Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
I have winXPsp1 and a 40GB HD and its full so wen i whant to copy new stuff i have to delete old stuff and wen i delete old stuff the free space is the same and it's not changing. its on all the drives and HD's so it must be a problem in windows. I need space fast so pleas help me fix this.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בהנחה שלא כל משתמשי XP מודעים לעניין ועקב חומרת הסיכון חשבתי לפרסם זאת כאן. הסבר מלא עם פאטצ' קטנטן כאן : http://grc.com/default.htm ד"א, גם התקנת SP1 אמורה, בין היתר,לחסום את הפירצה.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
הלפטופ של אמא שלי לא מזהה שום USB שמחברים עליו לא משנה באיזה פורט... אבל עובר בUSB זרם כי כשמחברים תעכבר אז יש לו אור כנ"ל לגבי עוד חיבורים... הם מקבלים חשמל אבל המחשב אפילו לא אומר שיש התקן לא מזוהה או משהו כזה... פשוט לא אדיש לזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מהו הזיכרון הוירטואלי? האם מומלץ לשנות אותו ידני או לתת למערכת ההפעלה לטפל בזה? מהו ה-PAGE FILE? יש לי 2GIGA זיכרון וה-PAGE FILE תופס לי 2 גיגה שטח... במקרה של 2 גיגה זיכרון האם מומלץ לשים זיכרון וירטואלי ידני?ואם כן כמה? במקרה של 2 גיגה... תודה
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאד. אני יוצר תיקיה חדשה והיא מוגדרת לקריאה בלבד. אני מבטל את זה, לוחץ אישור וכשאני בודק שניה אח"כ היא שוב מוגדרת לקריאה בלבד. גם חלק מהתיקיות הישנות מפגינות את זה. ולפני שתשאלו, לא הצלחתי לברר אם יש איזו קורולציה למשהו (זמן יצירה, כונן וכד'). הקטע הוא שבתיקיות שלא מפגינות את זה אני יכול לשנות את הפרמטר הזה כרצוני והוא נשאר כפי שסימנתי אותם באחרונה. ניסיתי לעשות הפעלה מחדש - ללא תועלת. אני תמה. האם יש באיזה מקום איזשהו checkbox שאומר "פתח כל תיקיה לקריאה בלבד" שצריך להוריד לו את הסימון? הסתכלתי בלוח הבקרה -> אפשרויות תיקיה אבל לא מצאתי שום דבר כזה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בויסטה הוא נכנס לי.. אבל כשאני עובר לXP.. (מותקן לי 2 הווינדוסים במחשב) לכונן C וD הוא נכנס אבל לכונן E וF לא.. כשאני לוחץ על להיכנס אליהם הוא רושם לי שגיאה.. "אין אפשרות לאתר boot.exe ודא שהקלדת את השם הנכון ולאחרמכן נסה שוב.. כדי לחפש את הקובץ, לחצן על לחצן התחל ולאחרן מכן לחץ על חיפוש" מזה אומר? ואיך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש דרך לבטל ריסטארט / כיבוי לאחר לחיצה יזומה של המשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרמט את מחשבי לWINDWOS 7 64 BIT מה היתרונות והחסרונות בכך? יש לי מפרט חזק שיכול להריץ היטב. בתודה ירין
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
-
התקנתי את הוינדוס והוינדוס כבר עלה למסך הראשי.. רק שאני מנסה להכנס ע"י לחיצה לאחד היוזרים הוא רושם לי כך: the system canot log you on due to the following error: specified domain either does not exist or could not be contacted. כל זה לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס.. עדיין לא הצלחתי להעלות את הוינדוס ממש .. בגלל הבעייה הזאת. איך אני פותר אותה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
בווינדוס ויסטה החדש לא יהיה צריך את התוכנות האלה כגון D-Tools ?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר שלי משתמש במערכת חלונות 2000 פרופשיונל אין לו חיבור לאינטרנט ואני מחפש להורדה קובץ של הסרביסס פאק ללא צורך התחברות לאינטרנט מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בכניסה לתיקייה System Volume Information במערכת הקבצים NTFS מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני צריך למחוק משם קובץ דחוף
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על ה Panasonic CF-19 שלי WINDOWS 7 ULTIMATE. מעבד כפול ליבה במהירות 1.06GHZ, ג'יגה זיכרון. לא אמורה להיות בעיה, נכון? בכל מקרה, כשאני משתמש בעט, הסמן נמצא כ-2 סנטימטר מעל הנקודה שאני לוחץ עליה. במיקומים שונים על המסך המרחק בין הסמן לנקודת הלחיצה משתנה. לא מצאתי בהגדרות משהו שיכול לכוון את זה. כמובן ששעה לפני, על ה XP הכל עבד מצויין. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי דיסק של Windows Xp מקורי אבל אני לא יודע איך מפרטים את המחשב נכון הגעתי למסך הכחול מה אז ? אני פשוט רוצה להתקין Windows Vista אבל קודם כל אני רוצה לעשות FORMAT על C אז תעזרו לי בבקשה ..!
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי לקחתי בעברית... בלי לחשוב על הבעיות שזה יעשה לי (בתכנות למשל) יש לי XP HOME וד"א, מישהו יודע איך קוראים לתוכנה של מייקרוסופט שמשתמשים בה כדי להתקין תוכנות? אני רוצה לעדכן
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ביניהם זה ההוצאת חומרה באופן בטוח, הסמל של NOD32 ועוד מצד שני הICQ והZAP מופיעים. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היכן אפשר להוריד חבילת שפת משתמש (MUI) לחלונות XP? והאם החבילות הן בתשלום או חופשיות? ואיך אני גורם לתוכנת חלונות XP לתמוך בשפות נוספות (קריאה וכתיבה) מלבד עברית ואנגלית? כך שבסרגל השפה ב SYSTEM TRAY תהיה לי גם השפה השלישית? בברכה
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להשתמש באפשרות של Stand by ו- Hibernate במחשב. יש לי רק אפשרות לעשות ריסטרט וכיבוי. עשיתי את כל העדכונים של מיקרוסופט. נתונים: מחשב: פנטיום 3 לוח אם: Asustek socket 370 model TUVX4 מערכת הפעלה: Win XP Pro Service Pack 3 אשמח לשמוע פתרונות אפשריים לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי שנמצא בהארד דיסק שהקבצים שבו בתור NTFS ניסתי לעשות אבל הוא לא נותן לי לשמור את IMAGE FILE על הכונן רק לצרוב על 4 דיסקים
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
אהלן. אני מיתקוון לקנות נטבוק בזמן הקרוב. כזכור לי רק מn280 יש תמיכה בX64. השאלה שלי היה לגבי שימושים עתידים כי ראיתי נטבוק עם ion וN270 (סמסונג N510) והN270 זה מה שמדאיג אותי שהוא ישאר תקופה ממושכת עם windows 7 בזמן שיצא עוד כמה שנים windows עם תכונות משפיעות יותר כמו ששידרגתי פעם לפטופ עם win 98 לxp וההבדלים עצומים. לא שיש לי בעיה עם windows 7 חלילה אבל אני רוצה לתכנן משהוא עתידי אף ע"פ שנטבוק בלי קשר זה נועד לאינטרנט,אופיס,מסנג'ר,סקייפ,סרטים 480P ומוסיקה. תודה לעונים...
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-