Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש בשיתוף תיקיות של WIN7 לא מעט. האם יש דרך לשתף תיקייה מסויימת עם כולם בהרשאת קריאה בלבד, אבל עבור מחשב ספציפי (שלי) בהרשאת קריאה וכתיבה? אני מעדיף לעשות את זה דרך הממשק של WIN ולא בהתקנת תוכנה ייעודית
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות HPC של NEC, והבנתי שאין בו כרגע עברית, האם ניתן להתקין תמיכה בכתיבה בעברית?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
בלי שיהיו בעיות ? היא נראית לי סתם מחזיקה מידע על ההתקנות שבוצעו במחשב? משהו כמו 2GB ..... בשביל מה אני צריך את זה.... תשובה: אז ניסיתי, על פניו נראה שאין בעיה, אבל אז לחלק מהתוכנות נעלמו האייקונים (למשל לחבילת האופיס), שזה מעצבן אבל מילא, אפשר לחיות. ואז הגיע הרגע שהמעבד מתחיל להתאמץ סתם, נתקע סתם... ויש איזה שירות מערכת שפתאום מתרסק מדי פעם לא רשמתי את שמו , אבל משהו כמו generic host win32 הקיצר, אני לא יודע איזו מ2 הספריות הללו עשתה את הבעיה, אבל לא הייתי ממליץ למחוק אותן...... ואותה שאלה לגבי הספרייה MSOCache? תשובה: אז אסור סתם למחוק את הספריה הזאת, היא ספרייה של קבצי התקנה של אופיס 2003. צריך דרך disk cleanup שנמצאת בwindows. הרחבה: http://support.microsoft.com/defa…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img18.imageshack.us/img18/9632/operatingsystemfiles.png זה יהרוס או ימחוק את הקבצים שעל הכונן ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי יש לי עכשיו הארד-דיסק 80G שיש בו את כל התמונות\שירים\סרטים\משחקים\תוכנות וכו'...ולא מותקן עליו win... בקרוב אני קונה עוד הארד-דיסק 160G.. אז אני רוצה להתקין win xp על ה160 ואז להעביר את כל המידע מהארד דיסק 80 להארדיסק 160... ואז למחוק את הwin xp ולהתקין win xp על ה80 וככה ליצור שה160 יהיה בעל כל המידע וה80 יהיה בעל הwin xp... קודם כל...האם זה אפשרי???? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
במחשב יש משתמשים נוספים עם הרשאות אדמיניסטרטור, כך שיש להם אפשרות "לקחת בעלות" על התיקייה המוצפנת. במקרה כזה אמנם לא תהיה להם גישה למידע המוצפן (ללא הסיסמה של ה-owner המקורי), אבל כן תהיה להם אפשרות לעבור בין תיקיות ולצפות בשמות הקבצים ותת-התיקיות. האם יש דרך למנוע את זה ללא הורדת הרשאות לשאר המשתמשים וללא שימוש בכלים צד שלישי כמו TrueCrypt?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
רוצה להתקין מערכת הפעלה עדיפות ל XP על הארדיסק ולעבוד על שני מחשבים. כלומר הארדיסק (הארדיסק 2.5) בתוך המחשב הנייד ואחר כך כשאני מגיע הביתה להעביר אותו למחשב הרגיל שלי. האם ניתן לעשות את זה? תודה, טל
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מדובר במחשב שהובא מחו"ל. מתוקן עליו ויסטה פרימיום חוקי כמובן עם ממשק באנגלית. כמובן שאפשר לכתוב בעברית וכו' אבל רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעברית לגמרי את הוינדוס. אין לי את הדיסק התקנה ואפילו לא את הלייסנס. אשמח לעזרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב , בימים האחרונים יש לי בעיה במחשב שלדעתי הלא מקצועית שייכת למערכת ההפעלה ו/או לזכרון המחשב אם כי אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. ממש לאחרונה פרמטתי את המחשב (פירמוט תקופתי), לפני מספר ימים החלו לי בעיות של ביצועים במחשב שלדעתי החלה לאחר סגירה של פוטושופ באמצעות מנהל המשימות - לאחר שזה נתקע. כיום למעשה המחשב מתנהג כאילו אני מריץ עליו תוכנות כבדות מאוד שגורמות לעיתים לריצודים בתזוזות העכבר , לפעולות שבעבר לקחו מספר דקות להימשך על שעות למשל פעולות של DECRYPT , DEMUX ו REMUX שלקחו לי בעבר בערך 20 דקות היום נמשכות פי כמה וכמה זמן. NOD32 ו ADAWARE לא מצאו שום וירוס או תוכנת ריגול מסוימת שיכולה לגרום לבעיה זו. כמו כן הרצתי את תוכנת CCCLEANER והיא למעשה מחקה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם WIN98 בעברית (LOCALIZED). האם מישהו מכיר דרך להפוך אותו לאנגלית (ENABLED) מבלי למחוק את כל מערכת ההפעלה ? בגדול, אני רוצה לעשות לו אפגרייד ל XP אבל ה XP שיש לי הוא באנגלית ולא בעברית ולכן הוא לא מוכן לעשות UPGRADE. אני לא רוצה לפרמט הכל ולהתקין מהתחלה. האם אפשר להתקין WIN98 אנגלי על עהברי ובכך להפוך אותו ל ENABLED ? האם למישהו יצא לעשות כזה דבר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום יש לי שרת שמותקן עליו IIS ושם יש כמה אתרים ופניות ל API. האתר הראשי מוגדר בפורט HTTPS = 443 ה API מוגדר בפורט HTTP = 80 אני התבקשתי לתת מענה למי שרוצה לפנות ל API בשרת בפורט HTTPS האם ניתן לעשות זאת? אם כן איך? האם זה בדרך של redirection? כל עזרה תתקבל בברכה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם ניתן לעשות שבתוך תקייה שיש בה תמונה, היא תיהיה מוגדלת על כל התיקיה כבירת מחדל במקום כל פעם שאני אצטרך לעשות קליק ימני-->> מאפיינים, התאמה אישית, שינוי, לבחור משם את התמונה, ואז החל אישור ואז רואים את זה על כל התיקיה ? אם אני לוקח לדוגמה תיקיה שיש בה עטיפה של אלבום, ואז אני מסדר שזה יהיה לפני תמונות ממוזערות(התיקיות), אז זה פשוט מראה לי את זה בקטן בצד, ובשביל שזה יהיה מוגדל על כל התיקיה, אני צריך לעשות ולבחור אותה בעצמי לכל תיקיה משלה. כי אני עושה את זה אחד אחד וזה מציק. יש דרך יותר נוחה לעשות זאת שזה אולי יהיה מוגדר כברירת מחדל כל הזמן על התמונה הכי גדולה שיכולה להיות באותה תיקיה שהיא נמצאת ממוזערת? כלומר אם תיהיה קיימת תיקיה במקום מסוים שיש בה תמונה של ע…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, מ.ההפעלה שלי (WIN7 ULT) יושב על כונן SSD של KINGSTON - 30GB. בגלל הגודל המאוד מצומצם אני תמיד נמצא על הגבול מבחינת מקום. כל תכנה שאני מתקין אני מוודא שהיא לא תותקן על הPROGRAM FILES המקורי של WINDOWS אלא על כונן אחר. הPAGEFILE גם קבעתי לכונן אחר. בכל הדפדפנים הגדרתי שמירה בכונן אחר. ועדיין הכונן מתמלא לי עד הסוף. הדברים שלא בשליטתי הם ה DOCUMENTS וגם PROGRAM FILES שלא שואלים אותי איפה להתקין. האם ניתן להגיד לWIN ששני הגורמים הללו יהיו על כונן אחר? איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
בתפריט התחל לפני שלוחצים על ALL PROGRAMS יש מספר קיצורי דרך שמתחלפים לפי השימוש בתוכנות המדוברות. האם ניתן לקבע שם מספר לינקים קבועים שלא יתחלפו?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם ניתן לקבע גודל של חלון של ה-EXPLORER או iexplorer כך שהוא לא ישתנה בגלל כל שטות? אמרו לי פעם לקבע את הגודל של החלון כמו שאני רוצה ע"י לחיצה על SHIFT בזמן קביעת הגודל ואז לסגור את החלון. זה באמת עוזר - כל עוד לא "קורה" שום דבר... אם למשל קופץ לי חלון תוך כדי גלישה - הגודל שלו הופך לגודל הקבוע של החלון. אם הרזולוציה של המסך משתנה - בגלל שימוש ב-TVTOOL למשל - החלון הופך לקטן לאחר החזרה לרזולוציה המקורית. ועוד דברים בסגנון... האם ניתן לקבע באופן סופי את הגודל של החלונות או יותר פשוט - להגדיר שתמיד החלונות יפתחו בגודל מקסימלי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לקנות באופן רשמי וחוקי Windows 7 עבור Desktop PC? במידה וכן - מה הדרך הזולה ביותר לקנות גרסא מלאה (לא שדרוג) במידה ולא - מה הדרך הזולה ביותר לקנות Windows 8.1 (לא גרסת שדרוג)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
האם ניתן לעבוד במחשב שמחוברים אליו 2 מסכים באפליקציות שונות בכל אחד מהמסכים ? לדוגמא : מסך אחד שאיתו נשתמש ב- וורד ומסך שני שאיתו נשתמש ב- פייסבוק . זה אגב המפרט ש- gil28 המליץ / הרכיב לי ואותו הזמנתי (עם שינוי במארז + ספק): מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪882 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪354 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪147 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר את תיקיית ה-temp ? מה בעצם שמה שם המערכת ? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הגרסה החלשה יותר של הווינדוז וחשבתי על האפשרות של שדרוג. האם לשם כך אני צריף פרמוט של המחשב/מחיקה של הכונן, או שזה כמו כל עדכון אחר בווינדוז? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחברה שלי יש XP Home (גרסת OEM) והיא התחילה לעבוד Avid שבעקרון דורש Pro. בנתיים הכול עובד כמו שצריך אבל רצינו לבדוק כמה בכלל יעלה השדרוג הזה. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא שם ערכת שדרוג. האם שדרוג כזה אפשרי? כמה בערך הוא עולה? האם יש צורך לפרמט מחדש את הכונן או שניתן פשוט להתקין את השדרוג ולהמשיך כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הכותרת די מבהירה את הבעיה שלי. אני מעוניין לשדרג מחשב עם WIN98 ל-WIN98SE אולם דיסק ההתקנה שיש לי הוא הדיסק הרגיל להתקנה מלאה של WIN98SE ובזמן התקנה אני מקבל הודעה שלא ניתן לשדרג עם הדיסק הזה ויש צורך בדיסק ה-UPDATE. מכיוון שזה אינו ברשותי תהיתי אם ניתן לעקוף את ההגבלה הזו בדרך כלשהי. מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי 2 מחיצות, אחת עם ווינדווס ויסטה אולטימייט ואחת עם ווינדווס 7 RC אני רוצה למחוק את המחיצה של ה7 RC ולשדרג את הויסטה ל7 ללא מחיקת התוכן שבהארד דיסק. האם אפשרי ואיך נעשה? בתודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-