Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים היה לי ראיון עבודה במעבדת מחשבים כלשהי , שמספקת שירות בעיקר למגזר העסקי . הוא אמר לי שתכלס להרכיב ולשדרג מחשב זה שטויות ולא זה מה שמדאיג אותו הוא רוצה שאיהיה מסוגל לנהל שרתי ווינדוס סרבר , שרתי לינוקס ויוניקס . שתפקידם הוא בעצם להיות הראוטר של הרשת ולהקצאות הרשאות (גישה לאינטרנט וכולי ) לכל המחשבים הכפופים תחתם . עכשיו הוא אמר לי שאין לו הרבה זמן ללמד אותי את כל זה , ועיקר הלימוד שלי צריך להיות עצמאי . אתם מבינים על איזה סוג שרת\שרתים מדובר ? אשמח מאוד לכל לינק שמלמד על שרתים שהם ראוטרים ועל הדרך שמחלקים הרשאות לכל המחשבים הכפופים במערכות הפעלה הנ"ל תודה לעונים . עריכה: למעשה אני רק צריך ללמוד את ממשק השרת ראוטר . …
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם באמת יצא SP2 לויסטה והאם זה מצדיק הפעם את המעבר או שזה עדקון לא קרטי כמו SP3 שרק כתוב על הנייר האם זה יצא גם לגרסת ה64ביט של ויסטה??? הבנתי שזה יצא לעברית גם בסוף החודש?? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הוא אומר שזה יישום לא חוקי על 32, מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שיודע איך להגיע ל C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp יש שם את התקיה temp שלפעמים גודלת לי ל 700 מגה וזה לא התקיה של הקבצי אינטרנט הזמניים היא שומרת שם ביכלל קבצים של תוכנות שאני היתקנתי וכאלו מישהו יודע איך מבטלים את הגיבוי הזה ?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שאני ניכנס לעידכון כדי לעדכן תווינדוס מופעיה לי הודעת שגיעה עם מספר שגיאה 0x800A01AE בבקשה עזרה מה לעשות?? כדי לתקן את זה אני לא מצליח להוריד עדכונים יש לי ווינדוס אקס פי באנגלית הגרסא של העידכון היא 5 מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי ווינדוס אקספי פרו, ובזמן האחרון המחשב נהיה ממש איטי.. נגיד כשאני באיזה משחק או משהו הוא ממש נהיה איטי(ולא משחק שצורך מי יודע מה) קיצור באחד הפעמים עשיתי ניסוי קטן, הפעלתי משחק כלשהו שירוץ וכשראיתי שהוא נהיה איטי.. עשיתי אלט טאב.. ואז קונטרול אלט דיליט וראיתי שה explorer תופס 40-50, יענו שבדרך כלל זה 2-5 משהו כזה... קיצור ניסיתי סתם לסגור את זה.. וזה העלים לי את השורה למטה (איפה שה"התחל") ואז חזרתי למשחק והמחשב חזר להיות מהיר.. מישהו יודע מה הבעיה שלי??? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוקיי אני לא ידבר על ה-MUI אבל יש איזושהיא דרך חוקית לעיניין?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול לפני התקנת ווינדוס7 64 ביט (במקום XP 32bit)- מה צריך לבדוק בתוכנות הקיימות במחשב( אופיס,אנטי וירוס, FIREWALL,,,,,,) כדי שהם ימשיכו לעבוד תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול בלילה ביצעתי את ההזמנה של Windows 10. אבל יש כמה דברים שעדיין לא ברורים לי: 1. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את כל הקבצים שנמצאים\מותקנים על המחשב? 2. האם התקנה של הווינדוס החדש תמחק לי את הדרייברים השונים? אני מדבר על הדרייברים של לוח האם, כרטיס הקול, צ'יפסט, SSD וכד'... 3. בכדי למנוע סיכוי לבעיות תאימות חשבתי למחוק את כל המשחקים והתוכנות שלי לפני התקנת הווינדוס החדש ולהתקין אותם שוב מהSTEAM/ORIGIN לאחר ההתקנה? המחשב הוא כמעט חדש ככה שבקושי מותקן עליו משהו (רק 2-3 משחקים), האם צעד כזה יעזור לי בכלל??? תודה מראש. כמעט שחכתי: גרסת הווינדוס הנכחית שלי היא WINDOWS 8.1 OEM אם זה משנה....
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות את ההתקנה של הווינדוס לBOOT בלי שום תוכנות לדוגמא אם אני מחלץ את כל מה שיש בISO IMAGE שהורדתי לתוך תיקייה וצורב את כל התיקייה הזאת לדיסק האם כשאני אעשה ריסטרט הוא יעשה לי בוט? תודה רבה לכל העוזרים שיהיה שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מאז ומתמיד עשה בעיות של ריסטים ומסכים כחולים. לפעמים זה היה בתדירות יותר קיצונית לפעמים לא. הוא עבר 2 בדיקות במעבדה של החברה ממנה קניתי את המחשב והם אמרו שאין שום בעיה עם החומרה והמחשב עובד טוב. ממה שהבנתי, יכול להיות שהריסטים והמסכים הכחולים נובעים מווינדוס לא טוב. היום הבאתי ווינדוס אחר שעובד טוב והוא גם שונה מהווינדוס הנוכחי שיש לי. יש לציין שגם הווינדוס הנוכחי וגם הווינדוס החדש שהבאתי הם XP רק שאחד בעברית אחד באנגלית ואני חושב שיש ביניהם עוד כמה שינויים. שאלתי היא כזאת: כדי להתקין את הווינדוס החדש - יש צורך בפירמוט? או שמספיק לעשות שידרוג לווינדוס הנוכחי? כאילו זה יהיה אפקטיבי ויסדר לי את הבעיה גם אם אני אעשה שידרוג לווינדוס או שיש צורך בפירמוט ש…
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 4GB RAM. בשל בעיות תאימות של דרייברים של כרטיס המסך ב64 ביט, התקנתי לניסיון 32 ביט. המחשב מנצל 2.97GB מהזכרון. ממה שהבנתי טווח הניצול נע בין 2.8 ל3.5 ג'יגה ב32 ביט. ישנה אפשרות להגדיל את הניצולת של המחשב שלי? במה זה תלוי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ntldr missing אני מנסה להתקין VISTA וגם חלונות 7 וזה מתקין והכל עובד עד שאני עושה restart ואז הוא רושם ntldr missing לי זה מוזר כי עם XP אין בעיה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב - IE ברגע שאני מזין כתובת לא קיימת אני מגיע ל - http://www2.netex.co.il/dnserror.asp?url=www.googze.com איך אני נפטר מזה , זה לא נמצא ב add /remove
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לחברי היקר פרצו למחשב ומחקו מספר דברים, כמו גם ספריות וקבצים חשובים של הווינדוס (XP). לפני שהוא מפרמט ומתחיל מחדש, רציתי לשאול אם קיים לוג שאולי רשם את האייפיי של הפורץ? (או בכלל אייפיי שהיו בפורטים כלשהם בעת קריסת המחשב, כי יש לי כבר אייפיי חשוד אחד)? אם כן, איפה הלוג נמצא ואיך אפשר לשמור אותו דרך הדוס, או דרך הקונסול תיקון של ההתקנה של הווינדוס? d
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה ההבדלים בגירסאת הULTIMATE של ויסטה ? אבא שלי פשוט רוצה לקנות =] תודה.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לשכן שלי מחשב וכל מה שאני מתקינה למחשב אחרי הפעלה מחדש נמחק אפילו אפילו אם אני עושה msconfig כל מה שהגדרתי אחרי הפעלה מחדש כאלו לא עשיתי כלום למשהו יש רעיון אייך לסדר את הבעיה הזאת ללא פרמוט זה חשוב תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה צצה לי תקלה מוזרה. לפני עליית ה windows (יש לי windows 7) מופיע מסך שחור ובו רשום Minimal Bash edit והמחשב נשאר במסך השחור הזה. ברגע שאני מבצע reset ולוחץ על F12 ובוחר את ה HDD כמקו ל boot אז ה windiws עולה אך לאחר כיבוי המחשב והדלקתו לאחר כמה שעות הבעיה שוב חוזרת. ניסיתי לברר באינטרנט על הבעיה אך כתוב שהבעיה קשורה ללינוקס ואין לי בכלל את תוכנה הזאת על המחשב (מעולם לא הותקנה). נ..ב כשהמחשב עולה יש את הצפצוף הבודד של הביוס שמסמל שהכול תקין אך כמה שניות לאחר מכן אני שומע צפצוף רציף ואז מופיעה לי התקלה. כשאני מבצע reset ומגדיר את ה HDD כמקו ל boot הצפצוף נעלם ויחד איתו התקלה. אודה אם מישהו יוכל לענות ולעזור לי לפתור את הבעיה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אפשר להשיג רק את הדיסק התקנה בעברית? יש לי קוד חוקי שמתאים לגרסא הזאת ואני צריך בעברית. יש מאיפה להוריד בצורה חוקית כמובן? אני יודע שזה פורום ולא צ'ט אבל זה באמת דחוף תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט המסנג'ר מתחבר לי אוטומטית וזה משגע אותי!!! > איך אני מבטל את זה??
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה XP HOME שחקתי במשחק מסויים ולאחר מכן המחשב נתקע כיבתי והפעלתי מחדש אבל מערכת לא עולה וגם פעם אחת שהיא עלתה לכך לזה 10 דקות ןהיא מייד קרסה גם במצב בטוח זה אותו דבר נסתי להחזיר את ההגרות למצב האחרון שבו המערכת עבדה טוב אבל גם זה לא עזר דחוף מישהוא יודע מה לעשות עוד דבר יש לי את הדיסקים לשיחזור מערכת אבל הוא מבקש סיסמת ADMENISTRATOR ואני לא הכנסתי שום סיסמה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הסיסמה של הכניסה למחשב WIN 7 מה הוא יוכל לעשות? כדי לסדר את זה ללא צורך לפרמת בבקשה עזרו לו
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כרגע יש לי ויסטה,ואני רוצה לעשות UPGRADE ל7 השאלה היא,ברגע שאני אעשה את הUPGRADE האם הוא יפרמט לי את הכונן ? אם לא ,אז אני אוכל להפעיל את כל המשחקים והתוכנות שהותקנו על הויסטה ?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-