Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי windows xp pro אני מחפש את תקיית הסמלים של סרגל התחל -אלו שליד השעון - וויליום , אנטי וירוס וכו'... אודה מאוד אם מישהו יראה לי דרך להגיע לקבצים אלו . דוד .
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היה לי מסך CRT 19" - והחלפתי אותו ב LCD 19" ועכשיו אני יכול לבחור בין 3 אפשרויות שונות של רזולוציות, ולא מבחר כמו שהיה במסך CRT - זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
הורדתי איזה theme לויסטה אבל המדיה פלייר לא תואם בצבע בכלל, האם יש אפשרות לשלוט בצבעים שלו, או יותר טוב, לעשות אותו שקוף?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שמתי לב רק אתמול. ב task manager הזיכרון הפיזי עומד על 70-80% ורק הwinamp והfirefox פועלים. אם אני לא מפעיל כלום הוא על 40-30%, ממש מוזר, לא? אני משתמש בwindows 7, המפרט בצד אם צריך. וחשוב לציין שאין לי בעיה במשחקים. תמונה http://img204.imageshack.us/img204/7483/95695047.jpg ???
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של טושיבה NB205 ואין לו CD. הווינדוס XP שמותקן עליו אינו תומך עברית, והדבר מגביל אותי. חשבתי שאם אחבר מכשיר בUSB שיש עליו את הווינדוס (שהעתקתי מהדיסק שיש ברשותי), ואאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ישר לHD, אז הוא יוכל לעבוד, אבל זה משום מה לא עזר (אולי כי זה לא היה BOOTABLE). במקום זה ניסיתי להיכנס מהווינדוס הקיים למכשיר המחובר (ככונן נשלף), ומשם נכנסתי לSETUP של הווינדוס המבוקש. מיד אחרי שהוא אמר לי שאצטרך בעצם לעשות ריסטרט ולאתחל דרך הכונן הנשלף (מה שעשיתי קודם, כאמור), הוא נתן לי להכניס את הקוד הארוך, ובעצם כן התחיל, לכאורה, את ההתקנה (כמערכת מקבילה, ככל הנראה, ולא דרס את הקיימת). אה-מה-מה, בשלב מסויים, כשאתחול עצמי, כחלק מההתקנה, החל, הוא כבר לא חזר להתקנה אלא …
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כרגע אני עם ויסטה ורציתי לדעת אם אני אתקין ווינדוס 7 ויהיה לי באגים או משהוא איתה,אני אוכל לחזור בחזרה אל ויסטה?,או שווינדוס 7 מונעת את זה כמו שהויסטה מנעה חזרה לXP
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באחת השרתים יש לך שרת של IBM X3550 התקנתי עליו מערכת הפעלה של ויינדוס SERVER 2008 שאני בא להתקין את ה Active directory מופיע לי הודעה שאני לא מצליח להבין אותה צירפתי תמונה של המצב ... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי איפה נמצאת הבעיה המון תודות מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כשאני נעזר בGRUB של לינוקס אז רק הלינוקס עולה והויסטה לא עולה כי הוא אומר bootmgr is missing ושאני מתקן את זה בעזרת הפקודות BOOTREE /FIXBOOT /FIXMBR אז כמובן שהויסטה עולה אוטומטית ואז אין איך לעלות את הלינוקס.. איך לכל הרוחות אני עושה דואל בוט ששניהם יעבדו כמו שצריך? תודה..
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לחלונות 7 שירותי text-to-speech, אך הם מוגבלים לגרסה האנגלית (המקורית) של מערכת ההפעלה. הגרסה עברית אינה מאפשרת פונקציה חשובה זו. האם תוכל/י להציע פתרון? שינוי בהגדרות? שימוש בתכנה חינמית (או אפילו מסחרית)? אני מעוניין בפתרון שיאפשר ניצול אופצית ה- text-to-speech באפליקצית Word 2007 ולא ככלי לקריאת טקסטים בתוך מסמך טקסט על ידי סימונם.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב , יש לי מחשב ישן עם XP מותקן עם 2 פרטישנים. מאחר וההתקנה של הXP ( על כונןC ) ישנה ועובדת מ א ו ד !!! לאט אני רוצה ךהסיר אותה ולהתקין את המחשב מחדש . אין לי עליו שום חומר שאני צריך לעעביר כרגע. פשוט רוצה מחשב עם מערכת הפעלה חדשה. נכנסתי עם BOOT CD וכאשר ביקשתי למחוק "PARTITION "C הוא לא נתן לי .( התקנתי WINDOWS על "PARTITION "D ) האם יש דרך לבצע את ההתקנה של הכל מחדש? שכן אני לא מצליח לפרמט את כונן C . תודה מראש על עזרת המלומדים.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
זה אחרי שימוש בתוכנת תלת שאני עובד איתה, משחק או שניים ששיחקתי ואינטרנט תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
:s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!! מנהלים זה דחוף בבקשה אל תעבירו..
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
במקרה שהשומר מסך מתחיל לפעול ואני במסך משתמש שלי מתוך 2 ב XP, אחרי שאני חוזר המסך שמופיע הוא חלון המשתמשים ולא החלון שלי, איך אני מבטל את הדבר הזה ובמקרה של הפעלת שומר מסך הוא יחזור למסך שלי? תודה ולוריאן אני מצפה לתשובה מהירה,
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לפני פחות מחודש פרמטי ומאז מופעים לי מסכי המוות בלי שום סיבה אני אפילו לא ליד המחשב עשיתי בדיקת וירוסים ספיאוור הכול אין שום תוצאה משמעותית! זותי ההודעה שאני מקבל Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini040406-06.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\Programs\Symbols For WinDbg Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: Win…
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי שמי דניאל המחשב שלי עבר פירמוט לפני כמה ימים ומאז אני מקבל הודעת שגיאה אודה לכל מי שיכול לעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בWinXP Pro SP2 ולאחרונה הוא עושה לי קצת בעיות..: 1. מדי פעם סוגר תוכניות(פיירפוקס, IE, ICQ ועוד..) בלי שום סיבה, נותן לי אפשרות לשלוח או לא לשלוח דו"ח שגיאה ואז נסגר. 2. מדי פעם מופיעה לי מסך כחול שרושם שהווינדוס עשה איזשהי שגיאה, סופר עד 100 ומאתחל את המחשב. Help?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היא בודקת את סיפריית WINDOWS הקיימת או מספיק שהיא מזהה שיש עוד כוננים וקבצים (אפילו שלא קשורים לWINDOWS) והיא תתן להתקין?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם. בסריקה תקופתית ברג'יסטרי שלי, מצאתי ב My Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run קובץ מוזר שהוא כנראה מעלה כל פעם באתחול בשם nyydj.exe אין על הקובץ יותר הערות, הוא נמצא ב C:\WINNT\System32 ואין לי מושג מה הוא ומי הוא ומה הוא עושה. עשיתי חיפוש על השם הזה בגוגל ולא העלתי כלום. למישהו עוד יש את הקובץ הזה במחשב או שהוא יודע מה הוא בדיוק עושה ולמה הוא ברג'יסטרי שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אחי היקרים! אני רוצה להתקין windows xp professional+sp1 שברשותי במחשב הישן שלי הבעיה שאני לא בטוח שהוא יעמוד בדרישות. המחשב הוא: מעבד-אינטל פנטיום 2 400 וסלוט אחד של זיכרון 64 מגה בייט עד עכשיו המחשב הריץ במשך שנתיים ווינדוס 2002 פרו ללא שום בעיות. נ.ב המחשב פועל ברשת עם מחשב חזק בהרבה ומיועד רק לאי סי קיו ווינאמפ וקצת גלישה בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני לוחץ על המחשב שלי לחצן ימני ואז ל manage ומופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/707/22074323.png זה קורה מאז שהתקנתי כמה עידכונים לווינדוס (7)... משהו מוזר לאללה. פירמטתי, הורדתי עידכונים ושוב זה חזר.... מישהו? תודה, שחר.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ואני מעונין שבאתחול תעלה מערכת אחת אוטומטית ושלא יראו את אופציית הבחירה להעלות את השניה וכמובן שאוכל כשארצה לעלות את המערכת השניה. והאם אפשר דרך טעינת קבצי איתחול וכדו' על דיסק און קי שאוכל לאתחל ממנו את המחשב? בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני גוזר קובץ מסויים לכונן אחר אבל עדיין זה מראה לי בכונן הראשון ששם היה הקובץ שזה תופס מהדיסק הקשיח מקום.. אבל בעצם הקובץ כבר לא נמצא שם.. איך אפשר לסדר את זה? (עשיתי איחוי דיסק וזה רושם לי שהוא לא מצליח לאחות את ה3.5 גיגה שהבערתי למקום אחר.. וזה עדיין מראה לי בכונן C שזה תפוס)
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קיבלתי BSOD במחשב שלי (מן הראוי לציין שהוא עובד ללא בעיות מאז שקניתי אותו (כחודש)ולא נעשתה שום פעולה מיוחדת בזמן התקלה) התוכנות שרצו הן הFF שפעל ברקע אבל לא היה פעיל והEMULE ועוד כל מיני עזרים ותוכנות שרצות ברקע כל הזמן שעבדים אצלי כל הזמן. להלן תוכן הקובץ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.6.0007.5 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini101706-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-