עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Spoke38,

לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום תוכנה, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום יש לי בעיה קטנה בדפדפן פיירפוקס כאשר אני מוצא קישורית של MIRC ולוחץ עליה אמור להפתח באופן אוטומטי תוכנת המירק MIRC אבל זה לא קורה.... זה עבד בעבר, הופיע מתישהו איזה חלון ולא שמתי לב למה שכתוב ואישרתי משהו... ומאז אין לי את האפשרות של קישור אוטומטי אני חושב שקוראים לזה Extention External Program האם משהו יודע איך להפעיל את האפשרות הזאת בחזרה??

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by nissim_y,

בעת הפעלת win-xp - איך מונעים הפעלת kaza ??

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by yotam.m,

מישהו יודע מהו הקובץ הנ"ל מה השימוש שלו או תפקידיו? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dante123,

היי חברה רציתי לדעת במה ניקוי רג'יסטרי עוזר למחשב,והאם ניקוי רג'יסטרי יכול לפגוע בתפקוד המחשב. למשל,אני משתמש בregistry mechanic ושמתי לב שאחרי שפירמטתי וניקיתי רג'יסטרי,המחשב תפקד בצורה איטית יותר מלפני שניקיתי. יכול להיות שזאת בעיה הקשורה לריסטרט?ובכלל,רציתי לדעת במה זה עוזר. תודה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by demonshlomo,

כל פעם שאני לוחץ על האקסםלורר הוא לא נפתח ומופיע לי במקום ה WINDOWS ERROR REPORT !!! לא קרה כלום במחשב לפני שזה קרה ולא שינו דבר! מה זה יכול להיות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. שלום. יש לי ויינדוס XP פרו. מותקנת מדיה פלייר 11. משום מה אין לי סאונד בסרטי וידאו מאתר YNET או NRG. ורק בסרטים שלהם. במאפייני הסרט נטען כי מדובר בקודק אודיו של WMP שמותקנת אצלי. מישהו יש מושג איך מתקנים את זה? אין לי שום בעיה עם סרטים ביו טיוב, או כל פורמט אחר שניסיתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  8. שלום רב, ברצוני לברר מספר סוגיות לגבי בדיקת שגיאות ואיחוי של הדיסק הקשיח: 1. האם בזמן פעולות אלה חייבים לסגור את כל היישומים, ואפילו להימנע מגלישה באינטרנט? 2. במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא חיובית, האם זה תופס גם לגבי בדיקה ואיחוי של דיסק חיצוני, שמכיל בתוכו רק מידע ולכאורה לא "משתתף" בפעולה התקינה של המחשב? 3. איזה מבין שתי הפעולות הללו מומלץ לבצע קודם? 4. באיזה תדירות מומלץ לבצע פעולות אלה? מקווה שהתשובות לשאלותיי יוכלו לסייע גם למשתמשים אחרים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  9. קודם כל אין לי תמונה ליד השם שרשמתי בהתחל למעלה. והגדרתי תמונה שאני פותח את המחשב אחרי שרואים את הרקע יש לרשום שם משתמש + סמסא, בחלון כזה בעיצוב ישן, ואין לי ססמא אז פשוט אני לוחץ על אוקי ואני רוצה שזה לא יקרה. שאני לוחץ ctrl+alt+del זה כאילו כל השולחן עבודה מוזער ונפתח לי חלון שבו יש כמה אפשרויות: כיבוי, התנתקות, מהל משימות, החלף סיסמא. הכותרת של זה : אבטחת וינדוס. ולפני זה היה לי חלון רגיל עם רק לסגור משימות ולראות את פרטי הזכרון שלי ואת שימוש הרשת. איך אני מחזיר ומשנה את כל זה? תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by avihy,

בכמה זיכרון תומכת Vista 32BIT ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by goth_freak,

[glow=red,2,300]שלום שלום , אז ככה .. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום , ואני למען האמת מחפש LINK ל WINDOWS XP PRO SP@ בעברית ולא עדכון , אני צריך ת'WINDOWS עצמו .. [/flash/][glow] [move]ותודה מראש ..[/move]

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by Lirans,

שלום יש לי 2 מחשבים עם וינדוס 7 אני יכול לגשת ממחשב מספר 2 למחשב מספר 1. ממחשב מספר 1 אני יכול להיכנס לתיקיה על שם המחשב ושם נמצאים הכוננים שבשיתוף אך לא ניתן לגשת - הוא טוען שאין הרשאות למרות שהגדרתי במחשב השני הרשאות. שני המחשבים מוגדרים על אותו שם בworkgroup ונמצאים כעת באותו homegroup כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. בד"כ לאחר שפירמטתי, אף פעם לא הייתה בעיה עם השמעת קול/צלילים. משום מה, הפעם לא מצליח לשמוע כלום. מהיכן בעיקרון צריך להילקח הדרייבר של כרטיס הקול? מדובר במחשב ישן ואין לי הדיסק המקורי והופתעתי שתקליטור ההתקנה של XP לא זיהה והתקין את זה לבד?!

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. אם יש תנו בבקשה לינק להורדה. תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by prigat_a,

generic host process for win32 services מה עושים? הרצתי בגוגל שלחו אותי לאתר של מיקרוסופט להוריד עדכון והוא לא עזר....

16. Started by SKAZI2,

שאלתי היא: כיצד ניתן להקשיח מחשב בסביבת WINDOWS? ז"א שלצורך העניין אם אני נכנס ל"מחשב שלי" (ב- WINDOWS) אני מזהה רק את הכוננים הקשיחים. ושאר הכוננים (CD,FLOOPY) וכניסות USB אינם זמינים (לא מופעים) ?

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח שהתקנתי בו וינדוס וכעת אני לא צריך שיהיה לי עליו וינדוס איך אני יכול להסיר אותו בצורה הטובה ביותר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  18. אהלן יש לי מערכת xp pro sp2 heb וכשאני מדליק את נמחשב הוא מראה לי מסך שחור ומייד מראה לי את מסך הברוך הבא הכחול של וינדוס, למה? אני רוצה להגיע למסך הboot ולא מצליח? יש רעיונות? :s05:

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו, יש שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן.. אני עד היום, כשאני מפרמט את המחשב.. קודם כל אני משתמש בדיסק אתחול 98 ומוחק את כונן C. ורק לאחר מכן מתקין את הוינדואס XP/Vista. כיום אומרים שאין צורך בפירמוט דרך דיסק אתחול 98, כי בהתקנה של הוינדואס XP/Vista, זה כבר מפרמט לבד.. עכשיו לפי מה שאני יודע בכל השלבים של ההתקנה, יש רק אופציה של מחיקת מחיצות, לא ממש פירמוט מלא.. אני צודק? כי אם כן, אני מעדיף למחוק באופן מלא את הדיסק קשיח ורק לאחר מכן להתקין עליו את הוינדואס, לא להשתמש ישר בהתקנה ולהתקין על קבצים קיימים.. בכל מקרה, מה יותר עדיף? כדאי להשאיר את הדיסק אתחול? או שזה עושה את אותה פעולה גם בדיסק התקנה של הXP/Vista ? תודה, רון

20. אני עובד עם Win xp ויש לי 1GB RAM ddr 400. כאשר אני בודק ב-task manager בכמה זכרון המחשב משתמש, זה מראה לי משהו סביב ה-400 MB במנוחה. אבל כאשר אני סוכם את כמות הזכרון שלוקחת כל התוכנות אני מגיע ל-200-250 MB. כמו כן, בדקתי את זה תחת עומס, וכאשר ה task manager מציג את זה כאילו 800 מגה בשימוש, סכום התוכנות הרצות הוא 500-600 בלבד. בדקתי את זה גם עם התוכנה Memoy boost pro ואני נתקל באותם תוצאות. בדקתי את המחשב עם ADAWARE ויש לי גם Mcafee 2007 ולא נמצאו שום תולעים/מזיקים אחרים. מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לשימוש היתר בזכרון/התצוגה השגויה?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  21. ^ יש מצבי תצוגה בתיקיות : סמלים, תמונות ממוזערות, משבצות, רשימה, פתקים לילה טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by dingo,

למה הXP לוקח לי הרבה זיכרון explorer = 38..220 RAM iexplorer = 52.320 RAM כל השאר תקין אבל המחשב עובד ב 384 RAM קבוע. הורדתי את כל הדברים בMSCONFIG ניקיתי תולעים סוסים וכו מעוד אפשר ? AMD 3000 + 64 bit 512 RAM gforce 6600 gt 256 hardisk 160

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by nore0,

אני נכנס ל-SAFE MODE וכלום לא מופיע ב-DESKTOP רק מנהל המשימות יכול לעלות

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  24. Started by omerha,

חפרתי קצת ברשת היום ומצאתי אחלה תוכנה לטוויקים. מי שרוצה לנסות מומלץ השימוש על אחריותכם בלבד http://rapidshare.com/files/58021018/x-setup66.zip.html

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by Googleness,

אני מנסה לעזור למישהו בתקלה עם המחשב כאשר בשורה התחתונה מדובר בכך שהCPU שלו נמצא בשימוש של 84% ומעלה בלי הספקה ביוזר הרגיל שלו וביוזרים אחרים על אותו מחשב אין בעיה כזאת והכל חלק. מבדיקה שלי ולהערכתי התקלה נובעת מהתקנה כושלת של Vista inspirat מסוג Bricopack או משהו כזה. הבעיה היא שאין קובץ הסרה, אין בהוספה/הסרה של תוכניות כניסה של ההתקנה וגם אי אפשר לבטל את ההתקנה של זה. התיקייה נמצאת בתוך תיקיית הWindows בל אני מנוע מלבצע מחיקה מכוערת שעלולה לגרום לקריסת המחשב כאשר הוא ינסה לטעון את קבצי הTHEME. האם יש דרך להסיר את המטרד הזה בביטחה? יש קובץ הסרה? תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.