עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by orelzion,

הורדתי איזה theme לויסטה אבל המדיה פלייר לא תואם בצבע בכלל, האם יש אפשרות לשלוט בצבעים שלו, או יותר טוב, לעשות אותו שקוף?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by xolitaire,

שלום, מפרט ASUS STRIKER EXTREME 680I INTEL Q6700 2.66 OCZ 750W GEFORCE 8800 ULTRA 748MB WD HARD 500GB DRIVE ANTEC SONATA I NANYA 2X2GB 800MHZ WIN 7 ULTIMATE 64BUT 7600 לאחר התקנת הOS בפעילות רגילה המסך קופא לפעמים ואין תגובה מהעכבר והמקלדת. הדבר המוזר הוא שכל עוד אני לא מכבה את המחשב הכל בסדר אבל אם אני נכנס לSLEEP לאחר התעוררות המסך קופא לי. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. אז הפסקתי להכנס לSLEEP MODE אבל גם אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק לאחר כמה שעות הוא נתקע לפני שמגיע למערכת הפעלה או לאחר מכן. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. דרייבר של הכרטיס והלוח מעודכן מNVIDIA דרייבר של הכרטיס קול מעודכן מASUS (ויסטה כי לא הוציאו של 7 עדיין משום מה) דרייבר של המקלד…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  3. שלום, אנשים! :] לאחר קניית מחשב חדש והתקנת VISTA ULTIMATE...החלטתי שזו פשוט מערכת הפעלה עמוסה מידי ומתוסבכת...אז החלטתי לנסות את WINDOWS 7. אני לא חושב שאני מדמיין, ושבאמת אני מרגיש כי זמני הטעינה של משחקים..ואף של תוכנות פשוטות כמו BSPLAYER [ממש סתם להריץ סרט] -לוקח המון זמן יחסית לטעון על מערכת ההפעלה הזו! אני פשוט לא מבין כבר אם זה משהו תוכנתי=תקלה בווינדוס הזה...או האם זוהי תקלה חומרתית? יש לי את הדגם 1TB של SAMSUNG שכולם קונים... HD103UJ...ועוד אחד של 500 גי'גה של SEAGATE BARRACUDA 7200.10. הווינדוס מותקן על ה SEAGATE...וקבצי ה-DATA מותקנים על ה SAMSUNG. נראה לפעמים שרק נסיון כניסה לכונן של ה SAMSUNG לוקח ממש כמה שניות לחכות שייפתח. זה ממש מוזר! מישהו יכול לעז…

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by guy94,

התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by Wile E Coyote,

בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה של DirectX או עדכון מסוים, אני מתקין אותה על המחשב שלי. מאחר שההתקנה אוטומאטית, אני בעצם אף פעם לא יודע איפה המחשב דוחף את כל הקבצים הללו. אני אשמח אם תספרו לי היכן. ולשאלה המקורית בעצם: כיצד אני יכול להסיר גרסה ישנה של DirectX לפני שאני מתקין חדשה?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. היי, התקנתי WINDOWS 7 על אחד הHDD שאצלי, (שניהם SATA) וכל אחד מחולק ל3 מחיצות (כלומר 6 מחיצות סה"כ משני HDD, מקווה שהסברתי מספיק טוב) כשאני נכנס למחשב שלי בכדי להיכנס לכונן הוא פשוט לא מופיע הכונן תקין ועוד ם הXP שעובד על מחיצה אחרת(שני מערכות הפעלה מותקנות אצלי, אחת XP ואחת 7) הכונן הוא לא הכונן שיושב עליו הXP או משהו... שאני נכנס לניהול הוא מופיע אבל.. מישהו מכיר את התופעה!? צירפתי תמונה של המחשבשלי עם המסך של "ניהול" המחיצה החסרה היא STI 100 ובניהול כן רואים אותה.. חלק מהאופציות בניהול מופיעות כלא זמינות(אפורות..) תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by nivezrati,

שלום לכולם כאמור התקנתי XP PRO והוא מצויין וסבבה והתקנתי את החבילה של המולטי לנגווג' שהופכת את הווינדוס לעברית הוא עברית ואנגלית זה השפה השניה אך בתוכנות כמו ווינראר יש כל מיני טפריטים בגיבריש מקווה שתעזורו ! בתודה ניב נ.ב בבוט של המחשב עולה לי להיכנס לXP או למערכת שנמצאת בC כנראה זה הקבצים של ההתקנה מישהו יודע לסדר בבוט שהמחשב יעלה אוטומטית לXP??

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  8. איך אפשר לדעת מתי הפעם האחרונה שעשיתי ריסט למחשב? יש משהו מובנה בווינדוס, לא בתוכנה חיצונית? ולא כמה זמן מחובר לאינטרנט...כי בכל זאת זה נופל ומתנתק אני רוצה לדעת זמן מדויק כמה ימים שעות וכו'.. תודה

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  9. אני מנסה לבצע שיתוף ברשת של שני מחשבים עם XP. מצליח לבצע PING בין המחשבים ולראות ברשת את הכוננים של מחשב א' ממחשב ב' וגם הפוך. יש לי גישה ממחשב א, לכוננים של מחשב ב' אך אני לא מצליח לגשת לכוננים של מחשב א' ממחשב ב'. אני מקבל הודעה: שהכונן אינו נגיש כנראה עקב בעית הרשאות או סיבה אחרת. בשני המחשבים מותקן netbios. גם שאני סוגר את ה firewall אין שינוי. אודה לכם אם תוכלו לעזור עם רעיונות. תודה, קובי

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  10. אהלן חברים, אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?! המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by manenbu,

שאלה בקשר לשדרוגי מערכת וכאלה. אחותי מתכננת לקנות בשבילי לפטופ בארה"ב. הלפטופים שם מגיעים עם windows vista אני מניח (כמו בכל מקום), אבל יש כאלה שמגיעים עם שובר ל windows 7 שאתה מקבל חינם (או שלא? לא יודע) ברגע שאתה רוצה לשדרג. השאלה שלי - איך זה בדיוק עובד? השובר לשדרוג, מאפשר לי לשדרג ל 32 או 64 או שניהם? והאם השובר יהיה תקף גם בארץ?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  12. האם "מצב שינה" עוזר איכשהו למחשב מבחינת ביצועים? כי שמעתי שזה איכשהו עוזר... למשל אם אני מפעיל את המצב שינה הזה ל4 שעות?? איך זה עוזר לי? או שזה לא עוזר לי בכלום? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by DJO,

ממתי לדבר ולתת לינקים לבטות שונות זה לא חוקי? נכון שאת רוב הדיונים לא צינזרתם או סגרתם אבל יש אחד בחתית העמוד שאני כן ראיתי שננעל בגלל שהמנהל פה חשש שזה גולש לתכנים לא חוקיים. אז לעניות דעתי בטות זה כן חוקי או מקסימום בתחום האפור. מנסיוני האישי הרב בפורומים שונים הייתי ממליץ לאדמינים לנסות ולרסן את השימוש במנעולים ובמחקים, בכלל, לאו דווקא במקרה הנ"ל. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=17667

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  14. Started by nirfun,

בהסתדרות המורים יש אפשרות לקנות ויסטה במחיר מאוד מוזל (משהו כמו 99 ש"ח אם אני לא טועה) הקאטצ' היחיד הוא שמדובר בגרסת Upgrade, ועל זה יש לי שאלה (הם לא ממש מספקים תשובות מספקות): האם כשארצה בעתיד לפרמט את המחשב, אני אהיה חיב להתקין XP ואז להתקין Vista או שמספיק שאכניס את הדיסק של ה-XP בתחילת ההתקנה לצורך אימות? מתישהו, אני בטוח לא ארצה להתקין יותר XP ולהישאר עם ויסטה בלבד על המחשב, ואני לא רוצה שתהיה לי הגבלה כזו.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  15. Started by assaf181,

שלום, בכל הפעלה של המחשב הוא מציג הודעת שגיאה שאומרת: "The drive is not ready for use; its door maybe open. Please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that the drive door is closed" בכלל אין לי כונן דיסקטים! עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאנטי וירוסים לפעמים עושים בדיקות כאלה, אך לא מצאתי את ההגדרה הזאת. אני משתמש ב nod32 2.7. מישהו יודע איך מבטלים את הבדיקה? תודה מראש! ;D

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by ביצה,

אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS 7 דרך DOK וראיתי באתר מיקרוסופט שאפשר לעשות את זה בעזרת DISKPART. התחלתי לעבוד לפי ההוראות וכשאני רושם list disk זה מראה לי רק את ה-HDD ולא את הכונן של ה-USB. מה עושים? לא חשוב הצלחתי בדרך אחרת

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  17. שלום, התקנתי על ה Panasonic CF-19 שלי WINDOWS 7 ULTIMATE. מעבד כפול ליבה במהירות 1.06GHZ, ג'יגה זיכרון. לא אמורה להיות בעיה, נכון? בכל מקרה, כשאני משתמש בעט, הסמן נמצא כ-2 סנטימטר מעל הנקודה שאני לוחץ עליה. במיקומים שונים על המסך המרחק בין הסמן לנקודת הלחיצה משתנה. לא מצאתי בהגדרות משהו שיכול לכוון את זה. כמובן ששעה לפני, על ה XP הכל עבד מצויין. מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  18. שלום יש לי שתי מחיצות לדיסק קשיח אחת לווינדוס ואחת למידע עכשיו פירמטתי לwindows7 ואני לא רואה את המחיצה השניה לאן היא נעלמה??

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  19. Started by POPCORN,

מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. אהלן אני עם מחשב חדש כבר כ-שבוע אתמול בלילה עשיתי עידכון לאנטי-וירוס והתקנתי אימיול הלכתי לישון בערך בשעה 3 אני מתעורר לרעש ריסטים חוזרים של המחשב כיביתי את המחשב , כשאני מנסה להדליק את המחשב , הוא מגיע עד למסך שכתוב ווינדוס XP ברקע שחור ואז לפחות משניה יש מסך כחול כלשהו , והמחשב עושה ריסט ככה הפעולה חוזרת על עצמה ואי אפשר להדליק את המחשב אני חשבתי לעשות REPAIR לווינדוס , האם זה יעזור? מותקן לי SP2 והדיסק שיש לי של ווינדוס הוא בלי האם עדיין אפשר לעשות ריפייר? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  21. כל פעם שאני מחבר SD פשוט הוא לא מזהה אותו בכלל ואז נתקע לי כל מה שקשור ל-EXPLORER (המחשב שלי וכו...) והמחשב נהיה איטי ואז אני חייב להפעיל את המחשב מחדש. מישהו יודע מה הבעייה? (אין לי שום בעית חומרה זה מחשב חדש -סתכל במפרט שלי).

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  22. כל הגירסאות שהורדתי עד כה מחתברות לאינטרנט ומורידת דברים מהאתר של מיקרוספט. איפה אני מוצא גירסה שאפשר להוריד בבת אחת?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by dj_horse,

שלום! בזמן האחרון מופיע אצלי שגיאה מוזרה,פתאום המסך נהפך כחול וכותב לי שיש שגיאה,מריץ כול מיני ניראה לי סוג של בדיקות כשל ומפעיל את עצמו מחדש חשבתי במקרה הזה לעשות גיבוי ופירמוט. מישהו יכול לעזור לי בתהליך,להסביר לי את לפרמט אותו?

• 14 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by gavriel_e,

שמעו התקנתי את הויסטה ואני יודע שכשאני פותח כמה חלונות על שולחן העבודה יש אפשרות ללחוץ על לחצן שמסדר לי את החלונות אחד אחרי השני .. משהו יפה כזה... בשורת המשימות יש לי לחצן שהוא עבור בין חלונות אבל הוא לא עושה את הפעולה שאני רוצה מישהו יודע איפה נמצא הקישור של הלחצן הזה ??

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by DJ_Yaniv,

שלום, לפני כעשר ימים היתקנתי Windows Vista Ultimate והיום קיבלתי הודעה, תמונה: מישהו יודע מה הבעייה ומה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים וחג פסח שמח.

• 10 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים