עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dyn,

בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, הנה תקציר של המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 Quad Q660 כרטיס מסך: BFG Nvidia geforce 8800 gtx OC2 זיכרון: ocz ddr2 4096 mb 800Mhz cl4 והשאלה שלי האם כדאי לי לקנות את ה vista? ההתלבטות שלי היא שמע' ההפעלה תגרום לי לבעיות שונות לדוגמא שמשחקים שונים לא יעבדו, ובנוסף הבנתי שwin xp לא יזהה את כל ה 4 ג'יגה אלא רק חלק ממנו. אשמח לתשובות לשאלות שלי, ועצות האם כדאי לקנות את ה .vista

2. Started by FoxHounder,

אני קונה מחשב חדש ושמעתי שיש מערכת הפעלה חדשה Windows 64 bit. האם עדיף לקנות אותה מאשר את ה Windows XP וכמה היא עולה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  3. אני עומד לשדרג את המערכת הפעלה שלי ל Windows 7. יש לי ויסטה 32BIT , אם כדאי לשדרג Windows 7 64BIT או 32BIT ? המפרט שרשום בפרופיל הוא המפרט שיש שלי (חוץ מכרטיס מסך שאני אמור לקבל חדש היום)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avi-noams,

שלום מתכוונת לקנות נייד של LENOVO בגלל שלמדתי על בשרי שלא תמיד מתאים לנייד WIN7 (האסוס 1005 שלנו זוחל זחילה מרשימה תחת 7) אשמח לדעתכם - האם במחשב המפורט בכ"ז כשאי להתקין 7 (במחיר מצחיק) או שעדיף XP? Windows® XP Professional מע הפעלה Intel Core™2 Duo מעבד T6570 סוג מעבד 2.1GHZ מהירות שעון 800MHz תדר 2MB L2 זכרון מטמון 2GB זכרון 800Mhz DDR2 6400 מהירות זכרון 250GB sata במהירות 5400RPM דיסק ???

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by ortapiero,

התחדשתי לי ביוגה 3 כדאי לשדרג לווינדוס 10? זה אומר שאם אני משדרג אז ה-10 יהיה לי חוקי? כשאומרים שאפשר לשדרג עד שנה זאת אומרת שגם עוד חודשיים אם אני אחליט לשדרג אז זה יהיה חינם? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. רציתי לשאול אם כדי לבטל אותו במקרה שיש לי 1GB ראם ואני מעריך שהקריאה לזיכרון תהיה הרבה יותר מהירה מקריאה להארד דיסק אני צודק? האם כדי?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by Natan_Rozen,

לפני מספר חודשים הוריי היקרים קנו לאחי מחשב עם מעבד AMD (3000+), עד כה אחי השתמש בו עם מערכת Windows XP 32BiT. כעת יש ברשותי דיסק חוקי ( ) של Windows XP 64BiT ואני מעוניין להתקין לו. מה היתרונות והחסרונות של הווינדוס הזה, האם הוא יציב ? האם השינוי יורש במידה ניכרת ? האם תוכנות שתומכות ב-windows xp 32Bit רגיל יתמכו ב-windows xp 64Bit בצורה של 32 Bit ותוכנות שתומכות ב-64Bit יתמכו בו כ-64Bit, או שתוכנות ל-Windows XP 32BiT בכלל לא יעלו בווינדוס XP 64BiT? (בעיקר עם דרייברים...) תודה רבה לעוזרים. 8)

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. היי, את המערכת שלי תוכלו לראות בצד.. אז ככה ההתלבטות שלי: אני רוצה וויסטה כי היתרונות: -אני אוהב את כל הגאג'טים שלה -העיצוב החדש (למרות שיש לי סקין.. אבל זה לא אותו דבר..) -אני רוצה DX10 (למרות שאין הרבה משחקים שתומכים.. בכל זאת אני רוצה שיהיה לי למשחקים שיצאו..) חיסרונות: -היא יותר כבדה -צריך לפרמט את המחשב אני רוצה להישאר עם XP כי: היתרונות: -יותר קלה -יותר מהירה -לא צריך לפרמט את המחשב חיסרונות: -אין DX10 -נמאס מהסקין המעפן שלי.. רוצה משהו חדש.. *אני מדבר מלעבור מ-XP 32 bit לוויסטה 32bit. *אני גיימר אז מה אתם אומרים להישאר או לעבור? מבחינת פרמוט זה לא פשוט כי אין לי גיבוי להרבה מאוד דברים ואם אני מפרמט ועובר לוויסטה אז זה אחרי שאני מסיים את המשחק…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by אוריפ,

שלום! לאחרונה אני נתקל בהרבה בעיות של תוכנות שדורשות רשות אדמינסטרטיבית (המחשב הי הבער מחובר לרשת גדולה ועכשיו הוא בבית). גם בשבעיל להקל על שיתוף הקבצים בבית חשבתי אולי לשדרג את המחשב לWINXP. למחשב יש מעבד סלרון 733 מגה-הרץ ו128 מגה בייט ראם כאשר מוקצים 4 מגה בייט לכרטיס מסך. מבחינת מקום בHD יש מספיק (6-8 גיגה בייט). אומנם המחשב עומד בדרישות המינימום, אך כדי באמת לעבור? האם שדרוג ל256MB יעזור? האם המעבד מהווה בעייה רצינית? תודה!

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by 114508534,

המחשב שלי התחיל לעבוד לאט אז חשבתי שאוליי כדי לעשות איחויי דיסק

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tovtov,

האם במחשב פנטיום 866 עם זיכרון 256MB, כדי לשדרג את מערכת ההפעלה. מה זה יתן. נכון להיום אין לי בעיות עם WIN98 מבחינת יציבות. תודה, יוסי

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  12. כשהתקנתי את הויסטה יכלתי להשתמש בדיסק של אולטימט בשביל להתקין כל גירסה אחרת, האם זה גם במקרה בוינדוס 7 או שהפעם כל דיסק שונה?[br]פורסם בתאריך: 5.02.2010 בשעה 00:54:07 טוב, לאחר ניסיון התקנה הבנתי שזה לא אותו דבר, באסה, עכשיו צריך לגלות רק איזה גירסה נתנו לי ולהשיג דיסק

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by WarNet,

האם קיים רישום לדבר הזה? אם כן.איך פונים אליו? תודה.

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  14. היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. קניתי לגיס שלי מחשב dual core והוא צריך לעבוד עם ווינדווס 98 בשביל תוכנה מסויימת... השאלה שלי האם יש תאימות מלאה עם המעבד?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by mrraz,

אני מחפש עברית לגירסה האנגלית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tal hw king,

?- לא הי מצוין בשום מקום ולו פסיק אחד בקשר לזה.................... וגם מתי בכלל התעריך המשוער של XP64 (היה רשום בחדשות אבל שככתי) תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. הרצתי קובץ התקנה של Winamp 5.35 Pro, וקיבלתי הודעה בזו הלשון: This program has known compatibility issues מישהו יכול לאשש או להפריך את הטענה הזאת של Program Compatibility Assistant, לגבי התוכנה הזאת בכלל ולגבי הגירסה הספיציפית שציינתי בפרט?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. היי ראיתי שיש אופציה לאפשר או שלא לאפשר "Public Profile" בפיירוול של WIN7 המחשב שלי הוא ביתי בלבד ולא משתמש ברשתות ציבוריות. האם אני יכול לנתק את ה Public Profile בביטחה ? נראה לי שהגדרה זו סתם לוקחת משאבים ומיותרת.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  20. 1. Vista 64bit עם 6GB RAM. יש סיבה להשאיר את הזיכרון או שדי בטוח לכבות? א. יש תוכנה צד שלישי שתראה לי במדויק כמה זיכרון המערכת צורכת ברגע נתון על מנת שפשוט אשפוט לפי המצב בשטח אם יש או אין צורך? ב. יש אפשרות שהזיכרון הוירטואלי יופעל רק כשנגמר המקום בRAM? (נראה לי אופטימלי..) תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ???

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. כמובן שאין בעיה מבחינת ביצועים, אבל אני לא בטוח של- W2K3 יש את כל הדרייברים לחומרה הנ''ל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.