עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי מחשב עם שני ארדיסקים (אחד פנימי ואחד חיצוני מחובר בUSB) על המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP. ניסיתי להתקין על המחשב מערכת הפעלה נוספת windows me נראה לי שזה windows milenuim רציתי שההתקנה תתבצע על הארדיסק החיצוני שמחובר בUSB. זה לא הצליח להתחיל את ההתקנה אבל אחרי זה אני כבר לא מצליח להפעיל את הXP!! כל פעם שאני עושה ריסט זה רושם Error Loading Opertaing System איך אני מסדר את זה?! אין לי זמן וכוח להתקין עכשיו מחדש את הXP ואת כל העדכונים הנדרשים והדרייברים והתוכנות הנלוות!! יש פתרון אחר?! אחרי הכל עוד לא ביצעתי את ההתקנה. זה רק ביצע את הloading של הדרייברים שזה עושה כל פעם שעושים BOOT מדיסק הפעלה וזהו! תודה רבה חברים!!

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש אפשרות שאני מחבר DOK למחשב שלי ויש מין בועה שבעצם רק שם אם יש וירוס בDOK הוא ישאר שם?כמו הסגר באנטי וירוס שרק שם יפעל הDOK ואני יוכל להעביר אליו דברים בכדי שהמחשב שלי לא ידבק? תודה

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  4. עשיתי זאת פעם לא זוכר היכן משנים?

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  5. האם הפעלת המשולש הזה מורידה ביצועים במשחקים? או שמה ברגע שנפתח משחק היישומים האלו נעצרים?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  6. שאומרת: "חסר קובץ info.exe" אחריה מופיעה עוד הודעת שגיאה: "חסר קובץ win.ini" *אני לא בטוח שזה מה שרשום בהודעה השנייה. פעם הבאה שאדליק מחדש את המחשב אבדוק. לבינתיים, יש מישהו שיודע מה הבעיה יכולה להיות?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  7. שלום.. אני מריץ משחקים על windows vista , עכשיו כל משחק שאני מנסה לשנות את המקשים מציג לי אותם בעברית או בגיבריש איך אני מסדר בווינדוס שאני יוכל לראות את המקשים באנגלית בkey mapping של המשחקים?

8. שלום אנשים! יש לי נייד חדש עם XP HOME חוקי ולמען האמת אני דיי מבסוט ממנו. עכשיו הוא קצת עושה בעיות אז אני לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ויסטה. בימים האחרונים קראתי מספר כתבות לגבי הויסטה שהיא לוקחת למשתמש את החופש. מוחקת כל מה שהיא מוצאת ללא חוקי. ועושה טרור למשתמש הביתי. האם זה נכון שזה שויסטה הצהירה על עצמה כמערכת המאובטחת ביותר, הכוונה היתה למאובטחת ביותר נגד המשתמש? כי אם כך הדבר אני פשוט מתקין שוב את ה XP שלי... יש לי מחשב : 2GB CORE 2 DUE 1.83 T5600 120 GB GEFORCE 7600 512MB באמת מפרט שאמור להריץ ויסטה חלק ואני ממש קיוויתי להתקין אבל הכתבה הבאה ממש הפחידה אותי...זאת דעה של מישהו שכנראה מבין והוא רשם את זה בפורום של דעות על גירסאות פרוצות אבל אני בכל אופן קונה את הח…

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by Sting,

יש לי שני בעיות ב XP 1. בתפריט של "המחשב שלי" התצוגה השתנתה ורציתי לדעת איך אני מחזיר את זה בחזרה לכמו שזה היה בהתחלה כשהכנוננים נמצאים בשורה אחת ה ארד דיסק בשורה אחת וכו' 2. באקספלור כאשר אני נכנס לאתרים לדוגמה של מכוניות ואני רוצה לראות את התמונות מוגדלות אז האקספלורר מקטין לי אותם אוטומתית ואז אני צריך לשים את העכבר על התמונה כדי שיופיע לי כפתור שמגדיל את התמונה בחזרה אז רציתי לדעת איך אני מבטל את ההקטנה האוטומתית

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by QQQ,

הייתה לי את הבעיה שהMY DOCUMENTS נפתח בBOOT ונראה שנפלתי על פתרון שדיי דופק את המחשב. ערכתי את הUSERINIT ופשוט מחקתי את הVALUE שלו כרגע מה שקורה זה שמייד לאחר ההתחברות, המשתמש מנותק אוטומטית. אני צריך דרך לערוך את הREGISTRY את הערך של USERINIT.EXE בHKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon, אבל צריך לעשות את זה דרך BOOTABLE CD כי אי אפשר דרך הWINDOWS להגיע לשם. מצב בטוח קורה אותו דבר. בRECOVERY CONSOLE אין בכלל פונקציה כזו REGEDIT. תודה

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by ad112,

אהלן וחג שמח חבר'ה הפעם האחרונה שיש לי להתעדכן בכל החומרה וכו' זה היה באזור תחילת 2009. כיופ אני עמוק בצבא... לכן אין לי זמן. לא מזמן קניתי נייד והותקן עליו WIN 7 שאני מרוצה מאוד ממנו. השאלה שלי אם אני יכול להתקין WIN או ויסטה על המפרט הנ''ל intel E2180 2GHZ 2GB ram 2 tara זכרון radeon 2900PRO Gigabyte GA-P35 DS3L Corsair 450VXEU Big Typhoon האם אני יכול להתקין win 7 or vista? אם כן מה יהיו החסרונות? המעבד ינצל יותר כוח על הפעלת המערכת? ובמידה איזה גרסא של וינדוס תוטדה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by BENNY66,

איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי שנמצא בהארד דיסק שהקבצים שבו בתור NTFS ניסתי לעשות אבל הוא לא נותן לי לשמור את IMAGE FILE על הכונן רק לצרוב על 4 דיסקים

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  13. שלום לצוות,אני מאחסן את מערכת ההפעלה שלי,כולל ,על כונן חיצון עם חיבור USB , ושאלתי היא האם אני יכול להעתיק אותה בעזרת תוכנת GHOST למחשב נוסף שברשותי ובכך לחסוך את תהליך ההתקנה בו,?תודה מראש ,וחג שמח.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by Shmoolik,

האקספלורר שלי דיי עושה בעיות וזה נורא מעצבן! כשמעלים אתר אז לפי מצב רוח או משהו , מהר , לאט , איך שבא לו. יש פעמים שהתגובות הם ממש איטיות , ובפורומים למיניהם הוא זז ממש לאט גם כשיורדים למטה כדי לבדוק את התגובה הבאה.. רציתי לראות אם זה המחשב אז הורדתי את הדפדפן PHOENIX והכל טס! יש לי אקספלורר 6. ואני לא יודע אם זה קשור אבל זה נראה ממתי שאחותי המפגרת התחילה לשחק משחקי FLASH באתרים של ילדים. ויש לי אנטי וירוס.. מישהו יודע מה הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by yoni321,

תגידו windows vista יעבוד טוב על מחשב: pen 2.8 512 ram 80 giga לוח אם פלומר

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. שלום, אנשים! :] לאחר קניית מחשב חדש והתקנת VISTA ULTIMATE...החלטתי שזו פשוט מערכת הפעלה עמוסה מידי ומתוסבכת...אז החלטתי לנסות את WINDOWS 7. אני לא חושב שאני מדמיין, ושבאמת אני מרגיש כי זמני הטעינה של משחקים..ואף של תוכנות פשוטות כמו BSPLAYER [ממש סתם להריץ סרט] -לוקח המון זמן יחסית לטעון על מערכת ההפעלה הזו! אני פשוט לא מבין כבר אם זה משהו תוכנתי=תקלה בווינדוס הזה...או האם זוהי תקלה חומרתית? יש לי את הדגם 1TB של SAMSUNG שכולם קונים... HD103UJ...ועוד אחד של 500 גי'גה של SEAGATE BARRACUDA 7200.10. הווינדוס מותקן על ה SEAGATE...וקבצי ה-DATA מותקנים על ה SAMSUNG. נראה לפעמים שרק נסיון כניסה לכונן של ה SAMSUNG לוקח ממש כמה שניות לחכות שייפתח. זה ממש מוזר! מישהו יכול לעז…

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by eladbu,

הנה כמה תמונות על vista שחלק מאיתנו עוד לא ראה http://blog.uxevolutions.com/pdc05/entries/16

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by sagi_10,

1) http://img223.imageshack.us/img223/9442/untitledle8.jpg איך אני מחזיר את כל הדברים שאמורים להיות בצד שמאל? 2) ברגע שאני לוחץ על קובץ(לא משנה איזה) מופיע לי חלון כזה: http://img223.imageshack.us/img223/4149/untitleddh2.jpg 3)לפני כחודש התקנתי stylexp ומאז יש לי רק בעיות עם האיקונים...אחרי שמחקתי את התוכנה האיקונים המכוערים נשארו... איך אני מחזיר את הברירת מחדל של המארה של הוינדוס?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  19. היי אני רק שאלה ? יש ברשותי מחשב נייח עם שלושה ארד דיסקים 1. SSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וינדוס 10 הום 2. ארד דיסק רגיל 1T 3. ארד דיסק רגיל 1T על שני הארד דיסקים יש את כל המדיה שאני מוריד ומשתף ברשת סרטים ,סדרות ,הופעות ,מוזיקה (שניהם מוגדרים לשיתוף קבצים ברשת) השאלה שלי ...? מעוניין לשדרג את ה SSD הקיים ב SSD חדיש וגדול יותר וכמובן להתקין עליו ווינדוס מאפס - האם לאחר ההחלפה והתקנת מערכת הפעלה חדשה במידה וארצה לחזור לארד דיסק הישן האם זה יגמר רק בפלאג אנד פליי ? האם שני הארד דיסקים ישמרו על הגדרות השיתוף לאחר החזרה לSSD הישן ? האם הקודי בסלון ובחדר שינה יזהו את השיתוף או שאצטרך להגדיר הכל מחדש ?!?! הסיבה לשאלה היא משום שאני מעוניין לעשות את ההתקנה בכ…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  20. אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by ARIK1984,

שלום לכולם יש לי וינדוס XP אחרי שהוא מפסיק לטוען את עצמו הוא מבקש "סיסמא ההפעלה של וינדוס " שזה אף פעם לא היה לי בקיצור הווינדוס היה עולה לי בלי זה כל הזמן פיתאום יש לי את החלון הזה מה עושים

22. שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להסיר קיצורים מהתפריט שנפתח כאשר לוחצים לחיצה ימנית על קובץ כלשהו (למשל אם יש WinRar על המחשב אז יש שם אפשרויות כמו: "add to archive" או קיצורים של האנטי - וירוס כמו: "scan with avast" וכל מיני כאלה..) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  23. אז ככה: כיביתי את המחשב מהכפתור ואז ניתקתי אותו מהחשמל. לאחר מכן הדלקתי אותו והופיע לי הודעה מוזרה משהו ריבוט. אחר כך שאלתי פה בפורום מה לעשות אמרו לי להכניס דיק של וינויס ולפרמט את המחשב. הבעיה היא שהוא דורש כפי הניראה דיסקט של דרייבר לדיסק קשיח, כפי שהמחשב ביקש לפני כן. הנה הודעת השגיאה שקיבלתי בניסיון לפרמט:

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by moskitos,

ראית פה איזה ת'ארד על איך מחליפים מנגינות כשהווינדוס עולה או נכבה אז רציתי לדעת האם יש אתר עם כל מיני מנגינות\אפקטים לזה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.