עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לעשות שבתוכנה מסויימת(WORD) כשאני עושה OPEN אז הוא יסדר לי את הקבצים שבתוכה לפי שם ובתוכנה אחרת נגיד (EXCEL) שהוא יסדר לי את הקבצים לפי תאריך. צירפתי תמונה שתבינו על איזה מסך OPEN אני מדבר.... תודה זה חשוב לי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  2. מצורפים שני צילומי מסך בראשון סימנתי את כל הספריות והקבצים ב HDD ועשיתי מקש ימני proporties שימו לב שזה כולל hidden בשני מקש ימני על ה HDD דרך my computer יש פער , כלומר משהו תופס לי מקום ואני לא יודע מה. למה זה נגרם [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  3. אני רוצה לקחת דיסק SP2 ולהכניס עליו את כל התוכנות שיש לי בין עם זה את הקבצים של הדיסטק "SATA" שמחייב הכנסת דיסקט בפירמוט אני רוצה להכניס לשם תוכנות שזה יתקין לי אותם אוטומטית אחת אחרי השנייה אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי בהקדם האפשרי והמהיר ביותר בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by OR007,

התקנתי וינדואס XP , ועכשיו אני מוריד יותר לאט מאשר שהורדתי בוינדואס הקודם שלי (2000). יכול ליהות קשר , מישהו יועד מה עושים ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  5. Started by jitz,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ב-IE... ואני ממש ממש לא מצליח למצוא לה פיתרון... פתאום כל הפונטים ברוב האתרים שאני נכנס אליהם השתנו ונהיו Italic (נטויים)... זה ממש ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך לפתור את זה? בתודה מראש, דודי.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by lzion,

שלום לכם יש לי מחשב חדש (חודשיים) --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]--------------------------------------------------------------------------- Version AIDA32 v3.80 Author tamas.miklos@aida32.hu Homepage http://www.aida32.hu Report Type Quick Report Computer OREN (המחשב של אורן) Generator Bug Operating System Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Re…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  7. ערב טוב, ברשותי Windows XP Pro מחולק לכמה משתמשים. עכשיו כאשר אני מתקין תוכנה אני מעוניין שהיא תתוקן רק על המשתמש בו אני משתמש כרגע, תוכנות מסוימות אכן שואלות אם ברצוני להתקין רק על המשתמש הנוכחי אבל לא כולם. מישהו יודע איך ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  8. האם ניתן שכל סרט יחל לרוץ ב-XP WMP9 במסך מלא מן ההתחלה ללא צורך בלחיצה על ALT-ENTER? שאלה פשוטה, מקווה שיש גם תשובה פשוטה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  9. אז ככה כאשר אני הולך לניהול > מציג הארועים > מערכת . . ברשימת המידע מופיעה לי השגיאה DumaNT?? : The following boot-start or system-start driver(s) failed to load אין לי שמץ של מושג מה זה.. :s05: תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  10. יש לי בעיה, פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר שיש בו משהו טיפה מסוך (משהו של JAVA) מופיע לי ההודע שאני צריך להתקין את Java virual machine ובכדי להתקין את זה אני צריך ללחוץ על DOWNLOAD כאשר אני לוחץ על DOWNLOAD הוא שולח אותי לאתר של WIN ומתחיל להתקין לי כל מיני דברים, התקנתי את הכל אבל ההודעה ממשיכה להופיע לי ואני לא יכול לראות כל מיני דברים, לדוג' - נכנסתי לאתר של ORANGE בכדי להוריד צלצול לפלאפון שלי וכשרציתי לשמוע את הצלצול לחצתי על "השמעה" וההודעה הרשומה למעלה הופיע לי, מישהו יכול לעזור לי? אמרו לי שאני צריך להוריד משהו, אז מה אני צריך להוריד ??? ??? תודה מראש Some Thing... ;D

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  11. כיצד אני משנה סדר ההצגה לכך ש"המחשב שלי" יהיה ראשון לפני המסמכים שלי. מדובר בWINXP SP1 PRO בעברית. הסדר הנוכחי משגע אותי אני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות את המחשב שלי שיהיה ראשון ? פעם עשיתי זאת באמצעות תוכנה ואני לא זוכר את שמה.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by Spiritus,

לפניי חודש פירמטתי אתהמחשב ,התקנתי XP מחדש ועכשיו לאחר חודש לפעמיים הוא ניתקע וכלום לא עובד, אני אפילו לא מצליח ללחוץ "אלט קונטרול דליט". עכשיו חשבתי לעשות התחקנה חוזרת (רפיר) אבל לפניי שאני עושה את זה, אם כדאי בכלל, רציתי לדעת אם זה ישנה לי את ההגדרות רשת, או כל הגדרות אחרות במחשב. בבקשה תעזרו....מה כדאי לעשות?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by toniviner,

I have winXPsp1 and a 40GB HD and its full so wen i whant to copy new stuff i have to delete old stuff and wen i delete old stuff the free space is the same and it's not changing. its on all the drives and HD's so it must be a problem in windows. I need space fast so pleas help me fix this.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by Sting,

יש לי שני בעיות ב XP 1. בתפריט של "המחשב שלי" התצוגה השתנתה ורציתי לדעת איך אני מחזיר את זה בחזרה לכמו שזה היה בהתחלה כשהכנוננים נמצאים בשורה אחת ה ארד דיסק בשורה אחת וכו' 2. באקספלור כאשר אני נכנס לאתרים לדוגמה של מכוניות ואני רוצה לראות את התמונות מוגדלות אז האקספלורר מקטין לי אותם אוטומתית ואז אני צריך לשים את העכבר על התמונה כדי שיופיע לי כפתור שמגדיל את התמונה בחזרה אז רציתי לדעת איך אני מבטל את ההקטנה האוטומתית

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by xena,

יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב (ראו מפרט). כרגע כונן C נמצא במקסטור 80 גיגה, ואחריו מחובר כונן 120 גיגה של WD בפורמט NTFS והוא אינו מחולק! הכונן השלישי לא חשוב לנו. החלוקה במחשב שלי היא כזאת: C - 4.5GB D - 12GB E - 60 GB F - 120GB כאשר c,d,e הם מקסטור 80 גיגה ו F הוא הWD 120 גיגה. כל הפרטישנים כמעט מלאים ואין הרבה מקום פנוי. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול ליצור כונן C ב WD (יש מספיק מקום פנוי שם) מבלי לאבד או להעביר את המידע? (partition magic 8 מוכן מותקן ומזומן) ------------------------------------- הצלחתי לעשות זאת עם PM8 (צימצמתי את F ל 110GB ויצרתי פרטישן חדש בגודל 10 גיגה והמרתי אותו לפריימרי) אבל הייתה לי הרגשה שהתוכנה מקצה לי כונן חדש בסוף ה WD ולא בהתחלה. האם אין …

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by zohare62,

איך אני מבטל את הpage file בחלונות xp כי יש לי פנטיום 4\2.4 גיגה זיכרון 512 מהירות 333 ודרך אגב זה ישפר לי את המהירות ככה הבנתי לגבי יציבות לא תהיה לי בעיה. בקיצור מה אני עושה לביטול הpage file. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by vourt,

אני מעוניין להתקין את ה2003 SERVER , כיוון שאני עובד עם IIS , שרתי דואר, אבל גם משחקים מאד חשוב לי שיעבדו, למישהו יש כבר נסיון עם מערכת הפעלה זו?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by Haflo,

מחשב PC שעליו מותקנת מערכת הפעלה WinXP, שגולשים באינטרנט (בעזרת IE6) ומנסים להגדיל תמונה, כמו למשל ב ynet שבכתבות לפעמיים יש תמונות קטנות שקליק עליהם אמור לפתוח חלון חדש עם התמונה מוגדלת.....אז זהו שלא! החלון נפתח ומייד נסגר! ואין אפשרות לראות תמונה מוגדלת! כבר עשיתי הכל.....החל מהסרה של ה IE והתקנתו מחדש ועד להתקנת ה Office מחדש. הוא נותן הודעת שגיאה בנוגע ל callee server (not the server service) is not avaliable or found למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by pro,

איזה מערכת הפעלה הכי אהבתם ???

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  20. :'( :AR15:

21. שלום, לא מזמן רכשתי ראוטר חדש (D-LINK DI 704UP) המשמש גם כשרת מדפסות (יש לו חיבור USB למדפסת). התקנתי את התוכנה המצורפת לנתב המאפשרת לכל מחשב בבית להגיע למדפסת הרשת וזה עבד בלי בעיות למשך כמה ימים. (אני משתמש ב-Windows XP PRO sp2) המחשב הפסיק לתקשר עם המדפסת עקב בעיה בראוטר, חיברתי שוב את המחשב ישירות למדפסת (לא דרך הראוטר), מאז כמעט שלא ניתן להגיע לתפריט printers and faxes ב- control panel כדי לשנות את ההגדרות, מידי פעם אם אני מאתחל את המחשב אז יש אפשרות להגיע, אחרת החלון נתקע ב- NOT RESPONDING ולא מתאפשר לי להגיע לתפריט המדפסות. ניסיתי להתקין מחדש את הדריבר של המדפסת, החזרתי את המצב לקדמותו לפני התקנת הראוטר וזה לא עוזר. כמו כן, תוכנות אחרות מתחילות להתקע (בתדירות נמוכה…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by amit887,

שאני מדליק תמחשב והווינדוס עולה אז אני לא רואה את הסמלים של שולחן העבודה ועולה הודעת שגיאה כזאת הנה תמונה: זה בעיה באספלורר נראה לי כי אם אני נכנס לטאסק מנגר ואני עושה פעולה חדשה ורושם שם אקספולרר אז הכל מסתדר איך אני עושה שזה לא יקרה בכלל??

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by shnord,

לאחר שכמה דברים נהפכו ליפנית במחשב שלי (האופיס) החלטתי לפרמט, אך כאשר התקנתי מחדש את כל העידכונים, במהלך התקנת sp1 מופיעה לי הודעה : The file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other applications and try again למישהו יש מושג איזה תוכנה יכולה להשתמש בזה? כי אני יודע שזה קובץ של משהו שקשור לדיסקים. (נ.ב. הדבר היחידי שקשור לדיסקים שנמצא במחשב שלי זה נרו ואלכוהול 120)

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by אוריפ,

שלום! אח שלי מקבל מחשב חדש בקרוב עם הארד דיסק עם ממשק SATA. הבנתי שצריך להכין איזה שהוא דיסק פלופי שעושה משהו בשביל שההתקנה תזהה את ההארד-דיסק SATA או משהו כזה. אני מבקש ממכם לעזור לי בבקשה בהדרכה של איך לעשות את הדיסק הנ"ל. תודה! מצאתי תשובה בעזרת החיפוש. אפשר לנעול.

25. Started by flesh2,

דבר ראשון חג שמח לכולם בבקשה אל תגידו לי לחפש פשוט אמא שלי מורידה משהו ברשת וכל האנטרנט איטי אז חיפוש יקח שנים \: אני צריך מדריך (חשוב מאוד שזה לא יהיה תוכנה, אני לא סומך עליהן לגמרי) לטוויקים לWIN XP PRO שיעבוד כמה שיותר מהר מצידי שזה יקח כמה שיותר שעות אפילו. תודה רבה, ושוב פעם- חג שמח

• 3 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.