Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אתמול שדרגתי את ה Zenbook UX31 שלי לוינדוס 8. הכל עובד נהדר, אבל משום מה הדרייברים של ה USB שלי לא מזוהים כמו שצריך - מה שגורם לכך שה USB במחשב עכשיו לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר אסוס בכתובת http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#download אבל זה לא עזר וה USB לא עובד עדיין (ההתקנה של הדרייברים הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? זה די מחרפן אותי תודה!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש ומעוניין לרכוש מערכת הפעלה, הרעיון היה לרכוש את WIN7 אבל ראיתי במספר פורמים אנשים שמציינים ש-WIN8 עולה 40$, באתר של מייקרוסופט רשום שאפשר לשדרג מ-WIN7 ל-8 ב-40$, כלומר צריך שה-7 יהיה כבר מותקן, יכול להיות שפיספסתי משהו ובאמת אפשר לרכוש WIN8 חדש ב-40$? תודה מראש למגיבים,
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
<blockquote>שלום רב, כשאני פותח את המחשב אין לי התחל אין לי כלום במחשב חוץ מרקע. אני ניכנס למנהל משימות דרך CTRL+ALT+DEL ואז אני מוחק את ה- Explorer.exe ומכניס אותו כתהליך חדש ואז זה עובד לי מה אני עושה חברים? </blockquote>
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אהלן וסהלן לכולם, בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס לאחר כיבוי המחשב נפל המתח וכתוצאה מכך, בהפעלה של המחשב כעת אני מגיע למסך כחול לאחר הטעינה בו ווינדוס אומר שהוא משקם את הקבצים. אני לא מצליח להגיע לדסקטופ גם במצב בטוח. ווינדוס עולה, מופיע "מסך השיקום" ואז הוא נשאר תקוע כך במשך שעות. נתתי למחשב שהות של כ8 שעות בפעם האחרונה, אבל לפי מה שזכור לי במקרה דומה מהעבר גם לתת לו כמה ימים לא יעזור. :s05:
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
hi.. i have a mproblem that bothers my for a long time. after a few moment the comp is working the CPU usage gets stuck on 100%. and wont go down unless restart. is makes the computer really slow. i suspect its some kind of a virus.. iv formated the HD twice and it keeps comeing back. (i have NAV2004 and ZONE ALARM PRO) after the format the comp it virus free but it doesnt takes too long untill it detects W32.HLLW.Gaobot.gen << this worm it cases many affect .. like the 100% cpu usage and 4 example i dont have hebrew until i reastart. i thaught about geting another firewall what do u think? thanks 4 answaring
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
חיפשתי פיתרון לבעיה הזו ולא מצאתי, מקווה שמישהו כאן אולי יידע. כשאני מרענן דף מסויים מתקבלת ההודעה: The page cannot be refreshed without sending the information. Click resend to..." etc. האם ואיך ניתן לסדר שההודעה לא תופיע והרענון יהיה אוטומטי? משהו ברג'יסטרי? בתודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי WIN XP ו-EXPLORER 6 ובמסכי הכניסה של צ'טים כמו "נענע" או "וואלה" וכד', הוא רושם לי שאני צריך להוריד משהו של JAVA כדי שהוא יוכל להמשיך להראות את המסך. אני מוריד (וזה משהו קטן כי ההורדה קצרצרה) וזה לא מתקין את עצמו או נותן לי כזו אופציה. הקיצר, מאיפה אני מוריד תוכנת JAVA שתתאים לי או מה אני עושה כדי שאוכל לראות את האתרים האלה ???
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
פתחתי את היישום להסרת שהתוכניות ב-control panel ויש שם רשימה של איזה 20 תוכנות שנקראות windows hotfix... רציתי לדעת מה אלה ומה עושים איתם ואיך הם הגיעו למחשבי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
הicon של ה אינטרנט אקספלורר ב- quick launchפתאום שינה צבעו לצבע כחול כהה ... יש למישהו מושג? :-[
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
^ כך שאני מאמין ששום דבר עדיין לא נמחק. תודה מראש. אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לאחר שהיתקנתי SP1 ליפני כמה ימים , בזמן שאני משחק ה Realtek HD Audio Manager מתחיל להופיע כל כמה זמן ולהודיע לי שניתקתי משהו מהיציאת Audio "You just unplugged a device from the audio jack" הינה תמונה: הדגם של כרטיס הקול שלי: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 550 (MCP55) - High Definition Audio Controller לוח אם : Gigabyte GA-M55S-S3 v1 חשבתי לעדכן את הדריביר של הכרטיס קול, לא עידכנתי אותו עד היום ביכלל מאז התקנת Vista http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false האם זה הדריבר הנכון? Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file) R1.89 2008/3/1…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
טוב תיראו ניתקלתי בבעיה קטנה ואני רוצה לדעת איך אני מחליט שלקובץ MPEG יהיה את האייקון של הווינדווס מדיה פלייר או למשל לקובץ MP3 יהיה את האייקון של ווין אמפ הבעיה גם אחרי שאני מורה לווינדווס "לפתוח באמצעות" התוכנה המסויימת זה לא משנה לי את האייקונים למה שאני רוצה... אז מי שיוכל להגיד לי אני אודה לו מאוד...
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ראיתי שיש גירסה מלאה של ויסטה בעברית אבל לא ראיתי שחרור של MUI ל 64 ביט כמו שיש ל 32. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום המסך חדש ( מהקנייה הקבוצתית ) כאשר אני מחבר את כבל ה-USB מהמסך למחשב ה- XP מזהה התקן חומרה חדש אבל לא מצליח למצוא לו דרייבר מתאים. כרגע הוא מסומן כ- USB Device בצהוב עם סימן קריאה. ניסיתי להפעיל את המחשב עם המסך ובלי המסך ורק אחר כך לחבר אותו, לא הצליח. ניסיתי גם להתקין ידנית מנהל התקנים של USB HUB אבל לאחר ההתקנה ה-XP לא זיהה התקני USB מהמסך. יש רעיונות ? איזה DRIVER מותקן אצל בעלי המסכים הזההים ? תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום משתמש לגישה לאינטרנט לחלוטין כלומר שכאשר המשתמש הזה פועל המחשב כאילו לא יהיה מחובר כלל לאינטרנט ?(בלי וינדוס אפדייט לדוגמא) בעוד משתמש אחר כן יהיה מחובר בעת שימוש ב FAST USER SWITCHING? מקווה שהשאלה ברורה מספיק.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אף פעם לא ניסיתי את זה אבל נראה לי שזה לא יוצא טוב.. אם אניט אתקין XP על שני מחשבים תחת אותו קוד רישיון, אז זה יוצא בסדר או לא? זה לא עושה אח"כ אחרי שעושים את כל הwindown update את ה"not genuine" הזה? תודה
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש לי וויסטה כבר כמה חודשים וכל דווקא סבבה עם המערכת הזאתי, לא כמו הציפייה, אבל סבבה. בקיצור, ה-HD שלי מחולק ל-50Gb ב-C וב-D 250Gb. בהתחלה הכל עבד טוב, אבל פתאום התחילו "להעלם" לי GB מהכונן של ה-Windows. אני לא יודע לאן או מה קורה - זה פשוט נעלם. אין לי שום הסבר לך, ב-Program Files שזה כל מה שאני נוגע בכונן הזה בכלל יש 10Gb וזהו, אין eMule או משהו עם קבצים זמניים מבחינת תוכנות שיתוף - וזהו, אני לא נוגע שם בכלום. אז 10Gb + התיקייה Win וכמה שהמערכת הפעלה שוקלת וזהו, כמה זה כבר יוצא? ולאט לאט נעלם לי הכל, כבר אין לי מקום לכולם מישהו יודע מה מקור התופעה? אני עכשיו בודק על ה-System Restore אולי זה זה... תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
והאם זה תורם לביצועים .. ?
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אני קניתי מחשב חדש מעבד 6300E לוח אם אסוס p5n-e sli זיכרון גיגה הרדיסק WD SATA 250 G אני מנסה להתקין את הווינדוס XP SP2 זה דיסק ל 32 ביט מדיסק שיש לי ההתקנה הולכת יפה ואז בסוף הוא מפעיל את המחשב מחדש ומערכת ההפעלה לא עולה לי במקום זה רשום לי באנגלית שמערכת ההפעלה דפוקה תתקין מחדש אני מתקין מחדש לא עוזר לקחתי דיסק אחר וניסיתי ושוב אותו הדבר הלכתי לחבר לקחתי מימינו דיסק אחר ושוב אותו דבר בסוף הורדתי ממחשב אחר לינוקס אובונטו 64 ביט התקנתי והכול עובד מצויין שאני מנסה מתפריט בוט של הלינוקס להעלות את הווינדוס פשוט לא קורה כלום ושאני נכנס מהלינוקס למחיצה של הווינדוס אני רואה שהכול נראה בווינדוס בסדר גמור אני רוצה להצליח להתקין ווינדס תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בפירמוט מחשב דיי ישן של אחי... אני מכניס את הדיסק של הווינדוס XP SP2 (כמובן שהוא עם בוט) הגדרתי בביוס את הצורב כסידירום (כי הסידירום שלו לא תקין) ושאני עושה ריסט זה אמור לקרוא תדיסק ומשום מה הוא לא קורא.. הוא בכלל רושם לי Searching for CDROM משהו כזה.. וראיתי שהצורב מחובר והכל פיקס ומזוהה שאני מפעיל את המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ? אגב, הווינדוס עצמו לא עולה הוא מגיע למסך שחור עם האפשרויות של SAFE MODE וכו' או START WINDOWS NORMALLY ונתקע. אשמח לעזרה, זה דחוף מאוד.[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:26:59 אגב אני חייב לציין שאני בוחר באפשרות SAFE MODE או START WINDOWS NORMALLY זה נתקע לאיזה 10 דקות ואז עושה ריסט במקום שיעלהנורמלי את הווינדוס.. בחיים לא נתק…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בעבר שסיבבתי תמונות התמונות הסתובבו בלי בעיה, כשאר עלתה הודעה כלשהי לחצתי לא להציג את ההודעה שוב ומאז התמונות של מסתובבות יותר. מישהו יודע איך לאפשר את סיבוב התמונות שוב?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה לתקיעה של ווינדוס במסך של השם משתמש וססמא? Windows XP SP3 רץ על P4 2.26 GHz עם 2GB זיכרון. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
??? התקנתי אופיס 2003 ויש הודעת שגיאה רק בוורד. לפעמים עובד כמה שניות/דקות ושוב מנסה לשחזר את המסמך הסרתי והתקנתי מחדש התקנתי בתיקייה אחרת בדקתי וירוסים בנוד 32 התקנתי אופיס 2007 והבעיה קיימת למרות הניסיון שלו לתקן אונליין הפעלתי CCLEANER אחרי כל שלב התקנתי וינדוס מחדש - שידרוג מתוך המערכת לאותה גירסא -SP3 מחקתי NORMAL.DOT כמה פעמים רק במצב בטוח עובד יפה, שאר האופיס עובד מצויין.(אציין שהיה לי גם אופיס XP במחשב וגם אותו הסרתי) מה עוד אפשר לעשות? חוץ מלפרמט ושיחזור מערכת תודה רבה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס xp פרוץ עם אפשרות לבצע עדכונים לאחרונה ביצעתי עדכונים והתוקתנה אצלי תוכנה זיהוי חוקיות של הווינדוס איך אני נפטר מהדבר הזה? [br]פורסם בתאריך: 13.09.2009 בשעה 13:04:21 *הותקנה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-