל כשאני בוחר לעשות FORMAT בהתחנת הויסטה ומתקין, עדיין אני רואה שיש שאריות. בקיצור, איך עושים FORMAT מלא לא דרך התקנת ויסטה? האם יש תוכנה או משהו שאני יכול לעלות מDOK ולעשות FORMAT ל C? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ואם יש אפשרות כזאת איך מבצעים אותה בדיוק? אודה לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היום רציתי להתקין את ה-AV הנ"ל, הכל הותקן כמו שצריך. ישר אחרי ההתקנה עשיתי ריסט, אחרי הריסט W7 פשוט לא עולה, ונותן לי את ההודעה הנ"ל. כאילו ההתקנה של ה-AV שינתה משהו בהפעלה של ה-OS. במה יכולה להיות הבעיה? מודה לכם מראש אם תוכלו לעזור כמה שיותר מהר! תודה!
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב והוא נתקע על בעיה על האקספלורר ולא רוצה להמשיך לעלות אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לו קישור ב startup לתמונה. זה מה שאני חושב מבקש לדעת אולי זה משהו אחר ואם זה מה שאני חושב איך אני מסיר את התמונה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב) עמית
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה (אחרי שכל הזמן היה לי XP) הכל עובד טוב רק שהויסטה ממש טוחן את הארדיסק... אני משאיר את המחשב דלוק בלילה להורדות ואני ממש שומע אותו עובד... בטלתי את כל ה SERVICES הלא נחוצים (INDEX,SEARCH וכו')... אבל עדין טוחן את הארדיסק... מה עושים? האם יש איזה משהו בויסטה שגורם לו להפעיל את הארדיסק ללא סיבה מיוחדת???
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מיקרוסופט תעדכן את חלונות 10 עבור כלל המשתמשים בתחילת השנה הבאה, עם כמה וכמה יכולות ויישומים חדשים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק עם ווינדוס XP ואני רוצה לדעת אם הווינדוס שעל הדיסק הוא הווינדוס שמותקן אצלי במחשב. איך אני עושה את זה? יש איזשהו קוד או סיסמא שאני יכול לבדוק? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם: יש לי winXP PRO ולפעמים שאני במחשב פתאום קופץ לי חלון שהכותרת שלו בפס הכחול למעלה זה: Messenger Service ואז כתוב to 1234.434.434 ip שלי.... ומתחת ההודעה.. וכל פעם כתוב שם משהו אחר... פעם בעברית היה כתוב על איזה אישה שרוצה עבודה.. פעם היה כתוב איום שאם אני לא יכנס לכתובת "....................." אז ישלחו לי מלא ספאם לאימייל.. וכל מני... ואני רוצה לדעת איך לעשות שהחלונות האלו לא יבואו לי.. כי זה מפריע לי אם אני משחק אז באמצע זה קופץ לי... בפעם הבאה שזה יעלה לי [זה בא הרבה...] אז אני יביא לכם תמונה!! בבקשה תעזרו לי - תודה! עריכה: העלתי תמונה!! אפשר לראות פה: http://photos.walla.co.il/ak47_ או פה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/k/4/7/_/@/@/@/@/@/@/@/@/@…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בזמן האחרון הVISTA ממש מתסכל אותי, כאשר אני מנסה להתקין כל מיני תוספים למשחקים כלשהם ותוכנות העזר צריכות גישה לתיקיות ותמיד יש לי הודעה שהגישה למיקום המסויים נדחתה, איך אפשר לבטל את זה או לסדר את זה? זה ממש מעיק כל הסיפור הזה.. תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הנה ההודעה שבאה אתם יודעים אולי מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מעצבנת בדסקטופ בצד. כל פעם שאני פותח תיקיה או אתר או כל קובץ כל שהוא ואחר כך חוזר לשולחן העבודה יש פס בצד שמקבל את השתקפות של מה שהיה פתוח לפני זה מעליו. ניסיתי לעבור לשולחן עבודה קלאסי של windows לא עזר ניסיתי להזיז את האיקונים לא עזר לשנות שהרקע של האיקונים לא יהיה שקוף לא עזר . תמונה להמחשה : http://imageshack.us/photo/my-images/812/95410243.jpg/ יש למישהו רעיון איך להעלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט יש לי בכונן c 2gb פנויים אני מוריד קובץ מהאינטרנט ששוקל 1.5gb ושומר אותו בכונן אחר והוא מוריד לי 1.5gb מכונן c מדוע? ???
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כיום יש לי 2 גיגה במחשב עם וינדוס 7, מעבד CORE2 6600 2.4GHZ האם שידרוג ל4 גיגה יגרום למערכת לעבוד מהר יותר? בדקתי במערכת של 32BIT וגם 64BIT ואני לא משתמש בכל הראם שכתוב (אני גם מבטל את VIRTUAL MEMORY) כך שיש לי 2 גיגה רק של הRAM. מתוך זה שהמחשב עולה ומפעיל את כל התוכנות אני משתמש בכ-800 מגה אז האם יותר מ2 גיגה יעזור... הרי אני אף פעם לא מגיע מעבר... ואני משתמש בתוכנות די גדולות (PHOTOSHOP,CROME עם הרבה מאוד טאבים!!!, VISUAL STUDIO, ואימיול+ביטורנט+ראפידשאר תמיד פתוחים)
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום עבדתי במחשב כשהקספרסקיי שלי הודיע לי שהוא גילה טרויאן [mscomserv.exe] ולא יכל היה למחוק אותו\לנטרל אותו (הוא לא מצא את הקובץ). הלכתי לsystem32 (ראיתי את הכתובת בקספרסקיי), והצלחתי למחוק אותו ידנית. יש סיכוי שהוא עדיין פועל?או שהוא נעלם? הבהרה- אני רק גלשתי, לא נכנסתי ללינק שמישהו שלח לי מהמסנג'ר (אם הבנתי נכון, זה קשור לתוכנה כלשהי של המסנג'ר). אז תודה לעונים נ.ב. הקספרסקיי לא הודיע לי שוב פעם שהוא גילה אותו, כך שזה סימן טוב
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
פירמטתי אתמול את המחשב והתנתקי שוב וינדוס XP רק שהפעם הזמן שלוקח לוינדוס להיטען- כשרואים את הלוגו של וינדוס על רקע שחור ואת הריבועים הירוקים רצים במד הזה, זה לוקח הרבה זמן, איזה דקה. לפני הפירמוט זה היה ממש קצר- משהו כמו 5 שניות. איך אני מסדר את הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבטל את הוי המובנה בNOTEPAD של "כיוון קריאה מימין לשמאל" שמצמיד את הטקסט ימינה? זה ממש מעצבן. נא לא להציע הצעות כמו: תתקין מערכת באנגלית.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי,ובמידה ולא - שתועבר שאלתי לפורום המתאים. אז ככה,ברשותי Windows 7 Ultimate 32-Bit. כשאני בא לצפות בסרטון באתר Youtube במסך מלא,אז כשאני עובר לתצוגה במסך מלא,ישנו רק אודיו בלי וידאו,ואני נאלץ לחזור שוב לצפיה רגילה - ואז,כשאני רוצה לעבור לצפיה במסך מלא עם וידאו;אז עליי ללחוץ שוב על כפתור המסך המלא (זה קורה לי עם רוב הסירטונים). - שאלתי היא האם זה תקין וקורה לכולם (ברוב הסרטונים - באתר יוטיוב),או שזו בעיה? - במידה וזה אכן לא תקין,וזוהי בעיה,אז מה יכול להיות הגורם לה,ואיך מתקנים ופותרים אותה? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מפעיל את המחשב,אני מקבל במסך הפתיחה בחירה של משתמש או אדמין,וכאשר אני לוחץ על אחד מהם,הוינדוס מתחיל לטעון אתההגדרות ואז מייד מתנתק,וחוזר לתפריט בחירת משתמש. ניסיתי להיכנס למצב בטוח ,אבל אני מקבל אותה תוצאה. ניסיתי לחזור LAST GOOD CONFIGRATION ללא תוצאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי ד.קשיח 3.5" 500GB של LACIE, ואני רוצה לדעת אם ניתן לעשות READYBOOST בויסטה עם זה... תודה!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע למה אבל ההודעה הזאת קופצת לי בהפעלה של המחשב אל תגידו לי לסרוק אני יודע כבר ניסיתי הכל, מישהו יודע מה זה התקלה הזאת ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בכל עליית מחשב נעשית לי בדיקת CHECK של כונן D שלי, הדבר קורה אחרי עליית הלוגו של XP ולוקח כדקה (בתנאי שלא לחצתי על מקש כלשהו שאז זה מבטל את זה). רציתי לדעת איך להפסיק את זה ע"מ שזה לא יקרה לי באופו אוטומטי בעליית המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-