עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש לי ווינדוס 11 ושאני רוצה לעדכן או להוריד כל אפליקציה זה מוריד לי ממש ממש איטי ניסיתי לעשות כמובן איפוס ולא עזר יש אפשרות אחרת בבקשה? תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by pro,

אז למה האתר של WINDWOSME במיקרוסופט עדיין פועל http://www.microsoft.com/israel/products/windowsme/default.asp

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by sdrum177,

שלום. לאחרונה שידרגתי ל-EXPLORER 9 שמתי לב שאין לי את הסימון של ה-ZOOM בצד ימין למטה. זה שדרכו ניתן לשנות את גדול המראה של החלון. בגרסה הגודמת 8 זה כן הופיע וב-9 אני יכול לשנות זאת רק דרך TOOL - VIEW איך ניתן להחזיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  4. אוקיי יש לי משחק שאני בא להתקין אותו על XP הוא אומר לי שאי אפשר וחובה להריץ אותו על WIN 98 איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה ומתקין אותו על XP? תודה מראש

5. הבעיה היא שמדליקים את המחשב הוא נותן את המסך של הינדוס עם הנחש ואז הוא עושה ריסט.

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  6. אני עובד במחשב עם win7 ובגלל בעיות שונות רוצה לפרמט ולהתקין התקנה חלקה. השאלה, אם אתקין דרך windows ואבחר באפשרות התקנה חלקה - האם שאר השטויות בכונן C יימחקו, או שנגיד יש בכונן C תיקיות שלא קשורות למערכת ההפעלה הן יישארו? אני רוצה פרמוט מלא של כונן C (שלא יישאר כלום) עם ההתקנה, זה מובן מאליו? אם לא, איך מפרמטים את כונן C, בפעם האחרונה שעשיתי דברים כאלה היה אפשר דרך DOS (מה שבגלל NTFS קצת בעייתי). תודה

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  7. השגיאה: לאחר כמה נסיונות: * SYSTEM RESTORE לא עבד. * סריקה: לא נמצא שום ווירוס תיקיות + כוננים קשיחים לא נפתחים. אבל אם אני לוחץ מקש ימני ואז על OPEN IN NEW WINDOW זה כן נפתח. בדקתי בפורום אחר ואמרו שם שהרשאות התבלגנו לי " looks like your permissions are messed up.." מה עוד עושים?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  8. שלום, לא מזמן רכשתי ראוטר חדש (D-LINK DI 704UP) המשמש גם כשרת מדפסות (יש לו חיבור USB למדפסת). התקנתי את התוכנה המצורפת לנתב המאפשרת לכל מחשב בבית להגיע למדפסת הרשת וזה עבד בלי בעיות למשך כמה ימים. (אני משתמש ב-Windows XP PRO sp2) המחשב הפסיק לתקשר עם המדפסת עקב בעיה בראוטר, חיברתי שוב את המחשב ישירות למדפסת (לא דרך הראוטר), מאז כמעט שלא ניתן להגיע לתפריט printers and faxes ב- control panel כדי לשנות את ההגדרות, מידי פעם אם אני מאתחל את המחשב אז יש אפשרות להגיע, אחרת החלון נתקע ב- NOT RESPONDING ולא מתאפשר לי להגיע לתפריט המדפסות. ניסיתי להתקין מחדש את הדריבר של המדפסת, החזרתי את המצב לקדמותו לפני התקנת הראוטר וזה לא עוזר. כמו כן, תוכנות אחרות מתחילות להתקע (בתדירות נמוכה…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/47665/47665.html תוכלו לראות שם, את כל גרסאות ה VISTA שיהיו, בסה"כ 7 הכי מעניין זה:

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by psxr,

כשאני מפעיל את המחשב הwindows עולה עד המסך השחור עם הפס הכחול שרץ עליו ואז הוא עושה ריסטרט. ניסיתי להפעיל בsafe mode וגם זה לא עוזר. יש למישהו איזה פיתרון למצב ?

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by ^Z^,

1) איך מורידים קבצים מהסטארט-אפ? זתאמרת, יש תוכנה שאני לא רוצה שתעלה כשהמחשב מתחיל, איך אני מבטל אותה? 2) ראיתי שיש בווינדוס XP סקריפט אדיטור מובנה, איך מגיעים אליו? 3) איך מוחקים תוכנה שלא מופיעה בADD\REMOVE FILES, ושמערכת ההפעלה מנסה לתקשר איתה למרות שמחקתי כבר את כל הקבצים שלה?

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  12. היי חבריה, כפי הכותרת: מחשב עולה לדף "safe mode "ומאתחל מחדש.לא נטען בכל הפרמטרים המופיעים בדף השחור הנ"ל שיש בו את העלאה במצב בטוח. המחשב מגיע לדף הנ"ל חושב עד 30 ושוב מאתחל, מה הבעיה ומה הפתרון? מחשה ,אינטל dq965gf דיסקים sata מערכת הפעלה ווינ אקספי הום תודה אחרי כ20 ניסיונותה המחשב עלה,מוזר לא כן? אני עושה איתחול ושוב חוזרת הבעיה יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by ASROCK.COM,

יש לי מחשב ישן אתלון ישן בתושבת K7 462PIN ופנטיום 4 עם כוננים קשיחים ישנים 20GB וזיכרון קטן 256-512 חשבתי להתקין עליהם WIN98S השאלה אם יש עדיין תמיכה למערכת ההפעלה הזאת ואם תוכנות כמו אנטי וירוס או מסנגר וכו' עובדים איתם ? כי לפי מה שהבנתי אין יותר עידכונים ל 98

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by Mortar,

no firewall is turned on... ()_O כן זה דיי ברור אחרי שמסתכלים על זה טוב אבל זה מעצבן ודיי מטעה שכותבים לך את זה בקטן ובפינה. בכל מקרה למה אני צריך לדעת את זה כל פעם שאני מדליק את המחשב ?! כן אני יודע שאין לי פיירוול... וכבר הצלחת להבין את זה אחרי הניסוח המפגר של MS אבל למה אני צריך לראות את זה ולמה אני צריך שיהיה לי את הסמל הזה שתקוע לי בTaskbar ? יש דרך להעיף את זה ? רק בקשתי לעדכן את מערכת ההפעלה, לא בקשתי שהיא תגיד לי מה יש לי ומה אין לי כל פעם שאני מדליק את המחשב ותשים לי סמלים בtaskbar. :lamer: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by DJO,

ממתי לדבר ולתת לינקים לבטות שונות זה לא חוקי? נכון שאת רוב הדיונים לא צינזרתם או סגרתם אבל יש אחד בחתית העמוד שאני כן ראיתי שננעל בגלל שהמנהל פה חשש שזה גולש לתכנים לא חוקיים. אז לעניות דעתי בטות זה כן חוקי או מקסימום בתחום האפור. מנסיוני האישי הרב בפורומים שונים הייתי ממליץ לאדמינים לנסות ולרסן את השימוש במנעולים ובמחקים, בכלל, לאו דווקא במקרה הנ"ל. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=17667

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  16. Started by clyon,

התקנתי לא מזמן חלונות 2000, וחיבור לאינטרנט. לאחר כמה דקות, בכל פעם שאני נכנס לאקספלורר מופיעה לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם קובץ שנקרא : svchost.exe , מאז אותה הודעה האקספלורר עושה בעיות : לא פותח חלונות חדשים, מסרב להיכנס לאתרים עם סקריפטים מיוחדים, הפונק' "העתק" \ "הדבק" לא פועלת, שמתי לב שגם אינני יכול פתאום לגרור את האייקונים בדסקטופ הראשי וה"הוספה\הסרה של תוכניות" לא עובד. הקובץ הנ"ל נמצא בספרית : windows\system מישהו יודע מהו הקובץ הזה ? לאיזו תוכנה הוא שייך ? הסרתי את האקספלורר 6 חזרה ל-5, וכיביתי את הנורטון אנטי וירוס ועדיין הבעיה לא נפתרה, בבקשה - עזרה .

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  17. איך אני מחזיר לשולחן העבודה את קיצורי הדרך שהיו בעבר ואיך אני מחזיר את וינדוס אקספלורר לברירת מחדל יש לי מערכת הפעלה xp

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  18. אז ככה: כיביתי את המחשב מהכפתור ואז ניתקתי אותו מהחשמל. לאחר מכן הדלקתי אותו והופיע לי הודעה מוזרה משהו ריבוט. אחר כך שאלתי פה בפורום מה לעשות אמרו לי להכניס דיק של וינויס ולפרמט את המחשב. הבעיה היא שהוא דורש כפי הניראה דיסקט של דרייבר לדיסק קשיח, כפי שהמחשב ביקש לפני כן. הנה הודעת השגיאה שקיבלתי בניסיון לפרמט:

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by gil_hazan,

שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  20. זה קורה לי לאחרונה,כאשר אני לא במחשב והווינדוס נכנס למצב של "מנוחה" (לא SLEEP) אז כאשר אני מעיר אותו העכבר לא מגיב בלחיצות שלו אבל הוא זז והמקלדת פועלת אבל לא מאפשרת לי לבצע פעולות כמו שאני לוחץ על מקש ה"התחל" במקלדת אז אני לא יכול לעלות למעלה בחיצים וכדומה. עוד משהו שאולי אפשר לציין שזה קורה לי מאז שאני משחק GTA4 וכאשר אני יוצא מהמשחק אז כאילו הוא עדיין רץ ואני לא יכול לעשות כלום,אותו אי תגובה שכתבתי בהתחלה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות,אולי יש תוכנה הפותארת את הבעיה... תודה רבה לעוזרים .

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by אישי555,

יש לי XP ושם זה עובד מצויין אבל משום מה בווינ'7 בנייד אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. יכולים לעזור? ב-XP זה נמצא ב-arrange icons by > show in groups

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  22. Started by shirush32,

הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס שהוא BOOTABLE ואני לוחצת F12 כשעולה המחשב אז הוא נותן לי לבחור מאיפה אני רוצה להעלות - אני בוחרת בכונן CD/DVD שאני רוצה ואז הוא נותן את ההודעה press any key to boot from cd, אני לוחצת על איזשהוא מקש והוא מתחיל להעלות את הווינדוס רגיל, למה?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  23. Started by ari,

אני מתכוון כמובן למחשב יש לי אקס פי ואני ממש ממש כבר מתחרפן עליו אני נוהג להשאיר את המחשב שלי דולק במיוחד בלילות (מסמן לינק והולך לישון..) אולם בבוקר המחשב מפתח התנהגות "סלומושנית" שכזו מה לעזאזל.. שנית אם אני מנתק אותו ידנית מהאינטרנט הוא משתגע אייקון הסיסטםטריי של ההתחברות נשאר ובכיבוי הוא נתקע בשמירת הנתונים(בעייה נפוצה) אשמח אם תעזרו לי לאפס אותו.. ד"א יש לי מעבד 1.2 amd 256 ddr

24. הי קראתי את כל הדביק בנושא 32X ו-64X ועדיין קשה לי לדעת מה עדיף במקרה שלי, אשמח לעצות ולתשובות לשאלות ספציפיות: שימושים עיקריים של המחשב יהיו תוכנות שרטוט וגרפיקה: ארכיקאד, רויט, אוטוקאד, פוטושופ ומעט 3DMAX. חוץ מזה שימושים משרדיים, עריכת סרטים ברמה לא גבוהה, אינטרנט וכיו"ב, בלי משחקים בכלל. האלטרנטיבות שלי הן להתקין XP 32X או VISTA 64X. נושאים רלוונטיים: 1. האם תהיה לי בעיתיות לשדרג איזה מהם לגרסה 7 אם ארצה בעתיד? או ייתרון באחת האלט'? 2. האם יש בעיתיות עם העובדה שברשת הביתית יהיו עם מחשב זה 2 מחשבים העובדים על XP 32X? 3. האם עלולה להתעורר בעיה עם תוכנות שבמוצהר מותאמות ל 32X (למשל רויט ואוטוקאד) או ל-XP בכלל? האם מעבר ל-64X יכול לשפר את הביצועים גם שלהן? 4. אני…

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by אוריפ,

שלום! אח שלי מקבל מחשב חדש בקרוב עם הארד דיסק עם ממשק SATA. הבנתי שצריך להכין איזה שהוא דיסק פלופי שעושה משהו בשביל שההתקנה תזהה את ההארד-דיסק SATA או משהו כזה. אני מבקש ממכם לעזור לי בבקשה בהדרכה של איך לעשות את הדיסק הנ"ל. תודה! מצאתי תשובה בעזרת החיפוש. אפשר לנעול.

דיונים חדשים בפורומים