Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שמי דור ואני חדש פה בפורום.. אומנם רשום כבר המון זמן ולא פעיל מכיוון שלקח לי המון זמן להבין שזה ה - פורום לגלוש בוא.. ויש לי שאלה אליכם.. אז ככה יש לי Microsoft Windows Vista Home Premium וכשאני לוחץ על "המחשב שלי" מקש ימני ואז מאפיינים מופיע לי החלון הזה: עכשיו ראיתי במחשבים של חברים שקנו מחשבים שכבר היה בהם ווינדוס וויסטה ויש להם במאפיינים את זה: מה אני מתכוון זה לאיפה שיש את הסמל של האות M הזאת.. רק שבמקום זה.. ראיתי אצל חברים שיש את הסמל של INTEL של ASUS אפילו ראיתי במחשבים ניידים את הסמל של DELL איך אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי רק לשים את הסמל של INTEL?.. תודה וסליחה על הסיבוך חח.. מחכה לתשובה.. תודה יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
פתחתי אותו בדיימון טולס ותראו מזה רושם ....(ושאני פותח את ה- 32 ביט זה לא רושם) http://img515.imageshack.us/img515/5076/64244995.jpg מזה אומר ? לצרוב בכל זאת ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ישנה איזושהיא בעייה עם הישום הזה.ומשחקים לא מפסיקים לקרוס.במציג הארועים תמיד רשומה ההודעת שגיאה הזו -'התהליך הפסיק לפעול משום שהוא הגיש בקשה להפוך את מנהל החלונות של שולחן העבודה לבלתי זמין' יש לי וויסטה דרך אגב.. שם יומן רישום: Application מקור: Desktop Window Manager תאריך: 12/10/2009 15:33:09 מזהה אירוע: 9010 קטגוריית משימה:ללא רמה: מידע מילות מפתח: קלאסי משתמש: לא זמין מחשב: Sahar-PC תיאור: התהליך (Oblivion) הגיש בקשה להפוך את מנהל החלונות של שולחן העבודה לבלתי זמין XML של אירוע: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Desktop Window Manager" /> <EventID Qua…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו את ה8.1, סיימתי להתקין את כל הדרייברים, ושמתי לב שיש לי דיליי משמעותי בעכבר. העבר נשאר באותה מהירות, אבל יש לו דיליי. יש לי הרגל להזיז את העכבר מהר מאוד מנקודה לנקודה ואשכרה נהייתי פתאום עקום בדקסטופ, על אותו DPI שתמיד הייתי. חיפשתי באינטרנט וראיתי שהבעיה נפוצה מאוד וכדי לסדר אותה במשחקים פשוט הולכים למאפיינים של המשחק ומסמנים DISABLE HIGH DPI SCALING. אבל מה אני עושה כדי להפתר מהלאג בדסקטופ, בדפדפן וכאלה ??? מה גם שאולי אני מדמיין אבל אני חושב שהוסיפו MOTION BLUR לסמן של העכבר, הוא פתאום נראה חלק בטירוף אפילו על 60HZ.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי אקס פי פרו והוא שומר לי את כל מה שאני רושם במנועי חיפוש-שמות סיסמאות וכו....מה עושים??? איך יוצאים מזה?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה של text to speech לאחר הסרתה (לא הייתי מרוצה מגירסת החינם) לא עובדים עוד כראוי מרכיבי speech של windows xp (לדעתי נמחקו הקולות של sam וכד'). איך אפשר להתקין את רכיב ה-speech מחדש? או לחילופין להתקין מחדש קולות בסיסים של ה-windows? ואיפה אפשר להשיג את קולות האלה והתקנה שלהם אם נדרשת? בתודה על העזרה, טל נ.ב. אשמח להפניות לקולות נוספים להורדה (בחינם ובצורה חוקית)
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היה לי במחשב בעיה קשה עם התוכנה DR WATSON. לא יכולתי להיות 10 דקות באינטרנט בלי שתופיע לי שגיאה של DR WATSON ושלח/ אל תשלח. אם זה קרה באקפלורר, אז לא יכולתי להפעיל כלום אח"כ, כל מה שניסיתי קיבלתי שגיאה של הד"ר. גם אחרי שביטלתי את DR WATSON, אז היתה לי שגיאה של אקספלורר או וינאמפ למשל. לא מצאתי וירוסים, ספייוריים מיוחדים, לא ידעתי מה לעשות אז פירמטתי. הכל היה טוב ויפה למשך חודש בערך, עד ששוב הבעיה חזרה. אני לא יודע מה לעשות.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וחזק אבל האם הכל יפעל כמו שצריך (P5B DELUXE,E6600,X1950XT) ? האם יהיו לי איזשהם "הגבלות" ?
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, אני בעל WIN 7, משתמש עם REMOTE DESKTOP. המחשב התחיל לעשות מספר צרות, המחשב לא מפעיל לי את REMOTE DESKTOP או RDP ברגע שהמחשב עולה אלה רק לאחר כניסה ליוזר. מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו? תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע מה זה הסימן הזה ליד העוצמה של הרשת? מין 9 כזה לא ברור ווינדוס 10 גרסה אחרונה-2004
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני משמתש ב windows xp sp2 בעברית יש לי מחשב נייד... אני לא מצליח לכבות את המסך של המחשב הנייד וגם לא בדרך: קליק ימני על שולחן עבודה-מאפיינים-שומר מסך-צריכת חשמל-.... מכיוון שכל האפשרויות אפורות...מצורפת תמונה.. מאיפה אני יכול להוריד ערכות כאלו חדשות או פשוט לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
ביזמנו קראתי משהו כזה...שתנאי הרישיון מאפשרים לך עבור עותק תוכנה אחד של מערכת ויסטה להישתמש בו גם במחשב נוסף...לדוגמא המחשב הנייח במיקרה שהעותק הראשון מותקן במחשב נייד האם זה חוקי? ואפשרי ?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הכותרת די מבהירה את הבעיה שלי. אני מעוניין לשדרג מחשב עם WIN98 ל-WIN98SE אולם דיסק ההתקנה שיש לי הוא הדיסק הרגיל להתקנה מלאה של WIN98SE ובזמן התקנה אני מקבל הודעה שלא ניתן לשדרג עם הדיסק הזה ויש צורך בדיסק ה-UPDATE. מכיוון שזה אינו ברשותי תהיתי אם ניתן לעקוף את ההגבלה הזו בדרך כלשהי. מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי USB מסוג SANDISK CRUZER BLADE עכשיו שאני מחבר אותו הכול תקין ועובד המחשב מזהה אותו והכול טוב ויפה שאני עושה סריקה בנוד 32 כללית של המחשב הוא מבטל את ה USB והופך אותו ל not recognized מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי,זה טיפ מאד טוב. זה עוזר מאד. זה יותר טוב מפירמוט. אבל יש כמה חסרונות. קודם כל,למי זה טוב? ולמה זה טוב? * אם נדפק לכם הווינדוס,זה הפיתרון * מיתגעגעים למערכת של פעם? עשיתם טעות כל שהי? זה הפיתרון * רוצים להיזכר,ולחזור למה שהיה אז? זה הפיתרון. לזה קוראים 'שחזור מערכת' והאפשרות הזאת קיימת במרכז העזרה של Windows XP (הום,פרופסיונל,ופרו) אני מניח שכמה מכירים את זה. חבל שמייקרוסופט לא פירסמו תאפשרות כי היא שימושית! תוכלו לשחזר תמערכת לאיך שהיא היית ליפני חודשים! ממש ככה! עם כל הקבצים,המראה וההגדרות. ליפני שאני מסביר,בו ניתן תחסרונות: * קשה מאד לגבות תקבצים * אם היו לכם פעם וירוסים,רוגלות,או כל דבר מזיק אחר.. זה כולל בשיחזור! אז נתחיל? ליחצו התחל. ואז ליחצו על 'עזרה ותמיכה'…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גולשי אינטרנט שמתמשים בויסטה 64 ביט! מי מכם שגולש דרך אינטרנט בכבלים ומשתמש במודם Terayon TJ715 איך הצלחתם להתקין את הדרייבר למודם הזה על הויסטה 64ביט? בפעם האחרונה שניסיתי לא ניתן היה להתקין את המודם על המערכת הזו, אז איך אתם מצליחים לגלוש? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי אני משתמש בחלונות ויסטה פרימיום, בהתחלה היתקנתי ויסטה באמצע התקנה היסרתי סימן V של הפעלה אוטומטית ברשום ויסטה דרך אינטרנט. כדי לא לעשות הרשמה לויסטה. רק בסוף אני רוצה ליבדוק אם הכל בסדר ושאין תקלות ובעיות ויסטה. ואז בסוף אעשה הרשמה. קודם כל יש לי שאלות שראית בויסטה יש כמה בעיות. איפה בחלונות ויסטה צריך להיות סמן מפתח בסרגל משימות ליד שעון שצריך לעשות הרשמה לויסטה? והיתקנתי דבר ראשון דרייבר כרטיס מסך. והכל בסדר, שלב שני דרייבר כרטיס קול. בסוף הפעלתי מחדש. בעליה לויסטה קיבלתי הודעה חלון שאומר על כרטיס קול כתוב: בכותרת: פתח קובץ - אזהרת אבטחה למטה כתוב : לא הייתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? והיה שם שורה כתובת תייקיה קובץ של כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
שלום אנשים... אתמול לאחר אתחול המערכת התחילו הצרות. הווינדוס עולה עד למסך ה WELCOME הכחול ואז מאתחל ושוב עולה למסך ההוא ומאתחל (בלולאה), המצב קורה גם כשאני מעלה ב SAFE MOSE ונכנס ליוזר ההוא (הוא כן מצליח להיכנס ליוזר ADMIN). ניסיתי לתקן את המצב ע"י בחירת LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION במסך הפתיחה של ווינדוס (F8) וגם ע"י הרצת המערכת אחורה כמה ימים ע"י SYSTEM RESTORE - גורנישט. הרצתי SCANDISK ובדקתי ווירוסים ולא נמצאו שום בעיות שכאלו. בשביל להמשיך לעבוד יצרתי יוזר חדש/זמני ע"י כניסה ב SAFE MODE ל ADMIN, אבל כל ההתקנות של התוכנות והמשחקים וגם הגישה ל"מסמכים שלי" מתאפשרים רק מהיוזר ה"חסום" (מהיוזר הנוכחי ומה ADMIN הוא לא מאפשר גישה). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום למצב ואולי דר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-