עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by idanpere1,

שלום לכולם. לסבא שלי יש מחשב, והוא עוד לא מכיר לגמרי את הXP שהתקנתי לו (היה עד לא מזמן על וינ' 98 זמן רב), וככל הנראה הוגדרה סיסמא למשתמש שלו, לא יודע איך ולא ידוע מה היא. זהו המשתמש היחיד ולא ניתן להיכנס למערכת ההפעלה. ניסיתי לבצע שחזור מערכת למועד מוקדם יותר (דרך התקנת וינדואוס מהבוט) אך גם שם מבוקשת סיסמת המנהל. מחר הוא מביא לי את המחשב לביתי, כאשר התכנון הוא לשים את ההארד דיסק שלו כדיסק נוסף אצלי, לבצע גיבוי של הקבצים למחשב שלי, לפרמט את שלו ולהחזיר את הקבצים. הבעיה פה שיש צורך בהתקנה חוזרת של המון המון דברים, ואני מחפש דרך יעילה יותר. יש אפשרות, דרך המחשב שלי (ויסטה) למחוק או לשנות את הסיסמא של המשתמש שלו (בXP)?? דרך אחת התיקיות של הוינדואוס XP שלו למצוא את הקבצים הא…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by zbeng,

קניתי לפני כמה חודשים מחשב בהיבורי.. לפני כחודש התקנתי על המחשב וינדוס 7.. הדריברים שנתנו לי לא התאימו לוינדוס 7.. וחיפשתי דריברים שיתאימו היבורי אמרו לי שהוינדוס 7 לא מתאים לסוג הלוח אם שיש לי.. זה הגיוני? הלוח אם הוא atx 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI והכרטיס מסך הוא HDMI DDR3 GF9800GT 1G PCIE INNOVISION תודה..

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  3. אחרי שהוא פותח אותו לעבור בין אתרים הוא זז סבבה.. אבל עד שהוא פותח את הדף אינטרנט הראשון עובר איזה 10 שניות.. יותר אפילו אין אפשרות שזה יעלה מהר יותר? מה הסיבה לאיטיות? הזיכרון(256MB) המהירות אינטרנט (1.5) מעבד או לאידוע מה..

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום מישהו יודע, איפה אני יכול לבטל ACTIVATION של WINXP PRO HOME ב-REGISTRY? בלי תכנות אחרות או CRACKS תודה

5. Started by tabbs,

נמצא באתר http://v4.windowsupdate.microsoft.com התקנתי את גירסת PRO לתקופת ניסיון וראיתי שהוא עשה לי בלאגן עם העברית קבצים נפלו די מהר, וכל פעם עם בקשת שליחת מידע לקח זמן עד שהבנתי איך לעזעזל מונעים את האיתחול בכל נפילה (והמסך הכחול שהופיע הראה את תהליך שמירת הזיכרון - מרתק! ) הדיסק הראשי פורמט כ-NTFS והמשני (שדחוס למדי) נשאר FAT32 דבר שגרם לבלאגן נוסף... ועוד ועוד... בסופו של דבר, אחרי שניסיתי להסיר את החלונות רגיל, עשיתי FDISK והסרתי את כל המחיצה. ואז התקנתי WIN98 SE שוב... עד לפעם הבאה (?)

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  6. אז ככה כאשר אני הולך לניהול > מציג הארועים > מערכת . . ברשימת המידע מופיעה לי השגיאה DumaNT?? : The following boot-start or system-start driver(s) failed to load אין לי שמץ של מושג מה זה.. :s05: תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by Thant,

An automatic program that turns off unneeded processes to improve performance in games and sort. Havn't used it myself yet, but ppl that have report of better resaults in aquamark and other benchmarks. http://freewebhosting.hostdepartment.com/p/publicfree/gamexp.htm Like I said, havn't tried it myself yet so use at your own risk.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  8. בעיה במעבר בין אנגלית לעברית באקספלורר (תקוע על אנגלית) ctrl + shift ; alt + shift לא משפיע הבעיה היא רק באקספלורר

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  9. שלום.. לפני וימיים הייתי על מהחשב סתם והוא פתאום קפא לי, לחצתי ריסטארט ואז לפני עליה לוינדוס הוא כתב שחסר קובץ NTLDR קיצר לא ידעתי מה לעשות (גם לSAFE MOD לא נתן להכנס) אז פירמטתי תמחשב.. עכשיו אחרי הפירמוט אני וראה שהמחשב אחרי דקה שתיים קופא שוב,שאני מנסה לעשות וינדוס אפדייט הוא נתקע ניסיתי ידני דרך האתר שלהם אבל דרך SAFE MOD אי אפשר,ניסיתי להסיר את הדרייברים אבל כלום המחשב נתקע ללא סיבה ולא מציג שום בעיה. אני מקווה שזו לא בעיה חומרתית.. מה אתם אומרים? מפרט: amd 3200 2.0gh 2 סטיקים של 512=ג'יגה זיכרון 400 MHZ ATI X800XL WD 120GB ספק 400 וואט של HEC XINXP SP2

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  10. היי חברים. יש לי מקלדת של רזור אקוסטה ואני משתמש בה בערך שנה וחצי.עכשיו לאחרונה קורה לי שאני לא יכול לכתוב בעיברית אלא אם אני כותב את זה בטקסט.כמו כן אני משתמש ב מערכת הפעלה windows 7 אולטיימט ונראה לי שהבעיה במערכת הפעלה. אשמח לעזרה\להצעות.כי חשבתי לקנות מקלדת חדשה אבל נראה שהבעיה לא במקלדת. תודה מראש למי שיכול לעזור. שיהיה אחלה של שבוע

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by gimdy,

i insalled windows xp and since i cant write in hebrew the windows is in the english version

12. Started by אביחי,

אני מחפש דרייבר לצורב \כונן dvd. מסוג GSA4082B של LG. מערכת הפעלה: Windows XP Professional בעברית.

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  13. כשאני פותח את דף האינטרט מחדש נמחק לי השורה כל האתרים שרשומים לי , וכשהמחשב עולה איתו צריך לעלות תוכנות גם הם לא עולות ואפילו שהם מסומנות ב -V שהם צריכות לעלות כשהמחשב עולה

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  14. כשאני מנסה להכנס להוספה או הסרה של תוכניות (בין אם זה מהלוח בקרה או מקום אחר) הוא פשוט אינו מופיע. שום שגיאה, פשוט כלום לא קורה. עשיתי שיחזור מערכת, לא עזר.. אני כבר אובד עצות. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by henz12345,

יש לי מחשב נייד HD PAVILON DV5 עם וויסטה עליו. המחשב החליט לעשות בעיות באינטרנט (ז"א - כל דפדפן שאני לא פותח... דף ראשון מציג, דף שני ומעלה = קריסת התוכנה...). ביצעתי פקודה chkdsk /f, בעת העלאת המחשב הוא החליט שאני צריך כרגע להתקין תווינדוס מחדש :\ מה אני יכול לעשות עכשיו? מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by viper_sb,

ניסתי להתקין תוכנה מסויימת במחשב שלי והתקבלה לי הודעה שגיאה : manager.exe - Unable To Locate Component This application has failed to start because pos.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. עשיתי תיקון לREGISTRY אבל שום דבר לא עזר מזה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by wow,

מה ההבדל בין ה-SP1 לבין ה-SP2? זה קריטי או לא?

18. שלום, לא מזמן רכשתי ראוטר חדש (D-LINK DI 704UP) המשמש גם כשרת מדפסות (יש לו חיבור USB למדפסת). התקנתי את התוכנה המצורפת לנתב המאפשרת לכל מחשב בבית להגיע למדפסת הרשת וזה עבד בלי בעיות למשך כמה ימים. (אני משתמש ב-Windows XP PRO sp2) המחשב הפסיק לתקשר עם המדפסת עקב בעיה בראוטר, חיברתי שוב את המחשב ישירות למדפסת (לא דרך הראוטר), מאז כמעט שלא ניתן להגיע לתפריט printers and faxes ב- control panel כדי לשנות את ההגדרות, מידי פעם אם אני מאתחל את המחשב אז יש אפשרות להגיע, אחרת החלון נתקע ב- NOT RESPONDING ולא מתאפשר לי להגיע לתפריט המדפסות. ניסיתי להתקין מחדש את הדריבר של המדפסת, החזרתי את המצב לקדמותו לפני התקנת הראוטר וזה לא עוזר. כמו כן, תוכנות אחרות מתחילות להתקע (בתדירות נמוכה…

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  19. כותרת ^^, התקנתי ויסטה על מחיצה ו- XP על מחיצה, עכשיו פירמטתי את הכונן שה- VISTA היה עליו אבל עדיין בכל התחלה של המחשב זה נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה לעלות, אני מעוניין לבטל את המסך הזה ושתמיד זה יעלה רק את ה- XP אוטומטית. (מה שכן הויסטה בכלל לא קיים יותר כי פירמטתי את הכונן אבל משום מה אני עדיין מקבל את המסך בחירה). תודה!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by or_doc,

אהלן. אני מיתקוון לקנות נטבוק בזמן הקרוב. כזכור לי רק מn280 יש תמיכה בX64. השאלה שלי היה לגבי שימושים עתידים כי ראיתי נטבוק עם ion וN270 (סמסונג N510) והN270 זה מה שמדאיג אותי שהוא ישאר תקופה ממושכת עם windows 7 בזמן שיצא עוד כמה שנים windows עם תכונות משפיעות יותר כמו ששידרגתי פעם לפטופ עם win 98 לxp וההבדלים עצומים. לא שיש לי בעיה עם windows 7 חלילה אבל אני רוצה לתכנן משהוא עתידי אף ע"פ שנטבוק בלי קשר זה נועד לאינטרנט,אופיס,מסנג'ר,סקייפ,סרטים 480P ומוסיקה. תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  21. שלום . 1. יש קובץ של אייקונים בווינדוס שהוא בתוך קובץ DLL עכשיו אם אני רוצה לראות את קבצי האייקונים וכל קובץ בנפרד ולהשתמש בו איך אני יכול לפתוח את הקובץ הזה ולהוציא את האייקונים או יש אותם איפה שהוא בsystem ? 2. אני רוצה להפוך כל תוכנה לניידת , הכוונה שאפשר לשאת אותה בדיסק און קי ותעלה בכל מחשב PORTABLE .מה שכן אני רוצה להפוך תוכנות רגילות לתוכנה ניידת ולא אתר שמביא תוכנות למה לא כולם נמצאות . תודה רבה לכם .

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  22. היא בודקת את סיפריית WINDOWS הקיימת או מספיק שהיא מזהה שיש עוד כוננים וקבצים (אפילו שלא קשורים לWINDOWS) והיא תתן להתקין?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by magafaim,

יש לי תיקייה ריקה שאני רוצה למחוק והיא לא נמחקת. דבר ראשון כל פעם שאני לוחץ עליה לוקח למחשב הרבה זמן להגיב ואחרי זה שאני מנסה למחוק זה מראה לי את ההודעה הבאה: ניסיתי כל מיני תוכנות שמוחקות קבצים בכוח אבל אף אחת לא עבדה... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  24. היי, כרגע נתקלתי במסך שחור שכותב בו שהעותק שלי לא חוקי. אני לא מוצא את הקופסה, שבה כתוב הקוד. מה אני יכול לעשות? ד"א Win7 X64 English.

25. Started by kong,

שאני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך שחור וכתוב a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart התקנתי איזה משחק ישן והוא שינה את הקובץ הפעלה של המערכת. boot.ini מה אני יכול לעשות בכדי להגיע למערכת בלי פירמוט??? משהו דרך הביוס??לתת כאילו הוראה שהוא לא יקרא לכונן a ??? משהו כזה? :nixweiss:

• 12 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.