עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי את הוינדוס והוינדוס כבר עלה למסך הראשי.. רק שאני מנסה להכנס ע"י לחיצה לאחד היוזרים הוא רושם לי כך: the system canot log you on due to the following error: specified domain either does not exist or could not be contacted. כל זה לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס.. עדיין לא הצלחתי להעלות את הוינדוס ממש .. בגלל הבעייה הזאת. איך אני פותר אותה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by natan805,

שאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  3. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת??

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by A-L-o-n,

כמו שאתם רואים, יש את ה-dump המוזר הזה שאני לא ממש מבין מה הוא רוצה שאני יעשה... הרצתי חיפוש, הבנתי שהייתה שגיאה, עכשיו אני צריך פיתרון. דרך אגב יש למישהו מושג מה זה לעזאזל ה-= הזה? אם יש משהו מוזר תגידו לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  5. הייתי רוצה לדעת והבין פעם אחת ולתמיד איך מכבים את הכפתורים המעצבנים האלה שתקועים במקומות אסטרטגים. *לא בטוח שזה המקום להודעה הזאת*

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  6. עשיתי זאת פעם לא זוכר היכן משנים?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  7. אהלן המחשב עמוס ועייף ולכן נפרמטו כדי להחזירו לחיים! עכשיו יש לי 4 ג'יגה ראם במחשב ועד היום הייתי משתמש במערכות 32. האם כדאי לי להתקין מערכת שמבוססת על 64 ביט? יש בעיות של תאימות עבור חלקים שונים? השימושים שלי הם למחשקים כמעט נטו אז מה עדיף לי? הם גם משחקים יצטרכו להיות על 64? קיצור מה כדאי להתקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by MoSQuiTo,

בנוסף לשאלה של איזה משניהם לבחור: איזה גרסה הכי מומלצת לכל אחד מהם? האם בשניהם צריך לדאוג להתקנת FIREWALL לפני שמתחברים לאינטרנט בראשונה בגלל ה-BLASTER?? (או שבכלל הוא הפסיק לתקוף???) תודה מראש, שגיא.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  9. אהלן, אתמול שדרגתי את ה Zenbook UX31 שלי לוינדוס 8. הכל עובד נהדר, אבל משום מה הדרייברים של ה USB שלי לא מזוהים כמו שצריך - מה שגורם לכך שה USB במחשב עכשיו לא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייברים מאתר אסוס בכתובת http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX31E/#download אבל זה לא עזר וה USB לא עובד עדיין (ההתקנה של הדרייברים הושלמה בהצלחה). למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? זה די מחרפן אותי תודה!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by Andrey22,

העברתי את תיקיית ה-MY DOCUMENT ל-WINDOWS 7 ולאחר ריסטרט הקבצים נעלמו והתפנה מקום רב בקשיח,ביטלתי את סל המחזור לפני כן ןכך גם את SYSTEM RESTORE,הגדרות החייגן גם כן נעלמו לאחר רסטרט,מדובר ב- BUILD 7600 X86 32 BIT

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  11. Started by galsabag,

שלום איך אני יכול להתקין WINDOWS XP לאחר פורמט???

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by alon69,

המחשב שלי מותקן עם WinXP SP1 (לא ממש חוקי). ברצוני לשדרג את חבילת השרות. איך ניתן לעשות זאת בלי פירמוט או התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? האם שימוש בדיסק בוטאבל של WinXP SP3 יתקין מחדש את המחשב כולל פירמוט או רק ישדרג את חבילת השרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by zoyaniv,

שלום יש לי ווינדוס 7 מקורי לכל השואלים התקנתי אותו בהתחלה על מחשב נייח ולאחר מכן השבתתי אותו והתקנתי על מחשב נייד, ההתקנה עברה חלק ואינ די בטוח שגם ההפעלה עברה. אולם לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שאני צריך להפעיל אחרת המערכת תינעל. ההפעלה באינטרנט אומרת שלא ניתן להפעיל את מערכת ההפעלה. עכשיו אני במצב שיש לי ווינדוס מקורי מחשב שהיא מותקנת עליו ועדיין אני לא יכול לבצע הפעלה כנדרש עם מי ואיך אני יכול לדבר על מנת לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by Yaron2012,

שלום, ב- Win 10 תפריטי יישומים מיושרים לשמאל. שינוי הגדרות ב- "Tablet PC Settings" משפיע על תפריט ההקשר בלבד. איך ניתן ליישר תפריטים ראשיים לימין? תודה.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by Raziel Elmaliach,

שלום נכון בבתי ספר אחרי שמכבים את המחשבים אז הם עושים סוג של פורמט כזה שהמחשב לא שומר כלום אז סתם אני רוצה לדעת איך קוראים לדבר הזה והאם ניתן לעשות את זה גם בwindows 7 ואיך עושים את הדבר הזה ? בתודה מראש רזיאל

16. Started by ASROCK.COM,

יש לי מחשב ישן אתלון ישן בתושבת K7 462PIN ופנטיום 4 עם כוננים קשיחים ישנים 20GB וזיכרון קטן 256-512 חשבתי להתקין עליהם WIN98S השאלה אם יש עדיין תמיכה למערכת ההפעלה הזאת ואם תוכנות כמו אנטי וירוס או מסנגר וכו' עובדים איתם ? כי לפי מה שהבנתי אין יותר עידכונים ל 98

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? המחשב WINDOWS שלי, מידי פעם מחליט להצמיד את הטקסטים לצד ימין (והכוונה לטקסטים בהתחל וכו') אחרי ריסט המצב מסתדר. תמונות מצורפות. יש למישהו שמץ מה הסיבה לזה?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  19. הHD הוא חדש מהחנות - עוד לא הוגדר או חובר = כלום והHD הישן יש עליו את מערכת ההפעלה הנוכחית האם ישנה דרך פשוטה לחבר את החדש = ומיד בתחילת האיתחול להתקין עליו מערכת חדשה מבלי שתיתנגש עם הישנה ? > אותה אני כבר לא צריך - אבל רוצה לישמור את כל המידע שהיה על הישן כגיבוי צריך המלצות ולהבין את שלבי התהליך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by אביחי,

אני מחפש דרייבר לצורב \כונן dvd. מסוג GSA4082B של LG. מערכת הפעלה: Windows XP Professional בעברית.

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  21. הגיע לידי מחשב מחברה מסויימת וכשניסיתי להתקין עליו WINDOWS XP PRO באמצע ההתקנה הוא נתן לי מסך כחול. ניסיתי גם דרך הדוס להעביר את הI386 ולעשות התקנה ואותה הבעיה. דיברתי עם החברה והם אמרו שרק WINDOWS עם SP2 ומעלה ניתן יהיה להתקין על המחשב הזה. סוג המחשב: נייד MSI ? תודה.

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  22. תראו שאני עושה מאפיינים לכונן C זה מראה לי שהשתמשתי ב115 ג'יגה ושאני נכנס לכונן סי מקיף את כל התיקיות ועושה מאפייינים זה אומר שזה תופס רק 59 ג'יגה יש הסבר מסויים או הסיבה שלא נגעתי במחשב משהו כמו שנתיים גרמה לי ליתר בורות? ועוד דבר שכרגע שמתי לב.. משום מה הווינדואס לא מזהה את הכונני הדיסקים שלי ושאני מנסה להתקין את הדרייבר מחדש הוא רושם לי שהדרייבר שקיים הוא הכי טוב שיש אבל בכל זאת הוא לא מראה לי את הכונן חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר בשביל הכונן שלי ..למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  23. נעלם לי ה-autoplay , והדיסקים לא עולים אוטומטי גם כאשר אני עושה כפתור ימני הוא לא רושם autoplay יש לי XP PRO

24. Started by itayizra,

אני צריך windows 7-hebrew-64bit גרסא סופית ! עם boot שאני יוכל לפרמט ולהתקין את הווינדוס חשוב שיהיה 64 ביט בעברית עם הגרסא הכי טובה *רצוי שיהיה בלינק אחד או שתיים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  25. אחרי שהוא פותח אותו לעבור בין אתרים הוא זז סבבה.. אבל עד שהוא פותח את הדף אינטרנט הראשון עובר איזה 10 שניות.. יותר אפילו אין אפשרות שזה יעלה מהר יותר? מה הסיבה לאיטיות? הזיכרון(256MB) המהירות אינטרנט (1.5) מעבד או לאידוע מה..

• 7 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים