Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי העתק חוקי של VISTA על המחשב הנייד ואין באפשרותי לבצע עדכון דרך האינטרנט. האם יש אפשרות לדרוש ממיקרוסופט לשלוח את העדכון על גבי CD ? תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB 1GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ כדאי לי להתקין vista ultimate הכי חדש?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום בימים האחרונים,אין לי מושג למה המחשב שלי קורס כל הזמן עם מסך כחול. שהווינדוס שוב עולה מופיע לי חלום כזה: שאני לוחץ שיבדוק לפתרון זה לא עושה כלום... הנה גם העלתי את קובץ המיני דאמפ שמי שיכול בבקשההה יעזור לי. אני על VISTA דרך אגב. קובץ המיני דאמפ: http://rapidshare.com/files/92526639/Mini021708-01.dmp.html תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד עם 800 MHZ ו 128 MB ..... כמו שאתם רואים הוא ממש ישן ואני רוצה לבנות ממנו מערכת מולטימדיה לרכב .... איזה ווינודוס לשים עליו ? ווינדוס XP ממש כבד .... ווינדוס 98 לא תומך בשם דרייבר .... היחידי שאני חושב עליו הוא 2000 ...... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ב XP אני רוצה לשנות את התאריך של DATE MODIFIED בלי להתקין תוכנה מיותרתת איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני רוצה שכאשר אני מעביר קבצים לתיקיה מסוימת הם יעותקו גם לתיקיה אחרת (כונן גיבוי) כיצד ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות גיבוי מהמחשב הנייד שרץ על VISTA BUISNESS עם כלי הגיבוי שלה, לספרייה שהוגדר עליה שיתוף במחשב הנייח ברשת הביתית. כמו שאמרתי, הספרייה המיועדת לגבות אליה נקבעה כמשותפת לרשת עם אפשרות למשתמשים ברשת לשנות את הקבצים עליה. אני מכניס את הכתובת של הספרייה ברשת, הוא מבקש משתמש וסיסמא, ואחרי זה אני מקבל את ההודעה הבאה: The network share could not be accessed for the following reason: You need Full Control permission for the network share. Make the user a co-owner of the share, with Full Control. The network share cannot be on a computer running Windows XP Home. (0x8100002A) Please ensure that the network location is valid. מיותר לציין שהספרייה נמצאת על XP PRO, וש…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי אני רוצה לעשות שיחזור לווינדווס , למצב של לפני שעתיים מעכשיו (שבע וחצי בערב) או למצב של אתמול איך אני עושה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
-
ברשותי נייד THINKPAD R40 עם חלונות XP-PRO חוקי אך עם הרבה בעיות ולכן אני עומד לפמרט אותו ויש לי 2 שאלות: 1-האם יש דרך להתקין מערכת חלונות XP בתולה ללא הדיסק התקנה שחסר לי (דרך הכפתור הכחול) ? 2-יש לי את ה-PRODUCT KEY של החלונות החוקי שלי (על מדבקה). אם אתקין מערכת לא חוקית, איך אני רושם את הרשיון שיש לי ב(אקטיבציה) והופך אותה לחוקית ?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי על המחשב החדש שלי windows vista ultimate x64. הכל עבד טוב ויפה. כעת, כשאני מנסה לפתוח את Control Panel, החלון מופיע למאית שנייה ונעלם. כמו כן שאני מנסה לעשות מאפיינים ל"מחשב שלי" זה בכלל לא נפתח, וגם המשחקים של הwindows (לא שאני צריך אותם או משהו) לא נפתחים בכלל. לא מצאתי פתרון לבעיה, נתקלתם בזה כבר?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מנסה לשנות את נתיב שולחן העבודה לכונן אחר בספריה אחרת.. אני יודע שאני עושה את זה דרך : HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Shell Folders. אבל בעיה היא שאחרי השינוי וריסטרט למחשב, ההגדרות לא נשמרות, והכול חוזר לברירת המחדל. אני עושה משהו לא נכון... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך קצת עזרה מכל אלו שמבינים בSERVER ,לצורכי הלימודים שלי אני צריך להגדיר בדומיין הגדרות של שומר מסך(שיפעל אחרי זמן מסויים וידרוש סיסמא וכו'). כמובן שאני מגדיר את זה בGPO אבל אין לי אפשרות להגדיר את זה ברמת computer configuration אלא רק תחת USER איך אני גורם שזה יחול על כולם???
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הנה : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערך רייד בתצורת רייד 1.וזה יצר לי מערך שעובד ב mirror.אבל אני רוצה מערך שעובד mirror + stripe.יש לי בלוח בקר שני שיכול לעבוד ככה.השאלה שלי האם אפשר להעביר מערך קיים או חייבים להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עם ההגדרה הרצויה ?? חשוב לציין שאני עובד רק שני דיסקים קשיחים.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קניתי זכרון פנימי 4 GB ואני מבין עכשיו שאני צריך להחליף את הווינדוס.. אז מה כדאי להתקין? את הויסטה או XP 64bit ?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מעצבנת כל פעם שאני שומע דרך האינטרנט מוזיקה { רדיו, DEEZER ... } השמע יוצא רק מרמקול אחד חיפשתי בהגדרות של הדפדפן { גם באקספלורר וגם ב MAXTHON שבו אני משתמש } ואין שום אפשרות להגדיר את השמע שם בלוח הבקרה הרמקולים מודגרים כראוי { שאני שומע דרך ה MP3 אני שומע דרך כולם } למה זה קורה ? איך מסדרים שאני אשמע בכל הרמקולים נ.ב יש לי רמקולים של קראיטיב 6060 5.1
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לפי הרבה זמן עידכנתי את הדרבר של כרטיס המסך ומאז אני לא מקבל דירוג דירוג אני מתכוון לציון שהמערכת נותנת למחשב הוא פשוט כותב אין דרוג אם אני לוחץ עדכן דירוג אז הוא מבטל את האירו ומעביר לחבילה הבסיסית ואטז אם אני לוחץ שוב הוא מודיע שאי אפשר לעדכן כי חבילת השימוש הוחזרה לבסיסית אשמח למצוא פתרון לבעיה הזו היא לא מפריע אבל זה מרגיז שזה לא פועל
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשנו מחשב נייד Dell Vostro 1500. את מערכת ההפעלה- Vista Ultimate 32bit אני התקנתי בעצמי, התקנה שעברה בצורה חלקה. לאחר סיום ההתקנה הווינדוס מנסה לעלות, לאחר פעם אחת שהפס של הטעינה רץ אני מקבל מסך כחול ומיד ריסט. המצב מתרחש גם כשמנסים לעלות מ-Safe Mode. האם זה בסדר שפשוט פירמטתי בהתחלה וניגשתי להתקין ווידנוס? ממש כמו במחשב נייח? מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מקווה שהכותרת תקינה כי אין לי מושג איך הייתי צריך לנסח את זה ;D אז ככה, אם אני נכנס למשל לכונן C אז הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" ואם אני נכנס ל "Program Files" אז גם שם הם מסודרים לפי "פרטים" ואני משנה ל"סמלים בינוניים" וכך הלאה.. אני מתכוון שכולם מסודרים לפי פרטים, אבל אני רוצה שיהיו סמלים בינוניים.. בלי לעבור תיקיה תיקיה ולשנות את הסדר.. יש אפשרות כזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא האינטרנט אקספלורר, אלא של הווינדוס. אם אני עובר בין תיקיות או מעתיק קבצים או כל פעולה קטנה אז הEXPLORER נותן לי ארור ונסגר. איך אפשר לסדר את זה???
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-