עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by rk666,

איך אניי מוריד את Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 המלא מהאינטרנט כדי שיהיה מוכן להתקנה? זאת כדי שאני לא יצטרך להוריד אותו כל פעם....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hiyal,

אמרו לי שזה ווינדוס שמתאים למחשבים חלשים מזאת אומרת הגירסא הזאות Microsoft Windows XP SP2 Upgrade ומה ההבדל בין כל הגרסאות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אני צריך למצוא את דרישות המינימום של WINDOWS MEDIA CENTER EDITION 2004 למבחן שיהיה לי,ניסתי לחפש פה בפורומים וגם בגוגל וכמובן באתר מיקרוספט ופשוט לט מצאתי,אז אם יש למישהו את הדרישות או הוא יכול להביא לי לינק לדף עם הדרישות זה יעזור לי מאוד תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by urich,

לא לסגור את הנושא למרות שהוא נדוש כי כן עשיתי חיפוש קראתי ועוד יש לי שאלות. אני רוצה לבצע המרה של כונן חיצוני חדש שיש לי 500 gb של wd אבל כבר העברתי אליו מידע של 400 ג'יגה בערך אבל אז נזכרתי שהכונן בא כ fat32 ולא ntfs יש את הפקודה convert e: /fs:ntfs אבל........... בקיצור האם אני יכול להמיר את הכונן מבלי שיסבול מאיטיות גם המרה יותר איטית - אני פשוט לא חושב שאני ירוקן או יפרמט אותו בשנים הקרובות (אין לי די שטח פנוי על הדיסק הקשיח) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. כרגע יש לי WINDOWS 7 HOME PREMIUM מותקנת על הנייד, ואני לא מרוצה ממנה. היא מגבילה אותי בכל מיני דרכים! אז אני רוצה להתקין WINDOWS 7 ULTIMATE כמו שיש לי על הנייח, אבל בגירסת 64BIT. כי אני יכול לנצל את כל ה4GB זכרון ויש יותר דרייברים להורדה מהאתר של טושיבה. דגם הנייד הוא TOSHIBA SATELLITE T130! אלה שתי הגרסאות שאני לא בטוח לגביהן, מה ההבדל? Microsoft Windows 7 Enterprise x64 Integrated August 2010-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=243584 או זו: Microsoft Windows 7 ULTIMATE x64 Integrated February 2010 OEM DVD-BIE http://www.torrentleech.org/details.php?id=208925 לי בנייח מותקנת הגירסה: Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x86.Integrated.Octobe r.2009.OEM.DVD.PROPER-BIE

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב ויש לי מספר בעיות: windows xp sp2 בעברית 1-יש אייקונים מיותרים במחשב שלי ליד הכוננים כמו: לוח בקרה מדפסות ופקסים 2-איך אני משנה את השם Adminisrator לשם אחר גם שיופי במנהל המשימות וגם בחלון של ההתחל? 3-בכל פעם שאני עושה ריסטרט או לפעמים באמצע היום פתאום השעון זז שעה אחורה וצריך לכוון מחדש,מה עושים? תודה מראש (וכל תשובה תעזור)

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by shloosh,

היי לכולם, אני מתכנן להיכנס לתחום הרשתות ואני מעוניין לקנות לפטופ חדש ולהתקין עליו ווינדוס סרבר 2012 החדש שיגע או 2008 R2. האם הדבר אמור להיות בעייתי?? מבחינת דרייברים וכו'? אם כן האם יש לפטופים שמיועדים במיוחד למערכת של הסרברים? וגם אם במקרה מישהו יודע למרות שזה לא הפורום - אם יהיה אפשרי להתקין גם UBUNTU SERVER על אותו לפטופ.? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by rubin 37,

שלום, אני רוצה להתקין במחשב החדש שלי את XP PRO (אינני מעונין בחלונות 7). שאלתי היא: האם מוצדק לקנות XP 2010 או שאפשר להסתפק בהתקנת ה 2002 XP שלי + כל העדכונים שיגיעו. בכלל, מה ההבדל בין ההתקנות הנ"ל מבחינת עבודת המחשב לאחר ההתקנה??? בברכה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by penny1,

אני מקווה שזה לא שאלה שכבר נשאלה אלפי פעמיים... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב אבל את הHD אני משאיר רצית לדעת האם יהיה בעיה עם ה-XP (הבנתי שעלולות לצוץ כמה) ואיך אפשר לפתור אותם .. כלומר שהמחשב ימשיך לעבוד אותו דבר, רק על מחשב חדש (מעבד+לוח+זיכרון+כרטיס מסך)

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by War-Hammer,

כבר שיגע אותי הביל גייטס הזה! 5 פעמים עשיתי פורמט והתקנתי מחדש ווינדוס ב 4 ימים האחרונים (!) בגלל הבעיה הזאת: כל פעם שאני נכנס לאתר Windos Update ומבקש שיסרוק לעדכונים הוא מתחיל ב 0% ואז מייד קופץ ל 100% ומציג את הדף הזה:

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הבנתם?? בעיה מאוד מסובכת חצי שעה ישבתי על זה ללא תוצאות...

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  13. שלום לכולם , אני מעוניין בעצת המומחים בתכנון דומיין חדש . המצב הקיים שרת מסוג DELL T100 כאשר מותקן עליו SERVER 2003 עם SQL SERVER אשר משמש 30 משתמשים מצב החדש שרת חדש מסוג DELL T420 עם 32GB זיכרון ו 6 כוננים קשיחים SAS 600GB 2* Intel® Xeon® E5-2400 אני מציג את ההצעה שלי ואשמח לקבל המלצות אך בעיקר הערות האם נכון לבצע זאת? - כמות המשתמשים החדשה 60 התוכנית -הגדרת RAID5 על כל 6 הכוננים - קיבלנו קיבולת של 2200GB -התקנת SERVER 2012 STANDARD אשר ישמש כ HOST למכונות HYPER-V שיכללו בתוכן SERVER 2008 R2 ENTERPRISE *אני רוצה לנצל את היכולות החדשות של SERVER 2012 בתור מעטפת אך בכל זאת להמשיך לעבוד עם SERVER 2008 R2 בתור מערכת יציבה עם מעט באגים. -שדרוג השר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כשאני לא רוצה עדכונים WIN10 מעדכן לי כל יום. כשאני כן רוצה שהמערכת תתעדכן כדי שתהיה לי אפשרות לשייך CD KEY לחשבון LIVE שלי עם ה-Anniversary update, אני מוצא שהגרסה אצלי מלפני שנה 1511 (November 24, 2015). איך. איך זה קורה?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. בכונן של הWINDOWS יש לי 4.8 ג'יגה שנחשב תפוסים, אך כל הקבצים בו שוקלים רק 3.7 ג'יגה. אני לא מצליח לשחרר את הג'יגה הנוסף, ניסיתי ניקוי דיסק, איחוי, בדיקת שגיאות, ושום דבר לא עובד. מישהו יודע איך אני יכול לשחרר את השטח הזה? שמעתי שיש תוכנה כזאת... בתודה מראש, Who_Cares

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  16. יש לי Theme,Logon,Boot screen מיוחדים. אני רוצה להכין דיסק התקנה של ווינדוס שלאחר ההתקנה הTheme יהיה מה שהגדרתי לו ולא מה שיש בדרך כלל וככה גם ה-Boot Screen וה-logon. איך אני עושה את זה? ואני גם רוצה שבנוסף הוא יתקין אוטומטית FireFox ו Thunderbird. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום אנשים יש לי Windows 7 Proffesional (חוקי, מ- MSDN Academic Aliiance) דבר ראשון, איפה אני מוצא את המידע על המסך הכחול האחרון שהיה לי? דבר שני, בXP הייתה ב- My Documents איזו תיקייה מוסתרת, נראה לי שקראו לה Application Data או משהו כזה בכל מקרה, היה צריך לעבור דרך התיקייה הזאת כדי להגיע בסופו של דבר לתיקיה שבה הדפדפנים שומרים מידע כמו ה session האחרון שנסגר (כדי לפתוח מחדש את כל הטאבים והדפים שהיו לפני שסגרת את הדפדפן) איפה אני מוצא את זה? עוד דבר - כשאני מנסה לאתחל את המחשב אני מקבל מסך כחול (זה אחרי שאני צריך לחכות הרבה זמן עד שסוף סוף זה יקרה, בד"כ אני פשוט מוותר ולוחץ על הכפתור אתחול לפני שזה מסיים לנסות), כרגע חיפשתי מידע על הבעייה הזאת (ולכן גם רציתי לדעת איפה המ…

18. הורדתי RC1 מקובץ ואני לא מצליח לפתוח אותו מה עושים?

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by mosh18,

בזמן האחרות בכל אתר שאני גולש אליו אני רואה את אותן פרסומות מפגרת ב-2 שניות הראשונות שהאתר עולה אני רואה את הפרסומות השגרתיות של GOOGLE וזה מתחלף ישר לפרסומות חוזרות ונשנות מציקות ומהבהבות אפילו נכון לזמן כתיבת ההודעה בבקשה בבקשה מי שיודע אייך נפטרים מהמטרד הזה שיגיד לי אודה לו צירפתי סקרינים [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by hellyeahmofo,

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc יש קובץ שאם פותחים אותו בעזרת notepad אז הוא מראה כתובות של כל מיני אתרים שנראה לי ששותלים לי spywares במחשב שלי מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, 1. האם יש דרך להתחבר בשיטה הנ"ל למחשב שאינו נמצא ברשת שלי (כלומר דרך האינטרנט) לפי כתובת IP 2. איך אני יוצר Service בחלונות XP? (כלומר לוקח אפליקציה וגורם לה לרוץ כService) בתודה מראש, Ameralis Zaiir

22. יש לי מחשב ובו שתי מע' הפעלה, הבנתי שזה לא כ"כ מומלץ. מערכת XP ומערכת ווינדוס 2000. קיבלתי את המחשב עם מערכת ווינדוס 2000 והתקנתי עליו XP, בנוסף ל-2000, באי ברירה. הבעיה היא שאיני יכול לפרמט דרך דיסק אתחול מכיוון שה-BIOS אינו תומך בתקני אתחול, לכן אני חייב להפעיל את דיסק של מערכת ה-XP דרך ווינדוס 2000 - דבר היוצר קבצים זמניים (לשם התקנת ה-XP) בווינדוס 2000 הנוכחי ולא מאפשר את מחיקתו. מה לעשות? איני רוצה שתי מערכות הפעלה.[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 18:46:01 מצטער על התגובה הנוספת אבל בטעות על הכפתור "ליידע" ולחצתי אישור והיה כתוב שזה לא יאפשר תגובה ולא שמתי לב..

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. היכולות המדוייקות, וגם המגבלות המוזרות, של מערכת ההפעלה החדשה והצנומה מבית מיקרוסופט מתחילות להיחשף לכתבה

24. Started by neo690,

יש לי XP SP2 יש לי כמה יוזרים במחשב שכרגע פתוחים העניין ששומעים ברקע (כרגע) כל כמה שניות צליל של צרצר איך ניתן לדעת מאיזה יוזר זה יוצא? אין ניתן לעשות שברגע שמחליפים יוזר הצלילים והמוזיקה שמופעים מאותו יוזר לא יושמעו עד החזרה?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by לין,

איך אני יכולה לשחרר חסימה מהתקנות משחקים ותוכנות במחשב במערכת הפעלה xp ? ואיך אפשר לפתוח תיקיות לשנעשו להם סיסמה (ואין לי את הסיסמה) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.