Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם הפעלת המשולש הזה מורידה ביצועים במשחקים? או שמה ברגע שנפתח משחק היישומים האלו נעצרים?
-
- 11 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אנשים זאת המערכת שלי: WINXP מעבד E7200 כרטיס מסך 9600GT ספק כוח 550W זיכרון 2GB DDR2 המחשב בן יותר מ3 שנים ולא בא לי להשקיע כסף כמו לקנות זיכרון של DDR2 אני עובד עכשיו על מערכת הפעלה XP וחשבתי לשדרג ל WIN7 בעיקר בגלל המשחק BATTLEFIELD 3. אני יודע שלגירסת WIN7 64 BIT אין לי מספיק זיכרון אז חשבתי לשדרג לWIN7 32 BIT המחשב למשחקים חדשים כדאי לי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
עשיתי עדכון למערכת ההפעלה והעדכון של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 וניסיתי לחזור על העדכון אך ללא הצלחה הורדתי גם קבצים של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 אך לא הצלחתי להתקין, בדקתי אולי יש אפשרות לעשות קודם הסרה של מה שירד בעידכון אך לא הותקן כלום מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HD PAVILON DV5 עם וויסטה עליו. המחשב החליט לעשות בעיות באינטרנט (ז"א - כל דפדפן שאני לא פותח... דף ראשון מציג, דף שני ומעלה = קריסת התוכנה...). ביצעתי פקודה chkdsk /f, בעת העלאת המחשב הוא החליט שאני צריך כרגע להתקין תווינדוס מחדש :\ מה אני יכול לעשות עכשיו? מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי בעיה, פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו משהו טיפה מסוך (משהו של JAVA) מופיע לי ההודע שאני צריך להתקין את Java virual machine ובכדי להתקין את זה אני צריך ללחוץ על DOWNLOAD כאשר אני לוחץ על DOWNLOAD הוא שולח אותי לאתר של WIN ומתחיל להתקין לי כל מיני דברים, התקנתי את הכל אבל ההודעה ממשיכה להופיע לי ואני לא יכול לראות כל מיני דברים, לדוג' - נכנסתי לאתר של ORANGE בכדי להוריד צלצול לפלאפון שלי וכשרציתי לשמוע את הצלצול לחצתי על "השמעה" וההודעה הרשומה למעלה הופיע לי, מישהו יכול לעזור לי? אמרו לי שאני צריך להוריד משהו, אז מה אני צריך להוריד ??? ??? תודה מראש Some Thing... ;D
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כותרת ^^, התקנתי ויסטה על מחיצה ו- XP על מחיצה, עכשיו פירמטתי את הכונן שה- VISTA היה עליו אבל עדיין בכל התחלה של המחשב זה נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה לעלות, אני מעוניין לבטל את המסך הזה ושתמיד זה יעלה רק את ה- XP אוטומטית. (מה שכן הויסטה בכלל לא קיים יותר כי פירמטתי את הכונן אבל משום מה אני עדיין מקבל את המסך בחירה). תודה!
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כשאני נעזר בGRUB של לינוקס אז רק הלינוקס עולה והויסטה לא עולה כי הוא אומר bootmgr is missing ושאני מתקן את זה בעזרת הפקודות BOOTREE /FIXBOOT /FIXMBR אז כמובן שהויסטה עולה אוטומטית ואז אין איך לעלות את הלינוקס.. איך לכל הרוחות אני עושה דואל בוט ששניהם יעבדו כמו שצריך? תודה..
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שנמצא בחו"ל אז אני מתחבר לו למחשב מרחוק ואת הסרטים הוא רואה עם ג'יבריש ואי אפשר לבחור עברית בפונט. הלכתי ללוח הבקרה איפה שהשפות וניסיתי לשים שם HEBREW אבל הוא מבקש את הדיסק. שמתי לב שהוא רוצה לחפש בתוך תיקיה i386 שיש לו אותה על C אבל אחרי שאני בוחר בה הוא לא נותן יכול להיות שאני צריך משהו אחר ויכול להשיג אותו מהרשת בלי דיסק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב סוס מSKYPC המפרט: לפי מה שאתם רואים יש לי 4GB מעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך 8800GT שזה תומך DX10 עכשיו אני בדילמה ענקית... כשקנתי את המחשב המוכר המליץ לי לא ללכת על ויסטה 64 ביט כי עושה הרבה הרבה בעיות הוא המליץ לי על 32 של ויסטה או 32 של XP כי הוא אמר שאם כבר אתה מתכנן על XP 63 אז לך על 32 ויסטה עכשיו השאלה היא: הוא צודק? לעשות מה שהוא אומר? ללכת על 32 ויסטה/XP? אני מפחד ללכת על ויסטה 32 כי אמרו לי שאם יש לי יותר מ2GB זיכרון משחקים לא יכולים לפעול לי ציטוט מנושא רישמי: "ויסטה 32 תומכת במקסימום 4 גיגה של זכרון, מתוך ה4 גיגה תהיה גישה רק ל3-3.5 גיגה בערך. כמו כן ליישומים הרצים על גרסת ה32 ביט לא תהיה גישה ליותר מ2 גיגה לכל יישום. כלומר גם אם המערכת עש…
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כיבוי המחשב לא נעשה כמו שצריך ,אחרי שמופיע הלוגו של XP מחשב מאתחל את עצמו... יש רעיונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: התקנתי אקס פי פרו - ואני לא יכול לכתוב בעברית בכל מה שקשור לאינטרנט. לדוגמה: בוואלה , אני לא יכול לעשות חיפוש בעברית , וגם את מה שכתבתי כאן העתקתי מהאי סי קיו. כבר ניסיתי: 1. להכנס ל קונטרול פאנל לשפות ולהוסיף 2. לשנות באקספלורר את השפה או להוסיף מה שמשונה זה שאני יכול לכתוב במחשב עברית וגם במסמכים. בקיצור , עזרה דחוף למי שיכול , אודה לכם מאד. ואם נתקעתם צרו קשר - שמח לעזור!
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו כזה? בא לי לעשות את המחשב שחור :-)
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי Windows XP Pro מחולק לכמה משתמשים. עכשיו כאשר אני מתקין תוכנה אני מעוניין שהיא תתוקן רק על המשתמש בו אני משתמש כרגע, תוכנות מסוימות אכן שואלות אם ברצוני להתקין רק על המשתמש הנוכחי אבל לא כולם. מישהו יודע איך ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה כנראה HOME לא מזהה SATA ואין לי כונן A: האם אני יוריד SP3 ל XP ויכין דיסק NLITE זה יעבוד? אני יכול לעשות DVD BOOT במקום CD BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום .. : יש לי בעיה, 99.9% אחוז שמקור הבעיה ב - Windows עצמו ולא בחומרה, כי המדפסת עצמה עובדת טוב, היא תקינה לחלוטין כבר בדקתי את זה. אממ .. אז ככה, יש לי מדפסת Canon BJC-4300 ו - Windows XP Pro SP1 הדרייברים שיש לי לא מתאימים ל - Windows XP, אז הורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה, דרייברים ל - XP. כשניסיתי להתקין אותם, פשוט לא הלך :-\ זה רושם לי בסוף ההתקנה שגיאה ולא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין את המדפסת ידנית דרך ה - Windows עצמו, ע"י לוח הבקרה > מדפסות ורכיבי חומרה אחרים > הוספת מדפסת .. כשאני לוחץ על "הוספת מדפסת" זו ההודעה שאני מקבל : האשף של "הוספת מדפסת" אפילו לא עולה .. ישר אני מקבל את השגיאה הנ"ל. כשהיה לי Windows XP Home Edition המדפסת…
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כיצד עושים שהחלונות שרואים יהיו בתלת מימד בהצגתם בשולחן עבודה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
http://www.itproportal.com/portal/news/article/2010/5/22/microsoft-windows-30-20-years-today/
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ווינדוס ויסטה אולטימייט מקורי בקופסא,ארוז וסגור. כשפתחתי את הקופסא גיליתי להפתעתי 2 דיסקים , האחד 32 ביט והשני 64 ביט עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם מישהו קנה/קיבל את ויסטה אולטימייט וגם לו היו 2 דיסקים בקופסא? הייתי בטוח שצריך לקנות את גירסת ה64 ביט בנפרד , אז מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי חברה מקווה שזה הפורום הנכון אבל אני ממש תקוע עם בעיה מעצבנת! בכול פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי חלון של WINDOWS\SYSTEM\CMD.EXE ואז זה רושם שיש ERORR כול שהוא ואני סוגר את החלון ואז הכול בסדר\ זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לסדר את זה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יום אחד נתקע המחשב ומאז כל התפריטים ניהיו של איזה ווינדוס 3.11 משהו עתיק כמו בתמונה שצירפתי איך אני מחזיר למה שהיה קודם? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת דיסק SP2 ולהכניס עליו את כל התוכנות שיש לי בין עם זה את הקבצים של הדיסטק "SATA" שמחייב הכנסת דיסקט בפירמוט אני רוצה להכניס לשם תוכנות שזה יתקין לי אותם אוטומטית אחת אחרי השנייה אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בהקדם האפשרי והמהיר ביותר בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לאחר שהיתקנתי SP1 ליפני כמה ימים , בזמן שאני משחק ה Realtek HD Audio Manager מתחיל להופיע כל כמה זמן ולהודיע לי שניתקתי משהו מהיציאת Audio "You just unplugged a device from the audio jack" הינה תמונה: הדגם של כרטיס הקול שלי: Audio Adapter Realtek ALC883 @ nVIDIA nForce 550 (MCP55) - High Definition Audio Controller לוח אם : Gigabyte GA-M55S-S3 v1 חשבתי לעדכן את הדריביר של הכרטיס קול, לא עידכנתי אותו עד היום ביכלל מאז התקנת Vista http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false האם זה הדריבר הנכון? Vista Driver(32/64 bits) Driver only (Executable file) R1.89 2008/3/1…
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי (השני שלי) יש ווינדוס אקס פי וקניתי אותו בערך לפני חודש ועכשיו עולה לי הולדה שאומרת: "יש להפעיל עותק זה של windows באמצאות microsoft לפני שתוכל להיכנס למערכת. האם ברצונך להפעיל את ווינדוס כעת? כן/לא" אם אני לוחץ על כן ועל לא הווינדוס לא פועל.....מה אני יכול לעשות?????
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
1. יש ברשותי מחשב די ישן (בגדול - פנטיום 4, 756 זכרון, כרטיס מסך FX 5200 128 MB ). השאלה שלי האם כדאי לי לעדכן ל- WINDOWS 7 החדש? האם הוא יעבוד יותר טוב מה-XP כי ראיתי שחלק אמרו שהוא יותר טוב מה-XP 2. אם ברצוני להתקין את ה-WINDOWS 7 בנוסף על ה-XP איך אני עושה את זה? במקרה זה אני לא מעוניין למחוק את ה-XP 3. יש לי מחשב נייד שנקנה באופיס דיפו.. המחשב הוא של חברת COMPAQ ומותקן עליו VISTA שמגיע באופן אורגנלי ככה מהחנות. הבעיה שהויסטה ממש מכבידה על המחשב למרות שניסיתי להוריד את הממשק וכל מינני דברים למינימום. האם כדאי לעבור ל-WINDOWS 7 ואיך אני עושה את זה, כפי שאמרתי המחשב מגיע עם כל הדרייברים והמערכת הפעלה ככה מוכן ומותקן כולל רישיון והכל. תודה ממש ממש רבה לעוזרים על השאלות.
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-