עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי בעיה יש לי כל מיני קבצים במחשב שאני לא מצליח למחוק אותם וברגע שאני מנסה למחוק אותם המחשב מפסיק להגיב אני רוצה לדעת איך למחוק אותם. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

אז ככה, קניתי רכיב חומרה שאני ממש צריך, telerecorder כזה שמתחבר לUSB של המחשב ולקו טלפון, הוא לא עובד בויסטה, ולכן חשבתי להתקין במקביל מערכת קלת משקל נוספת בשביל המטרה הזאת בלבד. אפשרי להתקין אחת מהן מבלי להתקין מחדש VISTA ? תודה

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  3. בויסטה יש חיפוש נורא נוח בשורת ההתחל. האם יש סקין או משהו שמסוגלים לעשות את השורת חיפוש הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by MDK,

אני מניח ששמעתם כבר על תופעה זו...אז ככה: יש בעיה עם השעה בTRAY, כי זה מכוון לפי שעון ירושלים, אבל למה שהוא זה לאחר כל כמה ימים חוזר שעה אחורה... מישהו יודע איך מתקנים את התופעה המעצבנת הזאת? ??? :-\

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by guy29,

יש לי win xp , ושאני נכנס למנועי חיפוש כמו וואלה ודומיהם, כאשר אני בא להקליד ערך כלשהו לחיפוש הפונט יוצא לי ג'יבריש, לא משנה כמה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by CoolOne,

Hi there! I'm using right now Windows Vista Beta 2 Build 5381. I must say it looks better, really better, but it is far less easy to use... Actually, its interface is far less easy to use than the interface of Linux, so I think Microsoft has to think again about what they are doing... This beta has a problem with Hebrew writing, i'll try to find a way to fix it, and then i'll write a review. By the way - I use this beta with VMware (Virtual Machine) with 512MB of RAM and it works prefectly... I really doubt the system requirements that HWZone wrote about.

• 9 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום לכולם נכנסתי לMSCONFIG בWINDOWS 7 ובלושנית שירותים סימנתי למטה הסתר את כל שירותי Microsoft והתהליך הזה ששמו FsUsbExService מסומן בV מישהו יודע מה זה??

8. Started by jungle-man,

שלום כשאני שולח להדפסה קובץhtml, mht, htm אני מקבל באופן קבוע הודעת שגיאה (קובץ מצורף). ניתן להדפיס בלחיצה על OK או CANCEL, אבל עדיין זה מטריד בעבודה שוטפת. איך ניתן לתקן את השגיאה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ... האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'. המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by kingi1,

יש לי מחשב נייד מדגם HP probook 4530s ואני רוצה להתקין עליו וינדוס 7 ultimate האם זה אפשרי או שיש מגבלה בסוגי הוינדוס שאפשר להתקין? משום מה ב hp אמרו לי שאי אפשר

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  11. קספרסקי שלי מחק לי קובץ חשוב של הוינדוס.יש דרך להכניס תדיסק של XP ולהחזיר תקובץ? תודה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש אפשרות שאני מחבר DOK למחשב שלי ויש מין בועה שבעצם רק שם אם יש וירוס בDOK הוא ישאר שם?כמו הסגר באנטי וירוס שרק שם יפעל הDOK ואני יוכל להעביר אליו דברים בכדי שהמחשב שלי לא ידבק? תודה

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by nivezrati,

אחי היקרים! אני רוצה להתקין windows xp professional+sp1 שברשותי במחשב הישן שלי הבעיה שאני לא בטוח שהוא יעמוד בדרישות. המחשב הוא: מעבד-אינטל פנטיום 2 400 וסלוט אחד של זיכרון 64 מגה בייט עד עכשיו המחשב הריץ במשך שנתיים ווינדוס 2002 פרו ללא שום בעיות. נ.ב המחשב פועל ברשת עם מחשב חזק בהרבה ומיועד רק לאי סי קיו ווינאמפ וקצת גלישה בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  14. שלום.. אני מריץ משחקים על windows vista , עכשיו כל משחק שאני מנסה לשנות את המקשים מציג לי אותם בעברית או בגיבריש איך אני מסדר בווינדוס שאני יוכל לראות את המקשים באנגלית בkey mapping של המשחקים?

15. שלום. המחשב שלי מריץ Win XP, המחשב חדש והותקן לפני כשבוע. במחשב שלי 2 דיסקים קשיחים. הדיסק הקשיח העיקרי מחולק לשני כוננים לוגים - C שמריץ מערכת הפעלה ו D. הדיסק המשני מכיל כונן לוגי אחד (E). כשרק התקנתי את המחשב, הכוננים היו מסודרים אחרת - לכונן D היה שם אחר והדיסק המשני היה מורכב ממספר כוננים לוגיים, שאיחדתי אותם לכונן אחד. את כל השינויים האלה עשיתי באמצעות ה Disk Management tool של Windows XP. עכשיו, יש מספר תוכנות שלא מצליחות לטפל בהרבה מאוד קבצים במחשב שלי. לדוגמה - ב - Irfanview אני לא יכול לשנות שם לקבצים בכונן D ולחלק מהקבצים בכונן E. לדוגמה - ב Burn4free אני לא מצליח להוסיף לפרוייקט צריבה קבצים מסויימים מכונן D. מה שמוזר, זה שלא מצאתי קשר חד משמעי בין הבעיות לכונ…

