עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אנשים! :] לאחר קניית מחשב חדש והתקנת VISTA ULTIMATE...החלטתי שזו פשוט מערכת הפעלה עמוסה מידי ומתוסבכת...אז החלטתי לנסות את WINDOWS 7. אני לא חושב שאני מדמיין, ושבאמת אני מרגיש כי זמני הטעינה של משחקים..ואף של תוכנות פשוטות כמו BSPLAYER [ממש סתם להריץ סרט] -לוקח המון זמן יחסית לטעון על מערכת ההפעלה הזו! אני פשוט לא מבין כבר אם זה משהו תוכנתי=תקלה בווינדוס הזה...או האם זוהי תקלה חומרתית? יש לי את הדגם 1TB של SAMSUNG שכולם קונים... HD103UJ...ועוד אחד של 500 גי'גה של SEAGATE BARRACUDA 7200.10. הווינדוס מותקן על ה SEAGATE...וקבצי ה-DATA מותקנים על ה SAMSUNG. נראה לפעמים שרק נסיון כניסה לכונן של ה SAMSUNG לוקח ממש כמה שניות לחכות שייפתח. זה ממש מוזר! מישהו יכול לעז…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by k_700,

יותר טוב sp1? בכלל איזה עדכון sp הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  3. Started by רוני1,

רכשתי במפתיע שלושה טורג'נים חדשים למחשב.... השאלה המתבקשת היא איך אני מסלק אותם מפה??????

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by xytkhi,

התקנתי אקס פי חדש על לפטופ MSI אבל יש תוכנה שעולה עם הוינדוס ולא ניתן להסירה משם להלן צילום מסך ניסיתי להסיר כל תוכנה של אדובי או מה שנראה קשור אנא סייעו לאדם במצוקה תודה :bash: [attachment deleted by admin]

5. Started by kurt80,

כשנכנסתי לאתר של רשות השידור ורציתי לצפות בשידורים לייב נדרשתי לשדרג את הסילברלייט. לפני שאני עושה זאת רציתי לדעת אם למישהו יש משהו נגד השידרוג הזה (בעיות ידועות, התנגשויות וכו) או שזה בסדר. תודה.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by Googleness,

שלום לכולם, יש מישהו שביקש ממני להרכיב לו מחשב בערך עוד חודש חודשיים ככה. זה יהיה מחשב די רציני הוא שם תקציב יפה מאוד והוא צריך רק מחשב יש לו הכל כבר מסביב. שאלתי היא מכיוון שהוא מעוניין בין היתר ברכישה של ווינדוס חוקי מהדרים למחשב החדש וויסטה האם להתקין לו גרסת 64 ביט או 32? אם אני שם לו 64 סביר להניח שאני אשים לו חלקים עם דרייברים מתאימים וכל מה שצריך השאלה היא האם משחקי מחשב ותוכנות יעבדו לו כמו שצריך? אם אני מתקין לו ויסטה 32 זה ישנה כל כך? האיש בעיקר במסנג'ר ומשחק מחשקי מחשב כל מיני...

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  7. שלכום לכם! בתור משתמש קבוע במערכת WINDOWS VISTA, אני נחשף לתגליות רבות, לומד דברים חדשים ואף טיפים חביבים על המערכת. לא פעם נתקלתי בבאג מסויים במערכת. אבל כפי שאתם בוודאי יודעים - לכל בעיה יש פתרון. אם הוא פשוט ואם לא. אנו נעסוק בתפריט ההתחלה. אם גם אתם משתמשים קבועים בויסטה, בוודאי נתקלתם בתופעה המוזרה שתפריט ה"התחל" נעשה איטי. כלומר, פתיחת תתי נושאים תחת הכותרת "כל התוכניות", תימשך שניה לכל היותר (זמן פעולה שאמור להמשך עשירית שניה לכל היותר). אולי לא הבחנתם בכך, אבל התופעה מתרחשת בדרך כלל כאשר מתקינים תוכנית חדשה. התוכנית החדשה מסומנת בצבע כתום בתפריט "כל התוכניות" (לשם הדגשה, בכדי להקל על המתשמש בלמצוא את התוכנית החדשה שהתקין). האפשרות של סימון התוכנית החדשות בכ…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  8. האם "מצב שינה" עוזר איכשהו למחשב מבחינת ביצועים? כי שמעתי שזה איכשהו עוזר... למשל אם אני מפעיל את המצב שינה הזה ל4 שעות?? איך זה עוזר לי? או שזה לא עוזר לי בכלום? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  9. https://www.fudzilla.com/news/pc-hardware/53660-amd-ryzen-cpus-get-a-performance-hit-in-windows-11-os עוד סיבה לוותר על הדור הנוכחי במעבדים מערכת הפעלה ווינדוס 11 מתקשה להגיע לכדאיות עבודה עם מעבדי AMD כל פעם שמערכת ווינדוס חדשה מגיעה , התוצאות עגומות . לא מספק מחירים בשמיים כבר קניתם מחשב והמערכת ווינדוס 11 גורמת להנחתה בביצועים . לא מובן לי איך מערכת ווינדוס 11 שטוענים שיותר מכילה קוסמטיקה של תוכנה מאשר תוכנה חדשה והצליחו להרוס את הביצועים ?

10. שלום, כאשר אני מנסה להיכנס לפונקציית הצגת וידאו במדיה סנטר הוא ישר זורק אותי החוצה עם הודעת שגיאה: ווינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית או משהו כזה, אני לא זוכר הת ההודעה במדוייק. המדיה סנטר עובד מצויין חוץ מהפונקצייה הזו. כאשר שוחחתי עם התמיכה של מיקרוסופט וגם של hp (זהו מחשב נייד שלהם) הם הציעו לי להוריד את הקודקים של הסרטים כי אולי זה יוצר התנגשות. ניסיתי וזה לא עזר. הפתרון שלהם הוא לפרמט את המחשב. ממש גאונים. אשמח לעזרתכם. תודה מראש.

11. Started by Eliya,

לא יודע למה סימון של העכבר גודל לי פתאום אחרי שעתיים ושאני מדליק את המחשב מחדש הוא חוזר לגודל נורמאלי ואז אחרי כמה שעות חוזר לגדול כזה למישהו יש מושג??

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by avihu1,

לפי התמונה הבאה בתוכנה EVEREST האם המחשב שלי תומך ב64 ביט?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. אחרי שהוא פותח אותו לעבור בין אתרים הוא זז סבבה.. אבל עד שהוא פותח את הדף אינטרנט הראשון עובר איזה 10 שניות.. יותר אפילו אין אפשרות שזה יעלה מהר יותר? מה הסיבה לאיטיות? הזיכרון(256MB) המהירות אינטרנט (1.5) מעבד או לאידוע מה..

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  14. תקלה חדשה שנוצרה אצלי במחשב לפני יום: ביצעתי Microsoft Update כדי לעדכן את מערכת ההפעלה והאופיס בעידכונים האחרונים. העידכון עבר תקין על פניו. לאחר ביצוע איתחול למחשב החלו הבעיות. Windows XP SP3 המעודכן מתחיל לעבוד, מקרין את הלוגו של WINDOWS XP על המסך, ואחרי כן ניכנס ל- CHECK DISK על דיסק C. ה-Check disc ניראה מסתיים תקין ללא שגיאות, והמחשב מאתחל מחדש BOOT. מגיע שוב ללוגו של החלונות, שוב בדיקת דיסק, שוב איתחול וחוזר חלילה. בדקתי את כל חיבורי הכבלים במחשב לדיסקים ולספק כוח, בדקתי שהזכרונות נעוצים כהלכה, והכל ניראה תקין. ביצעתי MEM TEST הכל תקין. ניסיתי לעלות מערכת הפעלה עם F8 בסייף מוד, והמחשב ניתקע במהל האיתחול. המחשבה הייתה לנסות לחזור ל- SYSTEM CHECK PIONT שלפני ה…

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  15. כבר הרבה זמן שהשילוב של שיפט ואלט לא מעביר לי שפה. ניסיתי לבדוק פיזית את המקלדת, לחוד המקשים עובדים. ניסיתי גם לשנות שצירוף אחר יחליף בין שפות הכתיבה, וגם זה לא עזר. איך מתקנים את זה? בעיה מחרפנת במיוחד

16. Started by galsabag,

שלום איך אני יכול להתקין WINDOWS XP לאחר פורמט???

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  17. פתאום אני לא יכול לעשות עתק הדבק ניסיתי לעשות סריקת וירוסים של NOD 32 ולא מצא הורדתי תוכנות להוסרת ריגול וגם לא עזר משהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה . ? תודה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  18. שלום, מותקן לי במחשב WIN2000 ואני לא יכול לאתחל את המחשב מתקליטון אתחול אני מכניס אותו זה קורא אותו וזה מייד מעלה טת הווינדוס. יש משהו לעשות עם זה? אני רוצה לפרמט ואני לא יכול כי זה לא מאתחל... אפילו נכנסתי לביוס ועשיתי את ההגדרות מהתחלה. אתם יודעים אוליי עם יש משהו לעשות בעניין? כי אני דחוף חייב לפרמט!

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  19. כשאני נעזר בGRUB של לינוקס אז רק הלינוקס עולה והויסטה לא עולה כי הוא אומר bootmgr is missing ושאני מתקן את זה בעזרת הפקודות BOOTREE /FIXBOOT /FIXMBR אז כמובן שהויסטה עולה אוטומטית ואז אין איך לעלות את הלינוקס.. איך לכל הרוחות אני עושה דואל בוט ששניהם יעבדו כמו שצריך? תודה..

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  20. Started by moranicohen,

שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  21. היי. בעיה: taskbar מופיע כרגיל, כלל tray ותפריט התחלה. חלונות לא מופיעים, פרט למקרים בהם אני משנה הגדרה של המסך או מפעיל משחק\סרט, ואז הם מופיעים לרגע(יענו flicker). אחרי לא מעט חקר לא מצאתי שום דבר שקרוב לתיקון בשבילי. עכשיו חוץ מפורמט, למישהו יש איזה משהו שקרוב לפתרון בשבילי? תודה מראש על כל עזרה שהיא!

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  22. איך אני גורם ל - WINDOWS XP להכנס ישירות למשתמש לי ברגע שאני מפעיל את המחשב - ולדלג על המסך שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להתחיל לעבוד?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  23. הבעיה שלי היא כזאת: התקנתי אקס פי פרו - ואני לא יכול לכתוב בעברית בכל מה שקשור לאינטרנט. לדוגמה: בוואלה , אני לא יכול לעשות חיפוש בעברית , וגם את מה שכתבתי כאן העתקתי מהאי סי קיו. כבר ניסיתי: 1. להכנס ל קונטרול פאנל לשפות ולהוסיף 2. לשנות באקספלורר את השפה או להוסיף מה שמשונה זה שאני יכול לכתוב במחשב עברית וגם במסמכים. בקיצור , עזרה דחוף למי שיכול , אודה לכם מאד. ואם נתקעתם צרו קשר - שמח לעזור!

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  24. אני פותח את האקספלורר יום אחד ומגלה שפתאום msn הוא אתר הבית שלי הלכתי ל internet options לשנות את זה אני מגלה שהכל אפור ואין לי אפשרות להגדיר לא use current לא use default ולא use blank הכל אפור מה זה?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים