עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי Windows xp 64bit לפני כמה ימים ....באתי להתקין norton internet scurity 2005 וזה כתב לי שגיאה ניסיתי להתקין גם של חברות אחרות ועדיין זה לא מתיקןןן אז בבקשה תגידו לי אם יש איזה אנטי וירוס ו פיירפוול שעובד .......עם windows xp 64bit תודה !

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  2. אחר צהריים טובים לכולם. היום פתחתי את הדפדפן שלי (Avant browser), וראיתי שיש בשורת הכתובות 4 כתובות של <צונזר>, ובכלל לא נכנסתי לזה! אז עשיתי בtools את הפקודה Clear all records, וחשבתי שבזה המבוכה תמה. אבל שהקשתי את האות s בשורת הכתובות עדיין מופיעות ארבע כתובות, הפעלתי את Spybot search & destroy 1.2, וAD aware 6 והם אומנם מצאו כמה spybots, אבל זה לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של וירוסים עם McAfee virus scan וNorton anti virus והם לא מצאו כלום. אנא עזרו לי בבקשה! זה קישורים מביכים ויש שם תמונות של אתם יודעים מה. דרך אגב הכתובות מופיעות גם בדפדפן ברירת המחדל IE 6 שבא עם הווינדוס XP. תודה לעונים :-[ עריכת המודר: אני יודע שזאת לא הייתה הכוונה, אבל לא נפרסם כ…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  3. שלום, מותקן לי במחשב WIN2000 ואני לא יכול לאתחל את המחשב מתקליטון אתחול אני מכניס אותו זה קורא אותו וזה מייד מעלה טת הווינדוס. יש משהו לעשות עם זה? אני רוצה לפרמט ואני לא יכול כי זה לא מאתחל... אפילו נכנסתי לביוס ועשיתי את ההגדרות מהתחלה. אתם יודעים אוליי עם יש משהו לעשות בעניין? כי אני דחוף חייב לפרמט!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  4. תודה...

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  5. Started by Shizel,

שלום איך אני מפורמט אתC בלי דיסק של WINDOWS ???

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  6. אלה שניסו את ויסטה,באמת הוינדוס עולה אחרי 3 שניות? לא כמו בXP כמו שהם הבטיחו?

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  7. היי חברים. יש לי מקלדת של רזור אקוסטה ואני משתמש בה בערך שנה וחצי.עכשיו לאחרונה קורה לי שאני לא יכול לכתוב בעיברית אלא אם אני כותב את זה בטקסט.כמו כן אני משתמש ב מערכת הפעלה windows 7 אולטיימט ונראה לי שהבעיה במערכת הפעלה. אשמח לעזרה\להצעות.כי חשבתי לקנות מקלדת חדשה אבל נראה שהבעיה לא במקלדת. תודה מראש למי שיכול לעזור. שיהיה אחלה של שבוע

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by idanpere1,

שלום לכולם. לסבא שלי יש מחשב, והוא עוד לא מכיר לגמרי את הXP שהתקנתי לו (היה עד לא מזמן על וינ' 98 זמן רב), וככל הנראה הוגדרה סיסמא למשתמש שלו, לא יודע איך ולא ידוע מה היא. זהו המשתמש היחיד ולא ניתן להיכנס למערכת ההפעלה. ניסיתי לבצע שחזור מערכת למועד מוקדם יותר (דרך התקנת וינדואוס מהבוט) אך גם שם מבוקשת סיסמת המנהל. מחר הוא מביא לי את המחשב לביתי, כאשר התכנון הוא לשים את ההארד דיסק שלו כדיסק נוסף אצלי, לבצע גיבוי של הקבצים למחשב שלי, לפרמט את שלו ולהחזיר את הקבצים. הבעיה פה שיש צורך בהתקנה חוזרת של המון המון דברים, ואני מחפש דרך יעילה יותר. יש אפשרות, דרך המחשב שלי (ויסטה) למחוק או לשנות את הסיסמא של המשתמש שלו (בXP)?? דרך אחת התיקיות של הוינדואוס XP שלו למצוא את הקבצים הא…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by GetRich,

התקנתי היום Win 7 על מחשב דיי ישן, הכל עובד בסדר גמור חוץ מהעובדה שאחד ההארדיסקים (פיסי - יש לי שניים במחשב) נעלם. בשלב מסויים זה הראה לי הודעה כזאת כמו כשמכניסים דיסק און קי, לחצתי על "לראות את הקבצים והתיקיות" וזה עבד. אבל בדיוק הייתי באמצע התקנה וזה עשה הפעלה מחדש אוטומתית אז לא הספקתי לעשות כלום. איך אני מחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by Joli,

מה המצב? יש לי שתי גגה זכרון במחשב וגם כששום תוכנה לא עובדת ברקע (חוץ מפיירפוקס ואימיול...) הוא משתמש לי ב - 800 M"B זכרון שז פוול... מה אפשר לעשות??? הינה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300, 2500 MHz לוח אם: Asus P5K3 Deluxe כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB כרטיסי זכרון: Corsair XMS3 CM3X1024-1333C9 1 GB DDR3-1066 X 2 אגב אני לא יודע אם זה ישנה אבל יש לי ווינדוס 7 64BIT תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  11. שלום! חבר שלי הביא לי AMD +1800 1.5GHZ עם 256מגה DDR333 או 400. התקנתי עליו XP בעברית עם SP3 (הורדתי גירסה נקיה שSP3 מובנה בה והשתמשתי בסיריאל המקורי שלי). במערכת עובדת יחסית לאט או בגלל שיש הבדל משמעותי בין SP3 שתוכננן למחשבים ל2008 לבין SP1 שהותאם למחשבים של 2002 (כנ"ל IE7 וכל התוכנות האלה 256MB של RAM לא מספיקים להפעיל הרבה תוכניות). או שבגלל שלחתי ממנו HD 80GB IDE (זה שהגיעה עם אותו מחשב) והחלפתי אותו לHD 20GB IDE של חברה ישנה שלא קיימת כיום (נלקח ממחשב פנטיום 866 מותג). השאלה שלי עם אני ימיר לו את המערכת לFAT32 מה שבחיים לא עבדתי עם XP אז המחשב יתחיל לזוז??. עם אני יתקין xp עם SP1 אז המחשב יזוז?? (באותה תקופה זו היתה המערכת הפעלה אני זוכר שעל פנטיום 500 עם 256מגה זה…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  12. שלום! רציתי לדעת, אם יש אפשרות למפות את אחד המקשים במקלדת כך שהוא יכבה וידליק את מסך המחשב(LG FLATRON 19') WINDOWS 7 ULTIMTE. זה ניראה כמו הפורום הכי רלוונטי, אם טעיתי סליחה מראש. עידכון- הורדתי תוכנה שמכבה את המסך, נישאר לי למפות כפתור (הPOWER לדוגמא) כך שבלחיצה עליו תידלק התוכנה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. אם לא שהמנהלים יעבירו בבקשה. בשבוע האחרון אני חווה מספר תופעות מוזרות. למשל: 1. לא רואה את עמוד הבית של YNET בעברית. את שאר העמודים כן, בעמוד הבית בעברית אני לא רואה כלום (גם FF וגם IE). את עמוד הבית באנגלית אני כן רואה. 2. נסיון לגשת לסריקות וירוסים אונליין לא מצליח. חלק מהאתרים מבקשים סיסמאות (WTF) וחלק פשוט מחזירים שגיאות כאילו הם לא קיימים. 3. כל נסיון לפתוח notepad נגמר בקריסה והפעלת VS debugger. מזל שיש NPP. 4. לא מצליח להפעיל את איחוי הדיסק - disk defragmenter could not start 5. שלל תופעות מוזרות אחרות. מה עשיתי עד עכשיו: 1. העליתי את המחשב עם bartPE CD. לא מצאתי וירוסים. מחקתי את כל ספריות וקבצי הTEMP השו…

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  14. יש לי בבית מחשב ישן עם מעבד Pentium III מסוג טואלטין שבימי התיכון העליזים השתמשתי בו בעיקר ליצירת מוסיקת טראנס, מיקסוס ועריכה של שירים. בזמן האחרון המחשב הפסיק להגיב מדי פעם והיום גיליתי שהכונן הקשיח (של חברת Seagate), שמכיל את מערכות ההפעלה, מלא בסקטורים פגומים, ולכן לא היתה לי ברירה אלא להחליף אותו ולהתקין את כל 8 מערכות ההפעלה מחדש. Windows '98 ו-Windows ME מלאים בבאגים ולכן צריך לעדכן אותם. הבעיה היא שחברת Microsoft הפסיקה את התמיכה במערכות אלה ולא ניתן עוד להוריד עדכונים עבורן. אני זקוק למחשב הזה משום ששמרתי בו המון שירים ומיקסים שיצרתי בעבר, תמונות שסרקתי ואספתי, סרטוני וידאו, מוסיקה, ספרים אלקטרוניים, מסמכים ועוד הרבה דברים שאספתי בימי התיכון (מ-2000 עד 2003). האם …

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by roeesnir,

מערכת ההפעלה עולה XP SP3, ומופיע מסך שחור עם הסמן של העכבר. אין שולחן עבודה, Ctrl Alt Del לא עושה כלום, ואי אפשר לעשות כלום אלא לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה. אפשר לתקן את זה? מה גורם לזה?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by ASROCK.COM,

יש לי מחשב ישן אתלון ישן בתושבת K7 462PIN ופנטיום 4 עם כוננים קשיחים ישנים 20GB וזיכרון קטן 256-512 חשבתי להתקין עליהם WIN98S השאלה אם יש עדיין תמיכה למערכת ההפעלה הזאת ואם תוכנות כמו אנטי וירוס או מסנגר וכו' עובדים איתם ? כי לפי מה שהבנתי אין יותר עידכונים ל 98

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  17. שלום יש ברשותי מחשב נייד מדגם : acer extensa 5630 לאחרונה ביצעתי ניקוי דיסק\בדיקת שגיעות(chkdsk)',ואיחוי בנוסף ביצעתי עדכון דרייברים כללי מאז כל פעם שאני מנסה לכבה תמחשב או להכנס למצב המתנה. המחשב נתקע במסך של ווינדוס "ווינדוס מבצעת כיבוי" "נכנס למצב המתנה" מכל השלבים שתארתי מה יכול להיות הגורם לבעיה הזו ... תודה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by Radeon38,

אני יודע שזה נדוש אבל אחרי שקראתי את הדיון הארוווךךך על הויסטה 64 אני דיי מוותר עליה.איך אפשר בכל זאת עם מחשב ממוצע לנצל 4 גיגה לתוכנות ולעבודה שוטפת ולא למערכת הפעלה ?? אני יודע שיש שמועות ברשת שXP יכולה להריץ 4 גיגה - איך ? מה צריך לעשות? האם XP64 מספיק טובה או שהיא לא מוצלחת כמו שאומרים עליה? ושאלה האם ויסטה 32 יכולה להריץ 4 גיגה גם כן ??. כמובן ששאלה זו מתייחסת לכלל גירסאות הויסטה ולא רק לאולטימט המהודרת. 64 איכזבה אותי אחרי שקראתי את הדיון עליה עם צריכת הזיכרון המופרז שלה.ועל כן אני רוצה תוכנה שתזהה 4 גיגה ותשאיר לי 4 גיגה לשימוש שלי ולא "תאכל" לי איזה אחד וחצי גיגה בדרך. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  19. יש לי וינדוס XP בדיסק קשיח הפנימי ואני רוצה לנסות את וינדוס 7 על דיסק קשיח חיצוני הכנתי מחיצה חדשה השאלה שלי איך אני יבחר איזה מערכת הפעלה תעלה בזמן עליית המחשב? אם אני ינתק את ההרדיסק החיצוני מהמחשב הכל יחזור לקדמותו? ואיך אני מתקין את וינדוס 7 על הדיסק קשיח החיצוני? תסבירו לי בבקשה את התהליך. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by the red dragon,

כשאני נכנס לRUN ומקליד REGEDIT כדי להיכנס ל ריגסטרי זה כותב לי "אפשרות עריכת הישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה לעשות? זה וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. פתאום אני לא יכול לעשות עתק הדבק ניסיתי לעשות סריקת וירוסים של NOD 32 ולא מצא הורדתי תוכנות להוסרת ריגול וגם לא עזר משהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה . ? תודה מראש גיא.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  22. טוב חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה הזאת אם לא החיים שלי היו מאוד קשים בלשון המעטה . לא מזמן החלטתי להביא מחשב חדש במחשב הישן שלי יש כונן תומך SATA 2 בגודל 500 ג'יגה בייטס . ובתוכו יש מלא פרוייקטים ותוכונות חשובות החלטתי להעביר את הכונן למחשב החדש . כשחברתי את הכונן הכול פעל קשורה המחשב הראה שהוא מזהה אותו כל מה שנותר היה לי לעשות הוא ללכת לכלי הניהול ולהוסיף אותו דרך הווינדוס . אך כשניסיתי לעשות את זה המחשב כתב לי הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן בכדי להוסיף אותו . השאלה לי היא האם יש דרך לעקוף את ההודעה הזאת ולהוסיף את הכונן מבלי לאבד את המידע . תודה מראש אנשים

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  23. אהלן, יש לי 2 משתמשים על המחשב עם Fast User Switching. כאשר אני עושה LOGOFF מאחד מהם, כאשר השני פעיל, לפעמים מתקבל מסך שחור ללא כל תגובה לשום לחיצה על מקש כלשהו. שני המשתמשים הם ADMIN. ה-WINDOWS לא חוזר למסך ה-WELCOME ואני חייב לכבות את המחשב באמצעות לחצן הכיבוי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אך גם שם לצערי אין עדיין פיתרון :-\. מיקרוסופט מציעה באתר שלה להתקין את SP2- מה שכבר יש לי. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום יש לי ווינדוס 7 מקורי לכל השואלים התקנתי אותו בהתחלה על מחשב נייח ולאחר מכן השבתתי אותו והתקנתי על מחשב נייד, ההתקנה עברה חלק ואינ די בטוח שגם ההפעלה עברה. אולם לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שאני צריך להפעיל אחרת המערכת תינעל. ההפעלה באינטרנט אומרת שלא ניתן להפעיל את מערכת ההפעלה. עכשיו אני במצב שיש לי ווינדוס מקורי מחשב שהיא מותקנת עליו ועדיין אני לא יכול לבצע הפעלה כנדרש עם מי ואיך אני יכול לדבר על מנת לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.