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  16. שלום .. : יש לי בעיה, 99.9% אחוז שמקור הבעיה ב - Windows עצמו ולא בחומרה, כי המדפסת עצמה עובדת טוב, היא תקינה לחלוטין כבר בדקתי את זה. אממ .. אז ככה, יש לי מדפסת Canon BJC-4300 ו - Windows XP Pro SP1 הדרייברים שיש לי לא מתאימים ל - Windows XP, אז הורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה, דרייברים ל - XP. כשניסיתי להתקין אותם, פשוט לא הלך :-\ זה רושם לי בסוף ההתקנה שגיאה ולא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין את המדפסת ידנית דרך ה - Windows עצמו, ע"י לוח הבקרה > מדפסות ורכיבי חומרה אחרים > הוספת מדפסת .. כשאני לוחץ על "הוספת מדפסת" זו ההודעה שאני מקבל : האשף של "הוספת מדפסת" אפילו לא עולה .. ישר אני מקבל את השגיאה הנ"ל. כשהיה לי Windows XP Home Edition המדפסת…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  17. שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין Mce ל-Pro . יש לי כרטיס טלוויזיה ולא השתמשתי במדיה סנטר כי לא היה לי. עכשיו קיבלתי ויש לי אפשרות להתקין. ממה שראיתי,mce נראה מגעיל ביותר,אך אני לא יודע מה ההבדלים בין שתי מערכות ההפעלה (מבחינה ביצועית ואפשרויות ) . אשמח אם מישהו יסביר לי בנושא . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by pukipc,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה מחדש, win xp 32 bit, אך המחשב אינו מבצע RESTART באופן אוטומטי, מגיע למסך, המערכת מבצעת כיבוי, המסך נכבה, אך המחשב אינו עולה מחדש, רק לאחר לחיצה על כפתור ה RESET במחשב, המחשב עולהמחדש, מאותה נקודה וממשיך לעבוד כרגיל, יש לציין כי זה קרה גם במהלך ההתקנה, יש למישהו אעיון למה זה קורה? תודה מראש, משה.

19. Started by DJ_Yaniv,

שלום, לפני כעשר ימים היתקנתי Windows Vista Ultimate והיום קיבלתי הודעה, תמונה: מישהו יודע מה הבעייה ומה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים וחג פסח שמח.

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  20. אני מנסה לעזור לחבר שנמצא בחו"ל אז אני מתחבר לו למחשב מרחוק ואת הסרטים הוא רואה עם ג'יבריש ואי אפשר לבחור עברית בפונט. הלכתי ללוח הבקרה איפה שהשפות וניסיתי לשים שם HEBREW אבל הוא מבקש את הדיסק. שמתי לב שהוא רוצה לחפש בתוך תיקיה i386 שיש לו אותה על C אבל אחרי שאני בוחר בה הוא לא נותן יכול להיות שאני צריך משהו אחר ויכול להשיג אותו מהרשת בלי דיסק ? תודה.

21. שלום, כמו שנכתב בכותרת. יש לי את קובץ ההתקנה של הSP1 וכרגע הוא מותקן על ויסטה 32 ביט. בקרוב אני עובר ל64 ביט ורציתי לדעת אם הוא יתאים גם ל64 ביט. רק כדי להבהיר , ידוע לי שדרך הUPDATE הוא כבר יוריד לי אותו אבל אני מעדיף להוריד עכשיו את כל העידכונים ולחסוך זמן בהורדות מיותרות בזמן ההתקנות. דרך אגב , האם זה אותו הדבר עבור אופיס 2007?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  22. שלום יש לי תוכנה לעריכת וידאו שנקראת פינקל סטודיו 14 והווינדוס שלי הוא sp2 האם אני יוכל להתקין את התוכנה למרות שהתוכנה לפי הוראות יצרן דורשת sp3 תודה מראש למשיבים!

23. Started by thytyt32,

SQMAPI.DLL פגום או חסר בווינדוס 7 64 נפתר נפתרתי מהבעיה הזאת והתחיל שגיעה זאת 0xc000007b מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  24. כשאני מפעיל את המחשב, במקום להכנס ישר לווינדואוז, הוא מראה את המסך של בחירת משתמש. איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by shloosh,

קניתי הארד חדש . יש לי ווינדוס עם מלא דברים מותקן על הישן. אני מחפש דרך להתקין על ההארד החדש את הווינדוס מבלי לאבד דברים שחשובים לי ההארד השני... יש דרך להעביר פשוט הכל כולל הווינדוס להארד השני?? מה לעושת להתקין 2 ווינדוסים ואז להעביר לווינדוס שעל ההארד החדש,ו אז לפרמט את הישן? תנו לי דרכים לפיתרון...תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים