Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת מה ההבדל בנייהם ואם יש לי מעבד ליבה כפולה עדיף להשתמש ב X64? זה לא אמור להיות יותר "עומס" במערכת? תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
סירטונים ברשת אני רואה בכל מיני צבעים ולא ברור, סרטים מהמחשב שאני מוריד את רמת ה-3D והצבעים אני אורה טוב! התקנתי ועידכנתי דרייברים אבל לא עזר מישהו מכיר תבעייה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי ויסטה או XP איך אני מוסיף תוכניות לבוט טפ...? שיעלו עם ווינדוס
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי חבר'ס אני מחפש את הפאטץ שפותח את הפורטים ב- TCP בויסטה ULTIMATE
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני כמעט בטוח שהבעיה נגרמת מהמפרט שלי, אז אני יהיה כמה שיותר ספציפי לגביו. יש לי כרטיס מסך: CONNECT 3D HD3850 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W הבעיה שלי שמהרגע שהתקנתי את כרטיס המסך שלי, קבצים של JPG ותוכונות לעריכה ומצגת של תמונות עולות פחות מהר מלפני שהתקנתי את כרטיס המסך שלי. האם למישהו יש מושג למה זה קורה? אחרי הכל עם כרטיס כזה חזק ומעבד אחד מהחזקים בשוק התמונות צריכות לעלות יותר מהר. תודה על העזרה נ.ב משחקים בתלת מימד טסים לי על המחשב!
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה גודלו של הקובץ של הזיכרון הוירטואלי המומלץ שעלי להקציב (גודל הראם אצלי 2 גיגה)? בנוסף מה גודלו של הקובץ שיחזור (system recovery) שעלי להקציב (ההמלצה היא 12 אחוז אבל במחיצה של 60 גיגה זה יוצא 7 גיגה שזה המון!) יש גודל מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות דיסק שיהיה לו BOOT הכוונה אחד שאני מכין עם אפשרויות שונות לדוגמה אני סם דיסק בכונן של מערכת הפעלה מסוג WIN98 אומר לביוס לעלות מהסידירום ואז אחרי שהוא עלה אני רואה שיש לי אפשרויות לעשות כמה אופציות שונות לדוגמה Install Windows98 Heb Install Windows98 Eng כו' ועוד שאלה שהיא גם מאוד חשובה איך אני עושה את אותו הדבר אבל ברשת מחשבים מקומית? למה הקוונה? שאני אומר לביוס של המחשב לעלות מהרשת הוא יעלה את הבוט הזה ואז יהיה באפשרותי להתקין דרך הרשת מערכת הפעלה תודה ענקית לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הביזארית הזו, איך הופכים את הכל בחזרה ולא לצד תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום יש לי XP רגיל (לא 64) והארד דיסק סאטא (WDC WD2500KS-00MJB0) 250 ג'יגה. אני רוצה לפרמט והבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, דבר שחייבים בשביל להתקין את הדרייבר של הסאטא בהתקנה של הווינדוס. יש איזה דרך להתקין ווינדוס בלי להשתמש בכונן דיסקטים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להתקין תווינדוס דרך הדיסק שהוא עולה מתי שעושים אתחול ואז יש אפשרות ללחות על איזה מקש ואז מתחילה כל ההתקנה של הווידנוס בלה בלה בלה....... אתם מכירים עכשיו נראה לי ששי בעיה שצריך להגיד תזה שהמקלדת תעבוד בזמן האתחול כי נראה לי שהיא לא עובדת כי היא לא מגיבה לשום מקש חוץ מDELTE שאז עולה לי הביוס עכשיו מה אני צריך לשנות שם בהגדרות של ה-POWER כי נסיתי כל מיני אפשרויות שם בביוס ולא הולך לי נראה לי שהבעיה מתחילה משם לא...?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
איך אני מעביר את הרשימת אנשי קשר שקיימת לי בOUTLOOK לאנשי קשר של הgadgets ב- vista?? תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע איך עושים שכל פעם שאני פותח את המחשב המסך פתיחה של וויסטה לא יעלה? תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקן לי המחשב windows vista ultimate 64 bit. עכשיו אני שוקל על לפרמט ל xp כי משום מה ניראה לי כאילו הביצועים שלי לא טובים בויסטה... לעומת חברים שלי עם מחשבים פחות טובים משלי שמשיגים ביצועים טובים יותר ממני ב xp במשחקים וכו'.(מפרט המחשב מימין). אז שאלתי אליכם היא מה אתם מציעים לי לעשות? לפרמט ל xp להעיף את הויסטה או לחכות שיוציאו את sp1 לויסטה ולהישאר איתה? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה והבנתי שאפשר להסיר כל מיני דברים שלא צריך ראיתי שרק השפות שוקלות 1GB דרייברים למדפסת 750MB מה עוד אפשר להסיר ? http://img142.imageshack.us/img142/7490/vlitelr8.jpg
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא רוצה לחכות שעות עד ששוב כל העידכונים ירדו. איך אני יכול לגבות את העידכונים?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני בד"כ עובד עם חשבון מנהל (Admin), תחת XP ועכשיו אני רוצה לפתוח חשבון חדש מוגבל, מה אני צריך לעשות כדי להעביר אל החשבון החדש את כל ההגדרות שהיו לי בחשבון המנהל (שיהיה הכל אותו הדבר)? תודה
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
יש לי עשכיו WINDOWS VISTA ULTIMATE עכשיו רציתי להתקין בנוסף על אותה מחיצה (אם זה רצוי כמובן...) WINDOWS XP PRO עכשיו רציתי לדעת אם זה יכביד על המחשב בצורה משמעותית יש לי מעבד כפול ליבה 1.86 GHZ ו-1 ג'יגה זכרון מה אתם אומרים כי כרדע יש לי עדיפות לXP אבל רצוי גם VISTA כדאי לפרמט ולהתקין ת-XP או שזה בסדר להתקין שתי מערכות הפעלה על אותה מחיצה שכאמור ה-VISTA כבדה בהרבה ודרך אגב אם זה בסדר להתסקין שתי מערכות הםעלה על אותה מחיצה כמה ג'יגה פנוי מומלץ להשאיר..? חחחח תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש כבר פתרון לבעית ה סאונד ב ויסטה?? 5.1 לא עובד בויסטה...רק 2 רמקולים קדמים...
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היה לי וינדוס ויסטה על המחשב ואחרי זה התקנתי אובונטו (לינוקס) על מחיצה אחרת, רציתי להסיר את האובונטו אז מחקתי את הפרטישן שלו דרך הויסטה (ב DISK MANAGEMENT), ואחרי ריסטרט יש הודעת שגיאה grub loading, please wait error 17 ניסיתי להריץ את ה STARTUP REPAIR הקיים בדיסק של הויסטה אבל זה לא עזר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפעמים אני מקבל מסך כחול בויסטה בפעולה רגילה ולפעמים במשחקים ההודעה היא: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts. מישהו מכיר את הנושא? איך מתקנים או משנים הגדרות כדי לתקן? המערכת שלי היא: quad core q6600 BFG 8800GT OC ABIT IPro35 2GB DDR800 Vista ultimate תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שיחקתי בgunz שיצאתי ראיתי את כל שולחן העבודה הפוך כל הסמלים ישתנו הפיפא ישתנה לסמל של המחשב שלי ועוד הרבה ישתנו מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את הבעיה??? [br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 17:13:41 בבקשה זה דחוף המחשב חדש לפני חודש אני מפחד שקרה משהו
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
i've installed vista 1 month ago in the last 2 weeks when i press alt+shift.. nothing happens... i can only type english please help Thanks
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צירפתי שתי תמונות, מישהו יודע מה הבעיה? ושיחקתי כבר בהגדרות השפה, הכל שם על עברית. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, הייתה לי בעיה שחזרה על עצמה, גם כשהפעלתי ב-safe mode זה לא עזר אז חשבתי לעשות Repair ולקוות שזה יעבוד. איך שהכנסתי דיסק למחשב, תוכנת ההתקנה כלל לא זיהתה שיש לי חלונות XP מותקן כבר... ופשוט התקינה לי אחד נוסף! אם לקודם קוראים Windows אז לחדש היא קראה Windows.0. אני הצלחתי לסדר את הבעיה שהייתה לי בחלונות (לפני ה"תיקון") וכרגע יש לי 2 מערכות הפעלה XP ושניהן עובדות. השאלה היא איך אני מצליח להעיף את המערכת הקודמת, כלומר מה אני אמור למחוק? הפתרון שחשבתי עליו הוא למחוק את התיקיה Windows.0, היוזרים שלה ולמחוק את השורה מתוך Boot שלא ישאל אותי עליו בכלל... צריך גם לציין ש-Program files משותף לשניהם ומלבד windows.0 והיוזרים אין יותר כפילות שראיתי. האם זה מספי…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-