עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gshhar,

אני לא מצליח לעשות Update (יש לי XP PRO),זה מתחיל ואז אומר משהו על ה-PRUDUCT KEY (הווינדווס שלי הוא צרוב) מה הבעיה? ומישהו יכול לעזור לי להתקין JAVA כי עשיתי חיפוש ואני לא מצליח(ודרך אגב מה זה בכלל?)

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by drorgon,

שלום המסך חדש ( מהקנייה הקבוצתית ) כאשר אני מחבר את כבל ה-USB מהמסך למחשב ה- XP מזהה התקן חומרה חדש אבל לא מצליח למצוא לו דרייבר מתאים. כרגע הוא מסומן כ- USB Device בצהוב עם סימן קריאה. ניסיתי להפעיל את המחשב עם המסך ובלי המסך ורק אחר כך לחבר אותו, לא הצליח. ניסיתי גם להתקין ידנית מנהל התקנים של USB HUB אבל לאחר ההתקנה ה-XP לא זיהה התקני USB מהמסך. יש רעיונות ? איזה DRIVER מותקן אצל בעלי המסכים הזההים ? תודה מראש לעוזרים. ;D

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by roey1,

1. יש ברשותי מחשב די ישן (בגדול - פנטיום 4, 756 זכרון, כרטיס מסך FX 5200 128 MB ). השאלה שלי האם כדאי לי לעדכן ל- WINDOWS 7 החדש? האם הוא יעבוד יותר טוב מה-XP כי ראיתי שחלק אמרו שהוא יותר טוב מה-XP 2. אם ברצוני להתקין את ה-WINDOWS 7 בנוסף על ה-XP איך אני עושה את זה? במקרה זה אני לא מעוניין למחוק את ה-XP 3. יש לי מחשב נייד שנקנה באופיס דיפו.. המחשב הוא של חברת COMPAQ ומותקן עליו VISTA שמגיע באופן אורגנלי ככה מהחנות. הבעיה שהויסטה ממש מכבידה על המחשב למרות שניסיתי להוריד את הממשק וכל מינני דברים למינימום. האם כדאי לעבור ל-WINDOWS 7 ואיך אני עושה את זה, כפי שאמרתי המחשב מגיע עם כל הדרייברים והמערכת הפעלה ככה מוכן ומותקן כולל רישיון והכל. תודה ממש ממש רבה לעוזרים על השאלות.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by Eden 6600,

הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן. איך אני עושה את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by ktm,

יש לי פשוט בעיה שרוב הפעמים שאני מדליק את המחשב אז הCPU USAGE מראה לי שהוא משתשמש ב100% ובקיצור בדקתי ב- processes מה תופס שם הכי הרבה וזה היה הקובץsvchost.exe שתפס 70% וגם זה תופס איזה 30% system אבל קורה לפעמים שהקבצים האלה תופסים בדיוק את אותו דבר כמו מקודם וה הCPU USAGE פועל על 5% אז משהו לא בסדר פה ובקיצור וגם קורה שאף קובץ לא תופס כלום וזה על 100% אבל הרצתי spybot וזה לא עזר לי אז בקיצור תעזרו לי לפתור תבעיה ????????????

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  6. Started by winner100,

שלום לכולם, ברשותי הדפדפן IE9 של MS. הוא התחיל לעשות קצת בעיות אז אפסתי לו את כל ההגדרות (את רובם לפחות..) הדפדפן כרגע עובד מעולה אבל הכפתורים הפכו להיות קטנים. כפתור דף הבית, כפתור המעודפים ואפילו שורת הכתובות. בפעם האחרונה שזה קרה לא פשוט לא מצאתי דרך להגדיל את זה כמו בפעם הראשונה. בלב בררה עשיתי שיחזור למערכת ליום שלפני ואז המצב חזר להיות כמו בהתחלה אבל הפעם השיחזורים נמחקו (שזה מוזר לשם עצמו..) חפרתי בכל תפריט אפשרי ואין אפשרות להגדיל את הכפתורים האלו והעיניים שלי פשוט נגמרות מרוב שזה קטן. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה לכם!

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by naoriko,

אז ככה יש לי ווינדוס 7 מותקן כבר והכל עכשיו יש לי אותו מאז שהוא יצא והוא קצת בעייתי אני רוצה להתקין שוב את ווינדוס 7 על המחשב אבל מבלי שיימחק כלום ושיישארו התוכנות מותקנות יש אפשרות כזו? או שחייב להתקין הכל מחדש? כי באפשרות "שדרוג" זה כן מוחק את התוכנות והדרייברים המותקנים..! ואם אפשר גם תוכנות טובות לתחזוק הווינדוס 7 למי שמכיר! תודה רבה חג שמח לכולם!!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by הרב אמנון יצחק,

יש לי נייד שאני מפרמט אותו דרך DOS הוא מגיע ל 100 % ואז רשום "פירמוט נדחה" הוא לא מצליח לפרמט אותו. שאני נכנס ל SCANDISK הוא רושם סיפריות של ה WINDOWS וקבצים פגומים בעיקר DLL שאני לוחץ FIX הוא נותן לי עוד 50 קבצים פגומים מאותו סוג. השאלה אם ה HDD דפוק ואי אפשר להציל אותו ? כי שמתחיל הפירמוט בדוס רשום בהתחלה "בודק בד סקטורים פגומים" ואז הוא ממשיך לפירמוט..ושם הוא לא מצא בד סקטורים. ***רשום ככה Verifying 2,067.15M Format complete. Unable to Write BOOT Format termiated Write fault error writing drive c abort , retry , fail ?

9. Started by אילנה,

??? יש לי מחשב חדש עם צורב - נסיון חדש שלי לצרוב חומר על דיסקים. העברתי מסמך וורד לדיסק ומשום מה הוא הפך "לקריאה בלבד" ואין לי אפשרות לשנות את זה. מה עושים? איך מעתיקים או שומרים מסמך וורד לדיסק? ושלא יהיה לקריאה בלבד. המון תודה על עזרה

10. שלום! חבר שלי הביא לי AMD +1800 1.5GHZ עם 256מגה DDR333 או 400. התקנתי עליו XP בעברית עם SP3 (הורדתי גירסה נקיה שSP3 מובנה בה והשתמשתי בסיריאל המקורי שלי). במערכת עובדת יחסית לאט או בגלל שיש הבדל משמעותי בין SP3 שתוכננן למחשבים ל2008 לבין SP1 שהותאם למחשבים של 2002 (כנ"ל IE7 וכל התוכנות האלה 256MB של RAM לא מספיקים להפעיל הרבה תוכניות). או שבגלל שלחתי ממנו HD 80GB IDE (זה שהגיעה עם אותו מחשב) והחלפתי אותו לHD 20GB IDE של חברה ישנה שלא קיימת כיום (נלקח ממחשב פנטיום 866 מותג). השאלה שלי עם אני ימיר לו את המערכת לFAT32 מה שבחיים לא עבדתי עם XP אז המחשב יתחיל לזוז??. עם אני יתקין xp עם SP1 אז המחשב יזוז?? (באותה תקופה זו היתה המערכת הפעלה אני זוכר שעל פנטיום 500 עם 256מגה זה…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  11. האייקונים השתנו של הדיסק קשיח למשל,האייקון עצמו של הדיסק קשיח לא מופיע,מופיע גם בקיצורי דרך ‏בסימן הזה של החץ בקיצור דרך מופיע אותו דבר קרה למישהו?מה עושים? blank icon

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  12. Started by zohare62,

כשאני מנסה לגלוש במחשב מיד כשעולה האינטרנט מופיע הודעה אינטרנט ביצע פעולה לא חוקית ויסגר. פירמטתי את המחשב מחדש וזה שוב מופיע אותה הודעה מה זה יכול להיות? :'( מחשב פנטיום 3 500 זיכרון 512 אחד של קינגסטון חדש ושני של jt ram ניסיתי רק עם זיכרון אחד לא עזר. זה פתאום הופיע אולי זה בעית חומרה?

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by ran1809,

טוב אז ככה הווינדווס מנסה לעלות ואז מעלה את ההודעה הבאה: , עכשיו הוא אורמ שם אולי שיש בעייה עם לחצן ההפעלה אז ניתקתי את החיבור שלו וחיברתי רק את החיבור של לחצן ההדלקה והכיבוי ללוח האם ואם לוחצים עליו חצי לחיצה הוא מעמם את המסך ורק לחיצה ממשים מכבה לא יודע אם זה קשור אבל בעיקרון הוא עובד מכבה ומדליק אין בעייה. עוד דבר הוא שאני מכניס לו דיסק של ווינדוס ומגדיר לו לעלות איתו הוא מזהה אותו ואז שהוא אומר כאילו תלחץ על לחצן מסויים (וככה זה אמור להיות זה רגיל) ואז המחשב ייעלה עם הדיסק אז הוא עושה כמה נקודות ואז נתקע ולא ממשיך.?!כלומר לא מעלה גם התקנה של ווינדווס! כמו כן ניסיתי להפעיל ע"י כל האפשרויות שנתונות לי שם כלומר windows normal וכל אלה לא עוזר! מה זו הבעייה הזו ? ת…

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by ofirpo,

אני קונה מחשב חדש האם מספיק לצרוב את התכנה או שיתכן וזה יגרום לי לבעיות בעתיד האם אפשר להמנע מתקלות עתידיות בעזרת ידע מוקדם האם נכון שמייקרוסופט יודעת למי יש צרוב או לא חוקי והיא מתעללת במערכות אלו מרחוק ..? תודה מה מומלץ להתקין בכל אופן? תודה

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  15. היה לי מסך CRT 19" - והחלפתי אותו ב LCD 19" ועכשיו אני יכול לבחור בין 3 אפשרויות שונות של רזולוציות, ולא מבחר כמו שהיה במסך CRT - זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. במקרה שהשומר מסך מתחיל לפעול ואני במסך משתמש שלי מתוך 2 ב XP, אחרי שאני חוזר המסך שמופיע הוא חלון המשתמשים ולא החלון שלי, איך אני מבטל את הדבר הזה ובמקרה של הפעלת שומר מסך הוא יחזור למסך שלי? תודה ולוריאן אני מצפה לתשובה מהירה,

17. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים. אגב....אני לא משתמש אף פעם ב EDGE, איני יודע למה זה.

18. Started by BlscksBer,

<blockquote>שלום רב, כשאני פותח את המחשב אין לי התחל אין לי כלום במחשב חוץ מרקע. אני ניכנס למנהל משימות דרך CTRL+ALT+DEL ואז אני מוחק את ה- Explorer.exe ומכניס אותו כתהליך חדש ואז זה עובד לי מה אני עושה חברים? </blockquote>

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  19. שלום! כל פעם שאני פותח תיקיה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. ניסיתי להעביר את תוכן התיקיה לתיקיה אחרת אבל עדיין זה קורה. מה הבעיה של זה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי כל מיני קבצים במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם וברגע שאני מנסה למחוק אותם המחשב מפסיק להגיב אני רוצה לדעת איך למחוק אותם. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by Abu-Ali,

אהלן וסהלן לכולם, בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס לאחר כיבוי המחשב נפל המתח וכתוצאה מכך, בהפעלה של המחשב כעת אני מגיע למסך כחול לאחר הטעינה בו ווינדוס אומר שהוא משקם את הקבצים. אני לא מצליח להגיע לדסקטופ גם במצב בטוח. ווינדוס עולה, מופיע "מסך השיקום" ואז הוא נשאר תקוע כך במשך שעות. נתתי למחשב שהות של כ8 שעות בפעם האחרונה, אבל לפי מה שזכור לי במקרה דומה מהעבר גם לתת לו כמה ימים לא יעזור. :s05:

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  22. Started by Mortar,

no firewall is turned on... ()_O כן זה דיי ברור אחרי שמסתכלים על זה טוב אבל זה מעצבן ודיי מטעה שכותבים לך את זה בקטן ובפינה. בכל מקרה למה אני צריך לדעת את זה כל פעם שאני מדליק את המחשב ?! כן אני יודע שאין לי פיירוול... וכבר הצלחת להבין את זה אחרי הניסוח המפגר של MS אבל למה אני צריך לראות את זה ולמה אני צריך שיהיה לי את הסמל הזה שתקוע לי בTaskbar ? יש דרך להעיף את זה ? רק בקשתי לעדכן את מערכת ההפעלה, לא בקשתי שהיא תגיד לי מה יש לי ומה אין לי כל פעם שאני מדליק את המחשב ותשים לי סמלים בtaskbar. :lamer: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by eliav-peretz,

איך עושים פקס דרך וינדוס? הרבה אמרו לי שיש אפשרות.. מישהו יכול להסביר לי? לפני שאני מביא מספר לקו. תודה מראש.EliaV-PeretZ

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by Joli,

מה המצב? יש לי שתי גגה זכרון במחשב וגם כששום תוכנה לא עובדת ברקע (חוץ מפיירפוקס ואימיול...) הוא משתמש לי ב - 800 M"B זכרון שז פוול... מה אפשר לעשות??? הינה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 אגב אני לא יודע אם זה ישנה אבל יש לי ווינדוס 7 64BIT תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  25. אז ככה.. מערכת הפעלה 7 64BIT . התקנתי היום כרטיס מסך חדש שרכשתי (ASUS 7850ׂ ) . לאחר שהתקנתי אותו לפתע הבחנתי שאין חיבור אינטרנט. כניסה למנהל ההתקנים יש סימן קריאה על כרטיס הרשת (REALTEK מחובר דרך PCI) כניסה למאפיינים יש שגיאה "אין מספיק משאבים להתקן זה קוד 12" לאחר עשרות ניסיונות של התקנת דרייברים חדשים (כרטיס מסך...כרטיס רשת...ציפסיט..) לא עזר כלום. נכנסתי לביוס...ומה ראיתי שם? ה 1 IRQ אוטומטי אבלל יש 2 התקנים על זה וזה רשום ככה: בקר כרטיס רשת : פנקשיין: o כרטיס מולטימדיה: פנקשיין : 1 אז הבנתי שיש כנראה התנגשות כאן... ניסיתי לשנות ידנית IRQ למשהו פנוי ...14..15....וכל מיני מספרים. לא עזר. אני לא יודע מזה כרטיס מולטימדיה יש 3 סלוטים שאחד מהם PCI E שעליו יש כרטיס מס…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.