עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by intel suck,

אני לא יכול לשנות את הערכת נושא ואני עכשיו תקוע עם הערכת נושא של הווינדוס קלאסיק בעיה די דבילית אני יודע אבל עדיין. בגלל ה-DEP אני לא יכול לשנות את ערכת הנושא אפילו ששיניתי שם את ההגדרה

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  2. Started by sdyanir,

שלום, יש לי מחשב Lenovo Thinkpad עם חלונות ויסטה. קיבלתי אותו עם שם משתמש "user" כברירת מחדל. כמובן שאפשר לשנות את שם המשתמש דרך "User Accounts", אבל זאת רק למראית עין: לתיקיית המשתמש ב-Users קוראים "user" גם לאחר ששיניתי את שם המשתמש. ניסיתי לשנות את ערכי משתני הסביבה של חלונות כך שיכילו Yanir במקום user, ורק לאחר חקירות וחיפושים מפרכים גיליתי שיש לשנות את ערכי המשתנים דרך ה-Registry כדי שישארו כך לנצח, וגם גיליתי איך לעשות את זה. שיניתי את ערכי המשתנים בכניסה: Computer\HKEY_CURRENT_USER\Volatile Environment. שיניתי את המשתנים גם דרך ה-cmd. אבל למרבה האכזבה, בהפעלה הבאה של המחשב הערכים הקודמים חזרו. הסיבות האפשריות לזה לדעתי: 1. חלונות שומרת את הערכים הישנים איפשהו, גם ל…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  3. שלום הסרגל של ההפעלה מהירה כל הזמן נעלמים לי שם האייקונים, וזה מציק לאללה, כל פעם אני צריך לסדר אותם מחדש להרחיב /להקטין אחרי שאני פותח את הנעילה וכו'. זה קורה בהפעלה מחדש של המחשב, קירסה של הEXPLORER וכדומה. ומסומן "הצג סרגל כלים של הפעלה מהירה" במאפיינים של "מאפייני שורת המשימות ותפריט ההתחלה". מה אני עושה ואיך אני נפתר מזה שלא יציק לי וישאר קבוע לחלוטין גם אם המחשב ילך לעזעזאל? תודה

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by 1_Nike_1,

אני משדרג את המחשב מהמפרט שניתן לראות בצד.. לq6600, 8800g, 2gb 800mhz.. ולוח ga-p35-ds3l. האם לפרמט את המחשב קודם להתקנה של הרכיבים יועיל במשהו?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  5. הי, מזמן לא הייתי פה... בכל מקרה אני רוצה להסיר את כל העדכונים של ויסטה מחשש שהם גורמים לי לבעיה בהתקנת SP1. בפעמיים האחרונות שניסיתי להתקין SP1 הווינדוס לא עלה והיה צורך בשחזור מערכת. לכן חשבתי להסיר את כל העדכונים. איך עושים זאת בבת אחת? יש איזה תוכנה שצריך? מישהו?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  6. ביניהם זה ההוצאת חומרה באופן בטוח, הסמל של NOD32 ועוד מצד שני הICQ והZAP מופיעים. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by id3232,

שלום ! במחשב מותקן לי גם XP וגם ויסטה (32BIT). בזמן האחרון שאני בויסטה פתאום שאני מנסה להכנס לתקייה מXP כמו "המסמכים שלי" וכו' מוצג לי חלון כזה שחוסם: הימני זה החלון ה1 ושאני לוחץ continue מופיע החלון משמאל... מה אפשר לעשות כדי לאפשר גישה מלאה לכל התקיות?!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. כבר כמה שבועות, שכונן D אצלי לא מראה את שם הקובץ\תיקייה הוא מראה רק את האייקון: זה קורה רק שאני משתמש בגודל אייקונים כזה.. אם אני מקטין טיפה כתוב השם. בכונים אחרים זה לא קורה, גם אם אני משתמש בגודל כזה של אייקונים.. ניסיתי לשחק בהגדרות קצת, אבל לא מצאתי את הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ariel-ro,

שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם לאח שלי יש בעיה ב XP המחשב עובד בשנה האחרונה טוב מאוד אתמול התחיל לעשות בלו סקרין על IRQL NOR LESS OR EQAL הוא שלח לי את ה DUMP FILE והתקנתי את הפאק טול של ויינדואס XP על הויסטה שלי ולא כל כך הבנתי מה היא הבעיה מהקובץ הוא מצורף [attachment deleted by admin]

11. Started by Oranili,

...

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. רוב האייקונים בשולחן העבודה התחלפו אחד עם השני. כאשר אני עושה מאפיינים>שינוי סמל אני בוחר את האייקון המקורי אבל על שולחן העובדה האייקון לא משתנה. יש למישהו מושג

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by alex.turovsky,

חברי טוען שבגלל שמערכת הקבצים היא NTFS, DEFRAG למעשה לא עושה כלום. אני טוען מנגד שגם עם NTFS" DEFRAGMENTER אחרי ANALYSIS מראה YOU SHOULD DEFRAG THIA DRIVE. מדובר ב VISTA.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. יש לי לאחרונה תופעה מוזרה - שחלק מהתוכנות שרצות לי ברקע = לא מופיעות בסקגל התחתון שליד השעון... למשל NOD32 > ולמשל DTOOLS למה זה קורה ? ואיך חוזרים ליראות אותן ? THX

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by Optimus_Prime99,

שלום, ראיתי מס' הודעות בנושא אבל שום דבר לא עזר. אני התקנתי WINDOWS XP SP2 על מחשב חדש ואין לי את ההתקנה של זה בהוספה/הסרה של תוכנות בלוח בקרה. אני רוצה להסיר ולהתקין IE6 אבל ללא הצלחה. אני מעוניין רק את זה ולא פיירפוקס או משהו בסגנון. אודה לעזרה!

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  16. Started by neoyun,

שלום , הדקלתי את המחשב שלי מחדש, וכתוב לי נפלת קורבן מזיוף תוכנה משהו כזה, ויש כזה משהו כחול בצד , איך מבטלים את זה?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by cowpoxe,

יש לי בעיה קטנה בtaskbar יש לו רווח כזה שפעם לא היה... איך אני מבטל אותו? תמונה: http://www.jup.co.il/files/1796a7dd56.jpg

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by atomic rooster,

היי. בעקבות כתבה בווי-נט, אני מתעניין בפעולה הזאת. מישהו יכול לכוון אותי בנוגע לסיכונים שפורטו ? לא כ"כ הבנתי. או שאולי זה בעצם בלוף ? יש לי מחשב נייד עם ויסטה בייסיק שמחובר רוב הזמן לחשמל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html ותודה מראש לעונים. 8)

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  19. המפרט בצד. שאלה נוספת- האם ניתן להתקין WINDOWS מחדש בלי למחוק שום דבר? אני מתכוון שיש לי רק את C

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by Gizmokaka,

שלום, לא מזמן התקנתי office Pro 2003 במחשב, הכל עבד בסדר גמור מלבד בעיה מאוד מטרידה בword. במילה הראשונה בשורה האות הראשונה הופכת לאחרונה(שלום הופך ל- לוםש) והמילה הראשונה הופכת לאחרונה. חוץ מזה כשאני יורד שורה כל המילים מסומנות כלא נכנות(דבר הגורם לכך שלכתוב בעברית הפך להיות דבר מאוד מעיק). כשהתקנתי את הwindows xp הגדרתי את המערכת לתמוך בעברית ואין לי שום בעיה לכתוב בעברית בכל מקום אחר. כמו כן הגדרתי שכיוון הכתיבה בword יהיה ימין לשמאל והלכתי לmicrosoft office tools ובדקתי שהוא אכן תומך בעברית. כל הדברים הללו לא עזרו ככה שאני די צריך עזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. יש לי בעיה בעיה באקספלורר של וינדוס זה קרה פטעום האיקון של אקספלורר ניהיה מטושט זה ניראה מגיל כילו הרזולוציה זה 256 ביט תראו בעצמכם! http://www.siz.co.il/up/k4qny2y2zemt.jpg

23. Started by moshel7,

יש ברשותי windows vista ultimate ואני לא מצליח להוריד עידכונים אני מקבל את השגיאה הבאה:קוד 80072EE2 מה זה אומר ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים ליפני כן העידכונים היו יורדים

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by Nemesis,

לפני שבוע שידרגתי את הזכרון במחשב מ-2 ג'יגה ל-6 ג'יגה (המחירים בריצפה). ויסטה x64 כמובן. Page File מבוטל. חויית השימוש בוויסטה השתפרה פלאים. מתבצע Caching לזכרון של תוכנות ורכיבים בשימוש תכוף (כל עוד יש מקום). השימוש במחשב זורם ונעים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by newyork3,

שלום יש לי מחשב נייד שלאחרונה נעשה איטי,החלטתי לפרמט את הWIN XP שמותקן בו. מכיוון שהכונן CD המובנה שלו מקולקל חיברתי לו צורב DVD חיצוני (באמצעות USB). ברגע שאני נכנס לF12 יש לי אפשרות קריאה מדיסקט או דיסק אני לוחץ על קריאה מדיסק והוא רושם לי שאין דיסק בכונן שניתן לעשות לקרוא ולעשות BOOT. רציתי לשאול איך אני מגדיר שהוא יקרא מהכונן החיצוני הזה על מנת לבצע את הפרמוט? תודה רבה

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים