עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הכותרת אומרת הכל! אני רוצה להפוך דיסק של XP PRO שיעשה בוט מהדיסק בעלייה של המחשב! שמעתי שאפשר אבל אני לא בטוח???? בתודה ניבב

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by idanyow,

אני מנסה להעתיק קובץ של 6.5 גיגה מ C:\ למחיצה אחרת D:\ שתי המחיצות NTFS ההעתקה גורמת לפריז של זמן מה ובסופה יש הודעת שגיאה: cannot copy file: could not perform request due to i\o error device איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. התקנתי עברית והכל אבל ב unicode אני לא יכול לשנות זה אומר לי setup was unable to install the chosen locale please contact your system administator תודה מראש

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by Aviv Haver,

jhfghbrhgfjjghb fgiub1234567899bmtkoghry6h

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  5. Started by orengreen,

Ok Guys, I need your help urgently!!! A few weeks ago, I started to get blue screen crashes with KERNEL_STACK_INPAGE errors After a few crashes, the computer stopped booting, and sometimes the BIOS didn't even recognize the Hard-Disk (It's a WD SATA HD) I took it to the shop, and they said that a virus changed the HD from NTFS to RAW, and they did a low-level format and everything was fine 3 weeks have passed, and now I'm starting to get the same thing!!! I did a memory diagnostic - OK, I did a HD diagnostic (both symantec and WD apps) - it's OK also. I always have firewall and antivirus. Also, the problems are not sudden, but they gradually get worse and worse. I really …

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by Moti123,

כל פעם שאני מפעיל את ניקוי הדיסק אחרי כמה שניות קופצת לי הודעה שגיאה - "cleanmgr.exe נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות" ושאני לוחץ על מנת למצוא יותר פרטים זה מה שאני מקבל: איך אפשר לפתור את הבעיה הזו ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by OmriF,

שלום לכם. ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Pavilion zt3000 שברצוני להתקין עליו את מערכת ההפעלה Windows XP מחדש. ביצעתי בוט כרגיל מדיסק ההתקנה, קבצי ההתקנה עולים ולאחר שהוא נכנס להתקנה הוא מציג מסך כחול דיי מוזר (מצורף). יש למישהו מושג מה פשר השגיאה? יכול להיות שדיסק ההתקנה פגום או שאין קשר לשגיאה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  8. מוזר

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ויסטה למחשב HTPC שלי. אני מבין שיש שתי גירסאות מתאימות (ULTIMATE ו- PRIMIUM). ההבדל במחיר משמעותי ביותר. האם יש הבדל ביציבות של המערכות? השימוש במחשב הוא לצרכי HTPC בלבד.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  10. איך ניתן להחזיר אותם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם! אני מקווה שהשאלה נשאלת בפורום המתאים...אבל יש לי בעייה שחוזרת על עצמה אחת לכמה זמן. פתאום ללא סיבה מיוחדת,אני רואה שנעלם לי אייקון,ולא מדובר באותו אייקון תמיד. לחילופין,ישנם מצבים שלאייקון התחלף שם אחר. :s05: מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש! איתן

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  12. אני עובד עם המערכת Windows XP ויש לי בעיה מאוד מרגיזה. הרבה סוגים של קבצים כגון : קיצורי דרך, Jpg, Gif, BMP ועוד ועוד... מופיעים לי כקבצי מערכת המוזרים האלו. איך אני מסדר תבעיה הזו? תודה על התמיכה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by טוביה,

שלום. כשאני מדליק את המחשב ומגיע לwindows לוקח איזה שתי דקות עד שאפשר לעשות משהו צריך לחכות עד שהוא מעלה את כל האייקונים ואז לחכות עוד קצת ואין לי כל כך הרבה אייקונים בצד למעטה סך הכל 6 יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by galedri,

ניכנסתי ל-windows updates ושמה התקנתי את העברית לאחר ההתקנה המחשב עשה לי ריסט התקין לי את ה-updates והויסטה לא הפכה לי לעברית ..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by YAIR,

מיקרוסופט http://www.scorpioncity.com/mscrash.shtml

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by snupi58,

יש לי מחשב חדש ודיסק WIN7 מקורי. הרדיסק חדש 500 G מה עלי לעשות על מנת שהמערכת תעלה לי ב boot ועל מנת שאוכל להגיע למסך חלוקת ההרדיסקים?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by roadrunner,

יש לי בעיה באתר הזה אני לא רואה את התפריטים של החלונות (איפה שצריך לבחור את סוג הרכב וכו') התופעה מופיעה רק ב WINDOWS XP (ב-WIN98 אין בעיה) הבעיה מופיע גם ב IE וגם ב-MOZILLA יש למישהו רעיון

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by IL ORANGE,

שלום! יש לי כרגע XP ורציתי להתקין ויסטה אך כשהמחשב עולה הוא לא קורא אותו דרך ה BOOT אבל כבשמחשב עולה הוא כן קורא אותו. שמתי דיסק של XP ואותו הוא כן קורא דרך ה BOOT . מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  19. Started by yitzy,

אז ככה נניח ויש לי תיקייה עם תמונות בגודל מלא בשם original, ועוד תיקייה עם אותם התמונות אבל מוקטנות (small) עכשיו אני רוצה למחוק כמה תמונות מהתיקייה small,והתוכנה תמחוק לי את אותם התמונות מתיקיית original (שמות הקבצים זהים) אפשרי? אני רוצה את זה בעיקר לסינון ראשוני ומהיר של תמונות וגם כשאני מוסר ללקוח תמונות לבחירה להדפסה והוא יחזיר לי רק את התמונות שהוא רוצה להדפיס שלב הבא זה שבתיקיית original יהיו קבצי RAW (סיומת שונה) WIN 7

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by Liran3331,

בימים האחרונים התחלתי להרגיש באיטיות כלשהי בשימוש במחשב... דרך msconfig נכנסתי ללשונית startup וגיליתי שמה כמה תהליכים חשודים, העיקרי שבהם הוא srvklw32.exe כשאני מוריד ממנו את ה-V ומנסה למחוק אותו, בהפעלה הבאה הוא חוזר (אני כמעט בטוח בגלל זה שזה טרויאן) גם התהליך svchost.exe מופיע אצלי לא פחות מ-8 פעמים, כשבדרך כלל הוא מופיע 6 פעמים אשמח לעזרה (לא גלשתי לשום אתר חשוד ולא הורדתי שום קובץ זדוני, זה פשוט חדר איכשהו למחשב בזמן גלישה ואני עם xp sp3 עם פירוול ו-NOD32 מעודכן)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by inflictioNz,

השאלה היא כזו יש לי כיום ווינדוס 7 HOME שקבלתי עם המחשב נייד ASUS N75A עכשיו אני משתמש במחשב כבר 4 שנים+- ויש לי הרבה דברים קרוב ל1T אם אני משדרג לWIN הכל נמחק כמו פורמט או שזה נשמר מישהו יכול להסביר מה הולך שם ואם יש דרך לשדרג בלי שימחקו קבצים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yambtz,

בכמה ימים האחרונים ה Firewall שלי אומר לי על כמעט כל דבר שאני מפעיל שהוא מנסה להתחבר ל crl.verisign.com או משהו כזה, ומשהו גם ניסה את crl.microsoft.com אם אני לא אומר לו לזכור את התשובה שלי, שהיא "לא" אז זה מאט לי את המחשב כל פעם. כשאני מוחק קובץ לוקח לו שעה, והוורד שואל פעמיים, ואחרי שהוא לא מצליח אז נורטון אנטי וירוס מנסה. (הפיירוול של sygate ). יש למישהו מושג מה זה ואיך להפסיק את זה? עשיתי חיפוש במחשב ל verisign וכל מה שזה מצא זה C:\Program Files\Common Files\Services\verisign.bmp שזה כולו לוגו מסריח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by roey1,

1. יש ברשותי מחשב די ישן (בגדול - פנטיום 4, 756 זכרון, כרטיס מסך FX 5200 128 MB ). השאלה שלי האם כדאי לי לעדכן ל- WINDOWS 7 החדש? האם הוא יעבוד יותר טוב מה-XP כי ראיתי שחלק אמרו שהוא יותר טוב מה-XP 2. אם ברצוני להתקין את ה-WINDOWS 7 בנוסף על ה-XP איך אני עושה את זה? במקרה זה אני לא מעוניין למחוק את ה-XP 3. יש לי מחשב נייד שנקנה באופיס דיפו.. המחשב הוא של חברת COMPAQ ומותקן עליו VISTA שמגיע באופן אורגנלי ככה מהחנות. הבעיה שהויסטה ממש מכבידה על המחשב למרות שניסיתי להוריד את הממשק וכל מינני דברים למינימום. האם כדאי לעבור ל-WINDOWS 7 ואיך אני עושה את זה, כפי שאמרתי המחשב מגיע עם כל הדרייברים והמערכת הפעלה ככה מוכן ומותקן כולל רישיון והכל. תודה ממש ממש רבה לעוזרים על השאלות.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by solo53,

לאחר התקנה המערכת התקינה דרייברים מישלה כמעט להכל אפילו לכרטיס TV אבל כל הפונקציות שונות בניסיון ועידכון בדריברים שלי המערכת מסרבת מקבל הודעה כי הדריברים המותקנים הם הטובים ביותר. מה לעשות

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה על כונן אחד, ושתהיה לי אפשרות לבחור בין שתיהן. מישהו יודע איך לעזור לי עם זה? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.