עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הווינדוס שלי הוא windows xp sp2 1GB זיכרון אני מפעיל את המחשב והרקע של הווינדווס עולה בלי האייקונים ניסיתי להפעיל אותו מחדש , להפעיל אותו מ safe mode אבל זה נישאר אותו דבר (רקע בלי אייקונים) הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להפעל את מנהל המשימות. מה אפשר לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל.. המחשב עבד כרגיל.. עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPG ניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד.. פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם.. מה לעשות? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אכשיו יש כונן אחד שמשמש ככונן אשר מותקן עליו win xp sp2 ,וייש לי עוד כונן אם חומר עליו (מאוד מעניין) אם מקום פנוי של 10 gb ... בקיצר זה מה יש ,עש לכם פיתרון במיקרה? נ.ב לא אפשרי לחבר cd או כרטיס רשת בשום פנים ואופן,אין טעם להציה פיתרונות תיקון או דברים בסגנון.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  4. Started by itzikcolt,

תעזרו לי בבקשה התהליך svchost.exe לוקח לי 2000MB מהזיכרון הוירטואלי והוא לוקח גם 50% מהמעבד ואז מופיעה לי אזהרה שאין לי מספיק זיכרון וירטואלי איך שאני סוגר את התהליך המחשב חוזר למצב נורמלי של 200MB זיכרון וירטואלי זה קורה בערך אחרי 6-10 שעות של עבודה בלי מאמץ תודה רבה לכל העוזרים את המפרט אפשר לראות בצד ימין

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  5. Started by CyberBot,

יש לי דיסק של XP בלי BOOT (צרוב) איך אני משלב בו קובץ BOOT אני עובד עם Ultra ISO

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  6. my system won't go into hibernate by its own after a preset time המחדב לא נכנס תמיד למצב זה אחרי 10 דקות שקבעתי. יש לי XP SP2 על מחשב חדש, מה יכולה להיות הסיבה ???

7. Started by 3d7,

שלום! יש לי Windows XP Professional SP2 (עכשיו התקנתי על מחשב נייד). ב-Automatic Updates בחרתי את האפשרות "Notify me but don't automatically download or install them", מאחר ואני רוצה שליטה מלאה בעדכונים שאני מוריד ומתקין. אני יודע שמתישהו אני אקבל ב-Taskbar הודעה שיש עדכונים חדשים. אבל, אני לא יודע מתי, ואני גם לא רוצה להשאיר את המחשב הנייד דלוק הרבה זמן. כמו-כן, אני גם לא רוצה להוריד את העדכונים מהאתר של מיקרוסופט. אני רוצה להוריד עדכונים רק מה-Automatic Updates. יש אפשרות להפעיל את ה-Windows Update באופן יזום, כך שהוא יודיע לי אם יש עדכונים חדשים, ואני אגיד לו להוריד אותם?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי וינדוס אקס פי שהתקנתי לפני מלא זמן, לפני שבועים בערך התקנתי ויסטה על כונן אחר אני עכשיו רוצה למחוק אותה איך אני אמחק? חשבתי פשוט לפרמט את הכונן אבל אז אני מפחד שגם הבוט ילך. ואז גם האקס פי לא יעלה לי.. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. יש לויסטיה בעיית התאמה רצינית עם חלק גדול מהתקני הUSB שיש לי, בינהם גם המצלמה הדיגיטלית Pentax K10d וקורא הכרטיסים סאן דיסק MicroMate. כשאני מחבר אותם לשקע הUSB הויסטה מבקשת ממני להתקין DRIVER שבכלל לא קיים. מה שאני עושה עכשיו זה להעביר תמונות שצילמתי למחשב אחר ולשלוח אותם לעצמי וזה ממש לא לעניין... אני בטוח שאני לא הבן אדם היחידי בעולם שגם משתמש בויסטה וגם בכרטיסי SD ויש לבעיה פיתרון... השאלה מה הוא?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. פתרונות חוץ מפרמוט והתקנת המערכת מחדש? מדובר במחשב נייד אם זה עשוי לעזור. מצב בטוח לא עובד..

11. חבריה שלום כל השנים התוכנת הפעלה WIN XP שברשותי היתה תקינה ועברה אימות ועדכונים לאחרונה קבלתי הודעה שהתוכנה לא מקורית נסיתי לעדכן אבל שוב מקבל שבגלל העוגיות _COKIS אז פעלתי כנדרש ושוב אותו בעייה לא מזהה מה עושים קראתי לא מזמן שהיה תקלה במיקרוסופט והמון מערכות נפלו בגלל שהיה להם איזה תקלה באימותים אשמח לסיוע ומה לעשות ואיך מורדים מהסרגל את הכוכבנית של הודעה בברכה וממתין לסיוע

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. במחשב של חבר שלי(מה שאומר שאני לא יכול בידיוק לאמר מה השגיאות) כשמפעילים אותו... אז כמופיע המסך הזה עם הטבלה(מסך 1 לפני שהווינדוס אמור לעלות) הוא נתקע שם ואומר שצריך להתקין מחדש את הווינדוס וגם אומר שנמחק לו משהו מהדיסק קשיח השאל שלי היא: האם אם אני ינסה להתקין מחדש את הווינדוס הב עיה תיפתר? או שאם המחשב מציין בעיה שנמחק משהו מהדסיק קשיח זה בעיה רצינית יותר מאשר להתקין ווינדוס מחדש? והשאלה השניה איך אני מתקין את הווינדוס (יש לי כמובן את הדיסק) אבל איך אני מפעיל אותו כי אם הווינדוס לא עולה אני לא מוצא דרך להפעיל את ההתקנה תודה רבה

13. Started by X-It,

כדאי לי להתקין ויסטה 64 ביט? על המערכת שיש לי עכשיו.... לפי CPU-Z המעבד שלי תומך ב EM64T והאם הביצועים במשחקים צפויים לרדת? האם המערכת פשוט תעבוד יותר טוב מאשר XP 32? על המערכת שלי... שהיא לא ממש טובה... אז האם כדאי לי? ויש לי עוד שאלה.. אם התקנתי ווינדוס בG אני אוכל לשנות אותו אחר כך לC??? ASUS P5LD2-Deluxe Intel Pentium 4 641 3.2 With Stock Cooling Gainward 6600 GT 256MB 128BIT 2X1GB Kingston 667 Mhz DDR2 Hec 400W

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by DRAMAKING,

אהלן התקנתי לפני כמה ימים על מחשבי הדנדש WIN XP PRO ולפעמים בעת ריסטרט (במסך הכיבוי) או הפעלת תוכנה מופיעה לי הודעת שגיאה שלא ברור לי מה מקורותיה... הנוסח שלה הוא כדילקמן: WINDOWS - DRIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED CANCEL TRY AGAIN CONTINUE לא מובן לי למה הוא מחפש את כונן A - אין לי פלופי 1.44 מחובר - וגם באופן מוזר ב"מחשב שלי" מופיע הכונן הזה... מישהו מכיר את ההודעה/תופעה הזו? מפרט המחשב: מעבד - INTEL CORE 2 DUO 6750E לוח אם - GIGABYTE P35T-DQ6 2 GB DDR 3 CORSSAIR כרטיס מסך - GIGABYTE 8500 GT 256 MB DDR3 אשמח לעזרה תודה רועי

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  15. משהו לא בסדר,ניסיתי להתקין את הxp‏ ‏כרגיל,אחרי ההתקנה מפעילים מחדש את המחשב ויש הודעה שהקובץ לא תקין,ניסיתי להתקין מחדש כמה פעמים, גם גירסה אחת של עיברית וגירסה נוספת שבה התקנתי תוספת של השפה,לא עוזר,חיברתי את הכונן הקשיח למחשב אחר,עשיתי מספר פעמים אתחול בצורות שונות,לדוגמא עם פרטישן מגיק,התקנתי מחדש, כמובן שגם ניסיתי להחליף את הקובץ עם אחד חדש מהתיקייה של התיקון,לא עוזר,עשיתי אפילו עדכון של ביוס אולי הsata‏ לא עובד כמו שצריך,לא עוזר,אני לא יודע מה עוד לנסות הקובץ הוא c:‎\windows‎\system32‎\config‎\system‏ לפי מה שאני יודע זהו קובץ של הרישום שהוא לא תקין ‎(reg‎)‎‏ ‏מישהו אולי נתקל בעיה כזו? תודה אנשים ושבת שלום!

16. Started by exercise,

בלי קשר לאיזו מערכת אתם משתמשים כרגע (חלונות/מאק/לינוקס), האם אתם בעד או נגד ויסטה בגלגולה הנוכחי, אולי אתם חושבים שאחרי SP1 היא תהיה יותר שמישה או שאתם בכלל משתמשים ב XP עד הסוף המר ?

• 82 תגובות
    • 7.3k צפיות
  17. Started by sufgi123,

תודה

• 22 תגובות
    • 11.9k צפיות
  18. Started by eladbu,

ששלום לכולם יש לי את הסייד בר שלויסטה וה rss המובנה משום מה לא קורה אתרים שאני מצוות לו מה אתם ממליצים אולי אני לא עושה משהו טוב ???

19. Started by Swed,

אני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא יודע למה !!! הוא פשוט לא נפתח לא משנה מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אז ככה נגיד ששכחתי את סיסמת הADMINISTRAITOR שלי ועכשיו אני לא יכול לגשת למחשב איך אני עושה לה RESET/משנה אותה ככה שאני יכול להישתמש בו שוב? הכל כמובן בלי לעשות פירמוט למחשב ולווינדוס ידוע לי שהדבר אפשרי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. השתגעתי כבר... תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם כפי שמצויין צירפתי קובץ וורד עם צילומי מסך אשמח לשמוע את עצתכם כי נמאס לי להמתין הרבה בזמן שהמחשב עולה. תודה מראש למשיבים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. יש לי בעיה מאד מוזרה ב-windows אני צריך עזרה דחוף... מותקן אצלי windows xp home edition אורגינל,נוד32,וספייוור דוקטור ואני עושה סריקות כמעט כל יום וסורק כל קובץ שנכנס לי למחשב. אחרי פירמוט מלא אני מתחיל להתקין את כל התוכנות,אני יוצר מוזיקה אלקטרונית וזה כרוך בלהתקין הרבה תוכנות (vst למי שמכיר),ואת כל הדרייברים שלי,אחרי שאני מאתחל את הווינדוס מופיע לי חלון שאין לי זיכרון וירטואלי במחשב ושעליי לסדר את זה,אני נכנס להגדרות של הזיכרון הוירטואלי ומסדר את ואז הוא מבקש שאני יאתחל את המחשב שההגדרות ייכנסו לתוקף,אני מאתחל ושוב מופיע לי אותו חלון,לפעמים לא עולה לי הווינדוס והוא נתקע על על חלון הטעינה שלו ואז אני צריך לעשות reset ולאתחל שוב ושוב עד שעולה ושוב עולה המסך שאין לי זיכרון…

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  24. שלום, כאשר אני מנסה לחבר את הלפטופ למדפסת רשת, אינני מצליח להשלים את התהליך. המדפסת מזוהה והכל, אך לאחר לחיצה על התחברות למדפסת, מתקבלת הודעה "כי אין אפשרות להתחבר למדפסת עקב זיכרון מועט". הלפטופ חדש, נקנה לפני שבועיים, בעל 2GB זיכרון, על הלפטופ מותקן ווינדוס ויסטה. המדפסת מחוברת למחשב שולחני רגיל עם ווינדוס XP. הרשת אלחוטית. יש עצות? תודה.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by RX7,

שלום.. יש לי windows xp + SP2 בעברית אני רוצה לעשות repair לווינדוס אבל אין לי את האפשרות הזאת בדיסק התקנה שיש לי. השגתי דיסק אחר של וינדוס XP עם SP2.. האם זה בסדר אם אני יעשה ריפייר עם דיסק אחר? וזה ישנה אם אני יעשה ריפייר מדיסק של ווינדוס XP באנגלית? או שאני חייב לעשות ריפייר מדיסק של ווינדוס בעברית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים