Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לא ידע אם זה שייך לפורום הזה קיבלתי הודעת Alert Eror: window. document. getElementsByTagName("TABLE")[0] has no properties במקביל להודעה הדפדפן נתן הודעת שגיאה ואמר שהקשר נותק בזמן התחברות. הפעלה מחדש של המחשב ושוב אותה בעיה, רק שהפעם בסוף התחברתי לרשת. כרגע המחשב בסריקה ואין עדיין תוצאות. האם מישהו מכיר את הודעת שהתקבלה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP HOME לאחרונה, כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע, אחרי שווינדוס עולה. אני מצליח לצאת מהמצב הזה רק באמצעות RESET ביצעתי איחוי של כל הכוננים, הרצתי AD-AWARE 2007 ו-CCLEANER גם הסרתי מהאתחול מספר תוכנות (שידעתי בבטחה מה הם). כל זה, לא עזר כלום! בקיצור, מה יכול לגרום לבעיה, ועוד יותר חשוב- איך יוצאים מהברוך הזה? תודה רבה!
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שהייתי בוינדוס XP אפשרויות צריכת חשמל היו מכבות לי את המסך תוך 10 דקות, אבל שהיה תוכנות שפועלות על מסך מלא, כמו משחקים לדוגמא או נגן וידאו(bsplayer) המסך היה נשאר דולק. שעברתי לוינדוס vista המסך מתכבה תוך 10 דקות לא משנה אם יש תוכנה שפעולת על מסך מלא. יש אפשרות לגרום לזה לפעול רק שאין תוכנות שפועלות על מסך מלא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הרזולוציה במסך של אחותי הקטנה מכוון על 600X800 והיא עשתה משהו במחשב שעכשיו כל האיקונים על השולחן עבודה נראים ממש ממש קטנים למישהו יש פתרון? תמונת מצב: http://img244.imageshack.us/img244/6343/21310065dt9.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנם אתרים מסוימים אליהם לא ניתן להכנס אין חומת אש ורמת אבטחה נמוכה - לא עוזרת גם מחיקת כל הקבצים הזמניים לא עוזרת נאמר לי שזוהע בעיית REG גם כאשר אני מנסה להריץ את הפקודה REG - המסך מופיע ומייד נעלם
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המערכת הפעלה הזאת פשוט פחות נוחה בשבילי ואני יסביר : 1. העברת קבצים פשוט לא נוחה , שעות עד שזה מעביר , ועד שזה בכלל טוען את ההעברה! יוצאת לך הנשמה 2. ICQ כל הזמן עושה בעיות ומתנתק , לא קרה לי בעבר עם XP 3. אני מרגיש שהמחשב מתאמץ הרבה יותר מאשר עם XP , גם פחות שקט , גם הנתונים על הRAM ו CPU גבוהים פי כמה וכמה מבעבר 4. ההורדות פשוט נהיו יותר ויותר איטיות הסיבות להישאר ב VISTA: 1. עיצוב יותר יפה , על זה אין ויכוח 2. החיפוש הרבה יותר טוב!! מוצא קבצים במהירות מדהימה , עוד תוסף שיש זה חיפוש קבצים רגיל בתיקיה!! פיצר מאוד שימושי !! 3. הגדרות אבטחה יותר טובות , אני כרגע בלי AV ואין לי וירוסים , בדוק ברגע שייצא SP3 סופית אני עובר ללא כל צל של ספק חזרה ל XP , השאלה היא…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקנתי ווידוס ויסטה אולטימייט 64 ביט ואני לא מצליח להתקין כמעט כלום.. גם תוכנות שמיוחדות לויסטה 64 ביט עכשיו כשאני צורב את התוכנות ומפעיל את ההתקנה מהדיסק זה משום מה פועל... על כל ההתקנות על המחשב יש מן מגן צבעוני כזה.. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP על ה-250GB ואני רוצה להתקין VISTA על אחד ה-80GB איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על VISTA עכשיו XP עולה בלי לשאול אותי איזה ווינדוס לבחור בהתחלה ... מה אני צריך לעשות ? בBOOT INI לא כתוב את VISTA רק את XP תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ויש לי כונן אחד של 232 גיגה בייט ואני רוצה לפצל אותו לעוד כונן-יענו שיהיה גם c-וגם d איך אני עושה את זה?, כל זה בגלל שאני רוצה להתקין ויסטה על הכונן השני כאילו עריכה:אני יכול להתקין את זה בלי ה-bios? יענו רק מהדיסק לעשות next next next וכ'ו תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך את הויסטה הכי טובה שקיימת בעברית בבקשה .. ומדריך קטן לפרמוט .. כלומר אני יודע לפרמט עם xp זה לא בעיה .. השאלה היא האם זה אותו דבר עם vista ? נ.ב לגבי המעבד 32\64 ביט אין לי מושג יש לי Core 2 Duo E6550 2.4Ghz 1333Mhz .. כעיקרון המחשב חזק אבל השאלה היא עם 32 או 64 .. טוב תודה מראש ; )
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם. קראתי ש-SP3 משחררת את הצורך בהכנסת CD KEY , האם זה נכון ? ואם כך אם יש לי דיסק של SP2,אני אצטרך לשים CD KEY ?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו וויסטה ועשיתי כונן חדש בשביל DUAL BOOT לXP אני יוכל להתקין XP על המחיצה החדשה בלי בעיות? או שצריך להסיר את וויסטה קודם?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי על המחשב מערכת ויסטה אולטימייט עם SP1 שאני מנסה להכנס נגיד לתיקיה local settings זה לא נותן לי... זה כותב שהגישה נדחתה. אני המשתמש היחיד על המחשב אין עוד חשבונות משתמשים... איך אפשר להכנס לתיקיה זו? תודה
-
- 8 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
logon message: the local policy of this system does not permit you to logon interactively יש רק יוזר אחד: administreator. איך פותרים בעיה זו? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני משתמש המון באפשר הזאת בווינדוס בתדירויות די גבוהות יש אפשרות אולי ליצור קיצור דרך לזה ? (SHORTCUT) תודה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מסייר בתיקיות המחשב פתאום צצה לי השגיאה הזאת: http://img185.imageshack.us/img185/337/57741632wt3.png שסוגרת את EXPLORER.EXE.. לאחר שאני בוחר באפשרות "אל תשלח" כרגע זה קרה שוב ואני לא יכול בכלל לגשת לתפריט ה''התחל'' או לחלונות פתוחים גם לא בALT TAB...
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי vista עם servise pack 1 rc . יש 2 דברים שהוא נהג להציג ופתאום הפסיק להציג : 1. שנכנסים למחשב שלי הוא היה כותב למטה "קבוצת עבודה : ...." "מעבד : ...." "זיכרון : .... " עכשיו הוא כבר לא מציג את הזיכרון ראם שיש אלא רק את קבוצת עבודה ואת המעבד . 2. בעיה נוספת היא שפתאום שעושים מאפיינים למחשב שלי הוא הפסיק להציג את קטגוריית ה"מערכת" , כלומר את הדירוג במספרים של המחשב ואת הראם והמעבד. (את הראם הוא מציג רק במנהל המשימות ואת המעבד רק במחשב שלי) כיצד מגדירים לו להציג את 2 הדברים האלה שוב? תודה...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפ טופ חדש עם XP פרו חוקי ומחמד. הבעיה היא שהוא לא מכיר בשפה העברית. בדקתי בקונטרול פאנל ומופיעות שם המון שפות נוספות לאנגלית, אך עברית- אין. על המקלדת חרוטה עברית (המחשב נקנה בארץ.) כשמעתיקים אליו קבצים בעברית- האותיות משנות את הסדר מהסוף להתחלה. מה עושים? אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו... תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אך אני מקליט או שומר את מה שאני רואה ב-MEDIA PLAYER מיקרוסופט ?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש (חלקים חדשים) וויסטה אולטימט, החומרה במחשב: QUAD CORE 2.4 ABIT IP35 PRO BFG 8800GT CORE 92 512MB 2GB 800HZ 4CL וויסטה כאמור, הכל מותקן כמו שצריך ולא היו בעיות עד שפתאום הופיעו המסכים הכחולים , משהו כמו אחרי שעתיים, מצורפת תמונה האם מישהו נתקל במשהו דומה? יש פיתרון? למרות שבתממונה כתוב שאין... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחקתי בטעות את הלחצן(יותר נכון אח שלי הקטן), איך לעזאזל אני מחזיר אותו??? אני לא יכול להסתדר רגע בלעדיו..[br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 00:50:19 אפשר למחוק, שכחתי את ידידו הטוב של האדם גוגל :bash: :kopfpatsch:
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן. קראתי לפני כמה חודשים סקירה בThe Marker IT של ויסטה. כתבה שנלקחה מפי.סי. מגזין אם אני לא טועה... הכותבת לקחה שני נייחים עם מפרט טכני זהה, על אחד מותקנת XP ועל השני ויסטה וגלשה לאותם מקומות בשני המחשבים במשך כחודשיים . על שני המחשבים הותקנו התוכנות Ad-Aware+SpyBot S&D במחשב עם הXP נמצאו הרבה יותר דברים מאשר במחשב עם הויסטה. האם בויסטה יותר "חורים" נסגרו ? היא טיפה יותר מאובטחת מ-XP ? אני ממש בדילמה. מבחינת החומרה המחשב שלי מוכן, אין בעיה כאן. תודה מראש לעונים !
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלומות חברים, אחרי פירמוט והתקנה מחדש של XP PRO (ואחר כך - SP1 ו-SP2), מזוהה לי רק 127 ג'יגה מתוך דיסק של 160 (לפני הפירמוט היה מזוהה 150 ומשהו, וזה הגיוני בגלל ההבדל בין 1000 ל 1024). הבנתי שזאת בעיה ידועה עם XP שאמורה להיפתר עם SP2. אבל עד כה - כלום. יצויין שאני לא רוצה להגדיר את החלק הלא מזוהה ככונן נוסף. anybody help ?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
נמכר בכלל בארץ? אני מתחרפן, לא מצליח להשיג בשום מקום Windows Vista 64-Bit English, בכל מקום אומרים לי אין במלאי או שצריך הזמנה מיוחדת... לפי מה ששמעתי גרסאות הRetail מגיעות גם עם 32-bit וגם עם 64-Bit נכון?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-