Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה שכל פעם שאני משנה במאפייני העכבר שבחלונות 7, את מספר השורות במסך שהגלגל של העכבר שלי יגלול ל-2 שורות, לאחר כיבוי המחשב או הפעלה מחדש, ההגדרה חוזרת לברירת המחדל: 3 שורות. העכבר שלי הוא Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A, ובמחשב שלי מותקנת התוכנה Microsoft mouse and keyboard center. מה הסיבה לבעייה, ואיך פותרים אותה? עדכון: מצאתי את הפיתרון לבעייה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/mouse-settings-not-saved-after-rebootrestart/5bf06673-6c48-46ff-a0d4-500f7a0b518a
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש בו מותקנת ויסטה הגדרות המקלדת לא נוחות ומסורבלות מאוד מעבר מעברית לאנגלית כיצד ניתן להגדיר את ההגדרות המקלדת ממעבר מעברית לאנגלית 1) בעזרת ALT & SHIFT 2) ושגם הסמן ישתנה לעברית ואנגלית בהתאמה 3) בלי צורך כל פעם לבחור מקלדת ואחר כך שפה בסרגל התחתון 4) שהגדרת השפה תשארקבועה בין התוכנות השונות ותתחלף רק בעת הגדרת שפה בעזרת ALT & SHIFT בעבר היה לי XP וההגדרה היתה פשוטה ונוחה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי בלוח בקרה בהגדרות של העכבר מהירות מסוימת לסמן של העכבר וסימנתי V ב"שפר דיוק עכבר" , אחרי כל ריסט של המחשב זה חוזר למה שהיה קודם ומה שעשיתי לא נשמר. וכן...עשיתי החל ואישור. וכל הפעלה של המחשב אני חוזר ללוח בקרה להגדיר מחדש . מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה אבל יש מאחוריה הגיון. אני רוצה להגדיר ב 2003 SERVER שתוכנות מסויימות יעלו כשמשתמש מסויים עושה לוגין לוקאלי - על המחשב, ושחלק מהן לא יעלו נגיד כשהוא עושה לוגין מרחוק - למשל ב RDP... איך אני מגדיר את זה? שאלה נוספת שיש לי היא איך אני מגדיר ב 2003 SERVER שתוכנית מסויימת תרוץ כ SERFICE של המערכת הפעלהללא תלות ביוזר ולא תדלק או תכבה כאשר יוזר עושה לוגין או לוגאוט (אלא אם כמובן אדמיניסטרטור כיבה אותה בכוח) למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע - זה החלק העיקרי שבשבילו אני שואל שאלה זו, והאימיול הוא הסיבה שאני לא רוצה שהוא יתנתק כי לסמן לו חיבור ON DEMAND זה לא חוכמה וככה הוא יתנתק…
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום התקנתי WINDOWS 7 על נייד - DELL STUDIO 1537 - כמערכת הפעלה יחידה. את רזולוציית המסך הגדרתי לרזולוציה הגבוהה ביותר (1280x800). מדי פעם, כשהמערכת מתעוררת מ-HIBERNATE או STAND BY, הגדרות הרזולוציה משתנות והמסך עובר לרזולוציה הכי נמוכה שלו (800x600) ללא שום סיבה לנראית לעין, ואז אני צריך לשוב ולהגדיר מחדש את רזולוצייית המסך. מישהו נתקל בבעיה דומה? מישהו מכיר פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת אלחוטית לסלון כדי לשלוט על המחשב במסך הפלזמה פנסוניק 50PV70. הגדרתי את הרזולוציה לשני המסכים כנדרש אבל אני מתקשה לראות את הפונטים במסך הגדול ממרחק של 4 מטרים. אני רוצה להגדיל את הפונטים רק במסך הפלזמה,האם זה אפשרי? בנוסף הפלזמה מחוברת ב HDMI ולא ב VGA וכתוצאה מכך הפלזמה מזהה רק 1080P וזה לא נכון כי הגדרתי פחות מזה. האם יש קשר בין הדברים? אולי לא כדאי לחבר ב HDMI? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מקווה שכאן זה המקום המתאים... הדלקתי את המחשב והוא עלה ברזולוציית מסך נמוכה. נכנסתי לאיזור ה- setting ושיניתי לרזולוציה כנראה גבוהה מדי. לחצתי אוקי מבלי לראות קודם אם זה מתאים או לא. מהנקודה הזו עולה לי חלון כחול ובתוכו רשום: out of range. h. frequency: 74 KHz, V Frequency: 60 Hz עשיתי ריסטרט למחשב והוא עולה ומשמיע את כל הקולות הנכונים. אני אפילו רואה את החלון של הוינדוס כאשר הוא עולה. אבל מרגע שאמור לעלות הדסקטופ - מופיע לי המסך הכחול הנ'ל. ניסיתי לשנות על עיוור את הנתונים, אבל לא הצלחתי. יש למישהו רעיון איך אני מחזירה לי את האפשרות לראות מה אני עושה על המסך?? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוינדוס שלי עושה ריסט בעצמו, שנכנסים בלוח הבקרה למראה וערכות נושא- תצוגה, הלשוניות היחידות שיש לי הן ערכות נושא, מראה והגדרות שאר הלשוניות נעלמו. כל כמה דקות אם לא נוגעים במחשב יש שומר מסך שמראה על טעינה של וינדוס ואז הוא מגיע למסך כחול שאומר שיש בעית חומרה(זה רק שומר מסך !!). אני די בטוח שהבעיה היא בעצם רוגלה כלשהי, בקשר לריסט שחלונות מבצע עצמאית אני חושב שהמחשב מתחמם קצת יותר מדי וזוהי הגנה כלשהי. יש לציין שבוצעה סריקה בעזרת Hijackthis וחוץ מ2 רוגלות/טרויאנים כל השאר ירד. מה הבעיה של האתחול ומה עושים בנוגע להחזרת הלשוניות כדי שאני אוכל לבטל את השומר מסך ? המחשב הוא: אינטל פנטיום 4, 2.6 ג'יגההרץ, זכרון 256MB RAM יושב על וינדוס XP הום אדישן ללא כל תוספת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
התקנתי win 7 בעברית לפני כמספר ימים אך המון תוכנות שעובדות בעלות אופצית שפה בערית והתקנתי על מחשב, אני רואה את הכיתוב בסימני שאלה או גיבריש. איך אני מתקן את זה. נ.ב בתוך ההגדרות של האיזור ושפה הכל מסומן בעברית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כבר הגדרתי שפה עשרות פעמים והנה נתקלתי בבעיה מוזרה מאד... התקנתי עברית ואנגלית, אבל כשאני לוחץ CTRL+SHIFT לא מתחלפת לי השפה, וגם אין לי ICON של השפה על ה TASKBAR, נכנסתי להגדרות ובדקתי שמוגדר החלפת שפה ע"י לחיצה על מקשים אלו... זה מוגדר. לכן הגדרתי CTRL+SHIFT+1 = אנגלית CTRL ?SHIFT?2 = עברית וככה אני דווקא כן מצליח לעבור בין השפות... כמו כן בדקתי שמסומן ב V "הראה אייקון של שפות על סרגל המשימות" (הניסוח המצאה שלי) והוא מסומן ולמקות זאת אין לי ICON של שפות... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
(הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים מקש ימני על אייקון מסויים) רציתי לדעת איך אפשר לבחור מה יופיע ומה לא. ראיתי שבהתקנה של WinRar יש אפשרות לבחור לגבי הWinRar, אבל לא זכור לי משהו כזה בתוכנות אחרות. אני רוצה להפטר מהGroove Folden Sync, שחזור גרסות קודמות, כלול בספרייה (שלושת אלו דברים של הWindows) ודברים כמו VLC, Adobe Bridge, OneNote. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קרה להגדרות התצוגה שלי. בכל תמונה שאני פותח, במקום רקע לבן, אני רואה רקע צהוב. גם כשאני פותח תוכנות כמו פוטושופ או צייר זה קורה. כנ"ל לגבי צילומי מסך. אני עובד עם מערכת הפעלה חלונות 7, 64 ביט. איך זה בדיוק קרה? איך מתקנים את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP Pro ולאחרונה שיחקתי עם הגדרות התצוגה כי ניסיתי להפוך את הרקע באייקונים על שולחןהעבודה לשקוף כדי שיראו את הרקע יותר טוב לא רק שלא הצלחתי לעשות זאת גם משהו השתבש וכעת הרבה מהאייקונים של תוכנות, קבצים וכד הפכו להיות אייקון הלבן הסטנדרטי (כמו זה שיש לקובץ שאין לו תוכנה קבועה שפותחת אותו) הכל עובד רק ללא האייקון וזה מאוד מעצבן! אז קודם כל איך אני מתקן את המצב ושנית איך אני הופך את האייקונים לשקופים??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שאלה אדיוטית אבל אני חדש בווינדוס 7 (עד לא מזמן על 98) והכל חדש לי. איןך נכון להגדיר את windows update, שיעדכן באופן אוטומטי או שאני אחליט מה להוריד? איך אדע איזה עדכונים כדאי להוריד ומאיזה להמנע (שמעתי יותר מידי סיפורים על עדכונים שחירפנו מחשבים) תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הי התקנתי כונן נוסף למחשב. הכונן מג'מפר כ SLAVE , והמקורי כ MASTER. בביאוס, הכונן מזוהה כ slave. במנהל ההתקנים הוא גם מזוהה, פעיל, ו"פועל כשורה". ב My Computer.... המחשב מזהה את הכונן MASTER בלבד ( שמחולק ל C, F, G) אני לא מצליח "לראות " את הכונן החדש. במחשב Win XP למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי לפטופ עם כונן DVD מקולקל. אני רוצה להתקין על הלפטופ Windows XP. רציתי לדעת אם ניתן להגדיר על ה הרדיסק נייד BOOTABLE של דיסק ההתקנה של XP. שכשאני יעשה הפעלה מה HD USB זה יעלה את ההתקנה של הדיסק. איך עושים זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים, ניסיתי כל מדריך אפשרי, כל אופציה שהוצעה, הגדרתי אינספור פעמים את כל הדברים למיטב ידיעתי בצורה הכי נכונה ועדיין, אני לא מצליח לגרום לOUTLOOK שלי להסתנכרן עם הGMAIL. אציין שבעבר עבדתי עם האופציה הזאת ללא כל בעיה. האם משהו השתנה? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום במשהו נחמד שדרש ממני קצת חפירה אבל אולי יעזור לאנשים בעתיד אז החלטתי לשתף, יש לי מחשב עם HD אחד שעליו מערכת ההפעלה וינדוס 7. אתמול קניתי 2 דיסקים נוספים ורציתי להגדיר אותם ב Raid 0 כאשר מערכת ההפעלה על הדיסק הישן ולכן לא רציתי להתקין אותה מחדש. הבעיה : שיניתי ב Bios לעבודה עם Raid והגדרתי את 2 הדיסקים החדשים כמערך אחד של 3TB ואת הדיסק הישן השארתי כמו שהוא. ברגע שהוינדוס התחיל לעלות קיבלתי BlueScreen, הבעיה שאפילו שהמערכת הפעלה יושבת על דיסק בלי רייד היא עדיין צריכה דרייברים לרייד. כמובן שביטלתי בביוס את ההגדרה של הרייד ואז המערכת עלתה אבל לא יכולתי להתקין את הדרייברים, קיבלתי הודעת שגיאה שהמערכת לא תומכת בחומרה הזאת, מסתבר שבשביל להתקין דרייברים ל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להגדיר RDP בWIN7 ULTIMATE ואין אפשרות גישה לשרת משום מה.. ציוד: ראוטר של TPLINK,עקבתי אחרי GUIDE איכותי שהסביר שלב שלב וכאשר אני מזין את הIP של הPC הוא מתריע כי אין חיבור כי :אין חיבור,המחשב המרוחק כבוי,המחשב המרוחק אינו זמין ברשת. מה עושים?? בנוגע לפורטים הפורט פתוח בראוטר ואין הגבלת FIREWALL וקיבעתי את המשתמש ADMINISTRATOR של WIN 7.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה עושה שינוי ה-REGISTRY הבא: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters] "TcpWindowSize"=dword:0000faf0 "GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0000faf0 ???
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר לקבוצה בדומיין שREMOTE DESKTOP יהיה מאופשר במחשבים שלהם. משום מה ההגדרה לא יורדת אליהם. הגדרתי להם ב Computer Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Desktop Services -> Remote Desktop Session Host -> Connections Allow users to connect remotely by using Remote Desktop Services ENABLED ודחפתי את הGPO וזה לא מתבטא אצלם. כדי לוודא שהלינק במקום הנכון הוספתי עוד הגדרה לGPO הנ"ל והיא כן ירדה אליהם. חשבתי שהבעיה איפשהו בדומיין ולכן ניסיתי את אותה הגדרה בסביבת ניסיויים נקיה וגם שם היא לא יורדת למשתמשים. מישהו נתקל בזה ויודע מה הפ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיימת דרך עקיפה לקבוע THEME בXP במחשב שבו הרשאות מסוימות כך שבתצוגה מוסתרים ממני מספר טאבים במאפייני תצוגה כדוגמת הטאב עם האפשרות לקבוע THEME... פקודה כלשהי, דרך עקיפה... אשמח לתשובות תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הקטגוריה המתאימה לשאלתי. יש לי רשת ביתית בבית. מחשב שולחני מריץ Win XP PRO . מחשב נייד מריץ Vista Home Premium. אני רואה את כל המחשבים בשדה של ה-Network בשני המחשבים. כשאני מנסה לגשת לתיקיה במחשב של ה-XP עם המחשב הנייד אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא. אני אכן יודע את הנתונים האלה ולאחר הזנה אני ניגש לתיקיות המשותפות אך הייתי שמח אם תהליך זה היה אוטומטי. כיצד ניתן להגדיר בויסטה אימות שם משתמש וסיסמא באופן אוטומטי ושקוף. ? ??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב. רציתי לדעת איך קובץ ה-boot.ini מוגדר, למי שיש WINXP HOME . אתם יכולים למצוא אותו, ב-C. ואם הוא לא שם תעשו חיפוש, בכונן C ותמצאו אותו, זה סהכ' טקסט, שרציתי לדעת איך הקארנל מתפקד, ככנראה ששלי נדפק עקב כך ואיני יכול להתקין SP1 , ועוד המון משחקים חדשים. אני מקבל שגיאה Q327101, ומצאתי גם FAQ באתר של מיקרוסופט אך לא כל-כך הבנתיו. http://support.microsoft.com/?kbid=327101 עזרה אנשים. תודה רבה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-