Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ברצוני להתקין על מחשב נייד (פנטיום 3) את מערכת ההפעלה הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לדעת...ששונה מהתקנת המערכת על מחשב רגיל-כמו דברים שצריכים לבדוק לפני וכ"ו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://neowin.net/index.php?act=view&id=38289
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום Windows 11 22H2 לאחר הפעלה מחדש של המחשב המקלדת לא עובדת לי כאשר הוינדוס עולה בביוס עובדת בהתקנה אחרת של וינדוס במחיצה אחרת עובדת מקלדת נוספת ניסיתי ובדיוק אותו הדבר שתיהן מחוברות דרך USB הבעיה היא שעשיתי נעילה אוטומטית ואני צריך ללחוץ alt ctrl del לפני שאני רושם סיסמא - ככה שאפילו אין לי גישה למקלדת וירטואלית אתמול עשיתי שידרוג ל-VMWARE לגירסה 17.0.1 סימנתי את האפשרות Enhanced keyboard driver לא יודע אם זה מקור הבעיה - בכל מקרה דרך התקנה אחרת של וינדוס מחקתי ידני את התקיה של ההתקנה - אך לא עזר ניסיתי להפעיל את הוינדוס במצב בטוח וזה לא עקף לי את alt ctrl del ניסיתי לשנות את ההגדרה הזו דרך וינדוס שמותקן במחיצה אחרת וגם דרך…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי כ50 קבצי PDF כאשר כל אחד מהם מכיל דף אחד בלבד. יש לי מדפסת שיודעת להדפיס דו-צדדי, אז להדפיס קובץ מרובה עמודים בדו-צדדי אני יודע. אבל אני דווקא הייתי מעוניין לדעת כיצד אני יכול להדפיס את כל הקבצים (בעלי עמוד 1) הללו בדו צדדי בבת אחת? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להביא לדוד שלי את הנייד הישן אז ניסיתי לפרמט בשביל להתקין 2K אבל משום מה הוא לא קורא שום כונן... יש לי 3 כוננים: C - Windows & Programs - 6.94 GB D - Games,Downloads & Stuff - 10.6 GB X - Music - 1.42 GB כולם בהארד דיסק אחד של 20GB ... מה קורה למה הוא לא קורא לי את האותיות בדוס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לתור אחר קבצים שתופסים לי מקום במחשב ואולי אין להם בכלל שימוש ואוכל למחוק אותם. התחלתי לסרוק קצת את התיקיות לראות מה ניתן למחוק ומה שגיליתי זה שיש בכלל פעם בין מה שהתפוסה של C מציג לתפוסה בפועל. אולי הבדיקה שלי בכלל לא נכונה אבל אני עדיין לא מבין למה יש פער של 27 ג'יגה והיכן הם נמצאים? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
- 1 follower
-
-
איך משנים את האיקון של סל המחזור ב - XP PRO?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אני נפתר מזה? מאיפה אפשר להוריד פאץ' עדכני?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט אצל מישהו ואני רוצה להוציא מהווינדוס את הCD KEY כדאי להשתמש בו להתקנה איך אני מוצא אותו? בלי תוכנות? שאני לוחץ על המאפיינים בכפתור ימני זה נותן לי את הproduct id לא product key
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בXP יש משהו שנקרא double click sensitivity זה קובע מה המרחק המקסימלי בין שתי לחיצות (פיקסלים) שבו זה יחשב ללחיצה כפולה מישהו יודע איפה זה בויסטה?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היום המסך שלי התכבה לשניה וכשהוא נדלק הוא נהיה בפונט כזה http://www.zix.co.il/images/z-714182035.JPG השתנה הכל נהיה מגעיל גם במשחקים וגם בשולחן העבודה ובמערכת עצמה אשמח לתשובה במהרה הפונט אם אני לא טועה השתנה למשהו TAHOMA משהו כזה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה תוספות ודברים מעניינים יש למערכת הפעלה WIN 7? ובאיזה תוכנות הכי מומלץ להשתמש כדאיי לתחזק אותה.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית ישן שזועק לפרמוט והתקנת מערכת הפעלה חדשה, יש לי רק win8.1 , היום מותקן עליו WIN7. הדרישות היו ונשארו - שימוש משרדי עם זמן תגובה טוב (אני לא מסוגל לסבול את זה שהמחשב "זוחל") בדקתי את המפרט של המחשב ולא הצלחתי להבין אם המחשב יצליח לענות על הדרישה הזו עם מערכת הפעלה חדשה יותר (8.1), או שהביצועים יפגעו. (בעיקר כי לא הבנתי מה זה PAE, NX ו- SSE2 ואם המעבד שלי תומך בזה). הפרטים העיקריים של המפרט: intel core 2duo E6420 2.13GHZ 64BIT 4GB RAM כרטיס מסך nvidia Geforce 210 כל השאר די בסיסי - הארדיסק עם חיבור SATA "רגיל" או במקסימום sata2 (אין כרטיסים נוספים שעושים פעולות שונות - הכל על לוח האם) דבר אחרון - אין לי כוונה לשדרג את החומרה שלו (…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה בחינם ממייקרוסופט אבל כשאני עושה הכל בסוף זה מביא איזה אתר שכבר לא קיים אז אי אפשר להמשיך.. אז למשיהו אולי מהעבר יש את הKEY או איכשהו להשיג?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו כדי לסדר לו שם כמה דברים בנוסף , הוא ביקש ממני ליצור לו מחיצה נוספת . יש לו הארד דיסק אחד (כונן C ) בגודל של 75 GB הוא רוצה לחלק את הכונן לשני מחיצות. אני צריך תוכנה מסוימת כדי לפצל את הכונן בתוך הוינדוס ? או שאפשר לעשות את זה דרך הוינדוס ב manage או משהו ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חבר'ה השאלה בכותרת, חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, לא מצאתי וגם רציתי לשמוע חוות דעת. במקרה שלי מדובר על XP אבל תשובות לגבי VISTA גם יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
במחשב P4 התקנתי שתי מערכות לארח מכן מחקתי את האחת מחיקה מתוך המחיצה שלה, כמו כן מחקתי בקובץ BOOT.INI את השורה המיותרת אך לאחר שעשיתי את זה האתחול של המערכת היחידה הואט. הנוסח של קובץ ה boot.ini : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect האם יש משהו נוסף לעשות כדי למהר את האתחול כפי שהיה בתחילה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גרפיקאית ועד היום השתמשתי רק בוינדוס 7. עכשיו אני רוצה לשדרג ל8.1. רציתי לדעת אם כדי לשדרג, להישאר עם 7 או לשדרג לוינדוס אחר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אחרי שאני מוריד את העדכון אני מעוניין לעשות התקנה נקייה עכשיו יש לי את הקובץ על USB אני צריך לרשום בצד את המפתח מוצר הנוכחי שלי או שזה כלול בתוכו כבר? - - - תגובה אוחדה: - - - או שזה מקושר לחשבון מייקרוסופט שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-