עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בווינדוס ויסטה החדש לא יהיה צריך את התוכנות האלה כגון D-Tools ?

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by YardenG,

איך אני מוחק את ויסטה <? התקנתי והיא עושה לי מלא בעיות !! זה גירסת הום פרימיום. התקנתי אותה בנוסף ל XP אבל אני לא יודע איך עוברים ל XP !! בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  3. שלום לכם, כבר מספר ימים המחשב מסרב להתכבות\הפעלה מחדש, כל פעם אני נותן לו איזה 10 דקות לראות אולי הוא יתכבה, אבל לא, הוא נשאר על המסך הכחול שכתוב "מתנתק..." מה עושים לכל הרוחות? תודה מראש. .swg

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. אורח Ghost_Dogg

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=4330

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  5. Started by nivezrati,

אחי היקרים! אני רוצה להתקין windows xp professional+sp1 שברשותי במחשב הישן שלי הבעיה שאני לא בטוח שהוא יעמוד בדרישות. המחשב הוא: מעבד-אינטל פנטיום 2 400 וסלוט אחד של זיכרון 64 מגה בייט עד עכשיו המחשב הריץ במשך שנתיים ווינדוס 2002 פרו ללא שום בעיות. נ.ב המחשב פועל ברשת עם מחשב חזק בהרבה ומיועד רק לאי סי קיו ווינאמפ וקצת גלישה בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by kalda01,

מדובר במחשב נייד LG X140 עם WIN7 STARTER. סגירת המיכסה מוגדרת ככניסה למצב שינה והבעייה שבהפעלת המחשב עולה מסך שחור עם הודעה שהמחשב לא נסגר בצורה מסודרת ויש לבצע איתחול מלא. ניסיתי גם סגירה עם HIBERNATE ואותה הבעייה בדיוק. יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by pukipc,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה מחדש, win xp 32 bit, אך המחשב אינו מבצע RESTART באופן אוטומטי, מגיע למסך, המערכת מבצעת כיבוי, המסך נכבה, אך המחשב אינו עולה מחדש, רק לאחר לחיצה על כפתור ה RESET במחשב, המחשב עולהמחדש, מאותה נקודה וממשיך לעבוד כרגיל, יש לציין כי זה קרה גם במהלך ההתקנה, יש למישהו אעיון למה זה קורה? תודה מראש, משה.

8. Started by ad112,

אהלן וחג שמח חבר'ה הפעם האחרונה שיש לי להתעדכן בכל החומרה וכו' זה היה באזור תחילת 2009. כיופ אני עמוק בצבא... לכן אין לי זמן. לא מזמן קניתי נייד והותקן עליו WIN 7 שאני מרוצה מאוד ממנו. השאלה שלי אם אני יכול להתקין WIN או ויסטה על המפרט הנ''ל intel E2180 2GHZ 2GB ram 2 tara זכרון radeon 2900PRO Gigabyte GA-P35 DS3L Corsair 450VXEU Big Typhoon האם אני יכול להתקין win 7 or vista? אם כן מה יהיו החסרונות? המעבד ינצל יותר כוח על הפעלת המערכת? ובמידה איזה גרסא של וינדוס תוטדה

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  9. המקרה: קיים אצלי כונן C FAT32 וכונן D NTFS. כאשר באתי להתקין XP עשיתי כך: העלתי דוס מכונן C. הפעלתי את XP דרך הדוס והתקנתי XP על כונן D. הבוט בביוס מוגדר מHD1 (היינו כונן D) הבעייה: אם אני מנתק את כונן C מהמחשב, אז מערכת ההפעלה XP לא עולה. נותן שגיאה שאין BOOT למחשב. איך אני מבטל את התלות של מע' ההפעלה שלי בכונן C?

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  10. Started by HellBoY,

טוב אז ככה.. אני רואה עיברית חצי חצי זאת אומרת יש מקומות שאני רואה עיברית ויש מקומות שלא..ממש דבר מוזר אין לי מושג מה לעשות הנה תמונה http://img315.imageshack.us/my.php?image=d8nj.jpg תראו שבדרברים יש חצי עיברית וחצי גיבריש כזה וואי זה ממש ממש מעצבן!

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  11. Started by AcidBurns,

לא משנה איזה מערכת הפעלה אני מנסה להתקין על המחשב, הוא לא מוכן לעשות BOOT מהCD. שיחקתי עם ההגדרות בBIOS כמה פעמים, אפילו ביטלתי את כל הטעינות והשארתי את האופציה היחידה מהCD. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני ממש רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה של המערכת מהאתחול של המחשב. תודה מראש, שחר.

12. האם ניתן שכל סרט יחל לרוץ ב-XP WMP9 במסך מלא מן ההתחלה ללא צורך בלחיצה על ALT-ENTER? שאלה פשוטה, מקווה שיש גם תשובה פשוטה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  13. שלום, מותקן לי במחשב WIN2000 ואני לא יכול לאתחל את המחשב מתקליטון אתחול אני מכניס אותו זה קורא אותו וזה מייד מעלה טת הווינדוס. יש משהו לעשות עם זה? אני רוצה לפרמט ואני לא יכול כי זה לא מאתחל... אפילו נכנסתי לביוס ועשיתי את ההגדרות מהתחלה. אתם יודעים אוליי עם יש משהו לעשות בעניין? כי אני דחוף חייב לפרמט!

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  14. Started by mrtikit,

איפה אפשר לנטרל את זה?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  15. שלום! רציתי לדעת, אם יש אפשרות למפות את אחד המקשים במקלדת כך שהוא יכבה וידליק את מסך המחשב(LG FLATRON 19') WINDOWS 7 ULTIMTE. זה ניראה כמו הפורום הכי רלוונטי, אם טעיתי סליחה מראש. עידכון- הורדתי תוכנה שמכבה את המסך, נישאר לי למפות כפתור (הPOWER לדוגמא) כך שבלחיצה עליו תידלק התוכנה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  16. אוקי, אז ככה... ! שאני מתקין עדכונים של ווינדוס יש לי גם עידכונים של SECUIRTY וגם עידכונים של : Update for windows XP עכשיו חייב להתקין את כולם ? אני מסמן רק את ה Update fo windows XP ואת הSECURITY אני לא מסמן ... איך אתם עושים ?.. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by ^HocK^,

אהלן, אני לא בטוח אם הבאג מופיע רק בווינדוס שלי (2000) או בכל הווינדוסים אבל זהו מין פופ-אפ שמופיע כל חצי דקה על המסךף ומשגע אותי!!! זה סוג של פופ-אפ שמופיע.. מופיעים עוד אלפים כאלו!! איך אפשר להוריד אותם?! תודה, יאן.

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by Ron1999,

שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב, מPIII 1000 עברתי לAMD X2 מאיזה סוג. שני המחשבים הריצו \ מריצים WIN XP. במחשב הישן היה לי 512 RAM ולכן הSWAP FILE נראה לי חשוב, במחשה החדש יש לי 2.5GB של RAM ולכן עברה לי מחשבה - האם אפשר לבטל לגמרי את הSWAP FILE למערכת ההפעלה ולהכריח אותה לעבוד מהRAM בלבד? אם אני מבין נכון זה אמור לגרום למחשב לעבוד מהר יותר כי יש פחות כתיבה \ קריאה לכונן הקשיח והBUS אמור להיות מהיר יותר בין המעבד לזכרונות וגם בלי התיווכים של הצינורות בדרך. מה דעתכם? רון.

19. איך אני מתקין ווינדוס 98 תחת ווינדוס XP בלי לדפוק את ה-BOOT של XP ?? בכדי שיהיו לי 2 מערכות הפעלה...98 זה בשביל הילד...קומפי

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by CoolOne,

Hi there! I'm using right now Windows Vista Beta 2 Build 5381. I must say it looks better, really better, but it is far less easy to use... Actually, its interface is far less easy to use than the interface of Linux, so I think Microsoft has to think again about what they are doing... This beta has a problem with Hebrew writing, i'll try to find a way to fix it, and then i'll write a review. By the way - I use this beta with VMware (Virtual Machine) with 512MB of RAM and it works prefectly... I really doubt the system requirements that HWZone wrote about.

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by gabi21,

שלום לכולם יש לי בעיה באחת השרתים יש לך שרת של IBM X3550 התקנתי עליו מערכת הפעלה של ויינדוס SERVER 2008 שאני בא להתקין את ה Active directory מופיע לי הודעה שאני לא מצליח להבין אותה צירפתי תמונה של המצב ... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי איפה נמצאת הבעיה המון תודות מראש. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  22. Started by shaike,

אוקיי, אז ככה... יש לי מחשב נייד עם מערכת xp home, בכל הפעלה של המחשב הוא מעלה מסך פתיחה שצריך לבחור בו משתמש (למרות שיש רק אחד על המחשב). ביטלתי את המסך פתיחה ועכשיו הוא מבקש מסך הזדהות של שם וסיסמא (למרות שהוא מיותר כי אני עושה לו ביטול והא נסגר).... השאלה שלי איך אפשר לבטל את שני המסכים האלה ולהפעיל את המחשב כמו בנאדם נורמלי?

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ... האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'. המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  24. https://www.fudzilla.com/news/pc-hardware/53660-amd-ryzen-cpus-get-a-performance-hit-in-windows-11-os עוד סיבה לוותר על הדור הנוכחי במעבדים מערכת הפעלה ווינדוס 11 מתקשה להגיע לכדאיות עבודה עם מעבדי AMD כל פעם שמערכת ווינדוס חדשה מגיעה , התוצאות עגומות . לא מספק מחירים בשמיים כבר קניתם מחשב והמערכת ווינדוס 11 גורמת להנחתה בביצועים . לא מובן לי איך מערכת ווינדוס 11 שטוענים שיותר מכילה קוסמטיקה של תוכנה מאשר תוכנה חדשה והצליחו להרוס את הביצועים ?

25. לחבר שלי יש בעיה במחשב. כאשר הוא מדליק את המחשב הוא מקבל שגיאה לפני טעינת ווינדוס, שקובץ חסר או פגום בתקייה: windows/system32/config/system. כתוב שאפשר לעשות repair, וכדי לעשות זאת צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס, וללחוץ על R. כך הוא עשה (ויש לו XP מקורי ד"א), ואחרי טעינת הדיסק, המחשב דרש להכניס פקודת DOS, משהו כמו זה (מצטער אני לא זוכר בדיוק): c:/windows/system32/ וחבר שלי (ואני) לא מבינים בזה.. לכן פניתי אליכם אם תוכלו להדריך אותנו מה לעשות.. תודה. ומשהו ששכחתי להוסיף- לחברי לא זכור משהו שעשה שקשור לקבצי מערכת ובכלל תקיית system32, ויום לפני הכל עבד כשורה.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים