עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני עומד לקנות מחשב חדש והשאלה איך אני מתקין ווינדוס על מחשב שהוא ריק? יש לי וינדוס xp

2. התקנתי דרייבר של כרטיס מסך, ועכשיו בכל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה: User Account Control A program needs your permission to continue If you started this program, continue. VDOTool: Display Control Panel PALIT MICROSYSTEMS,INC. אני בוטח באפליקציה הזאת וכמובן שאני מאשר לה לפעול. הבעיה היא שמיקרוסופט שכחו ליישם בויסטה מנגנון למידה, ובכל פעם אני צריך לאשר את האפליקציה הזאת מחדש. מה יקרה כשאני אתקין 10 תוכנות שיעלו ב-Startup? בכל פעם אני אצטרך לאשר את כולם מחדש? זה מצב ממש לא הגיוני. איך אפשר לעקוף את זה?

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  3. Started by djass,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את עידכון sp1 לWINDOWS VISTA ULTIMATE ועם יש שינוי אחרי שאני מתקין אותו תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by eliran-f,

היי כולם, שמתי לב שהסמן של העכבר זז ללא סיבה,ניתקתי ת עכבר מ ה USB וזה ממשיך עישתי ריסטרט..וזה ממשיך..מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  5. שלום לכולם, הגדרתי בלוח בקרה בהגדרות של העכבר מהירות מסוימת לסמן של העכבר וסימנתי V ב"שפר דיוק עכבר" , אחרי כל ריסט של המחשב זה חוזר למה שהיה קודם ומה שעשיתי לא נשמר. וכן...עשיתי החל ואישור. וכל הפעלה של המחשב אני חוזר ללוח בקרה להגדיר מחדש . מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sbf80,

יש לי Windows Vista Home Premium (באנגלית עם התקנת התוספת לעברית, וב-widget של הלוח שנה אני לא מצליח לגרום לו להראות את הימים. עבור כל הימים מופיעה לי האות י' מלבד יום שבת, מצורפת גם תמונה כדי להמחיש את הבעיה. אשמח לעזרה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. הציון שלי בויסטה בכל הקטגוריות הוא 5.9, חוץ מהמעבד. על המעבד קיבלתי ציון 5.3, ולכן הציון הסופי שלי הוא 5.3 (הוא נקבע לפי התת-ציון הכי נמוך). המעבד שלי הוא AMD Athlon X2 5000+ Black Edition. השאלה שלי היא האם אני אקבל ציון 5.9 אם אני אעשה למעבד OC מ-2.8GHz ל-3.2GHz (אני יודע שהגיעו איתו ל-3.3GHz עם קירור סטוק, ולי יש קירור Zalman 8700)? שאלה נוספת: האם 5.9 זה הציון הכי גבוה בויסטה? אם כן, אז מה זה אומר? זה אומר שויסטה אמורה לעבוד אצלי בצורה חלקה? דרך אגב, ביטלתי את ה-Page File. יש לי 2GB זיכרון בסטיק אחד, ואני מתכוון להתקין את הסטיק השני אחרי שאני אתקין את העדכון של ויסטה שפותר את הבאג של ה-4GB. עריכה: מה זה ה-Aero הזה שכולם מדברים עליו, ואיך אני מפעיל אותו?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by Xstyle,

אני חושב אבל לא בטוח שהבעיה קשורה לגווה סקריפט כי כל מה שאני לוחץ למשל לראות פרטיים של מישהו באי סי קיו או תמונה שהיא בעצם לינק באתרים זה לא מפנה אותי אף פעם אנמ לוחץ וזה לא עושה כלום אפילו כשאני שולח הודעה בפורום פה יש למעלה את כל הסמליים ההלו אני לוחץ הוסף תמונה זה לא עושה ליי כלום צירפתי תמונה לדוגמא: http://www.zix.co.il/images/z-811441448.GIF עריכה: ב rapidshare.com בימקום השניות הוא רושם לי ERROR: Please enable JavaScript.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by LazyBurger,

i've formatted my friend's PC and i didnt notice i dont have hebrow on it now the whole OS is in english and i dont even have hebrew as a language to write in how can i change the OS's language or at least add hebrow and write with it?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by davidcohen,

היי יש לי את שגיאה 1719 כל פעם שאני מנסה להתקין או למחוק תוכנה או משחק כלשהו הנה התמונה : מה לעשות ? יש לי ווינדווס אקס פי 64 ביט אם זה משנה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by dyn,

חבר שלי התקין win xp על המחשב עכשיו בהתקנה הוא הגדיר 20gb לכונן C ושכח את ה 60gb האחרים להגדיר ככה שעכשיו בווינדוס מופיע לו רק כונן C עם 20 gb. עכשיו אני יודע שיש אפשרות ב win xp להחזיר את כל ה 60 gb שלא הוגדרו אני פשוט לא זוכר איך... אני צריך שמשהו יסביר לי במפורט איך אני עושה זאת. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by shay820,

שלום לכולם האם ויסטה 32 ביט יודעת לנצל ולהשתמש בזיכרון מעל 2 גיה?? כרגע יש לי במחשב זיכרון 2 גיגה ,חשבתי לשדרג ל4 אבל אמרו לי שאין צורך כי ויסטה לא יודעת להשתמש בכמות זיכרון כזו (WINDOWS VISTA 32 BIT) אשמח ליעוץ תודה רבה שי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yossi-R,

I instelld the win xp pro and i dont have hebrew input what can i do that i will have a hebrew support? tnx

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. Started by almog333,

השתמשתי בתוכנה AucLogics Disc Defrag והאיחוי הסתיים אחרי 5 דקות. הכונן בגודל 43 ג'יגה שמתוכם תפוס 19. זה לא תמוה קצת?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by danielk9,

הי משום מה איני מצליח להתקין את גירסת ה directx10! פשוט אין לי מושג למה? נסיתי דרך 1001 קבצי התקנה שהורדתי דרך הרשת וגירסה אינה עובדת... הוא רושם לי שהגירסה של הD9C נמצאת... (גם הפונקציות של D10 אינם עובדות) אולי בגלל שהיא לא עובדת על XP? מפרט: INTEL CELERON D 2.66 (755 GIGABYTE 891 P 8800 GTS 62G 512 תומך D10 2 GB 400 HZ HD.DVD........ וכמובן XP SP2 PRO כולל כל העדכונים ודריבר אחרון של NVIDIA בנוסף אשמח עם משהו יוכל לתת כן לינק פעיל לD10 ולא דרך האתר של מקרוסופט.... ענה עזרו לי :-[ :nixweiss:

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  16. ^ לדוגמה : שיר נשמע עם מאות קירטועים במשך הניגון שלו. פעולות פשוטות מתעקבות באופן מוזר ועוד... המערכת : פנטיום 4, מהירות 3 ג'יגה הרץ. דגם 530. סוקט 478. זכרון 1 ג'יגה. כרטיס מסך 5200. בדקתי טמפרטורות : 51 מעבד, 37 ה200 ג'יגה, 35 ה250 ג'יגה, 33 הלוח. זה הנורמל אצלי. אז כנראה שזאת לא הבעיה. אשמח לעזרה, מפני הדבר מקשה עלי בעבודה ממושכת. תודה מראש. .swg

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי בעיה בויסטה כמו שנאמר בכותרת, כאשר אני מנסה לעשות ריסטרט למחשב אז זה מגיע לשלב שהוא רושם Logging off ואז פשוט נתקע אפילו לחצי שעה עד שאני לא מכבה את המחשב ידנית (ההארד דיסק גם מפסיק לחשוב) יש לי מחשב נייד DELL 1520 עם ויסטה פרמיום (זה קרה לאחר ששידרגתי את המווינדוס מבייסיק לפרימיום) מבחינת עדכונים הווינדוס הכי מעודכן שיש, למעט עדכון אחד שהוא נותן לי שאני לא רוצה להתקין שזה ה SP1 Release candidate ' משהו כזה שעד שלא תצא גרסא סופית אני ל ארוצה להתקין.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אפילו שאני סתם מנסה לעשות LOG OFF אז הוא נתקע

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  18. שלום רב, המחשב הישן שלי מתחיל לקרטע (נתקע כל הזמן), ובמקום לחפש את הבעיה אני שוקל לרכוש מחשב חדש. השאלה- האם מערכת ההפעלה WINDOWS XP HOME שרכשתי בנפרד מהמחשב (עלה לי כ 500-600 שקלים) תוכל לשמש אותי גם למחשב החדש, או שאאלץ לרכוש מערכת הפעלה נוספת? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  19. חבר שלי שכח את הסיסמא שלו לכניסה לווינדוס. האם יש אפשרות לפתוח את המחשב או לגלות מה הסיסמא? אני יודע שאפשר לפרמט אבל אני רצה לדעת אם אפשר לעשות משהו אחר. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי VISTA 32 + 3GB אני הורדתי את הזיכרון הוורטואלי רק כדי לראות שיש שינוי נפח הזיכרון שהמחשב לוקח נישאר אותו דבר ... בנוסף אני עדיין רואה task manager שלמעשה יש PAGE FILE והוא לא אפס ...האם אני טועה בהבחנה שלי ...

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  21. יש לי Windows XP Professional x64. אני רוצה להעביר את תיקיית Folders לנתיב הבא: "E:\My Documents\Favorites". נכנסתי ב-Registry Editor לתיקייה: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Explore\Shell Folders". שיניתי את המפתח "Favorites" לערך: "E:\My Documents\Favorites". אולם, אחרי שאני מאתחל את המחשב, הערך של המפתח חוזר לקדמותו. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by adirnasri,

תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש עולים לי הרבה תוכנות בשורת משימות ואני רוצה להוריד כמה מהם יש איזה פקודה שאני רושם בהפעלה ואז אני מסמן מה אני רוצה ומה לא,מה היא המילה? ועוד דבר יש לי סמל בשורה הזאת שנקראת Advantage ושאני לוחץ עלייה פעמים נפתח לי הקישור הזה: http://www.memedia.com/advantage/privacypolicy.html אני ממש לא יודע איך זה הגיע אליי ולא יודע מה זה הנה גם תמונה של הסמל : http://img140.imageshack.us/my.php?image=52566002vx3.jpg עוד דבר בבקשה איך אני מגדיל את הכתב?רשום לי הכל בקטן?ושאני שמגדיל את הרוולוטציה זה יותר מדי גדול תודה רבה מראש על העזרה!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  23. איך אני יודע אם המחשב שלי תומך 64bit בוינדוס אקס פי?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by DRAGONF669,

התקנתי driver r1.84 של realtek ו ב Speaker Configuration אין לי חיבור לאוזניות זה מחובר לי דרך stereo ושומעים חלש מאוד דרך האוזניות ואין לי שם חיבור headphone מי שהוא יודע את הבעיה בבקשה עזראה וגם ה 5.1 לא פועל

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  25. Started by מאור247,

רציתי לקנות מערכת הפעלה של ויסטה אבל אני לא יודע מה ההבדל בין X64 ל- X86 ???

דיונים חדשים בפורומים