Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בתיקיות של סרטים יש מין קיפאון כזה,אפילו כששמתי על list,בנוסף לכך ישנן בעיות משונות ביותר למשל לוקח לו מלא זמן לשים את הסמן על הקובץ שבחרתי,הבעייה העיקרית היא שלוקח לו ממש ממש המון זמן להעלות כל סרט-אף פעם לא קרה. אני נכנס לtaskmanager והוא מראה שהתכנה שאני מפעיל איתה ת'סרטים נמצאת כnot responding למרות שאחרי זמן מה(ארוך מאוד)הסרט עולה,ואפילו רץ חלק לאחר מכן. ניסיתי להסיר ולהתקין את הנגן שאני משתמש בו(mv2player) ואפילו להחליף נגן,שום דבר...אולי ראוי לציין שעשיתי repair כמה פעמים בלי לשנות התקנות... מה עושים איך אני מסדר את זה ומה הבעייה בכלל ??? זה גורם לעצבים רבים במהלך naruto - לא טוב בכלל!
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
במהלך התקנה של חלונות על מחשב חדש לחלוטין (ללא מערכת הפעלה לפני כן), נלחץ כפתור הריסט בשלב השני של ההתקה (אחרי שעוברים את החלון סטייל DOS, אבל לפני שממש מעתיקים קבצים) בכל אופן, אחרי ההפעלה מחדש, בהתקנה החוזרת, אני רואה שבמקום מקום פנוי של 320GB, יש פתאום רק 120GB .. ב-BIOS רשום עדיין 320 אבל windows מזהה אך ורק 120 .. מה אפשר לעשות בשביל להחזיר את המקום האבוד?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לאחרונה התחלתי להשתמש ב VMWARE WORKSTATION על XP ולהריץ LINUX עכשיו אם אני יריץ VISTA על XP ככה זה יילך טוב? כאילו רק כדי לראות ולא להיפגע ע"י התקנה מלאה מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בימים האחרונים WINDOWS EXPLORER כל הזמן היה קורס כשהייתי בספריה של הסרטים. הסיבה היתה XVIDCORE.DLL הסרתי את מקודד ה XVID והתקנתי אותו מחדש, לאחר כמה נסיונות ואחרי הרבה נסיונות, כאשר אני מקליק כפתור ימני על קובץ AVI כדי לראות נתונים עליו (קידוד וידאו, קידוד אודיו וכו') הוא לא מראה כלום וכותב משהו כמו החלון לא זמין. איך פותרים את הבעיה הזאת? ואיך גם פותרים את בעיית הקריסה של ה WINDOWS EXPLORER בגלל ה XVID, יש לציין שמותקן אצלי המקודד האחרון של XVID.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה WINXP מותקנת על הארד דיסק קטן ביותר (20 GB) ובנוסף יש לי עוד כונן 250 GB (שקניתי יותר מאוחר) לאחרונה כבר ממש אין מקום בהארד דיסק ובגלל זה ובגלל סיבות אחרות כנראה המערכת עובד לאט ובצורה לא תקינה אין לי זמן ואנרגיות לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש האם יש אפשרות להעביר את כל מערכת הפעלה על נגזרותיה לכונן השני? תודה למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אין לי ווינ מותקן... xcopy שווה לת^ת,היא לא מוכרת. צריך אחת(או יותר) שמניסיון עובדות... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני אתמצת את מצב הענינים. 1. Win 7 הותקנה על דיסק 1 (C:) ועבדה בסדר. 2. בוצעה התקנת אובונטו על דיסק 2 (D:) שהתקין GRUB ומאז Win 7 לא עולה. 3. כל המחיצות ב-C קיימות (כולל ה-boot בגודל 100M בערך) וניתן לגשת אליהן מלינוקס, וגם כלי דיסק שונים מ-Hiren's boot CD מזהים את C והמחיצות עליו. 4. היות ו-Win מתלונן שהוא לא מזהה דיסק אז ביצעתי boot מההתקנה של Win 7 וניסיתי לבצע repair ואפילו restore מ-image שיצרתי על D המזוהה על ידי התוכנה, ללא הועיל היות ו-C לא מזוהה. 5. ביצעתי : bootrec /fixMBR bootrec /fixBoot וכעת Win 7 מתחיל boot (כי אין יותר GRUB) אבל נופל לאחר מספר שניות. אפילו אם אני רוצה להתקין מחדש אז ה-Installer מזהה את המחיצה הראשונה ב-C בגודל 100MB ולא מזהה את שאר …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס והוא מויע לי בעברית, איך אני הופך אותו לאנגלית?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, כולל HD חדש. ביקשתי בחנות שיחברו לי גם את ההרד דיסק הישן כדי שאוכל להעתיק משם קבצים. מן הסתם על הישן יש גםXP WINDOWS. אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש (אפילו אותו CD) על הHD החדש. חשבתי שזה יהיה כמו להתקין על מחשב נקי אבל זה לא ... תחילה הוא ניסה לעלות עם XP, כלומר הישן, מה שמן הסתם לא עבד. ניסיתי להתקין מחדש: על הHD החדש יצרתי מחיצה של 100 GB (כמה מומלץ אגב?) וניסיתי להתקין שם. הוא פירמט את הHD (החדש) וההתקנה התחילה. בשלשב שאחרי ה REBOOT (כבר חלון גרפי שמזכיר ווינדוס) אחרי מספר דקות קיבתי מסך כחול. זה קורה כל פעם, תמיד בשלב "installing devices ". עכשיו אני במילכוד - או שהוא מנסה להתחיל ולא מצליח, או שאני מנסה דרך הCD ונתקע באותו מקום. האם הייתי צריך…
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המקלדת לא עובדת רק ביונדוס XP (בביוס היא כן עובדת....) שאני מסתכל במאפיינים של לוח המקשים כתוב "אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10)" ניסיתי כבר להסיר את המקלדת ולהתקין שוב מהווינדוס וגם ניסתי עם עוד שתי מקלדות אך כלום לא עזר.... אם למישהו יש פיתרון אני ישמח מאוד. מקווה שתעזרו לי תודה אלון נ.ב התלבטתי בין לשים את זה בתמיכה טכנית ללשים את זה בפורום הזה אז אם צריך תעבירו ;D
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה? למה התוכנה כל הזמן אומרת שהיא מעודכנת למרות שאני יודע שהיא לא מציגה את כל הפורמטים שאפשר (בעיקר סוגים שונים של divx אשר מצריכים codecs שונים).
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי! יש לי בעייה חדשה שמעולם לא נתקלתי בה בעבר. כשאני מבצע פעולות מסויימות במערכת ההפעלה שלי, מהסוג האלמנטרי ביותר כדוגמת: לחיצה על מקש ימני על כפתור ה-Start, או בלחיצה של מקש ימני על איזשהו קובץ, או סתם לנסות למחוק איזהשהו קובץ, נוצר Delay של בערך 7 שניות בין הלחיצה עד להופעת התפריט או הדיאלוג המתאים. בזמן הזה אי אפשר לעשות דבר, הסמן הופך לשעון חול והמחשב כמו ניתקע, למרות שאם הוא מבצע איזושהי פעולה היא לא נפסקת, אבל השליטה שלי על המחשב אובדת לאותן 7 שניות, שבהן אני צריך לחכות עד להופעת התפריט. המפרט הטכני - מעבד AMD Athelon 1.2 , מערכת הפעלה Windows98 SE. אם צריך עוד פירוט אז אתן אותו. למי שיכול, תעזרו לי בבקשה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ברשותי WIN7 64 ביט ULITAME ראיתי כתבה נחמדה בנושא הפניית cache של דפדפנים ואולי דברים זמניים נוספים מדיסק SSD ל- RAM (יש לי 8G). גם משפר מהירות וגם משפר שחיקת SSD עי הקטנת היקף הכתיבה אליו. אשמח לשמוע דעתכם ואם חיובית תוכנה מומלצת? http://www.ghacks.net/2010/06/10/use-a-ram-disk-to-reduce-writes-on-solid-state-drives/ בכתבה הוא מדגים זאת בעזרת התוכנה Dataram Ramdisk. בתודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע האם יש הבדל בדיסק לתיקון מערכת של WINDOWS 7 בין 32 ל64 אם יש לי של 64BIT זה יעזור לי לתקן גם את ה32BIT או שאני צריך את שני הגרסאות תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
כמה GB להקציב למערכת Win98? כמה GB להקציב למערכת WinXP? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קבצי מוזיקה עם תמונה עליהם איך אני יכול להסיר אותם? ניסיתי במאפיינים אבל ניתן רק להסיר מידע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה שוחרר / הופץ הגרסא הרשמית של וינדוס ויסטה לשור הפרטי (לבתים פרטיים) היכן ניתן ועדיף לקנות את מערכת ההפעלה במחיר הכי טוב ומשתלם ?
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, ועכשיו התקנתי את הווינדוס 7. ההתקנה בוצעה על כונן SSD 60GB, שעבר פירמוט. לאחר ההתקנה שמתי לב לנתוני הכונן: בשימוש: 45 פנוי:~13 נכנסתי לתוך הכונן סימנתי את כל התיקיות וקבצים ועשיתי מאפיינים- הגודל המשותף של כולם הוא כ11 גיגה... לאיפה נעלמו ה20 גיגה האחרים ? המערכת שלי: i5 16GB ram Z68-d3h-b3 חשבתי אולי יש קשר ל SMART RESPONSE של ציפסט Z68 אבל אני לא מוצא אותו על המחשב שלי אז לדעתי הוא אפילו לא מותקן (התקנתי את הדיסק של הלוח אם) תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
התקנתי מסנג'ר כל האפליקציות הקשורות אליו עולים - דואר ,אלבום תמונות וכו' רק התוכנה עצמה מתחילה לעלות ונעלמת. כמו כן מצלמת האינטרנט. יש על האייקון של המסנג'ר מגן עם ריבועים צהובים וכחולים - אם זה יעזור מצ"ב קבצים עזרו לי בבקשה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את שפת הממשק מעברית לאנגלית בוינדוס ויסטה ? ע"י התקנה של LANG PACK אולי ? האם זה אפשרי בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לפתוח את הדפדפן הוא ישר נסגר לי. לא מבין את הבעיה. התקנתי אותו מחדש ועדין אותו דבר. יש לציין שאני משתמש כברירת מחדל בכרום. מערכת הפעלה win 7 pro 64bit
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 בעיות שכבר די הרבה זמן מעצבנות אותי, אז ככה: 1. זה לא כזה קריטי אבל זה מעצבן אותי כל פעם מחדש. כל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש ב-P.P אז נכון תמיד יש את הדף הזה עם כל האפשרויות שיש?! אז לי זה לא נפתח וכל פעם שאני רוצה לפתוח דף חדש אז אני צריך למחוק את התבנית שהייתה שם קודם. איך לעזאזל אני מסדר את זה שזה ייתפח לי את הדף עם כל האפשרויות של התבניות שיש, כשפותחים דף חדש? 2. נכון ב"התחל" יש מה שנקרא "כל התכניות"?!, אז משום מה הוא לא נפתח לי. ז"א אני עומד עליו עם העכבר(אפילו לוחץ עליו) אבל הוא לא נפתח לי. איך אני מסדר את זה?(יש לי XP) תודה. [br]פורסם בתאריך: 21.02.2007 בשעה 11:57:43 מישו?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-