עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by praetor,

שלום! יש לי בעיה - אתמול פתאום ווינדוס הפסיק להראות קבצי וידאו בתור תמונות ממוזערות (thumbnails) ומראה אותם בתור סתם אייקון. תמונות הוא עדיין מראה בתור thumbnails. אם מעבירים למצב "filmstrip" אז כשעומדים על סרט הוא כותב "no preview available", אבל תמונות הוא מראה כמו שצריך. למישהו יש רעיון מה לעשות? איך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  3. :'( :AR15:

4. Started by XpdX,

וניסיתי לפתור אותה לפי המדריך הבא http://www.ben-shushan.net/fix_hal_problem_via_recovery.htm הבעיה היא שהמסך שמופיע לי אחרי שהוא מזהה את הדיסק הוא לא התפריט שבו אני יכול לבחור ב Repair אלא הוא טוען קבצים ונעצר כשהוא כותב לדוגמא: file.sys corrupted ואז צריך לאתחל שוב את המחשב.. יותר מאשמח אם מישהו שיכול לנסות לעזור לי יוסיף אותי למסנג'ר הכתובת שלי היא royi_hirsh@walla.co.il תודה מראש! וחג שמח לכולם..

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  5. כיצד אני משנה סדר ההצגה לכך ש"המחשב שלי" יהיה ראשון לפני המסמכים שלי. מדובר בWINXP SP1 PRO בעברית. הסדר הנוכחי משגע אותי אני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות את המחשב שלי שיהיה ראשון ? פעם עשיתי זאת באמצעות תוכנה ואני לא זוכר את שמה.

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by Voodude,

אני מנסה להתשתמש בXP כשעון מעורר. לשם כך הוספתי משימה חדשה בscheduled tasks אבל הישום דרש את סיסמאת הכניסה ליוזר. מכיוון שאין לי סיסמא לא הקשתי כלום. הישום לא עלה ורשם שהבעיה בסיסמא. כשבחרתי לשם הניסוי סיסמא ליוזר והקשתי אותה בתהליך, הכל עבד בסדר. איך גורמים למשימה לרוץ בלי סיסמא??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  7. אז ככה אני ואבא שלי משתמשים באותו מחשב והוא צריך אותו לעבודה ואני לשאר הדברים , הוא צריך וינדואוס 98 כי הוא משתמש בתוכנות ישנות של דוס לצורך העבודה.. ואני צריך את החדש.. החלטנו שאנחנו קונים 2 כוננים קשיחים כדי שיהיה לו גיבוי למקרה שאני יכניס וירוסים וכו' לכונן אחד השני יהיה מוגן.. אז רציתי לדעת האם זה אפשרי להתקין וינדואוס XP על דיסק קשיח אחד ו98 על דיסק קשיח שני? ואם כן איך עושים את זה? (אני יודע איך מתקינים וינדואוס .. אבל אין לי מושג איך בוחרים דיסק קשיח)

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  8. Started by s.os,

טוב תראו יש לי בעיה מעצבנת בויסטה קופץ כל שנייה החלון הזה : כשאני לוחץ על החלון מופיע לי ההודעה הבאה: וזה אצלי כבר כמה ימים בהתחלה חשבתי שזה העכבר שמחובר בUSB אבל זה לא העכבר כי החלפתי אותו ועדייין יש תבעיה הזאת והקטע הוא שאין לי שום דבר שמחובר לUSB ממש ממש כלום. תעזרו בבקשה ;D תודה מראש

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  9. אני לא מדבר על סתם פרסומות כשאני נכנס לאינטרנט כל הזמן אתר הבית שלי משתנה לאתר פורנו וכל איזה חצי שעה מופיעות לי על המסך תמונות פורנו וזה לא מפסיק :-X ואני לא מצליח להיפטר מזה!! אני חייב לכבות את המסך כל פעם שאני יוצא מהחדר כדי שלא יראו מה הולך על המסך אני חייב עזרה דחוף חברה תודה

10. Started by erez_levy,

שלום וחג שמח לכולם! המחשב שלי עושה לי בזמן האחרון יותר מידי בעיות, והגעתי למסקנה שהוא הגורם לכך שהאינטרנט שלי מתנתק כל פעם. הוא גם עושה עוד בעיות עם משחקים ולפעמים הוא עושה ריסטארט מעצמו. אז החלטתי שאני רוצה לפרמט אותו. אני יודע לפרמט ויש לי את הדיסק התקנה של ה- XP. השאלה היא איך אני יכול לפרמט ולגבות את כל המידע שיש לי עכשיו? כלומר, השירים, המשחקים, והדברים שאני צריך, נמצאים בכונן E, ואני יכול להעביר גם לכונן הזה עוד דברים חשובים שאני צריך לשמור. ואז אני אוכל לפרמט רק את כונן C. אם אני אפרמט רק את C המידע בכונן E ישמר נכון? והאם אני צריך לעשות פירמוט מלא לכונן C או פירמוט קצר יספיק? תודה רבה לכל העוזרים, יום טוב.

11. Started by zeevru,

במחשב בו מותקן win 7 נתקלתי בבעית Power save. למחשב מחובר כרטיס קול חיצוני באחד ה USB. ה- POWER SAVE מכוון לכבות את המסך אחרי 15 דקות של חוסר פעולה, וזה כולל גם חוסר פעולה בכל ה- USB. הבעיה היא שאם לא שמים לב שנגן המדיה שמחובר לאיזו תחנת רדיו אינטרנטית, עובד, מאחר והיציאה של הסאונד היא דרך כרטיס הקול, אותו USB לא נותן למסך לכבות. אפשר כמובן לנטרל את ה - WAKE שמקורו ב- USB (זה יעשה דרך ה -BIOS) אבל אז העכבר גם לא יעיר את המסך. השאלה שלי היא: האם ניתן להוציא מן הכלל, פורט ספציפי אחד או שהמדיניות של כל הפורטים USB חייבת להיות זהה? האם יש למישהו פתרון לדבר? חבל לי לצרוב את המסך בשעות של תמונה סטטית, כי הוא חדש וטוב. תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by manevra,

על המחשב מותקנת גירסה אנגלית של windows 2000 pro שיום אחת קרסה וגרמה לפקודת NTDETECT לצאת מכלל שימוש ביצעתי repair של ההמערכת (עד כאן הגורם) ומאותו הרגע כל תפריטי המערכת ליתר דיוק בינתיים רק קאזה ואיסיקיו הפסיקו לתמוך בפונט עיברי ניסיתי להתקין את התוכנות מחדש אך לשווא בתקוות תגובה "גואלת" MANevra נ.ב סרגלי המערכת כן מציגים עברית

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by Mamimo,

מחשב חדש, WINOWS XP ובעת יציאה מה WINDOWS נתקע בתהליך "saving setting". רעיונות ????

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  14. זה אחרי שימוש בתוכנת תלת שאני עובד איתה, משחק או שניים ששיחקתי ואינטרנט תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by sdrum177,

שלום. לאחרונה שידרגתי ל-EXPLORER 9 שמתי לב שאין לי את הסימון של ה-ZOOM בצד ימין למטה. זה שדרכו ניתן לשנות את גדול המראה של החלון. בגרסה הגודמת 8 זה כן הופיע וב-9 אני יכול לשנות זאת רק דרך TOOL - VIEW איך ניתן להחזיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  16. כיצד עושים שהחלונות שרואים יהיו בתלת מימד בהצגתם בשולחן עבודה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by amisha,

אהלן פורום יקר , אני מעוניין להעביר מחיצה את תיקיית my documents למחיצה אחרת בנייד , זאת על מנת שאם אפרמט , התקייה לא תלך לאבדון . מישהו יכול להדריך אותי , חפשתי ולא מצאתי . תודה ושבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  18. Started by xjj,

התפריט העליון נעלם, איך אני מחזיר אותו?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by Andrey22,

העברתי את תיקיית ה-MY DOCUMENT ל-WINDOWS 7 ולאחר ריסטרט הקבצים נעלמו והתפנה מקום רב בקשיח,ביטלתי את סל המחזור לפני כן ןכך גם את SYSTEM RESTORE,הגדרות החייגן גם כן נעלמו לאחר רסטרט,מדובר ב- BUILD 7600 X86 32 BIT

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  20. אהלן, יש לי בעיית נפח בכונן במחשב. לפני כמה ימים הכונן התמלא לגמרי, אז התחלתי למחוק קבצים בגודל של בערך 5 ג'יגה. מחקתי אותם ישר, בעזרת Shift + Del עכשיו הבעיה היא שלמרות שמחקתי את הקבצים ונפח התיקייה שהקבצים היו בו ירד ב-5 ג'יגה, ולא הוספתי עוד קבצים, זה לא ממש מזיז לנפח הפנוי שבכונן עצמו, והכונן עדיין מלא כמעט לגמרי ניסיתי לפנות מקום עם Disk Cleanup של windows אבל גם זה לא עוזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה, דני

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  21. כרגע אני עם ויסטה ורציתי לדעת אם אני אתקין ווינדוס 7 ויהיה לי באגים או משהוא איתה,אני אוכל לחזור בחזרה אל ויסטה?,או שווינדוס 7 מונעת את זה כמו שהויסטה מנעה חזרה לXP

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  22. שלום, מותקן לי במחשב WIN2000 ואני לא יכול לאתחל את המחשב מתקליטון אתחול אני מכניס אותו זה קורא אותו וזה מייד מעלה טת הווינדוס. יש משהו לעשות עם זה? אני רוצה לפרמט ואני לא יכול כי זה לא מאתחל... אפילו נכנסתי לביוס ועשיתי את ההגדרות מהתחלה. אתם יודעים אוליי עם יש משהו לעשות בעניין? כי אני דחוף חייב לפרמט!

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by guyyug,

יש לי שתי מערכות במחשב XP ,2000 ואני רוצה למחוק את ה2000 בלי לפגוע בXP אני לא התקנתי את השטות הזאת אז אני לא יודע יותר מדי מה עשו שם "מתנה" מבן דוד

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by New-Old User,

:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!! מנהלים זה דחוף בבקשה אל תעבירו..

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by boss,

אתר walla.co.il man.co.il ועודד לא עולה. אתרים ישראלים חלק עולות יש לי תוכנה IE7 גם Maxthon 2 התקן FLASH PLAYER ועוד אני צריך להתקן דפדפן משהו?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.